fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostaa voipaperia

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 20. tammikuun 2023

Rasvanpitävän paperin kanssa työskentelemme kahden valmistajan kanssa, mikä antaa sinulle myös pari lisävaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon ostaessasi rasvanpitävää paperia. Osa valinnoista kannattaa valita kategoriasivullamme, sillä molemmilla valmistajilla on erilaisia etuja. Käyn alla läpi valinnat, jotka sinun tulisi tehdä.

Toimitusaika

Teemme yhteistyötä yhden Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan valmistajan kanssa, ja heidän vakiotoimitusaikansa on 3 viikkoa suunnittelun hyväksymisestä. Toinen valmistaja, jonka kanssa työskentelemme, sijaitsee Itävallassa, ja heidän vakiotoimitusaikansa on 6 viikkoa. Molempien valmistajien kanssa voimme joskus saada heidät toimittamaan hieman nopeammin kuin heidän vakiotoimitusaikansa, jos sinulla on kiire, mutta ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tätä.

Quantity

Molemmilla valmistajilla on myös erilaiset vähimmäistilausmäärät. Valmistajamme Yhdistyneessä kuningaskunnassa vähimmäistilausmäärä on 1 000 kappaletta, mutta riippuen siitä, miten valitset koon, voit itse asiassa saada kaksi kappaletta yhden hinnalla. Itävallassa sijaitsevan valmistajan vähimmäistilausmäärä on 30 000 kappaletta, mikä johtuu heidän suuresta tuotantorakenteestaan, mutta se tarkoittaa myös sitä, että heidän kappalehintansa on paljon alhaisempi kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevan valmistajan.

Päällystetty vai päällystämätön?

Viimeinen asia, joka sinun on valittava kategoriasivulla, on se, haluatko, että paperi päällystetään vai ei. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva valmistajamme voi valmistaa voileipäpaperia vain päällystämättömänä, kun taas Itävallassa sijaitseva valmistaja voi valmistaa sitä sekä päällystettynä että päällystämättömänä. Mitä se sitten tarkoittaa, että käärepaperi on päällystetty? Ero on siinä, että päällystettynä paperin päälle tulee pieni PE-muovikerros, joten paperi kestää paremmin märkää ruokaa, kuten mehukkaita hampurilaisia ja punaisia pihvejä.

Koko

Valmistajamme, joka valmistaa rasvanpitävää paperia 1.000 kpl:sta, painaa sen aina 500×335 mm:n kokoisena, mutta tarjoamme ilmaisia leikkauksia, joten voit saada tuosta arkista niin monta pienempää leikkausta kuin haluat, kunhan minimileikkaus on 10×10 cm. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos haluat esimerkiksi koon 250×160 mm, saat itse asiassa kaksi kappaletta yhden hinnalla. Voimme myös tarjota kaksoiskokoisen 500×700 mm:n levyn kaksinkertaisella hinnalla.  Toisella valmistajallamme rasvanpitävä paperi painetaan rullina ja leikataan sitten arkeiksi. Tarjoamme 400×300 mm:n ja 500×400 mm:n vakiopaloja, mutta pystymme valmistamaan niitä sekä pienempiä että suurempia kokoja, ja mukautamme hinnoittelun sen mukaan, kuinka monta kiloa hankit.

CMYK tai Pantone

Molemmat valmistajat painavat rasvapitävän paperin vakiona Pantone-väreillä, mikä tarkoittaa, että valittavana on laaja värivalikoima. Pantone-väreillä voit saada vain enintään kaksi väriä kuvioon, ja jos haluat kuvioon enemmän kuin kaksi väriä, se tulostetaan sen sijaan CMYK-väreillä. CMYK-värien hienous on siinä, että voit saada suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat ilman lisämaksua. Kun taas Pantone-värien kanssa sinun on maksettava jokaisesta ylimääräisestä väristä, jonka haluat suunnitteluun. Pantone-värejä, joista voit valita, ei ole rajoitettu. Voit myös painattaa ne Pantone-väreillä, jolloin voit valita tarkemmat värit. Molemmilla valmistajilla logolla varustetun rasvanpitävän paperin painomenetelmä on offsetpainatus.

Miten suunnitella?

Voit joko tehdä suunnittelun itse tai me autamme sinua mielellämme tai teemme sen puolestasi, kun on kyse rasvanpitävän paperin suunnittelusta. Jos haluat tehdä sen itse, sinun kannattaa vain ladata mallit suoraan valitsemastasi tuotteesta.
Kaikki blogikirjoitukset →