Katso

Miten tilata

Muovimukit omalla painatuksella

Tarjoaako kahvilasi herkullista jääkahvia tai oletko järjestämässä perjantaille bileitä? Tällöin kertakäyttöiset muovimukit omalla logolla ovat täydellinen tapa esitellä... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ellä brändiäsi tai markkinoida itseäsi asiakkaillesi tai vieraillesi. Voit helposti tilat muovimukit meiltä Limepackilta. Lataa suunnittelemasi malli ja tee tilaus. Sen jälkeen lähetämme sinulle esikatselukuvan suunnittelusta hyväksyntääsi varten ennen kuin mukit lähetetään lopullisesti tuotantoon. Voimme toimittaa muovimukit 3 viikon kuluessa ja jopa 1 000 kpl:sta alkaen.

Suuri valikoima omalla painatuksellasi

Teemme yhteistyötä kahden valmistajan kanssa muovimukien tuotannossa, mikä antaa meille mahdollisuuden toimittaa painettuja muovimukeja jopa kuudella pantonevärillä. Koska käytämme pantonevärejä, voit käyttää lähes mitä tahansa väriä. Voit luoda erityisen juomakokemuksen muovimukeillasi, jotta asiakkaasi muistavat sinut kilpailijoidesi sijaan. Halusitpa sitten logon, QR-koodin, hashtagin sosiaaliseen mediaan tai jotain aivan muuta, sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja luovuutesi suhteen. Koska Pantone-värien avulla voit käyttää koko värivalikoimaa. Voit olla täysin varma, että muovimukit sopivat täydellisesti konseptiisi ja brändiisi.

Miten painatus tehdään?

Jotta voimme toimittaa muovimukeja alkaen vain jopa 1 000 kappaleesta, teemme yhteistyötä kahden eri valmistajan kanssa. Painomenetelmä riippuu haluamastasi määrästä. Jos tilaat 1 000 kappaleen erää, muovimukit painetaan tamponipainatuksella. Jos sen sijaan haluat 5 000 kpl:n erän, kupit valmistetaan offset-painatuksella.

Tamponipainatus

Tamponipainatus on yleisin painomenetelmä koverille ja kuperille pinnoille, jossa värit painetaan yksi kerrallaan. Tällä menetelmällä ei ole mahdollista tulostaa kaikkia pintoja kerralla, vaan sen sijaan yksi kolmasosa tulostetaan manuaalisesti kerrallaan. Sen ansiosta muovimukeja voidaan valmistaa pienempiä määriä alhaisen aloituskustannuksen vuoksi. Muovimukien hinta ei kuitenkaan laske 10 000 kappaleen jälkeen, minkä vuoksi tämä tulostusmenetelmä ei ole yhtä kilpailukykyinen kuin suurissa määrissä valmistetut muovimukit.

Offset-painatus

Offset-painatus on painomenetelmä, jota käytetään ensisijaisesti suurempien määrien painotuotetilauksiin. Menetelmä on yleensä hieman kallis, minkä vuoksi aloituskustannukset ovat melko korkeat. Tämä painomenetelmä on kuitenkin varsin tehokas, joten sillä voidaan painaa suuri määrä muovimukeja lyhyessä ajassa. Tulostus rullataan kuppien ympärille sen jälkeen, kun ne on valettu. Näin varmistetaan, että kaikki kuppisi, tilasit sitten 10 000 tai 100 000, ovat painettu täysin identtisellä laadulla.

Laaja valikoima muovimukeja omalla logolla

Kahden valmistajan kanssa työskenteleminen antaa sinulle mahdollisuuden muokata muovimukeja yksilöllisiksi ja tarjoaa samalla laajan valikoiman logolla varustettuja muovimukeja. Vakiona tarjoamme muovimukeja 4 eri koossa, joita voidaan käyttää lähes kaikkiin tarkoituksiin. Meillä on seuraavia kokoja: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) ja 550 ml (20 oz) .

Ehkä etsit muovimukeja herkullisen pienikokoisen limonadin tai isokokoisen kasvis-smoothien tarjoiluun? Esittele erikoisuutesi kauniisti läpinäkyvissä muovimukeissamme, joissa on painatus.

250 ml:n kokoa käytetään useimmiten hiilihapollisia juomia varten, kuten limonadia, tai muita maistiaisia varten messuilla tai näyttelyssä.

350 ml:n kokoa käytetään useimmiten pienikokoisiin pirtelöihin, smoothieihin ja jääkahveihin kahvilassa tai hampurilaispaikassa.

Olutmuki, cocktail-muki, mikä se sitten ikinä olikaan, 450 ml:n vakiokokoisella koolla on monta nimeä, mutta yksi asia on varma; tätä kokoa käytetään usein alkoholijuomien, erityisesti oluen, nauttimiseen. Voit helposti käyttää kuppia oluelle, koska sisäkerroksen pinnoite tekee siitä täydellisesti sopivan alkoholijuomille aiheuttamatta juoman vaahtoamista liikaa.

Suurimpaan 550 ml:n muovimukiin mahtuu jopa yli puoli litraa. Lähetä asiakkaasi hyvin mielin matkaan reilun kokoisella muovimukilla, joka ei tyhjene heti. 

Tuotanto Euroopassa

Teemme yhteistyötä Euroopan kahden suurimman muovimukien valmistajan kanssa, joten saat eurooppalaista laatua lyömättömään hintaan. Kun muovimukit valmistetaan ja lähetetään EU:n sisällä, se tarkoittaa myös alhaisempia hiilidioksidipäästöjä mukien kuljetuksen aikana. Toinen valmistajistamme voi toimittaa painoksia jopa lähtien 1000 kappaleesta, kun taas toinen valmistaja tarjoaa määriä 5 000 kappaleesta alkaen. Pienempien tilauksien toimitusaika on vain 3 viikkoa ja suurempien määrien toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Lukemattomia määriä mahdollisuuksia

Läpinäkyvä muovimuki antaa paljon mahdollisuuksia. Omalla designilla luot asiakkaallesi erityisen nauttimiskokemuksen herkullisen juomasi lisäksi. Jos olet kahvilan omistaja, muovimukeja voidaan käyttää jääkahville, smoothieille ja tuoreille leikatuille hedelmäpaloille. Hampurilaispaikassasi voit käyttää niitä pirtelöiden tai limun tarjoiluun. Jos sinulla on baari, pubi tai vastaava paikka, jossa tarjoillaan alkoholijuomia, joita ei juoda alkuperäisistä pulloista, muovimukit sopivat täydellisesti - eikä siinä vielä kaikki... Koska painatuksella varustettuja muovimukeja on niin monen kokoisia, niitä voidaan käyttää lähes kaikenlaisille nesteille. Tosin, jos niitä käytetään erittäin kuumille juomille, muovimukeistakin tulee luonnollisesti hyvin kuumia. Siksi emme suosittele muovimukeja kyseisiin tarkoituksiin.

Muovimukit ovat sinulle ehdoton tarve, jos myyt asiakkaillesi paljon takeaway-juomia. Olipa kyse sitten juomista tai aterioista, joita haluat antaa asiakkaillesi mukaan vietäväksi, muovimukit ovat täydellinen valinta. Osta muovimukit Limepackilta jo tänään ja saat ne käyttövalmiiksi vain 3 viikossa!

Biohajoavat muovimukit

Tarjoamme myös mahdollisuuden toimittaa biohajoavia muovimukeja. Tämä tarkoittaa, että voit tilata muovimukeja, jotka ovat valmistettu PLA-muovista PE-muovin sijaan. PLA-muovi valmistetaan kasvimateriaaleista, kun taas PE-muovi valmistetaan öljystä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että muovimukit voidaan heittää minne tahansa luontoon ja ne voisivat sen jälkeen hajota. Ne on sen sijaan hajotettava erityisissä teollisissa kompostointilaitoksissa. Vain harvoissa maissa on näitä kompostoivia koneita, mikä tarkoittaa, että mukit heitetään yleensä tavallisten jätteiden sekaan. Lisäksi, kierrätyskeskusten työntekijöiden on vaikea erottaa toisistaan biohajoavat muovimukit ja biohajoamattomat muovimukit. Painatuksella varustettujen bio muovimukien ostamisen ilmeinen etu on se, että niiden valmistuksen aikana syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi PLA-muovimukien valmistuksessa ei käytetä öljyä, mikä mahdollistaa fossiilisten polttoaineiden käytön vähentämisen rajallisena luonnonvarana kasvimateriaaleihin verrattuna.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota