Katso

Miten tilata

Ole ainutlaatuinen painetuilla popcorn-rasioilla

Olipa kyse sitten popcornin tarjoilusta elokuvateatterissa tai tapahtumassa, popcorn rasiat painatuksella ovat täydellinen tapa tuoda yrityksesi esille.... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...nilaatikoissa voidaan tietysti tarjoilla myös karkkia, sipsejä ja monia muita välipaloja, ja ne sopivat erinomaisesti välipalojen tarjoiluun asiakkaillesi. Popcorn-rasiat painatuksella on valmistettu korkealaatuisina, ja niiden paperin paksuus on 250 g/m2 , ja laatikoiden pinta on kiiltävä, mikä takaa, ettei rasvaisista sormista jää jälkiä. 

Me Limepackilla haluamme tarjota halvimmat yksilölliset popcorn-laatikot, ja takaamme, että tarjoamme ne ylivoimaisesti parhaimpaan hintaan 105 prosentin hintatakuulla. Eli, jos löydät tuotteemme muualta halvempaan hintaan, annamme sinulle 5 % alennuksen löytämästäsi halvemmasta hinnasta. Limepackilla hinta on ykkösprioriteetti. 

Tilaa personoidut popcorn-astiat painatuksella helposti Limepackilta ja säästä aikaa, joka kuluisi muuten monien sähköpostien lähettämiseen edestakaisin. Toki, jos sinulla on kysyttävää, pakkausasiantuntijamme ovat palveluksessasi, ja jos tarvitset apua suunnittelijan kanssa, kokeneet suunnittelijamme auttavat sinua suunnittelussa ilmaiseksi.

Loputon määrä suunnittelumahdollisuuksia

Voimme painattaa popcornirasioiden koko pinnan, mikä tarkoittaa, että voit valita suunnittelusi laatikoiden neljälle sivulle. Painamme popcorn-rasiat CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit saada suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat. Jos siis haluat erilaisen painatuksen tai muotoilun kummallekin sivulle, se ei maksa sinulle mitään ylimääräistä. Painatus on myös laatikoiden pohjassa, koska pohja on lopuksi taitettu.

Jos etsit jotakin erityistä tai jos sinulla on joitakin erityisiä värejä painettavana suunnitteluasi varten, meillä on ratkaisu sinulle. Voimme myös painattaa popcorn-laatikot Pantone-väreillä, joiden värivalikoima on CMYK-värejä laajempi. Ja jos haluat, että popcorn-rasioihin painetaan kultaa tai hopeaa, voimme myös painaa ne kuumafoliolla. Ota yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme, niin he auttavat sinua löytämään sinulle sopivan ratkaisun. 

EU:n suurin valikoima popcorn-rasioita omalla painatuksella

Kun sanomme, että meillä on suurin valikoima popcorn-kulhoja painatuksella, se ei ole vitsi. Meillä on vakiona 8 erikokoista popcorn-rasiaa, joista pienimpään mahtuu 0,5 l ja suurimpaan 3 l. Ja jos etsit suurempaa kokoa kuin 3 litraa, voimme myös valmistaa kokoja jopa 6 litraan asti, meillä on vain vähimmäistilausmäärä 10 000 kpl tätä kokoa.  Ja jos haluat pienemmän koon kuin 0,5 l, meillä on ollut asiakkaita, jotka ovat valinneet paperikupit tai jäätelökupit pienemmäksi kooksi. 

Vakiokokojemme mitat ovat seuraavat:

    •The snack master: 0,5 l

Kansi: 82 x 82 mm, pohja 63 x 63 mm, korkeus 85 mm

    •Hand-out 0,65 l

Kansi: 87 x 87 mm, pohja 63 x 63 mm, korkeus 110 mm

    •The cafeteria: 1 l

Kansi: 97 x 97 mm, pohja 70 x 70 mm, korkeus 125 mm

    •The hungry swimmer: 1,5 l

Kansi: 111 x 111 mm, pohja 80 x 80 mm, korkeus 145 mm

    •Game day: 1,7 l

Kansi: 115 x 115 mm, pohja 80 x 80 mm, korkeus 160 mm

    •The sportster: 2 l

Kansi: 123 x 123 mm, pohja 85 x 85 mm, korkeus 185 mm

    •Movie-time: 2,5 l

Kansi: 127 x 127 mm, pohja 85 x 85 mm, korkeus 207 mm

    •The grand old man: 3 l

Kansi: 135 x 135 mm, pohja 95 x 95 mm, korkeus 191 mm

Yksilölliset popcorn-laatikot kaikkiin tilaisuuksiin

Kun kokoja on niin paljon, ei ole aina helppo olla varma, mikä koko pitäisi ottaa. Olemme yrittäneet antaa kooille sopivia nimiä. Kokoja käytetään pääasiassa kolmessa eri ympäristössä: tapahtumissa, ruokaloissa/kahviloissa ja elokuvateattereissa. Suurempia kokoja, kuten 2 litraa ja sitä suurempia kokoja, käytetään ensisijaisesti vain elokuvateattereissa, koska niiden koon vuoksi asiakkaalla on oltava melko pitkä aika tarjottavan tuotteen nauttimiseen, juurikin esimerkiksi kaksituntinen elokuva tai näytös. Pieniä kokoja käytetään erityisesti yritystapahtumissa tai messuilla, esimerkiksi autofirmalla voi olla avoimien ovien päivä, jolloin lapsille tarjotaan popcornia, jotta lapset saavat ajanvietettä sillä aikaa, kun heidän vanhempansa kokeilevat mahdollista uutta autoaan. Kahta kokoa, 1 l ja 1,5 l, käytetään itse asiassa useimmiten uimahallien kahviloissa tai käsipallo- tai koripallo-areenoiden sisätiloissa. 

Kokoja 1,7l ja 2l käytetään tavallisesti pekonisipseihin stadionilla, kun menet katsomaan suosikkijalkapallojoukkueesi peliä. 

Laatikoiden pohja on taitettu eikä yhtä pyöreä, kuten muissa astioissa ja joissain vastaavissa varustetuissa popcorn-laatikoissa. Ne eivät sovellu juusto- tai voipopcornien säilyttämiseen, koska mehu alkaa valua pohjasta.

Automaattisesti taitetun pohjan kanssa vai ilman?

Popcornilaatikoita on kahta tyyppiä - manuaalipohjaisia ja litteäpohjaisia. Molemmat laatikot toimitetaan litteinä kuljetuksen säästämiseksi, ja ne on poksautettava ylös, jotta ne voidaan laittaa käyttövalmiiksi. 

Manuaalipohjaisissa popcornilaatikoissa on 4 erillistä välilehteä, jotka on taitettava yhteen pohjan sulkemiseksi. Tämä kestää noin 5 sekuntia. 

Automaattiset pohjapopcornilaatikot taas on liimattu valmiiksi yhteen siten, että kaksi vastakkaista kulmaa tarvitsee vain nopean painalluksen, jotta laatikko ponnahtaa automaattisesti kiinni. Tämä säästää paljon aikaa ja tekee popcornilaatikosta tukevamman tuntuisen. 

Popcorn-rasiat omalla painatuksella toimitettuna odotettua nopeammin

Tuotemerkillä varustetut popcorn-laatikot valmistetaan Euroopassa ja toimitetaan suoraan valmistajalta sinulle. Me Limepackilla pyrimme aina saavuttamaan määräaikasi. Vakiotoimitusaikamme on 3 viikkoa, mutta DHL+-toimituksellamme voimme toimittaa kahdessa viikossa. Jos tapahtumasi on viikon sisällä, voimme toimittaa sen viikon sisällä pikatoimitusvaihtoehdollamme. 

Meillä on minimitilausmäärä 200 kpl, mutta hinta pr. kpl on melko korkea tuolla määrällä. Hinta pr. kpl laskee rajusti mitä enemmän kappaleita ostat. 

Ympäristöystävälliset popcorn-laatikot omalla logolla

Popcorn-rasiat on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista, mikä tarkoittaa, että paperia ei ole kierrätetty. Popcorn-laatikot pystyvät hajoamaan luonnossa, ja ne voidaan kerätä ja kierrättää kierrätyslaitoksissa. Suurin ongelma on kuitenkin se, että useimmat kierrätyslaitokset eivät salli elintarvikepakkausten kierrättämistä muun kierrätettävän paperin kanssa. On kuitenkin edelleen tärkeää heittää se pois paperiroskana, koska kun infrastruktuuri on kunnossa, se voidaan kierrättää. Pystymme valmistamaan popcorn-rasiat FSC®-sertifioidusta paperista vähintään 50 000 kpl.

Euroopassa valmistettujen painettujen popcorn-rasioiden hieno puoli on se, että suurin osa pakkausten tuotannossa käytettävästä paperista on peräisin metsätaloudesta, joka noudattaa lähes FSC®-periaatteita kestävästä metsätaloudesta. Kuljetuksen hiilidioksidipäästöt ovat myös pienemmät kuin esimerkiksi Aasiasta tai Amerikasta tuotujen tuotteiden.

Valmis käytettäväksi elintarvikkeisiin

Mukautetut painetut popcorn-laatikot valmistetaan eurooppalaisten elintarvikeasetusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että ne on hyväksytty olemaan kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ja itse asiassa kaikenlaisten elintarvikkeiden kanssa. Popcorni-laatikoiden valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään jauhoaineita tai muita kemikaaleja. Muste, jota käytetään rasioiden painatukseen, on elintarviketurvallista, ja se on myös maku- ja hajutonta. 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja logolla varustetuista personoiduista popcorn-laatikoistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi tai numerossa +45 6016 3040 - Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota