fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostaa muovimukeja

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 20. tammikuun 2023

Muovimukit voivat olla melko vaikea tuote tilata, joten seuraavassa oppaassa käsittelemme päätöksiä, jotka sinun on tehtävä ennen tilausta. Kun tilaat muovimukeja, sinun on itse asiassa tehtävä kolme päätöstä kategoriasivullamme, jotka ovat määrä, värien määrä ja haluamasi toimitusaika. Käsittelen erot alempana.

Määrä

Teemme yhteistyötä kahden eri valmistajan kanssa, jotka sijaitsevat Euroopassa. Meillä on yksi valmistaja, joka voi toimittaa muovimukeja 1.000 kpl:sta 10.000 kpl:aan.  Toisen valmistajamme vähimmäistilausmäärä on 5.000 kpl, eikä heillä ole mitään rajoitusta enimmäismäärälle, jonka voit tilata. Jos ostat yli 200.000 kpl. Toimitusaika voi olla yli 6 viikkoa.

Toimitusaika

Käytämme kahta eri muovimukin valmistajaa. Meillä on yksi, joka voi toimittaa kolmessa viikossa määrät 1 000-10 000 kpl, he voivat yleensä toimittaa myös nopeammin kuin kolme viikkoa. Työskentelemme myös halvemman valmistajan kanssa, joka toimittaa vähintään 5.000 kpl. Jonka toimitusaika on 4-6 viikkoa eikä hänellä ole pikatoimitusmahdollisuutta.

Värien määrä

Jotta voimme toimittaa muovimukeja 1 000 kpl. Ja vain kolmessa viikossa, tämä valmistaja pystyy tekemään vain yhden Pantone-väritulosteen, ja sinun on valittava 11 eri värin välillä: valkoinen, musta, keltainen, rodamiinipunainen, sinirefleksi, rubiininpunainen, violetti, syaani, lämmin punainen, violetti ja vihreä. Pystymme ostamaan painatusta varten räätälöityjä värejä, mutta silloin toimitusaika ja hinta ovat korkeammat.   Valmistajamme, joka voi toimittaa 5 000 kappaleesta alkaen, voi käyttää jopa 6 eri Pantone-väriä suunnittelussa. Pantone-väreissä ei ole rajoituksia, joten voit käyttää käytännössä kaikkia haluamiasi värejä.
elliot cafe plastic cups for beer by limepack
Elliot muovimuki for craft oluelle

Koko

Muovimukejamme on saatavana 4 eri kokoa, ja niitä voidaan käyttää useille juomille. Voimme valmistaa 5.000 kpl:n muovimukeista kaksi erilaista 350 ml:n kuppia, joista toinen on vakio- ja toinen luksuspaksuinen. Standardi on halvempi, mutta silti todella kestävä.
  • 250 ml – Sitä käytetään yleisimmin cocktailien tarjoiluun tai ilmaisten näytteiden jakamiseen. 
  • 350 ml – Tätä kokoa käytetään useimmiten pienempiin jäätelökahveihin, pirtelöön tai smoothieen kahvilassa tai mehubaarissa.
  • 350 ml standard – Tätä kokoa käytetään monissa kahviloissa ja mehubaareissa pienempään kokoon.
  • 450 ml – Tämä on täydellinen koko oluelle perjantai-iltana, mutta sitä käytetään myös isokokoisiin pirtelöihin, jääkahveihin ja erilaisiin smoothieihin.
  • 550 ml – Tätä käyttävät ja suosivat useimmiten asiakkaat, joilla on pitkä matka edessä ja jotka tarvitsevat suurinta kokoa.

Miten suunnitella – väripainatus

Kun tulet siihen vaiheeseen, jossa haluat päättää muovimukin muotoilusta, sinun on muistettava valita haluamasi värimäärät. Jos haluat ostaa 1 000-5 000 kuppia, muista, että voit valita vain yhden värin ja sinun on valittava 11 värin välillä. Suunnittelutiimimme on tärkeää tietää tämä, jotta he voivat auttaa sinua tekemään muovimukeihisi täydellisen muotoilun. Voit myös työstää oman mallisi ja ladata sen tilauksen mukana, jolloin suunnittelutiimimme tarkastaa sen ennen tuotantoon siirtymistä.

Lids

Voit myös hankkia kannet muovimukeihisi, sillä kuppien halkaisija on kaikissa kooissa 95 mm, joten kannet sopivat kaikkiin kuppeihin. Voit valita kupoli- tai litteät kannet, molemmat ovat läpinäkyviä.

Miten tilata

Kun olet päättänyt, mitä haluat tilata ja minkä määrän haluat, täytät kaikki tiedot maksuvaiheessa. On tärkeää lisätä alv-numero, koska muutoin kokonaishintaan lisätään Tanskan arvonlisävero, joka on 25 %

Toimitus

Muovimukien toimitusaikamme yhdessä tuotantoaikojen kanssa on 3 viikkoa, jos valitset 1-värisen painatuksen muovimukit. Jos tilaus on suurempi kuin 5.000 kuppia, toimitus kestää noin 4-6 viikkoa.
Kaikki blogikirjoitukset →