fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostat keittokuppejamme

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 24. tammikuun 2023

Jos et ole varma siitä, miten hankit painettuja keittokuppeja, olemme laatineet alla olevan pienen oppaan joistakin asioista, jotka sinun on otettava huomioon. Tutustutaanpa asiaan.

Koko

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on kuppien koko. Elintarvikekuppejamme on kahta kokoa, joita käytetään paljon takeaway -ruokiin tai jää- ja jogurttijäätelön pakastamiseen supermarketeissa myytäväksi. Saatavilla olevat koot ovat 300 ml ja 480 ml.
  • 300 ml – Tätä kokoa käytetään useimmiten kahviloissa, ravintoloissa tai jäätelöliikkeissä, joissa tarjoillaan joko hedelmäviipaleita, jäätelöä tai pienempiä keittoastioita.
  • 480 ml – Tämä koko sopii erinomaisesti jäädytettyyn jogurttiin ja jäätelöön, jotka jäädytetään ja myydään ruokakaupoissa. Sitä käytetään myös isokokoisina to go -keittoina.

Kannet

Kansia on saatavana yhdessä koossa, ja ne sopivat täydellisesti molempiin ruokakuppikokoihin. Kannet sopivat 90 mm:n ylähalkaisijalle, joten kannet voi ostaa ja käyttää myös paperimukeihin. Kannet ovat loistavia, jos haluat tarjoilla kuumaa ruokaa ja haluat pitää sen kuumana asiakkaillesi pidempään, mutta ne ovat tietenkin tarpeen myös silloin, kun haluat myydä jäädytettyä jogurttia ja jäätelöä supermarketeissa.

Miten suunnitella

Ruokakuppien hienous on siinä, että voit painattaa koko pintaan, sekä kannen sivulle että yläosaan, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä juuri sellaisen muotoilun, jonka haluat. Käytämme täysväripainatusta (CMYK), mikä tarkoittaa, että voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat. Kun aloitat ruokakuppien suunnittelun, voit ladata suunnittelumallimme, josta saat kolme erilaista mallia. Yksi on kupin pintaa varten, yksi kannen raitaa varten ja yksi kannen yläosaa varten. Jos haluat, että autamme sinua suunnittelussa, lähetä meille kaikki suunnittelumateriaalisi.

Miten tilata

Kun olet päättänyt, mitä haluat tilata ja minkä määrän haluat, sinun on täytettävä kaikki tiedot kun maksat sivullamme. On tärkeää lisätä alv-numero, koska muutoin kokonaishintaan lisätään Tanskan arvonlisävero, joka on 25 %.  Kun olet saanut tilauksen valmiiksi, lähetä kolme erilaista suunnittelutiedostoa Limepackin edustajalle.

Toimitus

Ruokakuppien toimitusaika on 3 viikkoa suunnittelun hyväksymisestä ja maksun vastaanottamisesta. Jos sinulla on määräaika, ilmoita siitä meille, sillä voimme joskus nopeuttaa tuotantoa.
Kaikki blogikirjoitukset →