Katso

Miten tilata

Räätälöidyt painetut keittokupit

Painetut ruokakupit ovat täydellinen tapa tarjoilla ruokaa ja erityisesti kuumaa ruokaa, sillä paksu paperikerros varmistaa, että asiakkaasi voivat ottaa ruokakupit mukaansa... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...aansa matkalla nauttimaan keitostasi. Voimme räätälöidä koko keittoastian ja painattaa sen kannen päälle ja sivuille, joten sinulla on täysi määräysvalta muotoiluun. Tarjoile ruokasi haluamallasi tarinalla ilman, että sinun tarvitsee koskaan tehdä kompromisseja.

To go -keittokupit, joissa on kansi, kaikissa väreissä

Ruokakupit painetaan CMYK-väreillä, minkä ansiosta voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia. CMYK-värit ovat tuttuja käyntikorttien, flyereiden jne. tulostamisesta, joten voit myös tulostaa kuppeihin kuvia tai tekstiä sen mukaan, mihin haluat käyttää niitä. 

Jos olet käyttänyt Pantone-värejä suunnittelussasi, lähetä meille CMYK-koodi, sillä muuten emme voi taata, että värit ovat samat. Jos sinulla ei ole CMYK-koodia, voimme joskus löytää vertailun.

Painettujen soppakuppien painomenetelmä on offsetpainatus, koska se on laadukas ja takaa, että sekä ensimmäinen että viimeinen kuppi näyttävät täsmälleen samalta. Toinen etu offset-tulostuksessa on painolaattojen alhaiset kustannukset, joiden ansiosta voimme tarjota pieniä määriä.

Kiiltävä pinta

Kannellisissa keittokupeissamme on kiiltävä pinta, joka saa ne näyttämään kiiltäviltä ja saa brändin erottumaan ja saamaan asiakkaat huomaamaan sen. Kiiltävä pinta tekee myös väreistä voimakkaita, ja erityisesti tummat ja kirkkaat värit täydentävät toisiaan hyvin muotoilussa kiiltäväpintaisissa tuotteissa.

Kiiltävä pinta näyttää olevan ristiriidassa kannellisten askartelukuppien kanssa, mutta kiiltävä pinta voidaan painaa niin, että ne näyttävät askartelupaperista tehdyiltä. Kiiltäväpintaisten ruokakuppien pinta tuntuu kestävämmältä ja on helpompi lukea, jos kuppeihin on kirjoitettu tekstiä.

Koot

Meillä on kaksi vakiokokoa painetuille keittoastioille, koot ovat 300 ml. ja 480 ml. Meillä on myös mahdollisuus valmistaa astioita pienempiin kokoihin, mutta meillä ei ole niistä tarkkaa hintaa, ja meidän pitäisi tehdä siitä joka kerta tarjous. Jos etsit pienikokoisia kannellisia keittoastioita, ota meihin yhteyttä.

Kahta kokoa voidaan käyttää moniin eri tilaisuuksiin, mutta niitä käytetään nimensä mukaisesti paljon keittoon, nuudeleihin ja muihin kuumiin ruokiin. Jos niitä pidetään yleensä pienenä ja suurena, joten voit ruokkia kaikki asiakkaasi riippumatta siitä, kuinka nälkäisiä he ovat.

300 ml:n (12 oz) astioita käytetään moniin eri tarkoituksiin, pääasiallinen käyttötarkoitus on tietenkin kuuma ruoka ja nesteet, mutta jotkut haluavat käyttää niitä myös välipaloille tai muille kylmille elintarvikkeille, joita asiakkaat haluaisivat ottaa mukaan matkalleen.

Kun taas 480 ml:n (16 oz) kannua käytetään ensisijaisesti isona vaihtoehtona, kun valitaan kuumaa ruokaa mukaan, koska koko olisi liian suuri käytettäväksi hedelmille, jäätelölle tai muille kylmemmille välipaloille.

Kannellisia ruokakuppeja voidaan käyttää moniin eri asioihin, mutta tärkein syy siihen, että niin monet valitsevat ne, on se, että koko pinnalla oleva painatus esittelee brändisi ja saa asiakkaasi muistamaan sinut.

Matkalle vai jäädäksesi? Sinun valintasi

Aikovatko asiakkaasi jäädä ja syödä luonasi? Silloin päätät hankkia ruokakupit ilman kantta vain varmistaaksesi, etteivät asiakkaat polta käsiään pakkaukseen. Vai ovatko asiakkaasi kiireisiä ja tarvitsevat ruokaa matkalle? Hanki silloin kannet, jotka voit laittaa ruoan päälle ja varmistaa, että se pysyy kuumana, kunnes asiakas haluaa syödä sen.

Kansi sopii yleisesti ottaen erinomaisesti helpottamaan asiakkaidesi mahdollisuutta säästää ruokaa ja syödä se silloin, kun se sopii asiakkaan aikatauluun. Jos kyseessä on välipala, kuuma ruoka tai nuudelit, kansi helpottaa kaikkea.

Hanki kansiin täydellinen muotoilu painatuksella, jotta asiakkaasi ovat tietoisia brändistäsi ja muistavat sinut, kun he seuraavan kerran etsivät to-go -ruokaa. Voit näyttää saman logon, viestin tai mitä tahansa haluatkin sekä kannessa että kupissa.

Pakastepainetut ruokakupit ruoan kanssa.

Et voi käyttää kannellisia brändättyjä ruokakuppeja vain kuumien ruokien tarjoiluun, vaan ne voidaan itse asiassa myös pakastaa, jotta niihin voidaan laittaa jäätelöä, jogurttia, hedelmiä tai muita ruokia, joita voidaan tarjoilla sen jälkeen, kun ne ovat olleet pakastimessa pari kuukautta. Astioita voi pakastaa enintään 6 kuukautta ilman, että ne alkavat vuotaa tai muuttuvat vähemmän kestäviksi.

Räätälöidyt painetut to go -keittokupit, joissa on kansi, eivät voi sisältää suuria määriä alkoholia tai rasvaa, koska ne vahingoittaisivat kannen ja kupin sisällä olevaa muovikalvoa, mikä saattaisi aiheuttaa vuotoja.

Eurooppalainen tuotanto

Tuotemerkillä varustetut keittokupit valmistetaan Euroopassa, mikä tarkoittaa, että sekä kannen että kupin toimitusaika on vain 3 viikkoa. Toimitamme jopa ilmaiseksi koko EU:n alueelle. Tämä mahdollistaa myös sen, että vähimmäistilausmäärä on 1 000 kpl sekä kansien että kuppien osalta. Autamme mielellämme myös suunnittelussa ilmaiseksi.

Parasta EU:ssa tapahtuvassa tuotannossa on alhaiset hiilidioksidipäästöt kuljetuksen aikana, koska toimitusmatkat ovat lyhyempiä, ja tuotantolaitosten korkea laatu on myös syy alhaisiin hiilidioksidipäästöihin tuotannon aikana.

Käytä useampia malleja eri ruokien tai keittojen edustamiseen.

Eurooppalaisen tuotannon ansiosta voimme tarjota 1000 kpl:n määriä, mikä tarkoittaa, että voit helposti tehdä enemmän erilaisia malleja tuotteesta riippuen ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon rahaa pakkauksiin. 

Alhainen vähimmäismäärä mahdollistaa myös sen, että voit vaihtaa muotoilua useita kertoja vuodessa, joten voit mukauttaa sen vuodenajan tai muiden tapahtumien mukaan.

Voit jokaisen mallin avulla kertoa sisällä olevien tuotteiden tarinan ja tehdä kannellisten ruokakuppien tuotemerkinnästä ainutlaatuisemman. Mitä ainutlaatuisempi jokainen kosketuspiste on asiakkaallesi brändisi kanssa, sitä enemmän luottamusta ja tunnettuutta se luo, mikä saa heidät valitsemaan sinut eikä kilpailijoitasi tulevaisuudessa.

Mihin muihin tarkoituksiin asiakkaamme käyttävät kannellisia ruokakuppeja?

Kannellisilla ruokakupeilla on monenlaisia käyttömahdollisuuksia, ja jotkut asiakkaat käyttävät niitä verkossa myytävien tuotteidensa pakkaamiseen. Niissä ei ole edes ruokaa, mutta astian ja painatuksen avulla he voivat esitellä tuotteen niin, että asiakas ei koskaan unohda sitä.

Painettuja kannellisia keittomukeja voidaan käyttää myös aamiaisen esittämiseen siinä, kun monilla huoltoasemilla tai kahviloissa on jogurttia ja mysliä sekoitettuna niihin. Tämän annoksen asiakas voi sekä käyttää aamulla, mutta se on myös herkullinen välipala iltapäivällä.

Olemme myös auttaneet joitakin asiakkaita, jotka halusivat laittaa kuppeihin hedelmiä, sokeria ja muita sekoituksia, sinetöidä ne ja myydä niitä sitten supermarketeissa, joissa ne on pakastettu, ja asiakkaat voivat sitten ottaa ne kotiinsa helpoksi välipalaksi.

Yleisesti ottaen painetut kannelliset ruokakupit sopivat erinomaisesti moniin eri tilaisuuksiin, ja autamme mielellämme sinua selvittämään, sopisiko ideasi brändättyihin ruokakuppeihin.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota