Katso

Miten tilata

Esittele yrityksesi ja ruokasi painetuilla keittokupeilla

Painetut keittokupit ovat täydellinen tapa tarjoilla mikä tahansa ruokasi ruokasi, mutta etenkin kuuma sellainen. Keittokuppejen... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ros on hyvin paksu, joka mahdollistaa kuuman ruoan kantamisen keittokupissa vaivattomasti, ilman että poltat lainkaan käsiäsi. Jos siis tarjoilet esimerkiksi keittoa asiakkaillesi mukaan otettavaksi, tämä kuppi on täydellinen takeaway-keitoille. Voimme räätälöidä koko keittokupin pinnan ja kannen omalla suunnittelullasi juuri niinkuin haluat. Tarjoile ruokasi haluamasi tarinan kera, ilman kompromisseja. 

Kannelliset keittokulhot omalla painatuksella jokaisessa sateenkaaren värissä

Keittokulhot painetaan CMYK-väreillä, jolloin voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia. CMYK-värejä käytetään tyypillisesti esimerkiksi käyntikorteissa jne., joten voimme myös painattaa kuppeihin kuvia tai tekstiä sen mukaan, mihin haluat käyttää niitä.

Jos olet käyttänyt suunnittelussasi Pantone värejä, lähetäthän meille CMYK-koodin, koska muuten emme voi varmistaa, että sävy tulee olemaan täsmälleen sama. Jos sinulta ei löydy CMYK-koodia, voimme joissain tapauksissa löytää vastaavan sävyn. 

Painatusmenetelmänä keittokupeille käytämme offset-painatusta, joka takaa painatukselle korkean laadun ja tasaisuuden. Ensimmäinen ja tuhannes kuppisi tulee näyttämään täysin identtisiltä. Offset-painatuksessa käytetyt painolaatat ovat myös suhteellisen halpoja, mikä mahdollistaa pienet vähittäistilausmäärät.  

Kiiltävä pinta

Kannelliset keittokuppimme painatuksella tulevat kiiltäväpintaisina, mikä saa ne näyttämään kiiltäviltä ja näyttäviltä. Painatuksesi tulee näkymään siis värikkäänä ja kirkkaana. Etenkin kontrasti tummien ja vaaleiden värien välillä toimii erittäin hienosti kiiltäväpintaisessa pinnassa.

Jos toivot “askartelupaperimaista” tyyliä keittokuppeihisi, kiiltävä pinta voidaan painaa niin, että se näyttävää askartelupaperista tehdyiltä. Kiiltäväpintaisten ruokakuppien pinta tekee siitä tukevamman tuntuisen ja helpommin luettavan, jos kuppeihin on kirjoitettu tekstiä.

Koot

Meillä on kaksi vakiokokoa meidän kannellisille keittokupeille omalla painatuksella: 300ml ja 480ml. On myös mahdollisuus tilata pienempiäkin kokoja, mutta meillä ei ole antaa tarkkaa hintaa niistä, koska ne on tilattava erikseen tilauskohtaisesti. Joten, jos olet etsimässä pienempiä keittokuppeja, otathan meihin yhteyttä. 

Kahta vakiokokoamme voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, mutta nimenmukaisesti niitä käytetään suurimmaksi osaksi keittoihin, nuudeleihin ja muihin kuumiin ruokiin. Koot mahdollistavat pienemmät ja suuremmat annokset, joten tulet tyydyttämään kaikki asiakkaasi nälästä riipumatta.

300 ml:n (12 oz) astioita käytetään moniin eri tarkoituksiin. Pääasiallinen käyttötarkoitus on tietenkin kuuma ruoka ja nesteet, mutta jotkut käyttävät niitä myös välipaloille tai muille kylmille elintarvikkeille, joita asiakkaat haluavat ottaa mukaan matkalleen.

480 ml:n (16 oz) astiaa käytetään ensisijaisesti suurena vaihtoehtona, kun valitaan kuumaa ruokaa mukaan. Tämä koko sopii myös jäätelölle, tuoreille hedelmille ja erilaisille välipaloille. 

Tärkein syy siihen, miksi niin monet yritykset valitsevat kannelliset ruokakupit, on se, että niiden koko pinta voidaan painaa kansia myöten, mikä antaa sinulle mahdollisuuden esitellä brändiäsi ja saada asiakkaasi muistamaan sinut parhaimmalla tavalla.

Paikan päällä vai mukaan?  

Aikovatko asiakkaasi jäädä syömään ravintolaasi? Silloin kannettomat ruokakupit ovat ihanteellinen valinta. Anna asiakkaillesi kätevä ruokailukokemus, kun he istuvat alas ja nauttivat ateriansa toimipaikassasi. Vai onko asiakkaillasi kiire ja he ottavat ruokansa mukaan? Hanki sitten kannelliset keittopkuppimme, jotta ruoka pysyy varmasti lämpimänä pitkään, jotta se ei jäähdy ennen kuin asiakas aikoo nauttia ruokasi. 

Kansi on täydellinen valinta keittokuppeihisi, koska se tekee asiakkaasi kupin kantamisesta huomattavasti helpompaa ja he voivat syödä ruokasi oman aikataulunsa mukaan. Välipala, kuuma ruoka tai nuudelit; kansi tekee kaikesta helpompaa. 

Hanki oma designisi keittokuppiesi kansiin, jotta asiakkaasi tulevat muistutetuksi brändistäsi ja muistavat sinut seuraavan kerran kun heitä tekee mieli takeaway-ruokaa. Voit suunnitella saman logon, viestin tai mitä ikinä haluat molempiin sekä kanteen että kuppiin. 

Pakasta kannelliset keittokuppisi omalla painatuksella

Sen lisäksi, että voit tarjoilla kannellisista keittokupeistasi kuumia ruokia, kupit voidaan myös pakastaa. Keittokuppeihin voi pakastaa esimerkiksi jäätelöä, hedelmiä ja muita ruokia jopa kuudeksi kuukaudeksi ilman, että kupin laatu kärsii. 

Kannelliset keittokupit painatuksella eivät voi kuitenkaan sovi suurille määrille alkoholia tai rasvaa, koska ne voivat hajottaa kupin sisäpinnan päällystettä, joka voi aiheuttaa vuotoja. 

Tuotanto EU:ssa

Kanneliset keittokuppimme painatuksella ovat tuotettu Euroopassa, mikä takaa niille lyhyemmät toimitusajat jopa 5:ssa viikossa sekä itse kupeille, että kansille. Se myös mahdollistaa pienet vähittäistilausmäärät alkaen vain 1000 kappaleesta. Toimitamme ilmaiseksi koko EU:n alueelle. Autamme tietenkin myös mielellämme suunnittelussa - täysin veloituksetta.

Paras asia eurooppalaisessa tuotannossa on matalat hiilidioksidipäästöt sekä tuotannon että kuljetuksen aikana. Lyhyemmät kuljetusreitit ja laadukkaammat tuotantotilat mahdollistavat tämän. 

Käytä enemmän muotoilua edustamaan eri ruokia tai keittojasi

Eurooppalaisen tuotannon ansiosta, voit tilata jopa vain 1000 kappaleesta alkaen, mikä tekee suunnitteluprosessista helpompaa, koska sinun ei tarvitse tuhlata rahaa ja varastotilaa turhan suurien tilausten tekemiseen. 

Pieni vähimmäistilausmäärä mahdollistaa myös sen, että voit uudelleen-suunnitella tuotettasi monta kertaa vuodessa ja mukauttaa designisi aina tietyn vuodenajan mukaan, kun tilaat lisää tuotteitamme. 

Muotoilulla voit kertoa sisällä olevien tuotteiden tarinan ja tehdä kannellisten keittokuppien brändäämisestä ainutlaatuisemman. Mitä ainutlaatuisempi jokainen vaihe on asiakkaallesi brändisi kanssa, sitä enemmän se luo luottamusta ja tunnettuutta, mikä saa heidät valitsemaan sinut eikä kilpailijasi tulevaisuudessa.

Mihin muihin käyttötarkoituksiin asiakkaamme käyttävät kannellisia keittokuppejamme?

Kannellisilla keittokupeillamme on laajat käyttömahdollisuudet. Monet asiakkaat itseasiassa käyttävät niitä tuotteidensa myymiseen verkossa. Vaikka he eivät laita niihin edes ruokaa, kuppi sopii ja antaa mahdollisuuden esitellä tuotetta juuri heidän haluamallaan tavalla - tavalla, jolla asiakas tulee muistamaan heidät. 

Kannelliset keittokupit sopivat myös erinomaisesti aamiaisen ja lounaan tarjoiluun. Monet huoltoasemat ja kahvilat käyttävät niitä jogurtille ja myslin, mutta myös pastasalaateille. Tarjolla on siis jotain sekä aamun vieraille että niille, jotka tarvitsevat välipalaa pitkän työpäivän jälkeen.

Olemme myös auttaneet joitakin asiakkaita, jotka halusivat laittaa kuppeihin hedelmiä, sokeria ja muita sekoituksia, sulkea ne, ja myydä niitä ruokakaupoissa, joissa ne on pakastettu, ja asiakkaat voivat sitten viedä ne kotiinsa ja valmistaa niistä helppoa välipalaa.

Kaiken kaikkiaan kannelliset painetut kupit sopivat monenlaisiin tarkoituksiin, ja autamme sinua mielellämme selvittämään, sopivatko ne juuri sinulle ja yrityksellesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota