fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostat kosteuspyyhkeitämme

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 24. tammikuun 2023

Kosteuspyyhkeemme valmistetaan itäeurooppalaisen tuotantokumppanimme kanssa, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä varmistaaksemme, että kosteuspyyhkeet ovat edullisia koko Euroopassa. Pystymme tarjoamaan kosteuspyyhkeitä painatuksellasi 5.000 kpl:sta alkaen ja toimitusaika on 7 viikkoa siitä, kun malli on hyväksytty. Mutta varmistaaksemme, että teet oikean päätöksen kosteuspyyhkeitä ostaessasi, olemme laatineet pienen oppaan kosteuspyyhkeitä ostaessasi.

Paperin tyyppi

Kosteuspyyhkeitä painatuksella on kolmea eri paperityyppiä: kraftpaperia, paperia ja triplex-paperia – mutta mitä tarkoitamme paperityypeillä? Kyse on materiaalista, johon kosteuspyyhkeet on pakattu, ja materiaalista, jonka päälle painatamme. Paperityypeillä on erilaiset pinnat, jotka vaikuttavat painatukseen. Paperityypissä kraft on mattapintainen pinta ja taustaväri on kraftinruskea, joka antaa luonnollisen ilmeen. Paperityyppi nimeltään paper on valmistettu paperista, mutta siinä on kiiltävä pinta ja taustaväri on valkoinen – se on eniten käytetty paperityyppi. Viimeinen materiaali triplex on valmistettu muovista, ja siinä on kiiltävä pinta ja se on kiiltävämpi, koska se on valmistettu muovista.

Painatusmenetelmä

Kosteuspyyhkeissä käytämme fleksopainomenetelmää, minkä vuoksi käytämme lähes 100-prosenttisesti Pantone-värejä kosteuspyyhkeiden painatuksessa. Pystymme painamaan kosteuspyyhkeitä jopa 4 eri Pantone-värillä, kosteuspyyhkeiden hinta riippuu siitä, kuinka monta väriä valitset suunnitteluun.

Tuoksu

Kosteuspyyhkeet eivät ole hyviä vain siksi, että niihin voi painaa tulosteita, mutta kosteuspyyhkeiden sisällä olevassa kankaassa on myös hajusteita, jotka saavat asiakkaan kädet tuoksumaan hyvältä sen jälkeen, kun hän on käyttänyt niitä. Meillä on vakiona kolme eri tuoksua, jotka ovat saippua, sitruuna ja alkoholi. Alkoholia sisältävät kosteuspyyhkeet maksavat hieman enemmän kuin saippuaa ja sitruunaa sisältävät.

Koot

Kosteuspyyhkeidemme vakiokoko on 60x100mm, mutta pystymme valmistamaan myös muita kokoja ilman lisäkustannuksia. Olemme valinneet tämän koon vakiokooksi, koska se on eniten käytetty koko. Pystymme valmistamaan suurempaa ja pienempää kokoa; 60x80mm ja 50x120mm. Jos sinulla on pitkä logo, voisi olla järkevää valita 50x120mm koko. Kaikkia eri kokoja voidaan valmistaa kaikissa paperilajeissa, ja kaikki tuoksut ovat mahdollisia koosta riippumatta. Itse asiassa kosteuspyyhkeiden liina on aina kooltaan 140x200mm.

Jos tarvitset apua kosteuspyyhkeiden kanssa tai jos haluat, että suunnittelijatiimimme tekee sinulle vedoksen kosteuspyyhkeistäsi, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi tai puhelimitse +358 454907080

Kaikki blogikirjoitukset →