Katso

Miten tilata

Kosteuspyyhkeet painatuksella - parempi asiakaskokemus

Kosteuspyyhkeet painatuksella ovat täydellinen lisä kaikille yrityksille. Oli sinulla sitten hotelli, ravintola, tai kahvila, kosteuspyyhkeet... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... painatuksella takaavat jokaiselle asiakkaallesi uniikimman kokemuksen. Ne eivät pelkästään näytä logoa tai tarinaasi, vaan kohentavat koko brändisi yleisilmettä yksityiskohtia myöten. Sen lisäksi, asiakkaasi voivat pyyhkiä kätensä hyvän tuoksuisilla puhdistuspyyhkeillä. 

Haluamme saada käsipyyhkeet painatuksella kaikkien saataville tarjoamalla pienen vähimmäistilausmäärän ja ilmaisen toimituksen koko EU:hun. Eikä toimitus ole pelkästään ilmainen, vaan se on myös nopea, normaalisti 7 viikkoa. Jos sinulla on tietty määräaika, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä voimme joskus nopeuttaa tuotantoa.

Mihin puhdistuspyyhkeitä yleisesti käytetään?

Käsipyyhkeitä käyttävät normaalisti yritykset, jotka tarjoavat “likaista” ruokaa, kuten hampurilaisia, pizzaa tai donitseja. Niitä käytetään sekä ravintoloissa, että mukaan otettaviksi, joten mikä tahansa asiakkaan tarkoitus onkin, he pyyhkivät kätensä ruoan nautittua mielellään hyvän tuoksuisiin käsipyyhkeisiin. Ne ovat hyvä lisä lautasliinoille. Asiakkaan ei tarvitse käyttää runsaasti lautasliinoja ja paperia, vaan voivat kätevästi pyyhkiä kätensä käsipyyhkeisiin ruoan nautittua. 

Puhdistuspyyhkeet painatuksella ovat välttämättömyys, jos sinulla on jo muita pakkaustuotteita omalla painatuksella. Käsipyyhkeet saattavat olla pieniä ja ne voi unohtaa helposti, koska niiden painatus ei ole niin tyypillistä. Tästä syystä käsipyyhkeiden painatus saa yrityksesi erottumaan muista ja saa asiakkaasi muistamaan sinut. 

Tuoksu - kosteuspyyhkeiden erikoisvoima

Kosteuspyyhkeet ovat puhtaiden käsien lisäksi loistava valinta, koska se saa myös asiakkaasi kädet tuoksumaan hyvältä ruoan nauttimisen jälkeen. Puhdistuspyyhkeet voidaan tehdä joko alkoholittomalla tai alkoholillisella tuoksulla, tarjoamme kumpaakin. Käsipyyhkeemme, jotka sisältävät alkoholia eivät ole testattu antibakteerisiksi, mutta jos tarvitset kyseisenlaatuisia käsipyyhkeitä, otathan meihin yhteyttä, ja voimme testata sen. 

Käsipyyhkeille on lukuisia eri tuoksuja, ja valitsemalla ruoillesi parhaan tuoksun, jätät asiakkaillesi hyvän muiston. Kolme vakiotuoksuamme ovat: alkoholi, sitruuna ja saippua. Nämä ovat myös suosituimmat ja yleisesti käytetyimmät tuoksut. Jos sinulla on erityisiä toiveita tuoksun suhteen, ota meihin yhteyttä ja saatamme löytää sinulle oikean ratkaisun. 

Suunnittele design, joka saa asiakkaasi muistamaan sinut

Kosteuspyyhkeisiin voidaan painaa koko pinta, joten voit tehdä haluamasi mallin, ja yleensä asiakkaamme valitsevat joko taustavärin ja logon tai koko pinnan kattavan mallin. Kosteuspyyhkeemme painetaan Pantone-väreillä, joten voit saada hyvin spesifejä ja kirkkaita värejä, joiden ansiosta kosteuspyyhkeet on helppo tunnistaa. Voimme painattaa kosteuspyyhkeet enintään neljällä Pantone-värillä, mutta jos haluat käyttää suunnittelussasi enemmän värejä, voimme käyttää myös CMYK-värejä, jolloin voimme painaa niin monta väriä kuin haluamme ilman lisäkustannuksia. Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää suunnittelussasi enemmän kuin neljää väriä. 

Hanki yrityksesi kuvaa vastaavat materiaalit

Toinen asia, joka vaikuttaa kosteuspyyhkeiden muotoiluun, on materiaalit, joista kosteuspyyhkeet ja niiden kääreet ovat valmistettu. Kosteuspyyhkeiden vakiovärit ovat joko kraft tai valkoinen, ja valkoista vakioväriä on parempi käyttää, jos haluat painattaa koko pinnan. Kraft-paperit ovat luonnollisemman näköisiä, ja yleensä tämä tyyppi valitaan, jos kraft-tausta on tärkeä suunnittelun kannalta. 

Pintoja voi olla kolmea erilaista: kiiltävä, kraft-paperi ja muovi. Kiiltävä ja kraft-pinta on valmistettu paperista materiaalina, ja muovipinta on valmistettu PE-muovista. Kiiltävä pinta antaa kosteuspyyhkeille sileän ja puhtaan ulkonäön, ja niiden vakioväri on valkoinen. Kraft-pinta on luonnollisempi, ja sen vakiovärinä on yleensä kraft. PE-muovipinta on vakiona valkoinen. Muovin luonteesta johtuen sen pinta on kiiltävä ja heijastaa valoa, mikä tekee siitä kiiltävän.

Sama kangas - eri pakkaus

Kosteuspyyhkeen koko on aina 140x200 mm. Pakkaus on saatavana kolmessa eri koossa: 60x80, 60x100 ja 50x120 mm. Tarjoamme niitä erikokoisina, jotta voit mukauttaa ne suunnittelemaasi muotoon, eikä pakkauksen koko vaikuta hintaan. Valitse ilman lisäkustannuksia taideteoksellesi sopivin formaatti. Tarjoamamme vakiomuoto on 60x100 mm, koska se on yleisimmin käytetty. Jos olet kiinnostunut muista formaateista, otathan meihin yhteyttä.

Painetut kosteuspyyhkeet tuotettu Euroopassa

Brändätyt pyyhkeemme valmistetaan Euroopassa pienten määrien ja nopeiden toimitusten varmistamiseksi. Minimitilausmäärä on 5 000 kappaletta, mutta teemme yhteistyötä monien valmistajien kanssa ja toivomme voivamme tulevaisuudessa pienentää tilausmäärää ja laajentaa valikoimaamme. Jos sinulla on erityisiä toiveita, joilla voisimme laajentaa nykyistä valikoimaamme, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme aina mielellämme löytämään sinulle parhaan ratkaisun!

Säästä aikaa ja tilaa painetut kosteuspyyhkeet verkossa

Kosteuspyyhkeiden verkosta tilaamisesta ei tarvitse saada huono kokemusta, sillä me Limepackilla haluamme tarjota samaa palvelua kuin tavallisen myyjän kanssa keskustelemisesta. Haluamme tehdä kokemuksesta helpomman, nopeamman ja halvemman. Pakkausasiantuntijoistamme koostuva tiimimme on käytettävissänne, ja kun olette yhteydessä meihin, teillä on sama yhteyshenkilö koko tilausprosessin ajan. Meillä on jopa suunnittelijoita, jotka voivat tehdä haluamasi muotoilun kosteuspyyhkeitäsi varten ilmaiseksi, ja he muokkaavat sitä niin kauan, kunnes olet tyytyväinen. 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tarjoamme 105 % hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos löydät vastaavat kosteuspyyhkeet muualta halvemmalla, me vastaamme hintaan ja annamme 5 % alennuksen. Teemme näin, koska haluamme varmistaa, että olemme halvin ja helpoin valinta.

Tee siis itsellesi palvelus ja ota yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja aloita matkasi henkilökohtaisten kosteuspyyhkeiden suunnittelussa.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota