Katso

Miten tilata

Räätälöidyt kosteuspyyhkeet

Tuotemerkillä varustetut kosteuspyyhkeet sopivat erinomaisesti lähes kaikkiin HoReCa-alueen yrityksiin, joten olipa kyseessä hotelli, ravintola tai kahvila, tuotemerkillä varustetut... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...arustetut kosteuspyyhkeet ovat loistava lisä yrityksellesi. Se ei ainoastaan tuo logoasi tai tarinaasi entistä paremmin esiin, vaan se antaa myös paremman asiakaskokemuksen, koska asiakkaasi voivat puhdistaa itsensä herkullisen aterian jälkeen ja tuoksua hyvältä kosteuspyyhkeiden tuoksujen ansiosta. 

Haluamme tehdä merkkituotteilla varustetut kosteuspyyhkeet monien saataville tarjoamalla pieniä määriä ja ilmaisen toimituksen koko Euroopassa. Sen lisäksi, että toimitus on maksuton, se toimitetaan myös nopeasti valitsemaasi paikkaan, tavallisesti 4 viikon kuluessa. Tarjoamme pikavaihtoehtoja kosteuspyyhkeiden toimitukseen, jos meidän on noudatettava määräaikaa. 

Missä kosteuspyyhkeitä käytetään yleisimmin?

Kosteuspyyhkeitä käytetään ensisijaisesti yrityksissä, joissa tarjoillaan sotkuisempaa ruokaa, kuten hampurilaisia, pizzaa ja donitseja. Niitä käytetään itse asiassa sekä mukaan ottamiseen että jäämiseen, joten riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen asiakkaillasi on, he ovat iloisia, että heillä on kosteuspyyhkeitä, jotta he voivat puhdistaa kätensä ruoan jälkeen. Se on myös loistava sijainen lautasliinoihin. Asiakkaan ei tarvitse käyttää paljon lautasliinoja, vaan hän voi käyttää kosteuspyyhettä, kun hän on syönyt. 

Brändätyt kosteuspyyhkeet ovat välttämättömyys, jos sinulla on jo osa pakkauksistasi brändätty valmiiksi. Kosteuspyyhkeet saattavat olla pieniä ja joskus helppo unohtaa, koska niiden brändääminen ei ole varsin yleistä. Mutta juuri merkkituotteiden, jotka eivät ole kovin yleisiä, ansiosta yrityksesi erottuu muista ja asiakas muistaa sinut. Brändättyjen kosteuspyyhkeiden arvo on suuri, kun otetaan huomioon, kuinka halpaa on ostaa vain 5000 kpl kosteuspyyhkeitä. 

Tuoksu - kosteuspyyhkeiden erityisvoimat

Kosteuspyyhkeet eivät ole loistavia vain siksi, että ne varmistavat, että asiakkaasi saavat puhtaat kädet, vaan niissä on myös tuoksuja, jotka saavat kädet tuoksumaan hyvältä sen jälkeen. Kosteuspyyhkeitä voidaan valmistaa sekä alkoholittomilla että alkoholipitoisilla tuoksuilla. Me tarjoamme molempia. Alkoholia sisältäviä kosteuspyyhkeitä ei ole testattu antibakteerisiksi, mutta jos tarvitset kosteuspyyhkeitä, jotka on testattu käytettäväksi antibakteerisina, kerro meille, niin voimme testata ne. 

Kosteuspyyhkeiden tuoksuja on niin monia erilaisia, ja valitsemalla sellaisen, joka sopii yhteen elintarvikkeidesi kanssa, voit helposti muistuttaa asiakkaitasi elintarvikkeistasi. Valmistaja, jonka kanssa työskentelemme, tarjoaa yli 5 erilaista tuoksua, mutta meillä on vakiona vain kolme erilaista tuoksua; alkoholi, sitruuna ja saippua. Nämä ovat myös yleisimmin käytettyjä tuoksuja. Jos sinulla on erityisiä toiveita tuoksujen suhteen, ilmoita meille, niin meillä saattaa olla enemmän mahdollisuuksia. 

Hanki muotoilu, joka saa asiakkaasi muistamaan sinut

Kosteuspyyhkeissä voi olla all-over-painatus, joten voit tehdä haluamasi muotoilun, ja yleensä asiakkaamme valitsevat joko taustavärin tai koko pinnan kattavan logon tai muotoilun. Kosteuspyyhkeemme painetaan Pantone-väreillä, joten voit saada hyvin erityisiä värejä ja myös hyvin kirkkaita värejä, joiden ansiosta kosteuspyyhkeet on helppo tunnistaa. Voimme painattaa kosteuspyyhkeet enintään neljällä Pantone-värillä, mutta jos haluat käyttää suunnittelussasi enemmän värejä, voimme käyttää myös CMYK-värejä, jolloin voimme painaa niin monta väriä kuin haluamme ilman lisäkustannuksia. Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää enemmän kuin neljää väriä suunnitteluprosessissa. 

Hanki yritystäsi vastaavat materiaalit

Toinen asia, joka voi vaikuttaa kosteuspyyhkeiden muotoiluun, on materiaalit, joista kosteuspyyhkeet valmistetaan, ja kosteuspyyhkeiden kääreiden pinta. Vakioväreinä kosteuspyyhkeissä on joko voimaväri tai valkoinen, jolloin valkoista vakioväriä on parempi käyttää, jos haluat painattaa koko pinnan. Voimapaperit ovat luonnollisemman näköisiä, ja yleensä tämä tyyppi valitaan, kun voimapaperitausta on tärkeä suunnittelun kannalta. 

Pintoja voi olla kolmea erilaista; kiiltävä (paperi), kraft ja muovi. Kiiltävä (paperi) ja kraft-pinta tehdään paperista materiaalina, ja muovipinta PE-muovista. Kiiltävä pinta antaa kosteuspyyhkeille sileän ja puhtaan ulkonäön, ja niiden vakioväri on valkoinen. Kraft-pinta on luonnollisempi, ja sen vakiovärinä on yleensä kraft. PE-muovipinta on vakiona valkoinen. Muovin luonteesta johtuen sen pinta on kiiltävä ja heijastaa valoa, mikä tekee siitä kiiltävän.

Sama kangas eri kääreissä

Kosteuspyyhkeiden kangas on aina kooltaan 140x200mm, mutta voit valita vakiona kahden eri kokoisen kääreen. Syy eri kokoihin on se, että voit mukauttaa sen sitten suunnittelemaasi malliin, eikä hinta eroa koosta riippuen. Valitse siis koko, joka sopii yhteen taideteoksesi kanssa - ilman lisäkustannuksia. Vakiokoko on 60x100mm, koska se on käytetyin koko. Jos haluat muita kokoja kuin vakiokokomme, meillä on muita kokoja saatavilla pyynnöstä.

Euroopassa tuotetut merkkipyyhkeet

Tuotemerkkipyyhkeemme valmistetaan Euroopassa, jotta voimme toimittaa ne nopeasti ja pienissä erissä. Meillä on tällä hetkellä vähimmäistilausmäärä 5000 kpl. Työskentelemme tulevaisuudessa useampien kosteuspyyhkeiden valmistajien kanssa varmistaaksemme, että vähimmäistilausmäärä pienenee ja että voimme tarjota enemmän tuoksuja ja muita kokoja kosteuspyyhkeitä. Jos sinulla on siis toiveita, jotka voisivat laajentaa nykyistä valikoimaamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, ja me löydämme mielellämme hyvän ratkaisun sinulle. 

Säästä aikaa ja tilaa yksilöllisesti painetut kosteuspyyhkeet netistä

Kosteuspyyhkeiden tilaamisen verkossa ei tarvitse olla huono kokemus, sillä me Limepackilla haluamme tarjota samaa palvelua kuin tavallisen myyjän kanssa keskustellessa. Haluamme tehdä kokemuksesta helpomman, nopeamman ja halvemman. Pakkausasiantuntijoistamme koostuva tiimimme on käytettävissänne, ja kun olette yhteydessä meihin, teillä on sama yhteyshenkilö käytettävissänne koko yhteistyön ajan. Meillä on jopa suunnittelijoita, jotka voivat tehdä haluamasi muotoilun kosteuspyyhkeitäsi varten ilmaiseksi, ja he muokkaavat sitä niin kauan, kunnes olet tyytyväinen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tarjoamme 105 % hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos löydät merkkiset kosteuspyyhkeet muualta, me vastaamme hintaan ja annamme 5 % alennuksen. Teemme näin, koska haluamme varmistaa, että olemme halvin valinta, ja tilaaminen verkossa on edelleen halvin vaihtoehto. 

Tee siis itsellesi palvelus ja ota yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja aloita matkasi henkilökohtaisten kosteuspyyhkeiden hankkimiseksi. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota