fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostat leipäpussejamme

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 24. tammikuun 2023

Meillä on toistaiseksi vain yksi leipäpussien valmistaja, mikä tarkoittaa, että vaihtoehtoja on vähemmän. On kuitenkin vielä pari vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, kun ostat paperisia leipäpusseja. Tässä oppaassa käymme läpi ne ja sen, mitä sinun tulisi ottaa huomioon suunnitteluprosessissa.

Koot

Ensimmäiseksi sinun on valittava tuotteellesi sopiva koko. Voit valita 5 eri koon välillä:
  • The cookie bag (418) 12 x 25 x 6 cm
  • The snack bag (422) 13 x 28 x 6 cm
  • The sandwich bag (426) 15 x 32 x 6,5 cm
  • The wheat bread bag (429) 20 x 35 x 6,5 cm
  • The big brother (433) 20 x 48 x 7 cm
© Limepack Leipäpussit painatuksella
Olemme yrittäneet valita leipäpusseille melko kuvaavia nimiä. Lyhyesti sanottuna koot eivät ole kovin leveitä, vaan sen sijaan pitkiä, eivätkä ne ole samankokoisia kuin leipäpussit, joita löydät 7/11-kaupasta. Keksipussiin mahtuu kuitenkin vielä täydellisesti 2 keksiä ja välipalapussiin pari croissantia. Voileipäpussi sopii täydellisesti voileivälle tai patongille, ja vehnäleipäpussi sopii täydellisesti leipomon tuoreelle leivälle. Kutsumme suurinta kokoa isoveljeksi, koska siitä ei tule leveämpi, vaan pidempi, eli sitä voi käyttää eräänlaisena takeaway-pussina. Meillä on asiakkaita, jotka käyttävät tätä kokoa ravintoloissaan, kun asiakkaat ottavat hampurilaisateriansa mukaansa matkalle

Värien määrä

Leipäpusseissa voit valita jopa 4 eri Pantone-väriä. Pantone-värejä ei ole rajoitettu, joten voit valita yli 1867 värin joukosta. Värejä on niin paljon, että voit valita todella erityisiä värejä, jos haluat, että ne sopivat tuotemerkkisi profiiliin. Muista, että hinta vaihtelee sen mukaan, mitä värejä haluat suunnittelussa käyttää – 4 värillä saat kuitenkin paljon suunnittelumahdollisuuksia.

Tausta

Voit valita kahden eri taustavärin välillä – Voit valita joko täysin valkoisen taustan tai käsityön ruskean värin (voit valita myös toisen taustavärin, koska voimme painaa leipäpussit kauttaaltaan) Valkoinen väri sopii erinomaisesti värikkäisiin kuvioihin, koska se heijastaa värit paremmin. Käsityön ruskea väri antaa luonnollisemman ja ympäristöystävällisemmän ilmeen.

Miten suunnitella?

Paperisten leipäpussien suunnitteluprosessi on itse asiassa melko helppoa, sillä sinun on vain ladattava mallimme ja suunniteltava se Adobe Illustrator -ohjelmassa ja lisättävä suunnittelussa käyttämäsi Pantone-värit. Jos et ole varma, miten suunnittelu tehdään, suunnittelijatiimimme on palveluksessasi.

Toimitusajat

Suunnittelemiesi paperisten leipäpussien vakiotoimitusaika on 9 viikkoa siitä hetkestä, kun olemme hyväksyneet suunnitelmasi ja saaneet maksun ensitilauksista. Voimme joskus taata nopeammat toimitusajat kuin 9 viikkoa, mutta sinun on otettava yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja kuultava, mikä on mahdollista.
Kaikki blogikirjoitukset →