Katso

Miten tilata

Tarjoile herkullisia takeaway tuotteita painetuista leipäpusseista

Myitpä sitten leipää, voileipiä tai kakkuja, leipäpussit painatuksella ovat täydellinen tapa esitellä yrityksesi asiakkaille. Pussit eivät... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ivät kuitenkaan mainosta yritystäsi vain nykyisille asiakkaille, vaan myös uudet asiakkaat huomaavat liikkeesi, kun pussiesi kanssa kuljetaan. Pussit ovat pieniä ilman kahvaa, joten ne sopivat erinomaisesti sekä voileiville, kekseille, leivälle tai muille tuotteille, joita tavallisesti löytyy leipomoista.

Voit tilata leipäpussit omalla painatuksella helposti verkossa, autamme niiden suunnittelussa ja saat myös ilmaisia tuotenäytteitä. Meillä ei ole mahdollisuutta tehdä näytepainatusta pussista, mutta voimme tehdä sinulle suunnittelunäytteen ennen tilauksen aloittamista.

Korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan - kaikille

Uskomme, että korkealaatuisten tuotteiden pitäisi olla kaikkien saatavilla, jotta muutkin kuin vain suuryritykset voisivat ostaa painettuja voileipäpusseja. Pussit on valmistettu paperista, jonka paino on 40 g/m2 40 g/m², jotta varmistetaan huippulaatu ja se, että pusseihin mahtuu kaikenlaista leipää. Varmistamme aina alhaiset hinnat, mutta tietysti tuotannon aloituskustannukset tekevät suuremmasta määrästä halvemman kuin pienemmistä määristä. Meillä ei ole mitään piilokustannuksia, ja kun ostat tuotteitamme, toimitamme ne ilmaiseksi kaikkialle EU:hun. Meillä on mahdollisuus toimittaa tuotteita myös EU:n ulkopuolelle, joten jos mietit tätä, ota meihin yhteyttä.

Leipäpussit painatuksella eri kokoisina kaikkiin käyttötarkoituksiin

Pusseja on 5:ttä eri kokoa; pieneen kokoon mahtuu pari croissantia nälkäiselle asiakkaalle, joka haluaa välipalaa kotimatkalla, kun taas isompiin pusseihin mahtuu patonkia tai suurempia valkoisia leipiä. Etsitpä siis leipäpusseja leipomon välipaloille tai isommille leiville, kuten ruisleivälle tai vaalealle leivälle, meiltä löydät ratkaisun kaikkeen.

Pusseissa ei ole kahvoja, eikä niissä ole läpinäkyvää muovifoliota, jonka läpi tuote näkyisi. Tämä vain varmistaa, että pussien laatu on korkeatasoista, eivätkä ne rikkoudu, kun asiakkaasi ovat matkalla kotiin. 

Paperi, jolla pussit valmistetaan, on sertifioitu ja hyväksytty kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa, ja myös voileipäpussien painamiseen käytetty muste on hyväksytty kosketuksiin, ja se on mautonta ja hajutonta.

Logolla varustettuja leipäpussejamme on useita eri kokoja, ja jos haluat muita kokoja kuin vakiokokoja, voimme tehdä mukautettuja pusseja pyynnöstä; alla näet 5 eri vakiokokoa:

Koot on kuvattu leveys/pituus/syvyys:

    •The cookie bag (418)

12x25x6

    •The snack bag (422)

13x28x6

    •The sandwich bag (426)

15x32x6,5

    •The wheat bread bag (429)

20x35x6,5

    •The big brother (433)

20x48x7

Mihin kokoja käytetään useimmiten ja kenen toimesta?

Keksipusseja käyttävät pääasiassa leipomot, kioskit ja huoltoasemat, jotka tarjoavat leivonnaisia, jotka voit ottaa take-awayna. Tällaisia voivat olla esimerkiksi yksittäinen donitsi tai kaksi keksiä, sillä ne sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen. Meillä on myös joitakin tapahtumayrityksiä, jotka valitsevat keksipussit, jos he jakavat näytteitä leipomotuotteesta tai käyttävät niitä pieninä paperipusseina, joissa on erilaisia näytteitä.

Välipalapussi on vain hieman isompi, joten siihen mahtuu pari munkkia, croissantteja tai jopa pieniä pizzasämpylöitä. Kokemuksemme mukaan tätä pussia käytetään pääasiassa kulmakaupoissa, kuten R-kioskissa ja muissa vastaavissa paikoissa, joista otetaan pienempiä välipaloja matkalle. 

Voileipäpussi sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti voileiville ja erityisesti bageleille tai leveämmille voileiville, jotka on kääritty voileipäpaperiin. Painettua voileipäpussia voivat käyttää sekä leipomot, jotka myyvät voileipiä tai voileipien leipää, mutta myös monet voileipä- tai bagel-kaupat käyttävät näitä pusseja.

Vehnäleipäpusseja käyttävät yleensä leipomot tai päivittäistavarakaupat, joilla on oma leipomo. Päivittäistavarakaupat käyttävät niitä sekä vehnäleivän että muunlaisten ruokaleipien myyntiin. 

Isoveli on suurin niin sanotuista leipäpusseistamme. Pussin koon ansiosta pussia voidaan käyttää myös tapauksissa, joissa sitä käytetään esimerkiksi to go -ruokiin, kuten hampurilaisiin, nuudeleihin ja kun menet leipomoon ja ostat useita leipiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tätä kokoa käyttävät myös monet eri yritykset sekä hampurilaispaikat että leipomot.

Kauttaaltaan painetut leipäpussit

Painamme leipäpussit Pantone-väreillä, ja voimme painaa pussit jopa 4:llä eri värillä pussin ulkopuolelle. Meillä ei ole mitään rajoituksia Pantone-väreissä, joista voit valita, joten voit käyttää kaikkia haluamiasi eri värejä suunnittelussa. Se, kuinka paljon haluat suunnitella pussiin, on täysin sinun päätettävissäsi - Voimme tehdä leipäpusseihin täysin peittävän mallin, mutta voimme myös vain laittaa logon molemmille puolille, eikä lisäkustannuksia ole, jos valitset koko pinnan painamisen pussiin. Tulostamme leipäpussit offset-tulostuksella varmistaaksemme mahdollisimman laadukkaan painatuksen. Tällä tulostusmenetelmällä voimme myös olla 100-prosenttisen varmoja siitä, että muotoilu on odotusten mukainen, kun se tehdään.

Leipäpussien paperi, jolle painamme, voi olla joko valkoista tai ruskeaa, jolloin valkoinen tausta tekee suunnittelusta selkeämmän ja helpommin havaittavan. Ruskea tausta antaa leipäpusseille luonnollisemman ja ympäristöystävällisemmän tunteen ja ilmeen. 

Pussien monet mahdollisuudet sekä värien, taustan että täysin peittävän painatuksen osalta antavat sinulle mahdollisuuden olla todella luova suunnitteluprosessissa ilman, että leipäpusseihin tulee paljon kustannuksia. Voit siis saada logosi, sosiaalisen median profiilisi ja tekstisi leipäpusseihisi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, onko se mahdollista ja kuinka kallista se tulee olemaan. 

Voit käyttää muotoilua, jotta yrityksesi ja herkkusi erottuvat joukosta ja saavat mahdolliset uudet asiakkaat huomaamaan yrityksesi. 

Paperisten leipäpussien tuotanto

Valmistamme pussit Euroopassa, jotta voimme varmistaa nopean toimitusajan ja pienemmän vähimmäistilausmäärän kuin jos ne valmistettaisiin Aasiassa. Pystymme toimittamaan paperikasseja 10 000 kpl:sta alkaen, ja toimitusaika on 6 viikkoa tilauksen tekemisestä. Emme vakiona pysty tarjoamaan pikatoimituksia, mutta jos sinulla on määräaika, ota yhteyttä, niin saatamme pystyä toimittamaan nopeammin kuin 6:ssa viikkossa. Emme valitettavasti tarjoa seurantapalvelua tälle tuotteelle, koska se lähetetään yksittäisten urakoitsijoiden kanssa toimituskustannusten pitämiseksi alhaisina. Pussit toimitetaan 1000 kpl:n laatikoissa, jotta voit varastoida osan niistä, kun käytät vain yhtä laatikkoa kerrallaan, tuotetietojen alla näet laatikoiden mitat.

Euroopassa tapahtuvassa tuotannossa on hienoa se, että hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina, kun leipäpusseja kuljetetaan painettuna ympäri Eurooppaa. 

Painettujen leipäpussien ympäristöystävällisyys

Leipäpussien valmistuksessa käytetty paperi on ensikuitupaperia, mikä tarkoittaa, että se on peräisin vastakaadetuista puista. Lain mukaan kierrätyspaperia ei saa käyttää elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvissa materiaaleissa, kuten näissä logolla varustetuissa leipäpusseissa. Ruskeat pussit näyttävät kierrätetyiltä, mutta ne on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista. Koska pussit on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista, pussien sisällä ei myöskään ole muovipinnoitetta, joten pussit ovat 100-prosenttisesti muovittomia.

Leipäpussien valmistukseen käytetty paperi on peräisin Euroopan metsistä, mikä tarkoittaa, että se voi olla peräisin FSC-sertifioiduista metsistä, mutta valitettavasti valmistajamme ei ole FSC-sertifioitu, emmekä siksi saa myydä niitä FSC-sertifioituina. Meillä on mahdollisuus valmistaa FSC-sertifioituja paperipusseja toiselta valmistajalta, mutta heidän vähimmäistilausmääränsä on 100 000 kpl, joten jos etsit tätä, ota yhteyttä osoitteeseen mail@limepack.fi.

Pussit ovat kierrätettävissä, jos ne lähetetään kierrätyslaitoksiin, mutta monet näistä laitoksista eivät ota vastaan elintarvikekontaktimateriaaleja, koska rajoitukset koskevat sitä, mihin elintarvikekontaktimateriaaleista valmistettua kierrätyspaperia voidaan käyttää. Siksi kehotamme sinua heittämään leipäpussit pois paperiroskiin, jotta kierrätyslaitokset, jotka sallivat elintarvikekontaktimateriaalista valmistetun paperin, voivat ottaa ne kierrätykseen. Koska tavalliset yksilölliset leipäpussit voidaan kierrättää, emme tarjoa tälle tuotteelle bioversiota.

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä leipäpusseistamme tai tarvitset lisätietoja hinnoistamme, löydät ne tuotesivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa mail@limepack.fi

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota