Katso

Miten tilata

Tarjoile herkullisia takeaway tuotteita painetuista leipäpusseista

Myitpä sitten leipää, voileipiä tai kakkuja, leipäpussit painatuksella ovat täydellinen tapa esitellä yrityksesi asiakkaille.... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...e. Pussit eivät kuitenkaan mainosta yritystäsi vain nykyisille asiakkaille, vaan myös uudet asiakkaat huomaavat liikkeesi, kun pussiesi kanssa kuljetaan. Pussit ovat pieniä ilman kahvaa, joten ne sopivat erinomaisesti sekä voileiville, kekseille, leivälle tai muille tuotteille, joita tavallisesti löytyy leipomoista.

Voit tilata leipäpussit omalla painatuksella helposti verkossa, autamme niiden suunnittelussa ja saat myös ilmaisia tuotenäytteitä. Meillä ei ole mahdollisuutta tehdä näytepainatusta pussista, mutta voimme tehdä sinulle suunnittelunäytteen ennen tilauksen aloittamista.

Korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan - kaikille

Uskomme, että korkealaatuisten tuotteiden pitäisi olla kaikkien saatavilla, jotta muutkin kuin vain suuryritykset voisivat ostaa painettuja voileipäpusseja. Pussit on valmistettu paperista, jonka paino on 40 g/m2 40 g/m², jotta varmistetaan huippulaatu ja se, että pusseihin mahtuu kaikenlaista leipää. Varmistamme aina alhaiset hinnat, mutta tietysti tuotannon aloituskustannukset tekevät suuremmasta määrästä halvemman kuin pienemmistä määristä. Meillä ei ole mitään piilokustannuksia, ja kun ostat tuotteitamme, toimitamme ne ilmaiseksi kaikkialle EU:hun. Meillä on mahdollisuus toimittaa tuotteita myös EU:n ulkopuolelle, joten jos mietit tätä, ota meihin yhteyttä.

Leipäpussit painatuksella eri kokoisina kaikkiin käyttötarkoituksiin

Leipäpussejamme on saatavana 5:ssä eri koossa. Pienemmät koot sopivat erinomaisesti asiakkaille, jotka etsivät nopeaa välipalaa, kuten croissantteja kotimatkalle, kun taas suurempia kokoja voidaan käyttää patonkeihin ja hapantaikina-leipiin. Mihin ikinä tarvitsetkin leipäpusseja, meillä on varmasti juuri oikean kokoisia. 

Jos etsit muita kokoja tai erityyppisiä leipäpusseja, voimme räätälöidä pussit tarpeittesi mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä kokovaatimuksistasi!

Leipäpusseja on saatavana seuraavissa mitoissa (leveys x pituus x syvyys):

  • Keksipussi — 120x250x50 mm

  • Leivonnaispussi — 130x280x60 mm 

  • Voileipäpussi — 150x65x310mm

  • Leipäpussi — 200x350x65 mm

  • XL-leipäpussi — 200x480x70 mm

Paperi, jolla pussit valmistetaan, on sertifioitu ja hyväksytty kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa, ja myös voileipäpussien painamiseen käytetty muste on hyväksytty kosketuksiin, ja se on mautonta ja hajutonta.

Ikkunalla tai ilman ikkunaa

Leipäpussimme, joissa on yksilöllinen painatus, voidaan painaa koko pussin alueelle, mikä antaa paljon erilaisia suunnittelumahdollisuuksia. Yksi asia, joka kuitenkin vaikuttaa muotoilupintoihin, on se, onko pusseissa ikkuna vai ei. Niissä on kaksi erilaista hienoa asiaa - leipäpusseissa ilman ikkunaa on suuri pinta, jossa tuotemerkkisi, logosi tai suunnittelusi voi näkyä, ja ruoka on pussin sisällä. Leipäpussit, joissa on ikkuna, ovat loistavia, koska niissä voit esitellä leipääsi, kakkua tai mitä tahansa tarjoilemasi - ja silti muotoilu on muulla pinnalla. Jos siis haluat leipäpusseja, joissa on ikkuna ja suunnittelusi pussin ympärillä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Mihin kokoja käytetään useimmiten ja kenen toimesta?

Keksipusseja käyttävät pääasiassa leipomot, kioskit ja huoltoasemat, jotka tarjoavat leivonnaisia, jotka voit ottaa take-awayna. Tällaisia voivat olla esimerkiksi yksittäinen donitsi tai kaksi keksiä, sillä ne sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen. Meillä on myös joitakin tapahtumayrityksiä, jotka valitsevat keksipussit, jos he jakavat näytteitä leipomotuotteesta tai käyttävät niitä pieninä paperipusseina, joissa on erilaisia näytteitä.

Leivonnaispussi on vain hieman isompi, joten siihen mahtuu pari munkkia, croissantteja tai jopa pieniä pizzasämpylöitä. Kokemuksemme mukaan tätä pussia käytetään pääasiassa kulmakaupoissa, kuten R-kioskissa ja muissa vastaavissa paikoissa, joista otetaan pienempiä välipaloja matkalle. 

Voileipäpussi sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti voileiville ja erityisesti bageleille tai leveämmille voileiville, jotka on kääritty voileipäpaperiin. Painettua voileipäpussia voivat käyttää sekä leipomot, jotka myyvät voileipiä tai voileipien leipää, mutta myös monet voileipä- tai bagel-kaupat käyttävät näitä pusseja.

Leipäpussi käyttävät yleensä leipomot tai päivittäistavarakaupat, joilla on oma leipomo. Päivittäistavarakaupat käyttävät niitä sekä vehnäleivän että muunlaisten ruokaleipien myyntiin. 

XL-voileipäpussi on monipuolinen, ja sitä käytetään take away -aterioihin, kuten hampurilaisiin, nuudeleihin ja kun menet leipomoon ja ostat useita voileipiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tätä kokoa käyttävät myös monet eri yritykset, niin hampurilaispaikat kuin leipomotkin.

Kauttaaltaan painetut leipäpussit

Painamme leipäpussit Pantone-väreillä, ja voimme painaa pussit jopa 4:llä eri värillä pussin ulkopuolelle. Meillä ei ole mitään rajoituksia Pantone-väreissä, joista voit valita, joten voit käyttää kaikkia haluamiasi eri värejä suunnittelussa. Se, kuinka paljon haluat suunnitella pussiin, on täysin sinun päätettävissäsi - Voimme tehdä leipäpusseihin täysin peittävän mallin, mutta voimme myös vain laittaa logon molemmille puolille, eikä lisäkustannuksia ole, jos valitset koko pinnan painamisen pussiin. Tulostamme leipäpussit offset-tulostuksella varmistaaksemme mahdollisimman laadukkaan painatuksen. Tällä tulostusmenetelmällä voimme myös olla 100-prosenttisen varmoja siitä, että muotoilu on odotusten mukainen, kun se tehdään.

Leipäpussien paperi, jolle painamme, voi olla joko valkoista tai ruskeaa, jolloin valkoinen tausta tekee suunnittelusta selkeämmän ja helpommin havaittavan. Ruskea tausta antaa leipäpusseille luonnollisemman ja ympäristöystävällisemmän tunteen ja ilmeen. 

Pussien monet mahdollisuudet sekä värien, taustan että täysin peittävän painatuksen osalta antavat sinulle mahdollisuuden olla todella luova suunnitteluprosessissa ilman, että leipäpusseihin tulee paljon kustannuksia. Voit siis saada logosi, sosiaalisen median profiilisi ja tekstisi leipäpusseihisi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, onko se mahdollista ja kuinka kallista se tulee olemaan. Voit käyttää muotoilua, jotta yrityksesi ja herkkusi erottuvat joukosta ja saavat mahdolliset uudet asiakkaat huomaamaan yrityksesi!

Paperisten leipäpussien tuotanto

Valmistamme paperiset leipäpussit Euroopassa, jotta voimme tarjota nopean toimitusajan, alhaisemmat vähimmäistilausmäärät ja ennen kaikkea minimoida kuljetuksen hiilidioksidipäästöt. Pystymme toimittamaan paperikasseja 15 000 kpl:sta alkaen, ja toimitusaika on 9 viikkoa tilauksen tekemisestä. Emme vakiona pysty tarjoamaan pikatoimituksia, mutta jos sinulla on määräaika, ota yhteyttä, niin saatamme pystyä toimittamaan nopeammin kuin 9:ssa viikkossa. Emme valitettavasti tarjoa seurantapalvelua tälle tuotteelle, koska se lähetetään yksittäisten urakoitsijoiden kanssa toimituskustannusten pitämiseksi alhaisina. Pussit toimitetaan 1000 kpl:n laatikoissa, jotta voit varastoida osan niistä, kun käytät vain yhtä laatikkoa kerrallaan, tuotetietojen alla näet laatikoiden mitat.

Painettujen leipäpussien ympäristöystävällisyys

Leipäpussien valmistuksessa käytetty paperi on ensikuitupaperia, mikä tarkoittaa, että se on peräisin vastakaadetuista puista. Lain mukaan kierrätyspaperia ei saa käyttää elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvissa materiaaleissa, kuten näissä logolla varustetuissa leipäpusseissa. Ruskeat pussit näyttävät kierrätetyiltä, mutta ne on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista. Koska pussit on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista, pussien sisällä ei myöskään ole muovipinnoitetta, joten pussit ovat 100-prosenttisesti muovittomia.

Leipäpussien valmistukseen käytetty paperi on peräisin Euroopan metsistä, mikä tarkoittaa, että se voi olla peräisin FSC-sertifioiduista metsistä, mutta valitettavasti valmistajamme ei ole FSC-sertifioitu, emmekä siksi saa myydä niitä FSC-sertifioituina. Meillä on mahdollisuus valmistaa FSC-sertifioituja paperipusseja toiselta valmistajalta, mutta heidän vähimmäistilausmääränsä on 100 000 kpl, joten jos etsit tätä, ota yhteyttä osoitteeseen mail@limepack.fi

Pussit ovat kierrätettävissä, jos ne lähetetään kierrätyslaitoksiin, mutta monet näistä laitoksista eivät ota vastaan elintarvikekontaktimateriaaleja, koska rajoitukset koskevat sitä, mihin elintarvikekontaktimateriaaleista valmistettua kierrätyspaperia voidaan käyttää. Siksi kehotamme sinua heittämään leipäpussit pois paperiroskiin, jotta kierrätyslaitokset, jotka sallivat elintarvikekontaktimateriaalista valmistetun paperin, voivat ottaa ne kierrätykseen. Koska tavalliset yksilölliset leipäpussit voidaan kierrättää, emme tarjoa tälle tuotteelle bioversiota.

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä leipäpusseistamme tai tarvitset lisätietoja hinnoistamme, löydät ne tuotesivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa mail@limepack.fi. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota