Muovimukit omalla logolla – 1-väri painatus

  • Brändätty 250 ml:n muovimuki, jossa on 1-värinen painatus
  • Painettu 350 ml muovipikari erityismuotoilulla
  • Brändätty 450 ml:n kertakäyttölasi, jossa on 'Rbabarrab'-logo
  • 550 ml:n muovimuki, jossa on PURE Juice Bar -logo.
Brändätty 250 ml:n muovimuki, jossa on 1-värinen painatus

Muovimukit omalla logolla – 1-väri painatus

Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 575,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Varmista, että herkullinen pirtelösi esitellään asiakkaille poikkeuksellisella tavalla logollasi varustetuilla muovimukeilla. Ole varma, että asiakkaasi muistavat sinut seuraavan kerran, kun he menevät juomaan pirtelöä. Käytä markkinointibudjettisi viisaasti ja osta uudet painatuksella varustetut muovimukit Limepackilta, niin saat ne käyttövalmiiksi vain 3:ssa viikossa!

Yksinkertaisella painatuksella tilauksia jopa vain 1000 kappaleesta alkaen!

Valmistajamme voivat toimittaa tilauksia yksinkertaisella painatuksella olevista muovimukeista 1 000 kpl:sta lähtien. Tämä tarkoittaa, että voimme valmistaa muovimukeja vain yksivärisinä tältä valmistajalta. Vakiona tarjoamme 11 eri pantone-värin välillä. Jos sinulla on tiedustelu erikoisväristä, meillä on mahdollisuus tilata värejä tilauksesta. Voit valita seuraavista väreistä: keltainen, rubiininpunainen, lämminpunainen, rodamiininpunainen, violetti, sinihehkuinen, syaani ja vihreä sekä lopuksi musta ja valkoinen. Värivalikoimamme on laaja, joten voit valita joustavasti brändiisi parhaiten sopivan värin!

Tampon printed plastic cups

Voidaksemme toimittaa muovimukit 1 000 kpl:sta alkaen kilpailukykyiseen hintaan, valmistajamme käyttävät painomenetelmänä tamponipainatusta. Tämä johtuu siitä, että tamponipainatus on painomenetelmä, jota käytetään yleisimmin koverien ja kuperien pintojen painamiseen. Se tarkoittaa, että painatus tehdään käsin niin, että yksi puoli tehdään kerrallaan. Voit siis olla varma siitä, että yrityksesi logo tulee näkyviin parhaalla mahdollisella laadulla ja terävyydellä.

4 eri kokoa

Limepackista löydät helposti mukeihisi koon, joka sopii sekä tapahtumaan että tarjoiltavaan erikoisuuteen. Tarjoamme seuraavia kokoja:

    •250 ml (9 oz)

    •350 ml (12 oz)

    •450 ml (16 oz)

    •550 ml (20 oz)

Riippumatta siitä, haluatko tarjoilla pieniä näytteitä supermarketissa vai järjestätkö yritystapahtuman, jossa haluat tarjoilla oluita omalla painatuksellasi varustetuilla kertakäyttölaseilla, Limepack on ystäväsi hädässä (muovimukimme on pinnoitettu, jotta ne eivät vaahtoaisi alkoholijuomia käytettäessä). 

Eri käyttömahdollisuuksia muovimukeille

Koska muovimukeja ostetaan usein pienemmissä erissä, se koskee myös niiden käyttöä. Monet muovimukeja suosivat asiakkaamme ovat osallistuneet messuille tai näyttelyihin voidakseen esitellä smoothiensa tai pirtelönsä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi olemme olleet avuksi useille yrityksille, keille on pitänyt järjestää suuria sisäisiä tapahtumia, joissa logolla varustetut henkilökohtaiset muovimukit sopisivat hyvin teemaan. Tässä yhteydessä niitä käytetään sekä oluille että virvoitusjuomille, sillä muovimukit eivät aiheuta juoman vaahtoamista. Yleinen käyttö on nojautunut lyhytaikaisiin tapahtumiin, joissa käytettyjen muovimukien määrä on vaihdellut 1 000:sta 10 000:een kappaleeseen.

Kauan toimituksessa kestää?

Onko sinulla erityinen kiire vai oletko vain tottunut nopeaan toimitukseen 3 viikon sisällä? Siinä tapauksessa Limepack on oikea osoite, sillä me toimitamme muovimukit painatuksella enintään 3 viikossa. 

NASQD-PetCup-09L0W1K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Green Earth Appeal

Valmistajamme tekee yhteistyötä Green Earth Applen kanssa tavoitteenaan istuttaa puu jokaista 1000 valmistamaansa kuppia kohden. Näin he pyrkivät rajoittamaan tuotantoprosessin aikana syntyvää hiilijalanjälkeä mahdollisimman paljon.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC on kansainvälinen sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että kaikki FSC-sertifioidut tuotteet ovat peräisin metsistä, joissa työntekijöillä on kunnolliset työolot ja joissa puut kaadetaan samassa tahdissa kuin uudet puut kasvavat.

Koko250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Korkeus 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Ylä Ø 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Pohja Ø 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Paino 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materiaalit PET PET PET PET
Pinta Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä
Muovimukit per laatikko 1 000 1 000 1 000 1 000
Laatikoita per eurolava 33 20 16 16
Laatikon mitat 300 mm x 500 mm x 400 mm 470 mm x 490 mm x 390 mm 540 mm x 490 mm x 390 mm 590 mm x 490 mm x 390 mm
Paino per laatikko 9,7 kg 12,25 kg 13,06 kg 16,6 kg
Painatus menetelmä Tampon, Pantone värit Tampon, Pantone värit Tampon, Pantone värit Tampon, Pantone värit
Värit per suunnitelma 1 1 1 1
Painatusvärit Musta tai valkoinen Musta tai valkoinen Musta tai valkoinen Musta tai valkoinen

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-18 (7 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota