Katso

Miten tilata

Räätälöidyt painetut elintarvikepakkaukset

Tarjoile juomasi tai ruokasi räätälöidyillä take away -pakkauksilla ja esittele yrityksesi asiakkaillesi aina aterian aikana. Tarvitsetpa sitten kahvikuppeja... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...a kahville, pusseja leivälle tai rasvanpitävää paperia hampurilaispaikallesi, meiltä saat kaiken. 

Suunnittelijatiimimme auttaa sinua mielellään täydellisen suunnittelun tekemisessä elintarvikepakkauksiisi. Voimme joidenkin tuotteiden kohdalla tehdä myös 3D-vedoksen suunnittelusta ennen sen lähettämistä tuotantoon. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi tuote ja koko ja siirtyä sitten suunnittelun latausvaiheeseen. 

EU:n suurin valikoima räätälöitäviä elintarvikepakkauksia

Tarjoamme EU:n suurimman valikoiman räätälöitäviä elintarvikepakkauksia, kuten paperimukeja, paperipusseja, rasvanpitävää paperia ja elintarvikelaatikoita. Tarjoamme useita kokoja kustakin tuotteesta, ja voit myös valita eri toimitusaikojen välillä, joten löydät tarkoitukseesi sopivan määrän, toimitusajan ja koon. Vaikka meillä on alhainen vähimmäistilausmäärä, voimme tarjota myös suurempia määriä, ja tuotteissa käytetty painomenetelmä takaa, että ensimmäinen tuote näyttää täsmälleen samalta kuin kaikki loputkin. Myydyimpiä tuotteitamme ovat paperimukitjäätelömukit ja rasvaton paperi

Haluamme aina parantaa valikoimaamme ja tarjota suurimman valikoiman ja merkityksellisimmät tuotteet - Jos et siis löydä etsimääsi tuotetta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä laajan toimittajaverkostomme kanssa löytää sinulle sopivan ratkaisun. 

Pakkauksia jokaiseen tarkoitukseen ja tilanteeseen

Erilaisia elintarvikepakkauksia käyttävät niin paikallinen jäätelökauppa kuin hampurilaisketju, jolla on eri toimipisteitä. Autamme toki myös kahviloita, kahviloita ja mehubaareja paperimukien, muovimukien ja paperipillien valikoimalla. Paperisia leipäpussejamme ja paperimukejamme käyttävät leipomot ja paikalliset yritykset, jotka myyvät leipomotuotteita välipalana asiakkailleen. 

Tuotteemme eivät sovi ainoastaan yrityksille, jotka myyvät paljon take away -ruokaa tai -juomia, vaan ne sopivat erinomaisesti myös yrityksille, jotka haluavat mennä messuille tai järjestää tapahtumia, joissa ne haluavat esitellä tuotteitaan. Autamme erityisesti monia alkoholibrändejä tekemään näytteenottotapahtumia tuotemerkilleen, sillä paperimukit voidaan valmistaa niin vahvoiksi, että ne voivat sisältää alkoholia. Tapahtumissa ei käytetä vain paperimukejamme, vaan myös popcorn-laatikoita, jäätelökuppeja ja leipäpusseja. Popcornilaatikot ja jäätelökupit ovat tavallisempia messuilla ja jakelussa, kun taas leipäpusseja käyttävät yleensä yritykset, jotka haluavat mainostaa kategoriansa uusinta tuotetta. 

Jäätelökuppiemme kansia käyttävät useimmiten yritykset, jotka haluavat myydä jäätelöä tai jäädytettyä jogurttia supermarketeissa, koska kupit voidaan jäädyttää ongelmitta.

Henkilökohtaiset take away -pakkaukset haluamallasi painatuksella.

Brändätty noutopakkaus on helppo ja kustannustehokas tapa näyttää yrityksesi ja kertoa sen tarina asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille. Haluamme aina antaa sinulle mahdollisimman paljon mahdollisuuksia, kun näytät tuotemerkkisi, minkä vuoksi pystymme painamaan useita värejä kaikkiin tuotteisiimme, jotta voit antaa luovuutesi loistaa. 

Voimme tulostaa useimmat paperituotteemme CMYK-väreillä, jolloin voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat ilman lisämaksua. Muovimukit, leipäpussit ja rasvanpitävä paperi voidaan kuitenkin tulostaa Pantone-väreillä, mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava ylimääräistä jokaisesta valitsemastasi väristä. Pantone-värien hienous on siinä, että voit kuitenkin saada suunnitteluun tarkempia värejä. 

To-go-pakkausten suunnittelu ja tuotemerkin saaminen ja erityisesti yrityksenne tuotemerkin mukainen muotoilu antaa valtavasti arvoa. Se on sekä tunnistettavuutta että potentiaalisten asiakkaiden muistuttamista sinusta, kun heidän on tehtävä päätös siitä, minne he menisivät syömään tai kahville seuraavan kerran.  

Miten painatus tehdään?

Kaikki tuotteemme lukuun ottamatta muovimukeja, joita tilataan vähintään 1 000 kappaletta, valmistetaan offset-painatuksella. Se on paras painomenetelmä, koska siinä varmistetaan, että painatuksen laatu on sama riippumatta siitä, kuinka monta kappaletta niitä valmistetaan. Offsetpainatusta käytettäessä painolaatat ovat hieman kalliita, minkä vuoksi myös hinta laskee huomattavasti, mitä enemmän samaa kokoa ja mallia tilataan. 

Eurooppalaista laatua parhailla hinnoilla

Meillä on visio siitä, että to-go-pakkaukset olisivat kaikkien saatavilla, ja teemme yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa varmistaaksemme nopeamman toimituksen, pienemmät vähimmäistilausmäärät ja edulliset hinnat. Tarjoamme mahdollisuuden toimitukseen 3 viikossa suurimmalle osalle tuotteistamme, ja jopa joidenkin osalta voimme toimittaa alle viikossa - Jos sinulla on siis määräaika, ota yhteyttä meihin, niin teemme kaikkemme sen saavuttamiseksi. 

Emme ainoastaan tee räätälöityjä painettuja elintarvikepakkauksia saataville alhaisemmilla vähimmäistilausmäärillä ja nopealla toimituksella, vaan asetamme etusijalle myös tuotteidemme hinnan, minkä vuoksi tarjoamme 105% hintatakuun kaikille tuotteillemme. Varmistaaksemme, että hintamme ovat aina markkinoiden parhaat. Joillakin tuotteillamme on myös suurempi vähimmäistilausmäärä kuin 1 000 kpl.

Toinen hieno asia työskennellessämme eurooppalaisten valmistajien kanssa on se, että kuljetuksen aikana syntyvät hiilidioksidipäästöt ovat todella paljon alhaisemmat kuin Aasiasta toimitettavien tuotteiden kohdalla, jossa suurin osa räätälöidyistä painetuista elintarvikepakkauksista valmistetaan. 

Ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja

Kestävä kehitys ja ympäristöystävälliset elintarvikepakkaukset ovat tietysti myös alue, jonka asetamme etusijalle, minkä vuoksi useimmat tuotteemme ovat saatavana bioversioina. Tarjoamme paperimukit biohajoavalla pinnoitteella ja FSC®-sertifioidusta paperista, ja muovimukit on valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista. 

Suurin osa paperituotteistamme, kuten leipäpussit, paperipillit ja rasvaton paperi, ovat 100-prosenttisesti luonnossa hajoavia, koska ne on valmistettu 100-prosenttisesti paperista. Tarjoamme kaikille näille tuotteille myös mahdollisuuden FSC®-sertifiointiin, mutta vähimmäistilausmäärä on paljon suurempi kuin tavallisilla paperituotteillamme. Kun paperi on FSC-sertifioitu, se tarkoittaa, että paperi on peräisin metsätaloudesta, jossa istutetaan enemmän puita kuin kaadetaan, ja että työntekijöillä on hyvät työolot. 

Voiko tuotteita valmistaa kierrätyspaperista? Lyhyt vastaus on valitettavasti ei, koska elintarvikekontaktimateriaaleja koskevat tiukat määräykset eivät sitä salli. Koska paperia voi olla vaikea puhdistaa kaikista entisistä kemikaaleista, sitä ei siksi käytetä merkkituotteiden elintarvikepakkauksiin. 

Elintarvikepakkausten paperi voidaan kierrättää, ja sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja esitteitä voidaan valmistaa kierrätyspaperista. On siis tärkeää muistaa heittää paperiset elintarvikepakkaukset kierrätysroskikseen.

Elintarviketurvalliset- tuotemerkillä varustetut take away -pakkaukset

Kaikki räätälöidyt painetut pakkauksemme ovat hyväksytty kosketuksiin elintarvikkeiden ja juomien kanssa, ja ne täyttävät EU:n asettamat elintarvikekontaktimateriaaleja koskevat vaatimukset. Kaikissa tuotteissamme käytetty muste on maku- ja hajuttomia. Tuotteemme eivät sisällä minkäänlaisia fluorattuja aineita, vaan ne on joko päällystetty muovilla tai valmistettu 100-prosenttisesta paperista. 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tarjouksen mistä tahansa tuotteestamme - tai jos luulet, että jokin tuote puuttuu, meillä on laaja toimittajaverkosto, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa mail@limepack.eu.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota