Katso

Miten tilata

Edusta brändiäsi räätälöidyillä elintarvikepakkauksilla

Varmista, että asiakkaasi muistavat sinut muustakin, kun herkullisesta ruoastasi - erotu joukosta omilla painetuilla takeaway-pakkauksilla.... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...illa. Limepackin omalla painatuksella tilatut takeaway-rasiat eivät ainoastaan lisää asiakkaidesi tietämystä brändistäsi, vaan se on myös helppoa, sujuvaa ja halpaa sinulle! Sinun ei tarvitse tulvata varastotilojasi suurilla tilausmäärillä, vaan voit tilata niin paljon tai niin vähän kuin haluat jopa 100 kappaleesta alkaen.

Työskentely Limepackin kanssa

Me Limepackilla olemme ryhmä pakkausintoilijoita, ja voisi sanoa, että tiedämme yhtä ja toista kertakäyttöpakkauksista ja niiden painatusmahdollisuuksista - ja pyrimme aina vain parempaan! Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu on avainasemassa. Kun otat meihin yhteyttä, saat yhteyshenkilön, joka on kanssasi koko prosessin ajan: aina siitä lähtien, että varmistat oikean koon tuotteen löytämisen saakka, ja että olet saanut halauamasi painatuksen upeaan takeaway-pakkaukseesi.

Jos olet vähänkään epävarma siitä, minkä kokoisen takeaway-laatikon tarvitset, olet enemmän kuin tervetullut tilaamaan ilmaisen näytteen kokeillaksesi eri kokoja. Kun olet päättänyt lopullisen koon - suunnittelutiimimme on valmis auttamaan sinua luomaan siihen täydellisen designin - myös ilmaiseksi!

Parhaat hinnat ja tuotanto Euroopassa

Mahdollistamme alhaiset vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitukset valmistamalla räätälöityjä painettuja takeaway-pakkauksia  Euroopassa. Tämä mahdollistaa pienempien erien valmistamisen ja ympäristöystävällisemmän tuotannon! Hiilidioksidipäästöjä syntyy vähemmän, sillä kuljetusmatka on lyhyempi kuin Aasiasta tai muualta Euroopan ulkopuolelta tulevien take away -laatikoiden kuljetusmatka. 

Tavoitteenamme ei ole ainoastaan olla kilpailukykyinen markkinoilla, vaan haluamme tarjota parhaat hinnat! Saatat olla jo tietoinen siitä, mutta sinulle myönnetään aina 105 % hintatakuu kaikille tuotteillemme. Jos löydät samantyyppisen takeaway-rasian muualta halvemmalla, emme ainoastaan vastaa niiden hintaa, vaan alennamme tarjousta vielä 5 %! Voit yksinkertaisesti lähettää meille sähköpostia asiasta, ja me käsittelemme asian mahdollisimman pian.

Tule unohtumattomaksi, kun suunnittelusi on painettu kokoontaitettaviin ruokalaatikoihimme

Painettujen pakkausten ja erityisesti painettujen takeaway-laatikoiden hieno puoli on niiden tarjoama bränditietoisuus ja asiakaskokemus, jota ne lisäävät ja tarjoavat. Kun suunnittelusi ja logosi on painettu take away -laatikoihin, se edistää yrityksesi toimintaa sekä nykyisille että potentiaalisille asiakkaille, jotka saattavat nähdä muiden nauttivan herkullista ruokaa take away -laatikoistasi. Olemme kaikki nähneet ihmisiä kaduilla, puistossa, laiturilla tai sosiaalisessa mediassa syömässä herkullista ruokaa, ja äkkiä, meissä syttyy inspiraatio seuraavaa lounastamme varten. Koska hyvä ruoka näyttää tekevän tehtävänsä, miksi et antaisi pakkauksen kertoa muille, mistä tätä ruokaa voi löytää? Brändättyjen ruokapakkausten avulla voit säästää markkinointikustannuksistasi, millä on suuri painoarvo!

Jos et ole täysin varma siitä, miten take away -laatikkosi tulisi suunnitella, tai jos sinulla on kysyttävää painomahdollisuuksista - älä epäröi ottaa yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja suunnittelijoihin. Kokenut suunnittelutiimimme auttaa sinua myös suunnittelun kokoamisessa, tietenkin täysin maksutta.

Nopean ruoan pakkaukset sopivat erilaisille ruokalajeille

Tutustu laajaan valikoimaamme räätälöityjä takeaway-laatikoita, jotka ovat saatavilla monissa eri muunnelmissa, koissa ja tyyleissä! Osa näistä takeaway-laatikoista tarjoaa jopa mahdollisuuden säätää mittoja täsmälleen tarpeidesi mukaan, mikä tekee niistä sopivia ruokalaatikoita ainutlaatuisille tuotteillesi. Teoriassa voimme tuottaa ja painaa lähes minkä tahansa tyyppisen takeaway-laatikon.

Oletko etsimässä pieniä laatikoita karkkeja tai suklaata varten, tai maistelunäytteitä tapahtumiin? Silloin karkkilaatikkomme ja älykkäällä sulkemismekanismilla varustetut takeaway-laatikkomme ovat erinomainen valinta. Jos tarvitset suurempia takeaway-pakkauksia riisiannoksille, pastasalaateille tai kalalle ja ranskalaisille, silloin napostelulaatikkomme saattaa olla juuri etsimäsi. Tarjoamme myös räätälöityjä ruokatarjottimia hot dogeille, ranskalaisille tai nachoille, joten ne sopivat hyvin ravintolaasi tai ruokarekkaasi. Älä myöskään unohda tarkistaa ruokabandejamme, jotka ovat täydellisiä leivän ja takeaway-kulhojen ja -laatikoiden ympärille käärimiseen.

Etsitkö jotain erilaista? Meillä on kaikki mitä tarvitset. Voimme tuottaa kaikki seuraavat takeaway-ruokalaatikot ja painaa ne räätälöidyllä suunnittelullasi:

  • Sushilaatikot
  • Hampurilaislaatikot
  • Ranskalaislaatikot
  • Pizzalaatikot
  • Kakkulaatikot
  • Ruokatötteröt
  • Takeaway-laatikot kahvoilla
  • Hotdog-tarjottimet

Etkö vieläkään löydä juuri sitä räätälöityä takeaway-laatikkoa, jota etsit? Ei huolta! Monet asiakkaistamme ovat pyytäneet erityisiä räätälöityjä takeaway-laatikoita, ja olemme jo suunnitelleet ja valmistaneet erilaisia tarpeiden mukaan, kuten räätälöityjä laatikoita banaanileivälle. Haluaisimme auttaa myös sinua! Ota meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi, niin tutkimme yksilöllisen projektisi.

Avaa värien maailma täysväripainatuksella

Take away -ruokalaatikot painetaan täysväripainatuksella. Täysvpainatus tehdään yhdistämällä neljä pääväriä, syaani, magenta, keltainen ja avain (musta), joita kutsutaan myös CMYK-väreiksi. CMYK:n hieno puoli? Sinulla on vapaus valita niin monta väriä kuin haluat ja yhdistää niitä haluamallasi tavalla suunnittelussasi! Lisäksi kaikki valitsemasi värit tulevat ilman lisäkustannuksia. Sekoita ja yhdistele haluamallasi tavalla ja luo muotoilu, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin ruokasi! 

Painamme myös tiettyjä tuotteita Pantone-väreillä. Jos etsit erittäin tarkkoja värejä muotoilullesi, Pantone takaa aina valitun värin tarkan vastaavuuden lopullisessa painatuksessa, mikä takaa, että painatuksesi näyttää terävimmältä kuin koskaan elintarvikepakkauksissasi! Ota meihin yhteyttä, jos näin on.

Takeaway-laatikko ja ympäristöystävällisyys

Kun määritetään, mikä on ympäristöystävällisin pakkausratkaisu elintarvikkeillesi, on otettava huomioon monia tekijöitä. Itse asiassa suoran vastauksen antaminen voi olla melko hankalaa. Jaetaan se kolmeen luokkaan: Hajoavuus, kierrätettävyys ja tuotantoprosessi. Monissa pakkauksissa, myös tavallisissa takeaway-laatikoissa, on muovipinnoite, joka tekee niistä kestäviä.  Tämä pinnoite valmistetaan tyypillisesti PE-muovista, joka on sama materiaali, jota käytetään pinnoitetuissa elintarvikelaatikoissamme. Valitettavasti, vaikka suurin osa pakkauksista on tehty paperista, tämä muovikerros tekee niistä luonnostaan hajoamattomia. Toisaalta take away -laatikot, joissa ei ole tätä pinnoitetta, ovat täysin biohajoavia sekä täysin kierrätettävissä tavallisen paperin rinnalla. Biohajoavat elintarvikelaatikkomme on valmistettu kartongista, jossa on erityinen rasvasulku, joka toimii vaihtoehtona PE-pinnoitteelle, ja niitä voidaan käyttää suoraan kosketuksissa kosteiden ja öljyisten elintarvikkeiden kanssa.

Vakioruokalaatikot voidaan kuitenkin kierrättää erityislaitoksissa. Nämä erityiset laitokset on tehty ottamaan vastaan muovilla päällystettyä paperia, ja ne pystyvät erottamaan muovin paperista. Tämän jälkeen laitokset pystyvät kierrättämään elintarvikelaatikoiden paperin. Koska vain erityiset laitokset voivat kierrättää ne täysin, eikä monissa maissa ole tällaisia laitoksia, elintarvikelaatikot jäävät valitettavan usein kierrättämättä. Kehotamme sinua tutkimaan paikalliset mahdollisuudet!

Tilaa vain tarvitsemasi määrä 

Kun tilaat Limepackilta, sinun ei tarvitse murehtia suuriin määriin sitoutumisesta. Haluamme antaa asiakkaillemme vapauden tilata juuri tarvitsemansa määrän, ja teemme tämän mahdolliseksi alhaisella, vain 100 kappaleen vähimmäistilausmäärällämme. Olitpa sitten pienyritys, joka etsii täydellistä painettua pakkausta, tai yritys, joka haluaa toisinaan vaihtaa take away -pakkauksen muotoilua, alhainen vähimmäistilausmäärämme antaa sinulle joustavuutta tehdä juuri niin.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota