Katso

Miten tilata

Ruokapakkaukset omalla painatuksella

Varmista, että asiakkaasi muistavat sinut muustakin, kun herkullisesta ruoastasi - erotu joukosta omilla painetuilla takeaway-pakkauksilla. Takeaway-ruokapakkaukset tulevat... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...t taitettavilla kansilla täysväripainatuksella, joka avaa sinulle loputtomat suunnittelun mahdollisuudet. Limepackin omalla painatuksella tilatut takeaway-rasiat eivät ainoastaan lisää asiakkaidesi tietämystä brändistäsi, vaan se on myös helppoa, sujuvaa ja halpaa sinulle! Sinun ei tarvitse tulvata varastotilojasi suurilla tilausmäärillä, vaan voit tilata niin paljon tai niin vähän kuin haluat jopa 1000 kappaleesta alkaen.

Työskentely Limepackin kanssa

Me Limepackilla olemme ryhmä pakkausnörttejä, ja voisi sanoa, että tiedämme yhtä ja toista kertakäyttöpakkauksista ja niiden painatusmahdollisuuksista - ja pyrimme aina vain parempaan! Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu on avainasemassa. Kun otat meihin yhteyttä, saat yhteyshenkilön, joka on kanssasi koko prosessin ajan: aina siitä lähtien, että varmistat oikean koon tuotteen löytämisen saakka, ja että olet saanut halauamasi painatuksen upeaan takeaway-pakkaukseesi.

Jos olet vähänkään epävarma siitä, minkä kokoisen nuudelilaatikon tarvitset, olet enemmän kuin tervetullut tilaamaan ilmaisen näytteen kokeillaksesi kahta kokoa kiinalais-laatikoista. Kun olet päättänyt lopullisen koon - suunnittelutiimimme on valmis auttamaan sinua luomaan siihen täydellisen designin - myös ilmaiseksi!

Parhaat hinnat ja tuotanto Euroopassa

Mahdollistamme alhaisen vähimmäistilausmäärän valmistamalla räätälöidyt painetut takeaway-laatikot Euroopassa, tarkemmin sanottuna Saksassa. Tämä mahdollistaa pienempien erien valmistamisen ja ympäristöystävällisemmän tuotannon! Hiilidioksidipäästöjä syntyy vähemmän, sillä kuljetusmatka on lyhyempi kuin Aasiasta tai muualta Euroopan ulkopuolelta tulevien take away -laatikoiden kuljetusmatka. 

Tavoitteenamme ei ole ainoastaan olla kilpailukykyinen markkinoilla, vaan haluamme tarjota parhaat hinnat! Saatat olla jo tietoinen siitä, mutta sinulle myönnetään aina 105 % hintatakuu kaikille tuotteillemme. Jos löydät samantyyppisen takeaway-rasian muualta halvemmalla, emme ainoastaan vastaa niiden hintaa, vaan alennamme tarjousta vielä 5 %! Voit yksinkertaisesti lähettää meille sähköpostia asiasta, ja me käsittelemme asian mahdollisimman pian.

Tule unohtumattomaksi, kun suunnittelusi on painettu kokoontaitettaviin nuudelilaatikoihimme.

Painetut take away -laatikot, joissa on taitettava yläosa, ovat hyviä monista syistä. Niiden avulla voit tarjoilla monenlaisia ruokia ranskalaisista ja hedelmäsalaateista nuudeleihin ja kebabiin. Taitettava kansi on helppo sulkea, se pitää ruoan lämpimänä ja asiakkaan on helppo ottaa ruoka mukaansa matkalle. Lisäksi nuudelilaatikkomme painetaan täysväripainatuksella ja CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit painattaa minkä tahansa designin (niin monella värillä kuin haluat!) tai kuvan (vähintään 300 dpi:n tarkkuudella) ilman lisäkustannuksia. Takeaway-rasiat ovat valkoisia, mikä saa painatuksesi ja värisi erottumaan hienosti taustasta. Anna luovuuden olla ainoa asia, joka asettaa rajoja suunnittelullesi ja uusille ruokalaatikoille, joissa on painatus!

Painettujen pakkausten ja erityisesti painettujen takeaway-laatikoiden hieno puoli on niiden tarjoama bränditietoisuus ja asiakaskokemus, jota ne lisäävät ja tarjoavat. Kun suunnittelusi ja logosi on painettu nuudelilaatikoihin, se edistää yrityksesi toimintaa sekä nykyisille että potentiaalisille asiakkaille, jotka saattavat nähdä muiden nauttivan herkullista ruokaas take away -laatikoistasi. Olemme kaikki nähneet ihmisiä kaduilla, puistossa, laiturilla tai sosiaalisessa mediassa syömässä herkullista ruokaa, ja BOOM, olemme saaneet inspiraation seuraavaa lounastamme varten. Koska hyvä ruoka näyttää tekevän tehtävänsä, miksi et antaisi pakkauksen kertoa muille, mistä tätä ruokaa voi löytää? Brändättyjen ruokapakkausten avulla voit säästää markkinointikustannuksistasi, millä on suuri painoarvo!

Jos et ole täysin varma siitä, miten nuudelilaatikkosi tulisi suunnitella, tai jos sinulla on kysyttävää painomahdollisuuksista - älä epäröi ottaa yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja suunnittelijoihin. Kokenut suunnittelutiimimme auttaa sinua myös suunnittelun kokoamisessa, tietenkin täysin maksutta. 

Takeaway-laatikot soveltuvat erityyppisille elintarvikkeille

Takeaway-pakkauksia voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Taitettavan kannen ansiosta ne sopivat erinomaisesti pommes frites -annoksille, pastalle, nuudeleille, paistetulle riisille ja muille kuumille ruoille, mutta niitä voidaan käyttää myös kylmille ruoille ja välipaloille, kuten tuoreille hedelmille ja salaateille. Sisäpuolella oleva PE-pinnoitettu kerros tekee niistä kestäviä nesteille, ja se on itse asiassa samantyyppinen pinnoite kuin tavallisissa paperimukeissa käytetty pinnoite. Tämän vuoksi monenlaiset yritykset käyttävät tämäntyyppisiä ruokalaatikoita, koska ne soveltuvat sekä kuumille että kylmille elintarvikkeille, niissä on PE-pinnoite ja ne voidaan sulkea taitettavalla kannella. 

Takeaway-rasioita on saatavana kahta eri kokoa, 480 ja 710 ml. Pienempi koko, 480ml, on yleinen koko lounaille ja välipaloille. Suurempaa kokoa, 710 ml, käytetään yleisemmin suurempiin aterioihin ja nuudeleihin. Kuten edellä mainittiin, voit yksinkertaisesti tilata ilmaisen näytteen nähdäksesi eri koot ja päättääksesi ihanteellisesta koosta. Voit tehdä sen niinkin yksinkertaisesti kuin klikkaamalla "Ilmaisia näytekappaleita'' -painiketta etusivullamme tai ottamalla yhteyttä Limepack-tiimiimme saadaksesi lisätietoja.

Räätälöidyt takeaway-pakkaukset - enemmän vaihtoehtoja 

Meidän kiinalais-ruoka-laatikon (joka on itse asiassa suosituin takeaway-rasiamme!) lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota myös muunlaisia take away -laatikoita. Meillä on ollut asiakkaita, jotka ovat tilanneet räätälöityjä painettuja sushi-laatikoita, hampurilaislaatikoita, joissa on kuvioita, ikkunoilla varustettuja take away -laatikoita ja paljon muuta. Koska voimme muuttaa laatikoiden mittoja, tämäntyyppinen ruokalaatikko voi täyttää monia tarpeita. Teoriassa pystymme valmistamaan ja painattamaan mittatilaustyönä lähes minkä tahansa take away -laatikon.

Tässä muutamia esimerkkejä muista takeaway-laatikoista, joita voimme valmistaa ja painattaa suunnittelemallasi tavalla:

    •Sushilaatikko

    •Hampurilaisrasia

    •Pizzalaatikko

    •Muffinssilaatikko

    •Takeaway-laatikko ikkunalla

Ehkä olet etsimässä painettua pizzalaatikkoa uudelle ravintolallesi? Tai kenties suunniteltua take away -laatikkoa herkullisille kotitekoisille muffinsseille? Yhä useammat asiakkaat pyytävät painettuja takeaway-rasioita, ja me olemme jo suunnitelleet ja valmistaneet muutamia erilaisia laatikoita erityistarpeiden mukaan. Autamme mielellämme myös sinua! Ota meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi, ja kerro meille projektistasi!

Takeaway-laatikko ja ympäristöystävällisyys

Kun määritetään, mikä on ympäristöystävällisin pakkausratkaisu elintarvikkeillesi, on otettava huomioon monia tekijöitä. Itse asiassa suoran vastauksen antaminen voi olla melko hankalaa. Jaetaan se kolmeen luokkaan: Hajoavuus, kierrätettävyys ja tuotantoprosessi. Monissa pakkauksissa, myös tavallisissa takeaway-laatikoissa, on muovipinnoite, joka tekee niistä kestäviä. Valitettavasti, vaikka suurin osa pakkauksista on paperia, tämä muovikerros tekee niistä luonnostaan hajoamattomia. Nuudelilaatikot voidaan tilata biohajoavina ilman tätä muovikerrosta. Niiden painatus on kuitenkin hyväksyttävä ennen tilauksen käsittelyä tuotantoon, koska näiden pikaruokalaatikoiden painatuslaatu poikkeaa tavanomaisista laatikoista. BIO-laatikoissa on mattapintainen pinta, kun taas vakiolaatikoissa on kiiltävä pinta. Jos olet kiinnostunut biohajoavista take away -laatikoista, ota yhteyttä ja lähetä meille kysely, niin autamme sinua!

Vakioruokalaatikot voidaan kuitenkin kierrättää erityislaitoksissa. Nämä erityiset laitokset on tehty ottamaan vastaan muovilla päällystettyä paperia, ja ne pystyvät erottamaan muovin paperista. Tämän jälkeen laitokset pystyvät kierrättämään elintarvikelaatikoiden paperin. Koska vain erityiset laitokset voivat kierrättää ne täysin, eikä monissa maissa ole tällaisia laitoksia, elintarvikelaatikot jäävät valitettavan usein kierrättämättä. Kehotamme sinua tutkimaan paikalliset mahdollisuudet!

Nuudelilaatikoiden tuotantoprosessiin siirryttäessä toteamme, että tuotantokumppanin sijainti Euroopassa on suuri ero hiilidioksidipäästöjen kannalta. Paikallinen tuottaja tarkoittaa lyhyempää kuljetusreittiä, mikä vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota