Katso

Miten tilata

Olet ainutlaatuinen - joten niin tulisi olla myös pahvimukisi!

Miksi joisit kahviasi tylsästä ja tavallisesta kupista, kun voisit juoda täysin omalla suunnittelullasi luodun kahvikupin? Tee... Lue lisää

Suositellut

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...västäsi värikkäämpi ja kahvihetkistäsi mielekkäämpiä juomalla ainutlaatuisista kupeista. Kutsu asiakkaasi kuumalle kupille kahvia, kaakota tai teetä otettavaksi mukaan ja tehosta markkinointiasi fiksulla tavalla. Omalla logoilla varastutetuilla kahvikupeillasi maksimoit brändisi tunnettavuuden pitkällä aikavälillä. Meidän brändätyillä kahvikupeilla, joihin saat oman logosi tai minkä ikinä designin haluat, et tule unohdetuksi!

Tehosta brändisi tunnettavuutta painetuilla tuotteilla

Asiakastapaamisessa tai messuilla, tapaamisesta riippumatta, ihmisten kanssa kanssakäyminen alkaa yleensä hyvällä kupilla kahvia. Olithan sitten mikä tahansa yritys, kahvila, kahvikauppa tai julkinen taho, miksi et lisäisi piristysruisketta asiakkaidesi kokemukseen asioida kanssasi? Luomalla visuaalista identiteettiä ja tuomalla logosi asiakkaidesi silmiin kahvin juonnin parissa tuovat takuusti sen. Meidän laadukkaat ja eksklusiiviset paperikupit luovat mainion ensivaikutelman - juuri niin kuin sinut halutaan muistaa!

Ole vastuullinen biohajoavilla pakkauksilla

Haluatko vahvistaa yrityksesi vastuullisuutta? Se ei ole ongelma! Tarjoamme erilliset biomerkinnät logolla varustettuihin paperimukeihinne. Erotu kilpailijoistasi ja korosta yrityksesi yhteiskuntavastuuta koskevaa politiikkaa ja kestävää kehitystä edistävää sanomaa.

Biohajoavat pahvimukimme ovat markkinoiden kestävin vaihtoehto. Toisin kuin tavalliset PE-pinnoitteiset pahvimukit, nämä pahvikuppi on valmistettu vesipohjaisella pinnoitteella ja ne ovat täysin muovittomia. Tämän ansiosta ne ovat luonnossa täysin hajoavia ja täysin kierrätettävissä paperijätteen mukana. Tarkemmin sanottuna näiden paperimukien kierrätettävyys on 92 %, ja ne voidaan kierrättää missä tahansa tavallisessa kierrätyslaitoksessa, jos ne lajitellaan oikein. Monet näistä kierrätyslaitoksista eivät kuitenkaan ole vielä tottuneet vesipohjaiseen pinnoitteeseen, joten ne lajittelevat kupit usein niin kuin ne olisivat muovisia. Siksi niitä ei välttämättä lajitella kierrätettävän pahviroskan kanssa vaan muovin kanssa, yksinkertaisesti tietämättömyyden vuoksi. Tiedämme kuitenkin, että järjestelmät sopeutuvat pian ja että vesipohjainen pinnoite on pahvimukien tulevaisuus, koska se on tapa minimoida muovin tuotanto.

Yksiseinäiset- vai kaksiseinäiset pahvimukit - kumpi valita? 

Tärkein asia, jota sinun tulee miettiä valitessasi itsellesi sopivaa pahvimukia omalla painatuksella tai logolla, on miettiä mihin käyttötarkoitukseen se menee. Jos tarkoituksenasi on tarjoilla paperikupeista esimerkiksi limonaadia, mehua tai muita kylmiä juomia, yksiseinäinen paperikuppi on turvallinen valinta. Jos aiot tarjoilla paperikupeistasi kuumia juomia, kuten esimerkiksi teetä tai kahvia, oikea valinta on kaksiseinäinen paperikuppi. 

Yksiseinäiset pahvimukit - hyvä valinta moneen eri tilanteeseen

Yksiseinäisiä paperikuppeja on mahdollista käyttää sekä kylmiin ja kuumiin juomiin. Voit siis käyttää yksiseinäisiä paperikuppeja myös maitopitoisten kahvien tarjoiluun, jotka tyypillisesti ovat matalalämpöisempiä. Monikäyttöisyytensä takia, tämä malli on meidän suosituin paperikupeistamme. Monet suuret kahvilaketjut kuten Starbucks ja Costa Coffee käyttävät kyseisen mallin kahvikuppeja. 

Kaksiseinäiset pahvimukit - kuumia juomia varten

Etsitkö kuppeja, jotka pitävät juoman pitkään kuumana, kestävät kuumaa ja jotka eivät polta käsiäsi? Tässä tapauksessa, kaksiseinäinen pahvimuki on sinulle oikea valinta. Meidän kaksiseinäinen pahvimuki on täydellinen valinta takeaway-kahville, oli se sitten normaali kahvi, espresso, cappuccino tai mikä tahansa muu. Kaksiseinäisen pahvimukin huomaa helposti sen pohjassa olevasta tupla kerroksesta. 

Kaksiseinäiset paperikupit ovat myös hyvä valinta lempi teellesi. Earl Gray, Quince vai vihreä tee? Lisäksi, voit käyttää näitä kuppeja myös kylmänä talvipäivänä, kun haluat kaataa kuuman kupin hyvää kaakaota. 

Kaksiseinäisissä pahvimukeissamme on todella luja rakenne, joka mahdollistaa kaikenlaisen juoman nauttimisen niistä. Pahvimukien koot ovat luotu kaikenlaisia käyttötarkoituksia ja jokaista juomaa varten kuten: tee, kaakao, americano, latte, cappuccino jne. Eristävä ilma, joka jää pahvimukin sisä- ja ulkoreunan väliin, mahdollistaa juoman kuumana pysymisen pitkään. Samalla, et myöskään polta käsiäsi. 

Erikokoisia paperimukeja kaikkiin noutotarpeisiisi

Tarjoamme kumpiakin sekä tavallisia pahvimukeja että BIO-paperimukejamme erikokoisina, joten löydät taatusti juuri sopivan koon kylmille tai lämpimille juomillesi. Paperimukejamme voidaan käyttää monissa eri tilanteissa, joten juomien nauttiminen mukaan otettavaksi on helppoa ja kätevää!

Yksiseinäisiä paperimukejamme on saatavana 4 kokoa:       

 • 'The Shot' - 100 ml

 • 'Cup of Joe' - 240 ml

 • ‘Mug'a'Chino’ - 350 ml

 • ‘The Monday Killer’ - 450 ml

Kaksiseinäisiä paperimukeja on saatavana 3 kokoa:

 • 'Cup of Joe' - 240 ml

 • 'Mug'a'Chino' - 350 ml

 • 'The Monday Killer' - 450 ml

Edellä mainitut koot koskevat sekä tavallisia että BIO-paperimukeja.

Paperikuppi on täysin vedenkestävä ja se voidaan painatuttaa kaikissa väreissä. Painatus - niinkuin kaikissa kupeissamme painatuksen kanssa - on 100% hajuton ja mauton. 4:n eri koon lisäksi pystymme tarjoamaan paperikuppeja myös eri paksusilla papereilla riippuen budjetista ja käyttötarkoituksesta. 

Takeaway-kuppimme on tarkoitettu käytettäväksi sekä kylmiä ja kuumia juomia varten, ja niitä voidaan käyttää jopa alkoholijuomien tarjoiluun, kuten monet asiakkaamme ovat tehneet! On kuitenkin olemassa vaara, että yli -prosenttiset alkoholijuomat ja yleensä vahvaa alkoholia, kuten viskiä, sisältävät juomat voivat heikentää paperimukien laatua ja aiheuttaa niissä vuotamista. Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Onko kiire? Valitse pikavaihtoehto! 

Onko sinulla kiire saada brändätyt paperimukisi? Pikapaperimukit on kaikki mitä tarvitset! Nämä paperimukit ovat täydellinen ratkaisu erityisesti silloin, kun sinulla on tiukka aikataulu ja tarvitset paperimukit ajoissa tulevaan tilaisuuteen tai tapahtumaan. 

Pikapaperimukeista on sekä yksi- että kaksiseinäisiä vaihtoehtoja, ja ne voidaan valita BIO- tai PE-pinnoitteella. Niitä on saatavana 6 kokoa:

 • 'The Shot' - 100 ml

 • 'Lite Sip' - 180 ml

 • Cup of Joe - 240 ml

 • Mug'a'Chino - 350 ml

 • 'The Monday Killer' - 450 ml

 • Jumbo - 550 ml

Uniikit pahvimukit - enemmän kuin vain muki

Onko sinulle jokin todella yksityiskohtainen toive ja tarve pahvimukeillesi, joka saa niistä juomaa nauttivan ajattelevan “WAU!”? Yhdessä valmistajiemme kanssa, tarjoamme euroopan ylellisimmät pahvimukit. Me - monen muun asian lisäksi - tarjoamme uniikkeja ja eksklusiivisiä pahvimukeja jopa myös kulta- tai hopeakalvolla päällystettynä. 

Jos haluat kommunikoida asiakkaasi kanssa vielä enemmän kahvikuppejen välityksellä, kaksiseinäisestä pahvimukista voidaan tehdä kuponki-kuppi leikkaamalla kuponki paperikupin ulkoseinään. Näin voit järjestää kilpailuja, arpajaisia tai jakaa kuponkia kahvikupeillasi. 

Vain mielikuvituksesi on rajana siihen mitä voimme tehdä. Joten ota yhteyttä ja kerro meille, mitä olet etsimässä!

Pahvimukit painatuksella jokaisessa sateenkaaren värissä

Tarjoamme paperimukejamme omalla painatuksellasi varustettuna kaikenlaisissa väriyhdistelmissä. Riippuu täysin sinusta, haluatko paperimukit hillityllä ja tyylikkäällä muotoilulla, joka antaa yksinkertaisen, minimalistisen ja ammattimaisen ilmeen, vai haluatko raikkaan ja värikkään muotoilun, joka todella kiinnittää vastaanottajan huomion. Me LimePackilla olemme valmiita vastaamaan vaatimuksiisi ja mieltymyksiisi. Vain taivas on rajana! Lisäpalveluna me LimePackilla voimme auttaa sinua suunnittelussa ilmaiseksi.

Tärkein värimalli, jota käytämme, kun valmistamme pakkauksesi painamalla, on CMYK. CMYK on lyhenne sanoista Cyan (syaani), Magenta (magenta), Yellow (keltainen) ja Key (musta), ja se on yleisimmin käytetty värimalli pakkaustuotannossa ja muissa painotuotteissa ja asioissa. Täysväripainatus CMYK:llä antaa sinulle mahdollisuuden vaihdella ja yhdistellä värejä loputtomasti - ja eduksesi hinta pysyy samana riippumatta siitä, kuinka monta väriä haluat valita kertakäyttömukien suunnitteluun.

Matta vai kiiltävä? Sinun valintasi

Tarjoamme paperimukit omalla logolla joko mattapintaisina tai kiiltävinä. Jos haluat karheamman pinnan, jossa värikylläisyys on vähäisempää, mattapinta on täydellinen valinta. Ja jos brändisi edustaa rustiikkia estetiikkaa, niin pahvimukit ruskealla kraft-paperilla ovat juuri sitä, mitä etsit! Niiden mattapinta ja ruskea väri antavat raakaa, luonnollista ilmettä ja ovat ihanteellinen valinta brändisi rustiikkisen viehätyksen korostamiseen. Jos taas haluat paperimukit, joissa on korkea värikylläisyys ja joissa logosi tai painatuksesi väri toistuu elävästi ja kiiltävästi, suosittelemme kiiltävää pintaa.

Laajenna tuotevalikoimaasi useammilla malleilla pienemmissä erissä

Me LimePackilla pidämme asioista, jotka ovat virkistäviä ja helppoja - niinkuin myös pakkauskonseptimme. Sinun ei tarvitse jättää suuria määriä käyttämättömiä ja pölyisiä pahvikuppeja lojumaan varastoon. LimePackilta tilaat sen määrän, jonka juuri sinä tarvitset.

Siksi tarjoamme yhden markkinoiden alhaisimmista vähimmäismääristä tilatessasi paperimukeja, alkaen vain 1000 kpl! Vähimmäismäärä 1000 kpl koskee sekä yksi- että kaksiseinäisiä pahvimukeja. Näin voit suunnitella designisi mielesi mukaan ja ehkä jopa sovittaa paperimukien taustavärit kauden tai uusimpien väritrendien mukaisiksi? Vain sinun luovuutesi asettaa rajat! 

Ota yhteyttä LimePack-tiimiimme jo tänään saadaksesi opastusta ja apua pakkausten suunnittelussa painatuksen avulla.

Kahvi mukaan? Kansi kiinni!

Kiireisen ja hektisen työpäivän aikana tiedämme, että aikaa voi olla vähän, eikä aina ole aikaa istahtaa alas nauttimaan vastakeitettyä teetä tai kahvia. Käytännöllisen kannen avulla kahvikupin voi ottaa mukaan matkalle ilman vaivaa. Logolla varustettujen paperimukien kannet sopivat täydellisesti mukaan autoon matkalla töihin tai pyörällä matkalla kouluun tai yliopistoon. Kannessa olevan pienen juomareiän ansiosta voit nauttia kuumia juomia ilman pelkoa huulten tai suun palamisesta. Suojaa kahvisi ja suusi kansien avulla.

Tarjoamme neljää erilaista pahvimukin kantta:

 • Läpinäkyvä (PET-muovia)

 • Tavallinen (PE-muovia)

 • BIO (PLA-muovia)

 • BIO+ (Pahvia)

Kannet ovat saatavilla mustana ja valkoisena, poikkeuksena BIO+ -kannet, jotka ovat saatavilla vain valkoisena.

Valitse kolmen eri kokoisten kansiemme välillä:

 • Ø 62 mm halkaisijaltaan: sopii 100 ml pahvimukeihin

 • Ø 80 mm halkaisijaltaan: sopii 240 ml pahvimukeihin

 • Ø 90 mm halkaisijaltaan: sopii 350 ml ja 450 ml pahvimukeihin

Ota hiilijalanjälkesi huomioon

LimePackin visiona on olla kestävä ja vihreä monessa mielessä. Siksi pyrimme kestävämpään maailmaan ja pidämme tärkeänä sitä, että tarjoamme pahvimukeja, jotka suojelevat ympäristöä ja päästävät ilmakehään mahdollisimman vähän hiilidioksidia. Teemme tämän tekemällä yhteistyötä yksinomaan Euroopan suurimpien ja parhaiden pakkausten valmistajien kanssa. Näin varmistamme, että kuljetuksen aikaiset CO2-päästöt pysyvät mahdollisimman pieninä. Voit hyvällä omallatunnolla ja ympäristön huomioon ottaen tilata pahvimukit painatuksella tai omalla logolla helposti LimePackilta - ajattele ympäristöä ja tilaa seuraavat pakkauksesi painatuksella eurooppalaisilta valmistajilta Kaukoidän sijaan.

Ole vastuullinen biohajoavilla pakkauksilla

Haluatko vahvistaa yrityksesi vastuullisuutta? Se ei ole ongelma! Tarjoamme erilliset biomerkinnät logolla varustettuihin paperimukeihinne. Erotu kilpailijoistasi ja korosta yrityksesi yhteiskuntavastuuta koskevaa politiikkaa ja kestävää kehitystä edistävää sanomaa.

BIO-pahvimukimme ovat markkinoiden kestävin vaihtoehto. Toisin kuin tavalliset pahvimukimme, joissa on PE-pinnoite, nämä pahvimukit on valmistettu vesipohjaisella pinnoitteella, mikä tekee niistä täysin biohajoavia ja kierrätettäviä paperijätteen mukana. Tarkemmin sanottuna näillä pahvimukeilla on kierrätysaste 92%, ja ne voidaan kierrättää tavallisissa kierrätyslaitoksissa oikein lajiteltuina. Kuitenkin monet kierrätyslaitokset eivät vielä ole tottuneet käsittelemään vesipohjaista pinnoitetta, joten ne saattavat lajitella mukit kuin ne olisivat muovia. Siksi ne saattavat päätyä muovin sijaan kierrätettävän kartongin joukkoon tietoisuuden puutteen vuoksi. Siitä huolimatta olemme luottavaisia siitä, että nämä järjestelmät sopeutuvat pian ja että tämä vesipohjainen pinnoite on paperimukien tulevaisuus, koska se vähentää muovin tuotantoa.

FSC-sertifiointi - vastuullinen valmistus ja metsänhoito

Haluatko, että yrityksesi toimii kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuun mukaisesti? Silloin FSC-sertifioidut paperimukit ovat oikea valinta!

FSC (Forest Stewardship Council) on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka takaa, että painetut pakkauksesi on valmistettu kunnollisissa olosuhteissa. 

Tämä tarkoittaa, että eläinten ja kasvien elämää suojellaan ja että puita ei kaadeta nopeampaan tahtiin kun ne kasvavat. Lisäksi edellytetään, että metsätyöntekijät koulutetaan ja heille taataan asianmukainen palkka, joka vastaa kunkin maan palkkatasoa - olipa kyseessä sitten Britannian lehti- tai havumetsistä tai Etelä-Amerikan sademetsistä kaadettu puu. Myös työntekijöiden työolot on varmistettava oikeilla turvavarusteilla jne.

Tarjoamme FSC-paperimukeja, mutta tämä vaihtoehto on saatavilla ainoastaan yksiseinäisiin paperimukeihimme. Tämä johtuu siitä, että kaksiseinäisissä mukeissamme on 40 % kierrätyspaperista valmistettu kerros, emmekä voi taata materiaalin alkuperää. 

Jos olet kiinnostunut FSC-sertifioiduista yksiseinäisistä paperimukeista, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota