Katso

Miten tilata

Räätälöidyt paperikassit ja pussit

Tilaa paperikassit yksilöllisellä painatuksella verkossa ja säästä aikaa ja rahaa. Pakkausasiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä sekä... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... puhelimitse että postitse. Haluamme varmistaa, että sinulla on yhtä hyvä kokemus pakkausten ostamisesta verkossa kuin henkilökohtaisesti. Ja jos tarvitset apua paperipussien suunnittelussa, suunnittelijamme auttavat sinua jopa sen tekemisessä ilmaiseksi. 

EU:n parhaat hinnat logolla varustetuille paperikasseille.

Me Limepackilla haluamme tuoda brändättyjä paperikasseja monien saataville, ja tiedämme, että jos haluamme tehdä tämän, tarvitsemme hyviä hintoja. Jotta voimme siis pitää lupauksemme siitä, että meillä on aina parhaat hinnat, tarjoamme hintatakuun, jos löydät sen jostain muualta halvemmalla, ja annamme jopa 5 prosentin alennuksen tilauksesta. 

Haluatko nähdä tuotteen ennen ostamista?

Jotta voisimme luoda mahdollisimman helpon paperipussien tilausprosessin, tarjoamme mahdollisuuden lähettää näytteitä paperipusseistamme ilmaiseksi. Jos siis et ole varma, minkä kokoista pussia etsit tai haluat vain tuntea laadun, jotta voit varmistaa, että se kestää tuotteesi? Hanki sitten ilmaisia näytteitä paperikasseistamme. Näytteet lähetetään Limepack-brändäyksellä, emme voi tehdä näytepainatuksia, joissa logosi on paperipusseissa.

Eurooppalainen tuotanto

Paperikassimme valmistetaan vain täällä Euroopassa, jotta voimme varmistaa nopeat toimitusajat ja alhaiset vähimmäistilausmäärät. Parasta Euroopassa tapahtuvassa tuotannossa on kuitenkin se, että kuljetuksen aikana syntyy vain vähän hiilidioksidipäästöjä. Varmistaaksemme hyvät hinnat mutta myös alhaisen vähimmäistilausmäärän, tarjoamme "parhaan hinnan" ja tuotteen, jonka vähimmäistilausmäärä on 3000 kpl. 

Mihin logollasi varustettuja paperikasseja käytetään?

Paperikassit ovat luultavasti yleisin pakkaustuote, koska niitä käytetään lähes kaikissa yrityksissä, joissa tuote viedään kotiin. Olipa kyseessä sitten paikallinen vaatekauppa, leipomo, hampurilaisravintola tai Lidlin kaltaiset suuret ruokakaupat, ne käyttävät merkillä varustettuja paperikasseja, jotta ne tunnistetaan, kun asiakkaat poistuvat kaupasta. 

Koska niin monet yritykset käyttävät paperikasseja, on myös tehty erilaisia paperikasseja, jotka sopivat tarkoituksiin. Jotkin paperikassien luokat on tehty hyvin tiettyyn käyttötarkoitukseen, kun taas toiset ovat todella yleisiä ja niitä voidaan käyttää kaikkeen. 

On olemassa leipäpusseiksi tehtyjä paperipusseja, joita leipomot käyttävät ensisijaisesti leipomotuotteiden laittamiseen, ja sitten ne käyttävät usein muita pusseja, joissa asiakas voi kantaa leivän kaupasta poistuessaan. Paperiset leipäpussit on myös hyväksytty elintarvikekontaktimateriaaleiksi, mikä ei päde useimpiin muihin paperipusseihin. 

Yksi suurista paperipussien luokista ovat paperipussit, joita take away -ruokaa myyvät yritykset käyttävät. Ne luokitellaan yleensä lyhyempiin ja leveämpiin, joten pussit ovat hyvin vakaita ja niihin mahtuu helposti pari ruokalistaa juomineen. Mutta on myös toisenlaisia take away -pusseja, jotka ovat suurempia ilman kahvaa, joten pussit taitetaan sitten hieman kokoon, jotta ruoka pysyy kuumana. Näitä take away -paperipusseja käyttävät erityisesti hampurilaispaikat.

Sitten on vielä tavallisten kantopaperipussien luokka, joka on tietysti käytetyin paperipussilaji. Koska näitä kantopaperipusseja käyttävät ruokakaupat, leipomot, muotiliikkeet ja kaikki muutkin. Kantopaperikassit ovat yleensä melko suuria ja niissä on kahva, joten niillä voi kuljettaa melko paljon rikkoutumatta. 

Toinen olemassa oleva paperipussiluokka ovat paperipussit, jotka on päällystetty alumiinifoliolla, jotta ne voidaan sulkea ja käyttää eri tuotteisiin; sitä käytetään erityisesti kahvipusseina. Nämä paperipussit on tehty erityisesti siksi, että ne voidaan sulkea lämmön kautta ja tehdä ilmatiiviiksi, jotta ne voivat pitää tuotteen tuoreena käyttöä varten. 

Onko sinulla erityisiä tarpeita paperipusseille tai haluatko tietää lisää siitä, millainen paperipussi sopii käyttötarkoitukseesi? Ota sitten yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja anna heidän auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopiva paperipussi. Jos meillä ei ole etsimääsi tuoteryhmää, käytämme mielellämme myös laajaa valmistajaverkostoamme löytääksemme sinulle sopivan ratkaisun. 

Tarvitsetko kahvoja?

Yksi asia, joka vaikuttaa siihen, mihin pusseja käytetään ja miltä ne näyttävät, on se, onko paperipusseissa kahvat vai ei. Paperikassit, joissa ei ole kahvaa, taitellaan usein hieman, jotta ne voidaan sulkea ja jotta asiakas voi pitää niitä kädessään. Kahvallisissa paperikasseissa on kaksi vaihtoehtoa: kahva voi olla joko litteä tai kierretty. Kierretty kahva maksaa ylimääräistä, mutta se antaa myös ylellisemmän ilmeen. 

Miksi brändätyt paperikassit ovat välttämättömiä yrityksellesi

Maailmassa, jossa ihmisillä on yhä enemmän valinnanvaraa, kun he menevät ulos syömään tai hankkivat ruokaa liikkeellä, ei voi aliarvioida sitä, miten tärkeää on, että asiakkaat muistavat sinut ja nimesi. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta yksi helpoimmista tavoista olla asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden mielessä on se, että he näkevät nimesi/brändisi yhdistettynä tuotteisiisi. Logollasi varustetut take away -paperikassit ovat loistava tapa tehdä tämä. 

Miten paperikassit painetaan

Paperikassit painetaan Pantone-väreillä, joten saat hyvin tarkat värit, jotka vastaavat brändisi suuntaviivoja ja saavat sinut erottumaan. Paperikassien painatus kattaa vakiona vain 30 prosenttia kassin etupuolen pinnasta. Jos sinulla on paperikasseihin tarkempi muotoilu, ne voidaan painaa 100-prosenttisesti sekä etu- että takapuolelle. Koska paperipussit suljetaan pohjasta, jotta ne olisivat erittäin tukevia, ei ole mahdollista painaa pohjalle vaan ainoastaan sivuille. 

Ovatko paperikassit kierrätettäviä ja hajoavia?

Yksi syy siihen, miksi paperikassit ovat tulleet hyvin suosituiksi parin viime vuoden aikana, on se, että valtamerissä olevaan suureen muovijätteeseen on kiinnitetty huomiota. Koska paperikassit on valmistettu neitseellisestä paperista eikä suurinta osaa niistä ole päällystetty muovilla tai alumiinilla, ne pystyvät hajoamaan luonnossa. Sama pätee myös paperipusseihin, joissa on painatus, sillä painatuksessa käytetty muste on hajoavaa. Se ei tarkoita, että paperikassit pitäisi heittää luontoon, sillä niiden hajoaminen luonnossa kestää vielä 6-12 kuukautta. 

Parasta on heittää paperipussit pois ja varsinkin jos voit lajitella paperipussit ja lähettää ne paperijätteeseen, koska paperipussit voidaan sitten kierrättää ja käyttää muiden tuotteiden valmistukseen. Jos paperipussit ovat päällystettyjä tai niitä on käytetty elintarvikemateriaaleihin, ne on heitettävä pois tavallisena roskana, koska niitä ei kierrätetä, koska kierrätyspaperin laatu on hyvin heikko. 

Paperikassit vs. muovikassit

Yksi paljon keskustelua herättänyt asia on se, ovatko muovikassit vai paperikassit kestävämpiä. Siihen on tietysti monia näkökulmia, joten yritämme käsitellä vain joitakin kestävyyden kannalta tärkeimpiä. 

Muovipussit eivät ole luonnossa hajoavia, mutta on mahdollista valmistaa biologisesti hajoavia muovipusseja, jotka voivat hajota erityisessä teollisuuskompostissa, koska on hyvin vaikeaa erottaa toisistaan bio- ja ei-bio-muovipusseja, mutta nämä erityiset teollisuuskompostit eivät ole kovin yleisiä. Paperipussit taas voivat hajota luonnossa mutta myös tavanomaisissa kompostointilaitoksissa. 

Mitä tulee kierrätettävyyteen, molemmat pussit ovat kierrätettävissä, jos ne kerätään ja viedään kierrätyslaitoksiin. Muovipussien ja kierrätettävyyden ensisijainen ongelma on se, että monet muovipussit ovat hauraita, ja siksi materiaalia on vaikea kierrättää, ja kierrätetty muovi on usein huonolaatuista. 

Viimeinen kestävyyteen liittyvä näkökohta on sekä paperi- että muovipussien valmistuksen aikana syntyvä hiilidioksidipäästö. Se on ollut monien tutkimusten aiheena, ja Tanskassa teknillinen yliopisto on laatinut raportin, jossa todetaan, että muovikassit ovat ilmastoystävällisempiä, koska niiden tuotannossa syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Raportissa päädytään itse asiassa siihen, että paperipusseja on käytettävä uudelleen 45 kertaa, jotta hiilidioksidipäästöjä syntyisi yhtä vähän kuin muovipusseja käytettäessä niitä kerran. Valkaistuja paperikasseja verrataan LDPE:stä valmistettuihin tavallisiin ostosmuovikasseihin. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
124 arviota