Katso

Miten tilata

Painetut paperikassit - saa asiakkaasi muistamaan sinut

Tilaa paperikassit yksilöllisellä painatuksella verkossa jo 1000 kappaleesta alkaen ja säästä aikaa ja rahaa! Pakkausasiantuntijatiimimme on... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Haluamme varmistaa, että sinulla on yhtä hyvä kokemus pakkausten ostamisesta verkossa kuin paikan päällä. Jos tarvitset apua paperikassien suunnittelussa, suunnittelijamme auttavat sinua sen tekemisessä - täysin ilmaiseksi. 

EU:n parhaat hinnat paperikasseille omalla logolla

Limepackilla, haluamme tuoda brändätyt paperikassit kaikkien saataville. Täten, meidän hintamme myös vastaavat sitä. Jotta pysymme lupauksessamme, tarjoamme 105% hintatakuun tuotteillemme. Eli, jos löydät etsimiäsi tuotteita halvemmalla jostain muualta, kerro meille ja päihitämme kyseisen hinnan 5 prosentilla. 

Haluatko nähdä tuotteen ennen sen ostamista?

Jotta voisimme luoda mahdollisimman helpon paperipussien tilausprosessin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden pyytää ilmaisia näytteitä paperipusseistamme. Jos siis olet epävarma tarvitsemasi take away kassin tyypistä tai koosta tai haluat vain tuntea laadun kosketuksen avulla ennen ostamista, älä epäröi pyytää ilmaisia näytteitä meiltä jo tänään! Näytteet lähetetään joko Limepack-mallin kanssa tai ilman mallia, toisin sanoen emme voi tehdä paperikasseista näytteitä omalla painatuksellanne.

Mihin logolla varustettuja paperikasseja käytetään?

Paperikassit ovat luultavasti yleisin pakkaustuote, koska niitä käytetään lähes kaikissa yrityksissä, joissa mikä tahansa tuote viedään kotiin. Olipa kyseessä sitten paikallinen vaatekauppa, leipomo, hampurilaisravintola tai Lidlin kaltaiset suuret ruokakaupat, paperikasseja omalla painatuksella käytetään joka paikassa, jotta niiden brändit näkyvät muille, kun heidän asiakkaansa poistuvat kaupasta. 

Koska niin monet yritykset käyttävät paperikasseja, niistä on tehty runsaasti eri versioita eri käyttötarkoituksiin. Jotkut paperikassit ovat tehty hyvin erityistä käyttötarkoitusta varten, ja jotku ovat taas paljon monikäyttöisempiä ja yleisempiä. Joistain paperikasseista tehdään esimerkiksi leipäpusseja, joita yleisesti leipomot käyttävät leivonnaistensa pakkaamiseen. Paperiset leipäpussit on myös hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuviksi materiaaleiksi, mikä ei päde useimpiin muihin paperipusseihin. Yleisin paperikassi, jota tilataan, on tyypillinen take away kassi, joka on lyhyempi ja leveämpi ja laukku on erittäin vakaa. Siinä voi täten helposti kuljettaa pari ateriaa juomineen. Mutta on olemassa myös toisenlaisia take away -pusseja, jotka ovat suurempia ilman kahvaa, joten pussit taitetaan sitten hieman kokoon, jotta ruoka pysyy kuumana. Näitä take away -paperipusseja käyttävät erityisesti hampurilaispaikat.

Toinen tavanomainen paperikassimalli, on kantopaperikassi. Se on luonnollisesti käytetyin paperikassi, koska niitä käyttävät ruokakaupat, leipomot, muotiliikkeet ja kaikki muutkin. Kantopaperikassit ovat yleensä melko suuria ja niissä on kahva, joten niillä voi kuljettaa melko paljon ilman kassin hajoamista. 

Toinen olemassa oleva yleinen paperikassimalli on päällystetty alumiinifoliolla, joten ne voidaan sulkea ja niitä voi käyttää moniin eri tuotteisiin, erityisesti kahvipusseina. Nämä paperikassit ovat tehty erityisesti siksi, että ne voidaan sulkea sulattamalla ja tehdä ilmatiiviiksi, jotta ne voivat pitää tuotteen tuoreena käyttöä varten. 

Onko sinulla erityisiä tarpeita paperikasseille tai haluatko tietää lisää siitä, millainen paperikassi sopii käyttötarkoitukseesi? Ota sitten yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme ja anna heidän auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopiva paperikassi. Jos meillä ei ole etsimääsi tuoteryhmää, käytämme mielellämme myös laajaa valmistajaverkostoamme löytääksemme sinulle sopivan ratkaisun. 

Miksi brändätyt paperikassit ovat välttämättömiä yrityksellesi?

Maailmassa, jossa ihmisillä on yhä enemmän valinnanvaraa, kun he menevät ulos syömään tai hankkivat takeaway ruokaa, ei voi aliarvioida sitä, miten tärkeää on, että asiakkaat muistavat sinut ja nimesi. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta yksi helpoimmista tavoista olla asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden mielissä on se, että he näkevät nimesi/brändisi yhdistettynä tuotteisiisi. Logolla varustetut take away -paperikassit ovat loistava tapa tehdä tämä. 

Miten paperikassit painetaan?

Paperikassimme painetaan Pantone-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit saada hyvin täsmällisiä värejä, jotka sopivat brändisi identiteettiin. Paperikassisi muotoilu näyttää erittäin terävältä ja saa sinut varmasti erottumaan joukosta. 

Haluatko, että logosi on keskeisellä sijalla mukautetuissa paperikasseissasi? Vai pyritkö kaiken kattavaan brändisi esittelyyn? Se on täysin sinusta kiinni. Voit peittää värikkäällä kuviollasi kassin koko pinnan, myös sivut ja kahvat!

Ovatko paperikassit kierrätettäviä ja hajoavia?

Yksi syy siihen, miksi paperikassit ovat tulleet hyvin suosituiksi parin viime vuoden aikana, on se, että valtamerissä olevaan suureen muovijätteeseen on kiinnitetty huomiota. Koska paperikassit on valmistettu neitseellisestä paperista eikä suurinta osaa niistä ole päällystetty muovilla tai alumiinilla, ne pystyvät hajoamaan luonnossa. Sama pätee myös paperipusseihin, joissa on painatus, sillä painatuksessa käytetty muste on hajoavaa. Se ei tarkoita, että paperikassit pitäisi heittää luontoon, sillä niiden hajoaminen luonnossa kestää vielä 6-12 kuukautta. 

Parasta on heittää paperikassit pois ja varsinkin jos voit lajitella ja lähettää ne paperijätteeseen, niin ne voidaan sitten kierrättää ja käyttää muiden tuotteiden valmistukseen. Jos paperikassit ovat päällystettyjä tai niitä on käytetty elintarvikemateriaaleihin, ne on heitettävä pois tavallisena roskana, koska niitä ei kierrätetä sillä kierrätyspaperin laatu on hyvin heikko. 

Paperipussit vs. muovipussit

Yksi paljon keskustelua herättänyt asia on se, ovatko muovi- vai paperikassit kestävämpiä. Tähän on tietenkin monia näkökulmia, joten yritämme käsitellä vain tärkeimpiä asioita kestävyyden kannalta.

Muovipussit eivät ole luonnossa hajoavia, mutta on mahdollista valmistaa biologisesti hajoavia muovipusseja, jotka voivat hajota erityisessä teollisuuskompostissa, koska on hyvin vaikeaa erottaa toisistaan bio- ja ei-bio-muovipusseja, mutta nämä erityiset teollisuuskompostit eivät ole kovin yleisiä. Paperipussit taas voivat hajota luonnossa mutta myös tavanomaisissa kompostointilaitoksissa. 

Mitä tulee kierrätettävyyteen, molemmat pussit ovat kierrätettävissä, jos ne kerätään ja viedään kierrätyslaitoksiin. Muovipussien ja kierrätettävyyden ensisijainen ongelma on se, että monet muovipussit ovat hyvin ohuita, ja siksi materiaalia on todella vaikea kierrättää, ja kierrätetty muovi on usein huonolaatuista. 

Viimeinen kestävyyteen liittyvä näkökohta on sekä paperi- että muovipussien tuotannossa syntyvä hiilidioksidipäästö. Se on ollut monien tutkimusten aiheena, ja Tanskassa teknillinen yliopisto on laatinut raportin, jossa todetaan, että muovipussit ovat ilmastoystävällisempiä, koska niiden tuotannossa syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Raportissa päädytään itse asiassa siihen, että paperipusseja on käytettävä 45 kertaa uudelleen, jotta hiilidioksidipäästöjä syntyisi yhtä vähän kuin muovipusseja käytettäessä niitä kerran. Valkaistuja paperikasseja verrataan LDPE:stä valmistettuihin tavallisiin ostosmuovikasseihin. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota