Katso

Miten tilata

Voipaperi omalla painatuksella

Etsitkö laadukasta käärepaperia painatuksella hyvään hintaan? Sitten olet löytänyt oikean paikan. Valikoimaamme kuuluu voipaperia, käärepaperia ja hampurilaispaperia,... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...paperia, jotka sopivat täydellisesti voileipien, hampurilaisten, paninien ja muiden herkkujen käärimiseen! Meillä on tiimi omistautuneita suunnitteluasiantuntijoita, jotka odottavat sinua auttamaan luovassa suunnitteluprojektissasi veloituksetta! Voit myös hoitaa suunnittelun itse lataamalla valitsemasi tuotteen mallit.

Tilaa henkilökohtainen voipaperi verkossa vain 1000 kappaleesta alkaen jo tänään! Pakkausasiantuntijamme ovat aina palveluksessasi, jos sinulla on kysyttävää, erityistoiveita tai jos tarvitset näytteitä tuotteistamme.

105% hintatakuu

Limepackissa hinnan asettaminen oikein on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Siksi emme tuota tuotteitamme itse, vaan meillä on laaja valmistajaverkosto, joka takaa edullisimmat hinnat. 105 % hintatakuumme takaa, että tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat. Jos satut löytämään muualta paremman hinnan, emme ainoastaan vastaa 100 %:sti hintaa, vaan annamme sinulle lisäksi 5 %:n lisäalennuksen.

100 % räätälöitäviä

Henkilökohtainen rasvanpitävä paperimme on 100-prosenttisesti muokattavissa, sillä voimme painaa suunnittelemasi mallin paperin koko pinnalle yhdelle puolelle ja leikata sen haluamaasi kokoon. Voipaperin painatus heijastuu toiselle puolelle, koska paperi on hieman läpinäkyvää. Joten ei väliä, mitä ikinä papereista tarjoatkaan, oli se sitten voileipiä tai hampurilaisia, yrityksesi tarina ja brändi ovat mukana asiakkaan nautittua ruokaansa. 

CMYK tai Pantone

Käytämme Pantone-värejä käärepaperin ja hampurilaispaperin painatuksessa, kun taas voipaperi voidaan painaa sekä CMYK- että Pantone-väreillä. Jos olet kiinnostunut useammasta kuin kahdesta väristä suunnittelussasi, suosittelemme käyttämään CMYK-väriä. Tämä johtuu siitä, että CMYK:n avulla voimme tulostaa niin monta väriä kuin haluat suunnittelussasi ilman lisäkustannuksia! Jos kuitenkin etsit hyvin erityistä muotoilua ja tarvitset hyvin tarkkoja värejä, Pantone-värit sopivat sinulle täydellisesti. 

Painamme voipaperille päällystetyillä Pantone-väreillä, mikä tarkoittaa, että tulosteesi näyttää kiiltävältä. Käärepaperi ja hampurilaispaperi painetaan päällystämättömillä Pantone-väreillä, jolloin värit näyttävät hieman himmeämmiltä ja painatus on mattapintainen.

Offset-painatus

Voipaperin painatus toteutetaan yleisesti offset-menetelmällä, mikä takaa tasaisen ja korkean laadun aina ensimmäisestä kappaleesta sataan tuhanteen. Kaikki tilatut kappaleet tulevat siis näyttämään identtisiltä. Offset-painatuksen varsinaiskustannus tulee painolaatoista, mikä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän tilaat, sitä halvemmaksi yhden kappaleen painaminen tulee. 

Miten voin valita koon?

Tarjoamme laajan valikoiman räätälöintivaihtoehtoja kokojen osalta, ja voimme varmasti löytää koon, joka sopii mihin tahansa ruokaan tai tarjoilutarkoitukseen. 

Valmistajamme, joka valmistaa logolla varustettua voileipäpaperia 1.000 kappaleen vähimmäistilauksesta alkaen, painaa aina paperille, jonka koko on 500x335mm. Jos haluat puolet pienemmän koon, voimme leikata paperin kyseiseen kokoon, jolloin hinta itse asiassa puolittuu. Lisäksi, koska käytämme aina 500x335mm, voit pyytää pienempiä ja keskikokoisia papereita maksamatta mitään ylimääräistä. Leikkaamme juuri tarvitsemasi koot - veloituksetta!

Kun valmistajamme aloittaa tuotannon 30 000 kappaleesta, suunnittelemasi malli painetaan suurelle paperirullalle ja leikataan sitten haluamaasi kokoon. Tulostamme toistokuviosi koko paperille, mutta jos haluat, että taideteoksesi tai suunnittelusi on tietyssä kohdassa paperilla, meidän on määritettävä se rekisteröityä painatusta varten, mikä maksaa ylimääräistä. Huomaa myös, että mitä pienempiä kokoja pyydät, sitä suurempi on vähimmäistilausmäärä. 

Hampurilaispussien vakiokoko on 16,5x15cm. Pussin toinen puoli on aina 1,5 cm pidempi, jotta pussin kaksi puolta on helppo erottaa toisistaan. Valmistajamme voi kuitenkin valmistaa hampurilaispussit pienempinä tai suurempina, jotta ne vastaavat juuri sinun mittojasi. Jos sinulla on erityisiä kokotoiveita, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Täydellinen kaiken ruoan kanssa

Paras puoli voipaperissamme on se, että voit käyttää sitä kaiken ruoan kanssa. Eniten paperia käytetään hampurilaisissa, voileivissä ja panineissa, mutta koska paperi on hyväksytty kosketuksiin kaiken ruoan kanssa, sitä voidaan käyttää käytännössä kaikkeen. Asiakkaamme ovat esimerkiksi käyttäneet paperiamme lihojen pakkaamiseen ruokakaupoissa. Voipaperia voi käyttää myös pizzaa tarjotessa aluspaperina, ranskalaisissa, ja monessa muussa ruoassa tarjoillen sitä ammattitaitoisemmin. Vain mielikuvituksesi on rajana siinä, mihin haluat elintarvikepaperiamme käyttää. Käärepaperia, jota ei ole päällystetty muovilla, voi käyttää turvallisesti grillissä, pakastimessa ja uunissa, mikä tekee paperista täydellisen paninille. 

Pinnoitetaanko vai ei?

Valmistaja, joka valmistaa mittatilaustyönä voipaperia 1 000 kappaleesta, voi valmistaa tätä paperia vain ilman päällystettä. Valmistaja, joka tarjoaa räätälöityä käärepaperia 30 000 kappaleesta alkaen, voi valmistaa sitä päällysteellä tai ilman. Hampurilaispaperi valmistetaan vain PE-päällysteisenä.

Mitä tarkoittaa, että räätälöity käärepaperi on päällystetty? Jos paperi on päällystetty, siinä on pieni kerros PE-muovia, joten jos tarjoilet mehukkaita hampurilaisia tai pihvejä, se varmistaisi, ettei käärepaperi kastu. Jos käärepaperia ei ole päällystetty, se on vain tavallista paperia - Se on kuitenkin hieman paksumpaa ja kestävämpää kuin tavallinen painopaperi. 

Entä toimitus?

Jotta voimme tarjota mahdollisimman edullisia hintoja ja nopeampia toimitusaikoja räätälöidysti painetuille voileipäpapereillemme, teemme yhteistyötä kahden eri valmistajan kanssa. Meillä on valmistaja, joka aloittaa 1 000 kappaleesta ja voi toimittaa 4 viikossa - usein jopa nopeammin. Teemme yhteistyötä myös toisen valmistajan kanssa, joka on melko paljon halvempi. Heillä on kuitenkin 30 000 kappaleen vähimmäistilaus ja 9 viikon toimitusaika.

Tuotanto Euroopassa

Yhteistyökumppanimme ovat eurooppalaisia valmistajia, mikä takaa paitsi alhaiset toimitusmäärät myös nopeat toimitukset. Kuljetuksen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt ovat myös huomattavasti pienemmät kuin jos tilaisit räätälöityä painettua rasvanpitävää paperia kaukaisilta alueilta, kuten Aasiasta. 

Parasta Euroopassa valmistettujen paperituotteiden käytössä on se, että suurin osa niistä on peräisin metsistä, joissa luonnonvaraisia eläimiä suojellaan ja joissa istutetaan enemmän puita kuin kaadetaan. Tämä on mahdollista FSC:n (Forest Stewardship Council) ansiosta, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka varmistaa vastuullisen metsänhoidon. Lisäksi työntekijät ovat järjestäytyneet ammattiliittoon, mikä takaa hyvät työolot. 50 000 kappaleen tilauksista alkaen voimme hankkia sinulle FSC®-sertifioidun voileipäpaperin. Valitse Euroopassa tuotettua voileipäpaperia sinulle ja asiakkaillesi!

Onko käärepaperi hajoavaa tai kierrätettävää?

Käärepaperin logolla varustettu päällyste on itse asiassa myös se, joka määrittää sen hajoavuuden. Jos hampurilaispaperi on tehty ilman päällystettä, se on, kuten edellä sanottiin, vain paperia, joka tekee siitä hajoamiskelpoisen, ja se voi hajota myös luonnossa. Meillä ei ole arviota siitä, kuinka kauan sen hajoaminen kestää. Koska sitä ei ole päällystetty muovilla, se voidaan teoriassa kierrättää myös muiden paperituotteiden kanssa, mutta useimpia paperituotteita, jotka ovat olleet kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ei kierrätetä, koska se voi vahingoittaa sellaisten paperituotteiden kierrätysprosessia, jotka eivät ole olleet kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. 

Tarjoamme räätälöityä rasvanpitävää paperia, jossa on PE-muovipinnoite. Päällystettyä voileipäpaperia ei siis voi hajottaa luonnossa tai kaatopaikoilla, vaan se on heitettävä roskakoriin muovimateriaalien kanssa. Päällystetty käärepaperi poltetaan yleensä biopolttoaineena, jotta siitä saadaan energiaa sähköä varten.

Hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvaksi materiaaliksi

Kaikki rasvapaperimme valmistetaan eurooppalaisten elintarvikemääräysten mukaisesti, joten voileipäpaperia voidaan käyttää elintarvikekontaktimateriaalina. Paperille tulostamiseen käytetty muste on elintarviketurvallista, eikä se sisällä kemikaaleja, joita ei saa käyttää elintarvikepakkauksissa. 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset jotain tarkempaa tietoa personoidusta rasvanpitävästä käärepaperistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi tai numerossa +44 0 7721 095925 - Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota