Yleistä tietoa yhteistyöstä Limepackin kanssa

Missä Limepack sijaitsee?

Sijaintimme on Tanskassa, jossa päätoimistomme sijaitsee osoitteessa Guldborgvej 25, 2000 Frederiksberg Kööpenhaminassa. Olet aina tervetullut käymään kahville, mutta sovi tapaaminen etukäteen. Meillä on toimisto myös Silkeborgissa, jossa tekninen tiimimme tekee päivittäistä työtään.

Sisältyykö arvonlisävero hintoihin?

Kaikki verkkosivuston hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, koska myymme pääasiassa muille organisaatioille, joilla on arvonlisäveronumero. Voimme myydä myös henkilöille/organisaatioille, joilla ei ole alv-numeroa, mutta hintaan lisätään 25 % alv. Huomaa, että jos et lähetä alv-numeroasi tilauksen yhteydessä, lisäämme hintaan 25 % alv:n arvonlisäveron.

Onko olemassa piilokustannuksia?

Kaikki hintamme sisältävät tuotannon, kertakäyttötuotteiden myynnin verot, painolaatat ja vakiotoimituksen. Piilokustannuksia ei ole.

Saanko suunnittelutiedoston hyväksyttäväksi ennen tuotannon aloittamista?

Lähetämme sinulle suunnittelutiedoston hyväksyttäväksi ennen tuotannon aloittamista, ja tietyistä tuotteista saat jopa 3D-luonnoksen.

Mitkä ovat maksuehdot?

Maksuehtona on maksu ennen tuotantoa. Joissakin tilanteissa hyväksymme erilaiset maksuehdot - tästä voidaan keskustella yhteyshenkilösi kanssa.

Voinko saada ilmaisen näytepakkauksen?

Kyllä, lähetämme sinulle mielellämme ilmaisen näytepakkauksen. Täytä näytepakkauslomake tai ota meihin yhteyttä, niin varmistamme, että lähetämme sen sinulle pian.

Suunnittelutiedostoja koskevat vaatimukset

Jos haluat apuamme suunnittelun tekemisessä, lähetä meille suunnittelutiedostot vektorimuodossa tai kuvissa vähintään 300 dpi:n tarkkuudella. Tämä auttaa varmistamaan erinomaisen tulostuslaadun. 

Mihin maihin toimitatte ilmaiseksi?

Toimitamme maksutta useimpiin EU-maihin. Toimitamme seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Norja, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Usein kysyttyä: Pahvimukit

Mitä painomenetelmää käytätte paperimukeihin?

Valikoimastamme löydät paperimukeja, jotka on painettu kahdella eri painomenetelmällä: offset- ja digitaalipainatuksella. Painamme kaikki mukimme CMYK-väreillä, jolloin voimme painaa kaikilla eri väreillä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit valita ja sekoittaa niin monta väriä kuin haluat muotoiluusi ilman, että se maksaa mitään ylimääräistä. 

Mikä on toimitusaika?

Voimme toimittaa paperimukit enintään 4 viikossa suurimpaan osaan Eurooppaa. Tämä on offset-painatuksella painettujen paperimukien ilmainen vakiotoimitusaika, kun taas digitaalisesti painettujen paperimukien ilmainen vakiotoimitusaika on 3 viikkoa. Tarjoamme myös pikatoimitusvaihtoehtoja lisämaksusta, ja digitaalipainatuksella varustetut yksiseinäiset paperimukit voidaan toimittaa jopa 2 viikossa. Jos sinulla on siis tiukka aikataulu, ota meihin yhteyttä, jotta voimme löytää sinulle parhaan ratkaisun.

Alkoholi ja paperimukit?

Useimpia paperimukeja ei itse asiassa ole tehty pitämään suuria alkoholipitoisuuksia. Alle 5 %:n alkoholipitoisuudet ovat harvoin ongelma, mutta kaikki tätä suuremmat pitoisuudet voivat heikentää tavallisen paperikupin kestävyyttä huomattavasti. Voimme valmistaa paperimukeja, jotka taatusti kestävät korkeita alkoholipitoisuuksia, joten jos tarvitset tätä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Mitä ympäristöystävällisiä ratkaisuja tarjoatte?

Biohajoavat yksi- ja kaksiseinäiset pahvimukimme, jotka on valmistettu ainoastaan biohajoavista ja kierrätettävistä materiaaleista, ovat markkinoiden kestävin vaihtoehto. Näissä paperimukeissa on sisäpuolella muovipinnoitteen sijaan vesipohjainen pinnoite, mikä tarkoittaa paitsi sitä, että ne ovat luonnossa täysin hajoavia, myös täysin kierrätettävissä paperijätteen mukana. Nämä mukit on myös merkitty AAA-merkinnällä, joka osoittaa, että niiden kierrätettävyys on erinomainen, 95 prosenttia, ja ne voidaan kierrättää missä tahansa tavallisessa kierrätyslaitoksessa, jos ne lajitellaan oikein. 

Lisäksi biohajoavat paperimukit voidaan valmistaa FSC-sertifioidusta paperista 30 euron lisämaksusta. FSC-sertifioidulla paperilla varustettu paperi on peräisin metsistä, jotka on istutettu uudelleen ja joita hoidetaan yleensä vastuullisesti.

Vakiopaperimukeissamme voimme korvata PE-muovin kupin sisäpuolella kerroksella PLA-muovia, joka on kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettu pinnoite. Vaikka tällä pinnoitteella varustetut paperimukit ovat biohajoavia, ne eivät ole kierrätettäviä, vaan ne on heitettävä tavalliseen roskiin tai teollisuuskompostiin.

Mitä eroa on yksi- ja kaksiseinäisillä pahvimukeilla?

Kaksiseinäisissä pahvimukeissa on kaksi kerrosta pahvia, jotta ne ovat kuumuutta kestäviä, kun taas yksiseinäisissä paperimukeissa on yksi kerros pahvia. Voit silti juoda kuumia juomia molemmista paperimukeista, mutta suosittelemme kaksiseinäisten kuppien käyttöä, koska ne eristävät juomat paremmin ja pitävät ne kuumina.

Onko suunnittelutiedostoille asetettu vaatimuksia?

Lähetä meille suunnittelutiedostot vektorimuodossa tai vähintään 300 dpi:n tarkkuudella kuvissa. On myös tärkeää, että suunnittelutiedosto toimitetaan vain CMYK-väreissä ja korkealla resoluutiolla. Näin varmistat osaltaan erinomaisen tulostuslaadun paperimukeihin! 

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Meillä on logolla varustettujen pahvimukien minimitilausmäärä 1 000 kpl.

Entä kestävyys?

Minimikestävyys on 1 vuosi. On suurempi riski, että paperimukit halkeilevat, kun niitä on säilytetty yli vuoden ajan.

Usein kysyttyä: Jäätelökupit

Mikä on painomenetelmä?

Painamme offset-painatuksella kaikki jäätelökuppimme. Käytämme CMYK-värejä, joiden avulla voit käyttää niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia.

Mitä vaatimuksia suunnittelutiedostolle asetetaan?

Lähetä meille suunnittelutiedostosi vektorimuodossa tai vähintään 300 dpi:n kuvissa. On myös tärkeää, että suunnittelutiedosto toimitetaan vain CMYK-väreissä ja korkealla resoluutiolla. Kaikki tämä auttaa varmistamaan loistavan tulostuslaadun jäätelökupeissasi! 

Kannella vai ilman?

Jäätelökuppimme voidaan valmistaa sekä kannella että ilman kantta. Kannellisia jäätelömukeja on kahta kokoa: 300 ml ja 480 ml, kun taas kannettomia jäätelömukeja on viittä kokoa: 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml ja 400 ml. Joskus on mahdollista löytää muovikansia, jotka sopivat jäätelömukeihimme ilman kantta, mutta näitä kantta ei voi painaa.

Voiko jäätelökuppien kannet painaa?

Kyllä, voimme painattaa jäätelökuppien kannet. Ne voidaan painaa ylä- ja sivupuolelle - joten voit täysin mukauttaa jäätelökuppimme painatuksella.

Voiko jäätelökuppeja pakastaa?

Vakiomalliset jäätelökupit, joissa on mattapinta, voidaan pakastaa, mutta ne eivät sinänsä tarkoitettu sitä varten, että niitä voidaan käyttää pakastamiseen. Emme tarjoa kantta vakiojäätelökuppeihimme.

Meillä on kannellisia jäätelöastioita, joita voidaan käyttää pakastamiseen, ja tarjoamme niihin kannet. Kyseessä on koko, jonka tunnemme ja rakastamme esimerkiksi Ben&Jerry's-jäätelöstä.

Ovatko jäätelökupit hajoavia?

Vakiomalliset jäätelömaljamme, joissa on kansi ja joissa ei ole kantta, on päällystetty pienellä muovikerroksella, jonka sisällä kupit eivät voi hajota luonnossa eivätkä kaatopaikoilla. Ne on vietävä erityisiin keräyslaitoksiin, jotka eivät ole kovin yleisiä. Ja koska jäätelömukeja käytetään elintarvikkeisiin, nämä laitokset eivät useinkaan ota niitä vastaan, koska niiden puhdistusprosessi on hyvin erilainen kuin muiden tuotteiden. Jäätelökupit poltetaan siksi yleensä biopolttoaineena ja käytetään energiantuotantoon.

Onko teillä ympäristöystävällistä ratkaisua jäätelökuppeja varten?

Kyllä, tarjoamme biohajoavia jäätelömukeja, joissa muovipohjainen sisäpinnoite on korvattu vesipohjaisella dispersiopinnoitekerroksella, jolloin kupit ovat sekä kierrätettävissä että kompostoitavissa. Näitä jäätelömukeja on 3 kokoa (115 ml, 180 ml ja 220 ml), ja ne on valmistettu kiiltävällä pinnalla.

Jäätelömukista on mahdollista saada myös biohajoava versio, jota on saatavana 5 koossa. Tämän jäätelökupin pinta on matta, aivan kuten vakioversionkin.

Näiden kuppien tärkeimmät erot ovat niiden koot, pinnat ja toimitusajat.

Mikä on toimitusaika?

Teemme yhteistyötä kahden eri valmistajan kanssa, jotka kumpikin tarjoavat jäätelökupeille eri toimitusajat.

Mattajäätelökuppiemme ja jäätelöastioidemme vakiotoimitusaika on 7 viikkoa. Biohajoavien jäätelökuppiemme vakiotoimitusaika on 4 viikkoa.

Pystymme usein tarjoamaan jäätelömukien pikatoimituksen, joten jos sinulla on jäätelömukeille tietty määräaika, keskustele yhteyshenkilösi kanssa tarkasta päivämäärästä.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Minimitilausmäärä vakiojäätelökupeillemme sekä kannella että ilman kantta on 1 000 kpl.

Biohajoavien jäätelökuppiemme vähimmäistilausmäärä on 750 kpl halutusta koosta riippuen.

Mikä on kestävyys?

Vähimmäiskestävyys on 1 vuosi. Kun kestävyysaika on ohi, jäätelömukit alkavat todennäköisimmin vuotaa. 

Usein kysyttyä: Muovimukit

Mitkä ovat painomenetelmät?

Teemme yhteistyötä kahden eri muovimukien valmistajan kanssa. Painamme yksinkertaiset painetut muovimukit tamponipainatuksella, jota käytetään ensisijaisesti kuperille pinnoille painamiseen. Yksinkertaisella painatuksella varustetut muovimukimme voidaan painaa enintään yhdellä Pantone-värillä. Toiset tarjoamamme muovimukit ovat muovimukeja, joissa on jopa 6-värinen painatus, ja ne painetaan offset-painatuksella.

Mitkä ovat toimitusajat?

Yksinkertaisella painatuksella varustetut muovimukit voidaan toimittaa 4-5 viikossa. Muovimukit, joissa on 6-värinen painatus, voimme toimittaa 10-16 viikossa.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Yksinkertaisella painatuksella varustettujen muovimukien vähimmäistilausmäärä on 1 000 kpl. Enintään 6-värisellä painatuksella varustettujen muovimukien vähimmäistilausmäärä on 5 000 kpl. Jos sinulla on hyvin monimutkainen muotoilu ja tarvitset siihen 6 väriä, vähimmäistilausmäärä on 10 000 kpl.

Mitä vaatimuksia suunnittelutiedostolle asetetaan?

Suunnittelutiedostoa koskevat vaatimukset ovat, että värien on oltava Pantone-värejä, ja tarvitsemme suunnittelutiedoston korkeassa resoluutiossa. 

Mikä on muovimukien kestävyys?

Kestävyys on 1,5 vuotta, koska muovimukit on valmistettu PET-muovista.

Voitteko valmistaa muovimukeja kierrätysmuovista?

Voimme valmistaa muovimukeja, joiden painatus on 100-prosenttisesti kierrätysmuovia, mutta vähimmäistilausmäärä on 100 000 kappaletta. - Kaikki muovimukit on kuitenkin valmistettu 50-prosenttisesti kierrätysmuovista.

Onko teillä ympäristöystävällinen ratkaisu?

Voimme valmistaa biohajoavia ja kompostoituvia muovimukeja. Niiden vähimmäistilausmäärä on 25 000 kpl.

Usein kysyttyä: Paperipillit

Mikä on paperipillien painomenetelmä?

Paperipillit painetaan fleksopainatuksella, ja niihin voidaan painaa enintään 2 Pantone-väriä ilman lisäkustannuksia. Voimme painaa pillit 6 eri värillä: musta, valkoinen, vihreä, sininen, punainen ja tumman keltainen.

Paperi painetaan ennen kuin pillit taitetaan, mikä tarkoittaa, että suunnittelemasi kuvio on kaikkialla pillissä.

Ovatko paperipillit kompostoituvia?

Flexopainetut paperipillit on valmistettu 100-prosenttisesta paperista ja elintarvikehyväksytystä liimasta, mikä tekee niistä luonnossa kompostoituvia. Vaikka olkien hajoaminen luonnossa kestää noin 6 kuukautta, kehotamme sinua silti olemaan heittämättä niitä luontoon vaan roskiin. Näin ne hajoavat nopeammin tai ne voidaan jopa kierrättää, jos ne lähetetään oikeisiin kierrätyslaitoksiin.

Mikä on paperipillien kestävyys?

Koska paperipillit valmistetaan paksummasta paperista, ne kestävät jopa 2 tuntia juomissa kastumatta. Tämä tarkoittaa tietysti myös sitä, että paperin maku ei pilaa asiakkaasi kokemusta.

Mikä on toimitusaika?

Paperipillimme toimitusaika on 7 viikkoa.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Tuotemerkillä varustettujen flexopainettujen paperipillien vähimmäistilausmäärä on 10 000 kpl.

Usein kysyttyä: Ruokapakkaukset

Miten painamme ruokapakkauksiin?

Painamme kaikki ruokapakkauksemme offsetpainomenetelmällä, ja käytetyt värit ovat CMYK-värejä. Tämä tarkoittaa, että voimme käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat, ilman lisäkustannuksia.

Voidaanko ruokapakkauksien kannet painaa?

Ruokakuppien kannet voidaan painaa - sekä kannen ylä- että sivupuolelle.

Voiko ruokapakkauksia käyttää sekä kuumille että kylmille ruoille?

Ruokapakkauksia voidaan käyttää sekä kuumille että kylmille ruoille. Kannet sopivat erinomaisesti ruoan pitämiseen kuumana, etenkin jos sitä on kuljetettava. Ruokakuppeja voidaan kuitenkin käyttää myös ruoan tai keittojen pakastamiseen, mikä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat, että asiakkaasi voivat ottaa ruoan mukaansa kotiin säilytettäväksi. 

Mikä on ruokapakkauksien kestävyys?

Ruokapakkauksien kestävyys on yksi vuosi niiden valmistuksen jälkeen. Niitä voi käyttää vielä vuoden kuluttua, mutta ne voivat alkaa vuotaa.

Voiko ruokapakkauksia käyttää juomille/karkille/alkoholille?

Ruokapakkaukset on päällystetty pienellä PE-muovikerroksella sekä kuppien että kansien sisäpuolella. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää juomille ja karkille ilman, että siitä aiheutuu ongelmia. Niitä voidaan käyttää myös alkoholia sisältäville tuotteille, mutta kuppien laatu voi heikentyä, jos alkoholipitoisuus on yli 5 %.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Minimitilausmäärä on 1 000 kpl sekä kuppeja että kansia. 

Mikä on toimitusaika?

Ruokakuppien vakiotoimitusaikamme on 7 viikkoa suunnittelun ja maksun hyväksymisen jälkeen.

Usein kysyttyä: Voipaperi

Miten voipaperi ja ruokapaperi painetaan?

Voipaperi ja elintarvikepaperi painetaan kahdella eri menetelmällä. Voipaperi painetaan offsetpainatuksella, ja käytettävät värit voivat olla sekä Pantone- että CMYK-värejä riippuen siitä, kuinka monta väriä haluat suunnittelussa käyttää. Elintarvikepaperi painetaan fleksopainatuksella, minkä vuoksi säästämme myös painolaatat seuraavaa painotyötä varten. Ruokapaperissa käytettävät värit ovat Pantone-värejä, mutta erityistapauksissa voimme käyttää CMYK-värejä.

Voinko saada painatuksen paperin molemmille puolille?

Sekä ruokapaperiin että voipaperiin voidaan painattaa vain toiselle puolelle, koska toinen puoli on tehty ruoan pitämistä varten. Tulostus heijastuu kuitenkin toiselle puolelle, koska paperi on melko ohutta.

Sisältävätkö elintarvike- ja voipaperi fluorattuja aineita?

Elintarvikepaperimme ja voipaperimme on valmistettu ilman fluorattuja aineita. Ruokapaperi on päällystetty muovilla ja voipaperi on valmistettu elintarvikkeille turvallisesta paperista. Meillä on myös valmistajien allekirjoittamat asiakirjat, joissa todetaan, että tuotteemme eivät sisällä fluorattuja aineita.

Voidaanko voipaperia ja elintarvikepaperia valmistaa muussa koossa?

Voipaperimme on aina painettu kokoon 500x335 mm, mutta tarjoamme ilmaisia leikkauksia, joten voit saada arkkiin niin monta pienempää leikkausta kuin haluat, kunhan minimileikkaus on 10x10 cm.

Voimme myös tarjota kaksoiskokoisen 500x700 mm:n arkin kaksinkertaisella hinnalla.

Elintarvikepaperi painetaan rullina ja leikataan sitten arkeiksi. Tarjoamme vakiopaloja 400x300 mm ja 500x400 mm, mutta pystymme valmistamaan niitä pienempiä tai suurempia kokoja, ja mukautamme hinnoittelun sen mukaan, kuinka monta kiloa olet hankkimassa. Kirjoita meille saadaksesi hinnoittelun erityisleikkauksistasi.

Saako elintarvikepaperit ja voipaperit arkkeina?

Elintarvike- ja voipaperit toimitetaan yleensä arkkeina.

Voiko ruokapaperit olla rullissa?

Pystymme valmistamaan elintarvikepaperia joko 100, 200 tai 250 metrin rullina, jos haluat leikata paperin pois silloin, kun sitä on tarkoitus käyttää. Rullien leveys voidaan räätälöidä, mutta tavallisesti valmistamme ne 400 mm leveinä.

Voiko paperia käyttää grillissä ja lämmittää?

Voipaperiamme voidaan käyttää grilleissä tai lämmittää muulla tavoin, koska sitä ei ole päällystetty millään, joka voi alkaa sulaa. Ruokapaperimme ei sovellu grillaukseen tai jonkinlaiseen lämmitykseen, sillä se on päällystetty muovilla, joka voi alkaa sulaa korkeissa lämpötiloissa.

Voiko osaa paperista käyttää juustoon?

Kyllä, elintarvikepapereitamme voidaan käyttää juuston pakkaamiseen. Olemme auttaneet useita asiakkaita siinä, että heidän juustonsa on saatu käärittyä paperiin ilman fluorattuja aineita - tämä on myös yksi tärkeimmistä syistä, miksi ruokapaperia hankitaan rullissa eikä arkkeina.

Mikä on paperin säilyvyysaika?

Sekä elintarvikepaperin että voipaperin vähimmäiskestoaika on 1 vuosi. Paperin muste ei koskaan ala liueta, mutta paperin laatu voi joissakin erityistapauksissa heikentyä, jos sitä käytetään 1 vuoden jälkeen. Sitä voidaan kuitenkin edelleen käyttää voileipien, hampurilaisten, kakkujen ja muiden tavallisten ruokien tarjoiluun ilman ongelmia.

Onko elintarvikepaperi ja voipaperi hajoavaa?

Voipaperia ei ole päällystetty muovilla tai muilla materiaaleilla, jotka eivät ole luonnossa hajoavia, joten se on luonnossa hajoavaa - mutta koska se ei ole 100-prosenttisesti paperia ja sisältää mustetta, suosittelemme, että se heitetään pois tavallisena roskana. Koska ruokapaperimme on päällystetty ohuella muovikerroksella, jotta rasvainen ruoka pysyy paremmin kiinni, se on luonnossa hajoavaa. 

Voidaanko eri paperityypit valmistaa FSC-sertifioituina?

Pystymme valmistamaan voipaperimme FSC-sertifioidusta paperista, mutta sen valmistajalta on tilattava vähintään 100 000 kappaletta. Ruokapaperin valmistajamme ei valitettavasti tarjoa mahdollisuutta FSC-sertifioidun paperin valmistukseen.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Vähimmäistilausmäärä on 1 000 kpl rasvanpitävälle paperille ja elintarvikepaperille vähimmäistilausmäärä on 30 000 kpl 500x400mm:n osalta ja 50 000 kpl 400x300mm:n osalta.

Mikä on voipaperin ja elintarvikepaperin toimitusaika?

Voipaperimme toimitusaika on vakiona 4 viikkoa, mutta voimme toimittaa sen nopeammin pikatoimituspalveluilla lisämaksusta. Ruokapaperimme toimitusaika on vakiona 9 viikkoa, mutta voimme toimittaa sen nopeammin pikatoimituspalveluilla lisämaksusta.

Usein kysyttyä: Popcorn-rasiat

Miten popcorn-rasioihin tulostetaan?

Painamme popcorn-rasiat offset-painatuksella CMYK-väreillä, joten voit saada suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat, ilman lisäkustannuksia.

Voiko popcorn-laatikoiden pohjaan painaa?

Pystymme painamaan popcorn-laatikot kauttaaltaan, mikä tarkoittaa, että ne voidaan painaa myös pohjasta.

Onko teillä suurempia kokoja kuin 3 litraa?

Meillä on kyllä suurempia kokoja kuin 3L, meillä on mahdollisuus tarjota kokoja jopa 6L asti - mutta näiden kokojen vähimmäistilausmäärä on 10 000 kpl, koska niitä käyttävät ensisijaisesti elokuvateatterit, teatterit ja niin edelleen.

Mitä eroa on automaattisen ja manuaalisen pohjan välillä?

Automaattisen ja manuaalisen pohjan ero on siinä, että automaattista pohjaa ei tarvitse taittaa itse, mutta manuaalista pohjaa sinun pitäisi taittaa itse. Popcorn-laatikoiden taittaminen ei ole vaikeaa, mutta automaattisen pohjan avulla voit säästää aikaa.

Ovatko popcorn-laatikot päällystettyjä?

Popcornilaatikoissamme ei ole muovipinnoitetta tai mitään muutakaan - ne on valmistettu 100-prosenttisesti paperista. Pinta on kiiltävä, mikä tekee paperista kestävämmän tuntuisen ja saa värit korostumaan.

Mikä on popcorn-rasioiden kestoaika?

Popcorn-laatikoiden kestoaika on vähintään 2 vuotta valmistuspäivästä.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Popcorn-laatikoidemme vähimmäistilausmäärä on 200 kpl koosta riippumatta.

Mikä on popcorn-laatikoiden toimitusaika?

Popcorn-laatikoiden toimitusaika on 5 viikkoa.

Usein kysyttyä: Kosteuspyyhkeet

Miten käsipyyhkeet painetaan?

Kosteuspyyhkeet painetaan Pantone-väreillä, ja niihin voidaan painaa enintään 4 eri väriä - painomenetelmänä käytetään fleksopainatusta.

Pystyttekö painamaan kosteuspyyhkeisiin?

Emme voi painaa itse liinaan, vaan ainoastaan pakkaukseen, jossa pyyhkeet toimitetaan.

Onko teillä muita kokoja kuin 60x100 mm?

Tarjoamme muitakin kokoja kuin 60x100 mm, voimme tarjota myös kokoja 50x120 mm ja 60x80 mm. Jos etsit muita kuin mainittuja kokoja, ota meihin yhteyttä.

Mikä on kangasliinan koko?

Kankainen liina on 140x200mm.

Pystyttekö tekemään pakkauksia, joissa on useita pyyhkeitä?

Emme valitettavasti voi tehdä laatikoita, joissa on useita pyyhkeitä. Pystymme valmistamaan vain kosteuspyyhepakkauksia, joissa on yksi pyyhe sisällä.

Mitä tuoksuja voitte tarjota?

Meillä on kolme vakiotuoksuista kosteuspyyhettä. Nämä ovat sitruuna, saippua ja alkoholi (70 % alkoholi). Meillä on mahdollisuus tarjota myös muita tuoksuja, kuten aloe vera ja mandariini, mutta asiakkaiden kysynnän vuoksi olemme päättäneet pitää edellä mainitut kolme tuoksua vakiotuoksuina.

Valmistatteko antibakteerisia kosteuspyyhkeitä?

Alkoholipitoisia kosteuspyyhkeitä ei ole testattu antibakteerisiksi, mutta koska ne koostuvat 70-prosenttisesta alkoholista, on hyvin mahdollista, että ne ovat antibakteerisia.

Mikä on yleisin pinta kosteuspyyhepakkauksille?

Kosteuspyyhkeiden yleisimmät pinnat ovat kraft, matta ja kiiltävä. Suosituin valinta asiakkaidemme keskuudessa on paperipinta.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Logolla varustettujen kosteuspyyhkeidemme minimitilausmäärä on 5 000 kpl.

Mikä on kosteuspyyhkeiden toimitusaika?

Märkäpyyhkeiden vakiotoimitusaikamme on 7 viikkoa hyväksytystä suunnittelusta ja maksusta. 

Usein kysyttyä: Hampurilaisrasiat

Miten hampurilaisrasiat painetaan?

Hampurilaisrasioiden painomenetelmänä käytetään offsetpainatusta. Painamme hampurilaisrasioita CMYK-väreillä, jolloin voit sisällyttää ja sekoittaa suunnittelussasi niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia.

Pystymme myös painamaan suunnittelemasi mallin hampurilaisrasioidemme sisäpuolelle, mutta tästä peritään lisäkustannuksia.

Ovatko hampurilaislaatikot kompostoituvia?

Hampurilaisrasioissa ei ole rasvaa, ja ne valmistetaan ilman muovipinnoitetta, joten ne ovat sekä kierrätettävissä että kompostoitavissa. Hampurilaisrasioita voidaan valmistaa myös PE-pinnoitteella, jotta ne kestävät paremmin rasvaa ja nestemäisiä elintarvikkeita, mutta tällöin ne eivät ole kompostoitavia eivätkä kierrätettäviä.

Onko hampurilaislaatikoita mahdollista saada muussa koossa?

Hampurilaisrasioiden vakiokoko on 117 mm x 117 mm x 80 mm, mutta niitä on mahdollista valmistaa sekä pienempinä että suurempina. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkat kokotoiveesi.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Hampurilaisrasioidemme vähimmäistilausmäärä on 5 000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Räätälöityjen hampurilaisrasioidemme toimitusaika on 14 viikkoa.

Usein kysyttyä: Paperikassit

Mikä on paperikassien painomenetelmä?

Paperikasseissa käytetty painomenetelmä on fleksopainatus. Voimme painattaa paperikassit enintään neljällä Pantone-vakiovärillä, mutta pyynnöstä myös valkoisella ja metalliväreillä. Huomaa, että hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta väriä haluat sisällyttää suunnittelemaasi malliin.

Voidaanko paperikasseja valmistaa muissakin kuin vakiokokojen koossa?

Kyllä, paperikasseja voidaan valmistaa muissakin koossa. Kuusi vakiokokoa ovat 8L, 12L, 13L, 15L, 16L ja 24L, mutta voimme räätälöidä paperikassit juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille kokotoiveesi.

Ovatko paperikassit luonnostaan kompostoituvia?

Paperikassimme on valmistettu pääasiassa paperista, joten ne ovat luonnossa hajoavia. Emme kuitenkaan kehota sinua heittämään niitä luontoon vaan roskiin.

Mikä on paperikassien painopinta-ala?

Painatusalue kattaa vakiona 30 % paperipussin pinta-alasta, ja tämä kattavuus on sekä etu- että takapuolella. Emme valitettavasti pysty painamaan paperipussien pohjalle.

Jos haluat paperikasseihisi suuremman peiton kuin 30 %, ota meihin yhteyttä ja pyydä hinta.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Paperikassiemme vähimmäistilausmäärä on 3 000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Räätälöityjen painettujen paperikassien toimitusaika on 13 viikkoa.

Usein kysyttyä: Hampurilaispaperi

Mikä on hampurilaispaperien painomenetelmä?

Hampurilaispaperissa käytetty painomenetelmä on fleksopainatus. Painamme hampurilaispaperit Pantone-väreillä, ja voit valita enintään 2 väriä mallissasi. Jos haluat sisällyttää suunnitteluun enemmän kuin 2 väriä, se on myös mahdollista, mutta tällöin vähimmäistilausmäärä on suurempi ja todennäköisesti noin 100.000 kpl.

Mikä on hampurilaispaperin painatuspeitto?

Hampurilaispapereissamme on vakiona 30 %:n painatuspeitto, mutta voimme valmistaa ne myös täydellä painatuspeitolla 100 000 kappaleen vähimmäistilausmäärillä.

Ovatko hampurilaispaperit rasvankestäviä?

Hampurilaispaperit on vakiona päällystetty PE-kerroksella, joka tekee niistä erityisen kestäviä rasvaisille aterioille ja varmistaa, että ne eivät liukene. Hampurilaispussit voidaan kuitenkin valmistaa myös ilman muovikerrosta, jolloin ne olisivat sekä kompostoitavia että kierrätettäviä.

Voidaanko hampurilaispapereja valmistaa muussa koossa?

Hampurilaispaperien vakiokoko on 16,5 cm x 15 cm, mutta voimme valmistaa niitä sekä pienempinä että suurempina tarpeidesi mukaan. On tärkeää huomata, että hampurilaispussin toinen puoli on aina 1,5 cm pidempi kuin toinen.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Hampurilaispaperin vähimmäistilausmäärä on 35 000 kappaletta riippuen siitä, kuinka monta väriä haluat suunnittelemallesi mallille.

Mikä on toimitusaika?

Räätälöityjen painettujen hampurilaispaperien toimitusaika on 9 viikkoa hyväksytyn suunnittelun ja maksun jälkeen.

Mikä on kestävyys?

Räätälöityjen painettujen hampurilaispaperien kestävyys on 1 vuosi, eikä laatu heikkene ajan myötä.

Usein kysyttyä: Nuudelilaatikot

Miten painamme nuudelilaatikot?

Nuudelilaatikoiden painomenetelmä on offset, ja koska painamme CMYK-väreillä, voit sisällyttää suunnitteluun loputtoman määrän värejä maksamatta mitään ylimääräistä.

Nuudelilaatikoiden pinta on kiiltävä.

Ovatko nuudelilaatikot rasvankestäviä?

Nuudelilaatikoissamme voi säilyttää sekä kylmiä että lämpimiä ruokia, sillä ne on sisäpuolelta PE-pinnoitettu, mikä takaa myös sen, että ne eivät liukene.

Onko saatavana biohajoavaa versiota?

Kyllä, nuudelilaatikkomme voidaan valmistaa 295 g:n muovittomasta paperista, mutta huomioithan, että biohajoavassa versiossa on kiiltävän pinnan sijasta matta pinta. Ilman muovikerrosta sisäpuolella nuudelilaatikot ovat sekä kompostoitavissa että kierrätettävissä, mutta emme silti kehota sinua heittämään niitä luontoon.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Räätälöityjen painettujen nuudelilaatikkojemme vähimmäistilausmäärä on 1 000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Nuudelilaatikoiden toimitusaika on 6 viikkoa.

Usein kysyttyä: Leipäpussit

Miten painamme leipäpussit?

Leipäpussien painomenetelmämme on offsetpainatus, ja käytämme Pantone-värejä. Voit valita enintään 4 Pantone-väriä, mutta huomioithan, että hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka monta väriä haluat suunnitteluun.

Leipäpussit voidaan painaa myös metalliväreillä suuremmilla vähimmäistilausmäärillä alkaen 30.000 kpl.

Voidaanko leipäpussit painaa kauttaaltaan?

Kyllä, painamme leipäpussit kauttaaltaan. Jos haluat, että logosi painetaan molemmille puolille tai haluat, että suunnittelemasi kuvio kattaa kaikki leipäpussit, voimme tehdä sen ilman lisäkustannuksia.

Onko mahdollista saada leipäpusseja muissa koossa?

Kyllä, leipäpussejamme voidaan valmistaa erikoiskokoisina yli 100.000 kappaleen tilauksissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille erityiset kokotoiveesi.

Ovatko leipäpussit kierrätettäviä ja kompostoitavia?

Leipäpussit on valmistettu pääasiassa paperista, joten ne ovat luonteeltaan kompostoituvia. Koska ne ovat muovittomia, ne ovat teknisesti kierrätettävissä, mutta jotkut kierrätysjärjestelmät eivät valitettavasti salli elintarvikekontaktissa olevia pakkauksia.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Logolla varustettujen leipäpussien vähimmäistilausmäärä on 10.000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Leipäpussien toimitusaika on 9 viikkoa.

Usein kysyttyä: Ranskanperunarasiat

Miten ranskanperunarasiat painetaan?

Painamme ranskanperunalaatikot offset-painatuksella ja käytämme CMYK-värejä, jolloin voit valita niin monta väriä kuin haluat sisällyttää suunnitteluun ilman lisäkustannuksia.

Ranskalaisrasioita voidaan painaa kauttaaltaan, mutta jos haluat logosi/suunnitelmasi painettavan sivuille, on tärkeää huomioida, että ranskanperunalaatikot muodostetaan liimaamalla etu- ja takapuolen sivut yhteen, minkä seurauksena se voi leikkautua keskeltä poikki.

Ovatko ranskanperunarasiat rasvankestäviä?

Ranskalaisrasioita valmistetaan vakiovarusteena ilman pinnoitetta, mutta ne ovat rasvan kestäviä. Jos olet huolissasi siitä, että ranskanperunalaatikot liukenevat tai vuotavat rasvan takia, voimme valmistaa ne myös PE-pinnoitteella.

Onko ranskanperunarasioita saatavana vain yhdessä vakiokokoluokassa?

Ranskalaislaatikkomme valmistetaan vakiokokoisina 10,7 cm x 4,95 cm x 8,5 cm, mutta ne ovat täysin räätälöitävissä ja niitä voidaan valmistaa sekä pienempinä että suurempina. Ota meihin yhteyttä ja ilmoita erikoiskokopyyntösi.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Ranskalaislaatikoiden vähimmäistilausmäärä on 5.000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Henkilökohtaisten ranskanperunalaatikoiden toimitusaika on 14 viikkoa.

Usein kysyttyä: Kartonkitötteröt

Miten kartonkitötteröt painetaan?

Kartonkitötteröt painetaan CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit sisällyttää suunnitteluun kaikki haluamasi väriyhdistelmät - ilman lisäkustannuksia. Painomenetelmänä on offset-painatus, joka takaa aina laadukkaan painatuksen.

Minkä kokoinen minun tulisi valita?

Kaikki 3 kartonkitötterökokoa sopivat samoihin tuotteisiin, mutta on tärkeää huomata, että keskikokoiset kartiot ja pienet/suuret kartiot eroavat hieman toisistaan.

Pienessä ja suuressa koossa on kaksi läppää yläreunassa, jotta kartio voidaan sulkea aterian pitämiseksi lämpimänä. Niissä on myös rei'itetyt linjat, mikä tarkoittaa, että osan tötteröstä voi repiä irti.

Keskikokoisissa kartonkitötteröissä on korotettu takaosa, joka tukee ruokaa.

Ovatko kartonkitötterö kierrätettävissä?

Vohvelikartiot valmistetaan ilman muovikerrosta sisäpuolella, joten ne ovat luonteeltaan sekä kierrätettäviä että kompostoitavia. 

Ne on mahdollista valmistaa PE-pinnoitteella, mutta silloin kuplavohvelikartiot eivät enää olisi kierrätettäviä eivätkä kompostoitavia.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Painettujen kartonkitötteröiden vähimmäistilausmäärä on 5 000 kappaletta.

Mikä on toimitusaika?

Vohvelikartioiden toimitusaika on 6 viikkoa.

Usein kysyttyä: Salaattikulhot

Mitä painomenetelmää käytetään salaattikulhoissamme?

Molemmissa salaattikulhoissamme käytetty painomenetelmä on offsetpainatus. Painamme salaattikulhomme CMYK-väreillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita ja sekoittaa loputtomasti värejä muotoiluusi.

Mitä eroa on kahden tyyppisten salaattikulhojemme välillä?

Teemme yhteistyötä kahden eri valmistajan kanssa, minkä vuoksi tarjoamme kaksi vaihtoehtoa salaattikulhoille.

Vakiosalaattikulhomme on saatavana 3 kokoa: 750 ml, 1100 ml ja 1300 ml, kun taas vaihtoehtoinen salaattikulhomme on saatavana vain koossa 1300 ml. Vaihtoehtoiset salaattikulhomme eivät ole ainoastaan edullisempi ratkaisu kuin vakiosalaattikulhomme, vaan niillä on myös nopeampi toimitusaika ja pienempi vähimmäistilausmäärä.

Molemmissa salaattikulhoissamme on mattapinta.

Onko saatavilla kansia?

Tarjoamme läpinäkyviä muovikansia salaattikulhoihimme koossa 750 ml (150 mm) ja 1100+ ml (180 mm). 180 mm leveät muovikannet sopivat 1100 ml:n ja 1300 ml:n kulhoihimme.

Soveltuvatko salaattikulhot kuumalle ruoalle?

Kyllä, salaattikulhot soveltuvat kuumille ruoille. Huomaa kuitenkin, että muovikannet eivät kestä yli 40 celsiusasteen lämpötilaa, sillä on olemassa vaara, että ne alkavat sulaa.

Voiko salaattikulhoja pakastaa?

Kyllä, molemmat salaattikulhomme soveltuvat pakastettaviksi.

Ovatko salaattikulhot kierrätettävissä?

Molemmat salaattikulhomme on päällystetty sisäpuolelta ohuella PE-muovikerroksella, joka takaa, etteivät ne ala vuotaa. Tämä pinnoite tekee valitettavasti myös paperista hajoamattoman, eli sitä ei voi hajottaa erityisissä teollisuuslaitoksissa.

Mikä on toimitusaika?

Vakiotoimitusaika 3-kokoisille salaattikulhoillemme on 10 viikkoa ja 1300 ml:n salaattikulhoillemme 5 viikkoa.

Joskus meidän on mahdollista toimittaa paperikulhot vielä nopeammin, joten jos sinulla on tiukka aikataulu, voit aina ottaa meihin yhteyttä, ja me löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Vakiosalaattikulhojemme vähimmäistilausmäärä on 3.600 kpl. 1300 ml:n salaattikulhojen vähimmäistilausmäärä on 1.080 kpl.

Mikä on kestävyys?

Räätälöityjen painettujen salaattikulhojemme säilyvyysaika on noin 18 kuukautta.

Usein kysyttyä: Sushilaatikot

Miten sushilaatikot painetaan?

Painamme ikkunalliset sushi-laatikot offset-painatuksella ja CMYK-väreillä, jolloin voit valita ja yhdistää rajattoman määrän värejä suunnitteluun ilman lisäkustannuksia.

Ovatko sushirasiat kierrätettävissä?

Sushi-rasioidemme sisäpuolella on PE-pinnoite, jonka ansiosta ne kestävät kylmät ja lämpimät ateriat, mutta eivät myöskään vuoda. Koska sushi-laatikot on valmistettu tällä muovikerroksella, ne eivät ole biohajoavia eivätkä kierrätettäviä. Sushilaatikoiden ikkunat on valmistettu PET-muovista, ja ne voidaan kierrättää.

Voinko saada sushi-rasioita muissa koossa?

Kyllä, se on mahdollista. Ikkunoilla varustettuja sushi-rasioita on kahta vakiokokoa: pieni (160 x 103 x 45 mm) ja suuri (241 x 103 x 45 mm). Voimme kuitenkin valmistaa niitä myös räätälöityinä kokoina, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on erityisiä kokotoiveita!

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Sushilaatikoiden vähimmäistilausmäärä on 5 000 kpl.

Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika räätälöidyille painetuille ikkunallisille sushi-laatikoillemme on 14 viikkoa.

Usein kysyttyä: Lautasliinat

Miten lautasliinat painetaan?

Lautasliinamme painetaan fleksopainatuksella ja painamme ne Pantone-väreillä. Voit ottaa mukaan enintään 2 vakioväriä Pantone-väreistä, mutta jos haluat sisällyttää suunnittelemaasi malliin enemmän värejä, tämä on mahdollista myös suuremmilla 100 000 kappaleen vähimmäistilausmäärillä.

Millaisesta paperista lautasliinat on valmistettu?

Paperi on valmistettu neitseellisistä kuiduista, minkä vuoksi se on täysin valkoista ja lisäksi kloorivapaata. Paperi valmistetaan Skandinaviassa.

Onko mahdollista saada lautasliinoja muissa väreissä?

Kyllä, vakioservietteemme ovat valkoisia, mutta niitä on mahdollista valmistaa myös muissa väreissä, mutta tämä edellyttäisi suurempaa vähimmäistilausmäärää, joka on 500.000 kpl.

Mikä on mustepeitto?

Lautasliinojen mustepeitto on enintään 30 %, mutta voimme valmistaa ne täydellä mustepeitolla 108 000 kappaleen vähimmäistilausmäärällä.

Voidaanko lautasliinat valmistaa FSC-sertifioituina?

Kyllä, lautasliinat on mahdollista valmistaa FSC-sertifioidusta paperista 30 euron lisämaksusta ja suuremmasta 50 000 kappaleen vähimmäistilausmäärästä.

Voinko saada lautasliinoja muissa koossa?

Lautasliinojamme on kahta vakiokokoa: 330 x 330 mm (tunnetaan myös nimellä "lounasservietit") ja 400 x 400 mm (tunnetaan myös nimellä "illalliservietit"), mutta niitä voidaan valmistaa myös koossa 250 x 250 mm. Tätä kokoa on kuitenkin saatavana vasta 100.000 kappaleen tilauksissa.

Mikä on toimitusaika?

Lautasliinojemme toimitusaika on 10 viikkoa. 

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Räätälöidyllä painatuksella varustettujen lautasliinojen vähimmäistilausmäärä on 25.000 kpl.