Lautasliinat omalla painatuksella

Haluatko erottaa tuotemerkkisi tai nimesi kilpailijoistasi ja samalla luoda tunnettavuutta? Henkilökohtaiset lautasliinat ovat ihanteellisia, jos haluat tarjota täysin... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...lökohtaisen kokemuksen ja erottua samalla joukosta. Uskomattoman korkean laadun ansiosta painetut paperiset lautasliinat ovat edullinen tapa lisätä viimeistelyä jokaiseen tilaisuuteen. Personoi myydyimmät painetut servettimme toimistoosi, seuraaviin juhliin tai tapahtumaan. Nämä yksilöllisesti painetut lautasliinat tekevät varmasti vaikutuksen työntekijöihisi, kuluttajiin tai vieraisiin! 

“Lounas” vai “Illallis” lautasliina? 

Jokainen hetki, jolloin asiakkaasi on vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa, on mahdollisuus brändin luomiseen. Samalla tavalla kuin asiakkaasi huomaavat ainutlaatuiset latte-mallit, kauniit kukat tai koristeet, he huomaavat logosi lautasliinoissa. Hyödyntämällä markkinointitilaa olemassa olevissa paperituotteissa tarjoat asiakkaillesi ylimääräisen ripauksen mukavuutta ja ylellisyyttä. Servettien asianmukainen käyttö pitää monin tavoin ateriat ja juomat todella hyvänä markkinointikeinona. Markkinointimateriaalina tai toiminnallisena välineenä käytettynä lautasliina on mitä tervetullein apuri. Henkilökohtaiset lautasliinat ovat loistava lisä lounastauoille, illallisille, hedelmätauoille tai muihin tilaisuuksiin. Nämä yksilöllisesti painetut lautasliinat ovat täydellinen lisävaruste brändin luomiseen pienen tai suuren yrityksen tarpeisiin. Olitpa sitten kynttiläyritys, kahvila, ravintola, lääketieteellinen yritys, suuryritys tai muu - paperiservettien brändääminen yksilöllisellä tavalla on tärkeä markkinointitoimenpide. 

Laajenna valikoimaasi monella eri designilla

Nyt voit unohtaa rahan tuhlaamisen ja vanhentuneiden lautasliinojen jäämisen varastoon! Tilaamalla personoituja lautasliinoja minimimäärillä, jotka alkavat 25 000 kappaleesta, voit uudistaa malleja jatkuvasti, sovittaa ne toimistotilasi väreihin tai miksei vaikka kauden uusimpiin väritrendeihin? Vain sinun luovuutesi asettaa rajat! Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin saat opastusta ja suunnitteluapua uusia personoituja lautasliinoja varten. 

Entä toimitus?

Haluamme tuoda painetut lautasliinat kaikkien saataville tarjoamalla pieniä määriä ja ilmaisen toimituksen koko Eurooppaan. Toimitus ei ole ainoastaan ilmainen, vaan myös nopea ja toimitetaan yleensä 10 viikon kuluessa. Jos sinulla on kiire, tarjoamme myös pikatoimitusvaihtoehtoja räätälöidyille painetuille lautasliinoillemme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, niin laskemme sinulle parhaan toimitusvaihtoehdon. 

Lisää tietoisuutta kestävyydestä toimistossasi tai tapahtumapaikassasi 

Yritykset, kuluttajat ja lainsäätäjät pitävät ilmastonmuutosta ja ympäristöä erittäin tärkeinä aiheina - ja hyvästä syystä. Me Limepackilla haluamme edistää tätä myönteistä kehitystä käyttämällä paperia, joka ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita, kuten klooria. Lisäksi työskentelemme vain EU:n alueella toimivien valmistajien kanssa, mikä takaa alhaiset hiilidioksidipäästöt kuljetuksen aikana. Osoita asiakkaillesi, että olet sitoutunut vihreämpään tulevaisuuteen hankkimalla neitseellisistä kuiduista valmistettuja ja kloorittomia lautasliinoja, jotka on hankittu Skandinaviasta ja valmistettu Tanskassa. Neitseellisistä kuiduista valmistetut lautasliinat ovat täysin valkoisia, täysin kompostoituvia ja kestävämpiä kuin tavalliset paperiset lautasliinat. Näin ollen nämä mukautetut lautasliinat voivat vähentää haitallisille kaatopaikoille lähetettävän jätteen määrää, minimoida ympäristövaikutuksesi ja auttaa sinua vetoamaan ympäristötietoisten kuluttajien jatkuvasti kasvaviin markkinoihin. 

Ovatko lautasliinat biohajoavia?

Koska paperi valmistetaan kasviperäisistä materiaaleista, paperiset lautasliinat ovat luonnostaan biohajoavia. Siksi ne voidaan laittaa kompostiin, jossa ne hajoavat, ja se on hyvä vaihtoehto, sillä likaisia paperiservettejä ei voi kierrättää. Materiaali ei kuitenkaan tingi käytännöllisyydestä. Lautasliinat ovat erittäin pehmeitä, kestäviä ja imukykyisiä, joten ne sopivat kaikkiin tilaisuuksiin samalla kun ne vähentävät asiakkaiden tai vieraiden jokaisella vierailulla tarvitsemien lakanoiden määrää. 

Haluatko nähdä tuotteen ennen ostoa? Ei ongelmaa!

Jotta voisimme luoda mahdollisimman kätevän räätälöityjen lautasliinojen tilausprosessin, tarjoamme mahdollisuuden lähettää näytteitä lautasliinoistamme ilmaiseksi. Etkö siis ole varma, mitä kokoa etsit, tai haluatko vain tunnustella laatua varmistaaksesi, että se vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi? Hanki sitten ilmaisia näytteitä lautasliinoistamme jo tänään! Huomaa, että näytteet lähetetään Limepack-brändäyksellä - emme voi tehdä näytekappaleita, joissa on sinun logosi lautasliinoissa.

100% räätälöitävissä

Henkilökohtaiset paperiset lautasliinat ovat 100-prosenttisesti muokattavissa. Voit valita haluamasi koon lisäksi myös sen, haluatko yksilöllisissä paperiserveteissäsi olevan 2 vai 3 kerrosta ja haluatko painattaa ne CMYK- tai Pantone-väreillä. Tarjoilitpa sitten kuumia tai kylmiä juomia kahviloissa, baareissa, klubeissa, pubeissa tai ravintoloissa, mukautetut painetut lautasliinat näyttävät todella hyvältä ja heijastavat liiketoimintaasi ja tarinaasi täydellisesti, kun asiakkaasi nauttivat ruokaa ja juomia. 

CMYK or Pantone

Voimme painattaa lautasliinat sekä Pantone- että CMYK-väreillä. Jos etsit hyvin erityistä muotoilua ja tarvitset erittäin tarkkoja värejä, Pantone-värit ovat optimaalinen valinta. Pantone on vakiovärijärjestelmä ja yleisimmin käytetty väri räätälöidyissä painetuissa lautasliinoissamme. Jos kuitenkin haluat käyttää useita värejä, on mahdollista käyttää myös CMYK-värejä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää suunnitteluprosessissa enemmän kuin 2 väriä. 

Flexografinen (flexo) painatus

Henkilökohtaisten lautasliinojen painomenetelmänä on fleksopainatus, joka takaa, että lopullinen painettu lautasliina on sekä kaunis että toimiva. Flexopainatus on ainutlaatuinen tekniikka, jossa käytetään joustavaa painolaattaa, joka mukautuu hyvin erilaisiin materiaaleihin ja jossa voidaan käyttää monenlaisia painovärejä, myös vesipohjaisia painovärejä. Koska tämä painotyyppi on mukautuva, se voidaan painaa lähes kaikille materiaaleille, kuten muoville, metallille ja paperille. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota