Katso

Miten tilata

Räätälöidyt painetut salaattikulhot

Hanki yrityksellesi painetut ruoka-astiat, joista olet aina unelmoinut. Tilaa painetut ruoka-astiat verkosta ja säästä aikaa ja rahaa, ja saat kaiken tehtyä yhdessä ainoassa... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... ainoassa päivässä. Sinun ei tarvitse miettiä hetkeäkään toimitusta, me toimitamme sen ilmaiseksi suoraan sinulle tai yrityksellesi ilman lisäkustannuksia. 

Verkkotilauksen edut, jossa palvelu on yhtä hyvää kuin oikeassa elämässä

Laitamme kaikkemme sen eteen, jotta voisimme tarjota mahdollisimman parasta palvelua. Tästä syystä sinulla on sama yhteyshenkilö koko prosessin ajan, joka auttaa sinua löytämään oikean koon ja sopivan muotoilun paperisille ruoka-astioillesi. Jos et ole varma, mitä kokoja tilata, voimme lähettää sinulle näytekappaleita eri kooista sinulle testattavaksi - sekin ilmaiseksi! Kun olet kokeillut eri kokoja ja löytänyt oikean, suunnittelijatiimimme auttaa sinua mielellään suunnitelman tekemisessä ja viilaavat sitä täydelliseksi niin kauan kunnes olet tyytyväinen tulokseen. 

Tuotettu EU:ssa edulliseen hintaan

Tuotamme salaattikulhot painatuksella euroopassa, joten meillä on alhainen vähimmäistilausmäärä. Parasta on kuitenkin se, että lyhyen kuljetuksen ansiosta kuljetuksen aikana syntyvät hiilidioksidipäästöt ovat todella vähäiset. Lisäksi kuljetusvaurioiden välttämiseksi salaattikulhot toimitetaan aina kuormalavoilla. 

Kun puhumme hinnasta, haluamme olla markkinoiden halvin verkkokauppa, jonka takia tarjoamme halvimmat salaattikulhot painatuksella. Tarjoamme myös 105% hinta-takuun kaikille tuotteillemme, joten jos löydät jostain tuotteen muualta halvemmalla, vastaamme hinnan ja annamme vielä 5% alennuksen!

Hanki painatus salaattikulhoihisi ja saa asiakkaasi palaamaan

Salaattikulhot omalla painatuksella on hyvä tapa saada asiakkaasi palaamaan uudestaan kun he ovat kerran käynyt syömässä luonasi. Ne eivät kuitenkaan vain saa asiakkaitasi palaamaan uudestaan, vaan ne muuttavat myös koko asiakaskokemuksen ja ruoan paremmaksi. Käytä salaattikulhojesi designia antaaksesi takeaway-kokemukselle sama fiilis, kuin he söisivät ravintolassasi. Näin asiakkaasi saavat tämän tunteen joka kerta, kun he syövät ruokasi, olipa se sitten myymälässäsi, toimitettuna tai puistossa. Riippumatta siitä, haluatko painettuihin salaattikulhoihisi luovan tai yksinkertaisen suunnittelun, käytä sitä kertomaan tarina tai jotain ainutlaatuista sinusta. 

Painatetut salaattikulhot eivät ainoastaan paranna nykyisten asiakkaidesi syömiskokemusta, vaan ne sopivat myös mainostamaan yritystäsi uusille potentiaalisille asiakkaille. Me kaikki olemme saaneet inspiraatiota siitä, että olemme nähneet jonkun istuvan puistossa ja syövän herkulliselta näyttävää ruokaa, ja sen perusteella olemme päätyneet päättämään, mitä syömme sinä iltana. Hyödynnä sitä, että valmistat to-go -ruokaa ja saa ihmiset sekä puistossa, jalkakäytävällä että missä ikinä asiakkaasi käyvätkin syömässä, näkemään, että se on sinun liikkeesi, josta he ostivat sen. Painetut paperiset salaattikulhot ovat täydellinen keino varmistaa, että sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa mainontaan, vaan kulhot ja muut merkkituotteesi tekevät kaiken työn puolestasi. 

Jos tarvitset apua unelmiesi ruoka-astioiden suunnittelussa, suunnittelijaryhmämme ja pakkausasiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja jakavat parhaita kokemuksiaan muista projekteista. Jos tarvitset apua suunnittelun määrittämisessä, lähetä meille haluamasi koko ja logosi. Saat jopa suunnittelun esikatselun mukautetusta tuotteestasi vain 2 tunnin kuluessa arkipäivinä. Ja mikä parasta? Teemme tämän täysin ilmaiseksi!

Painetut ruokakulhot kaikenlaiseen ruokaan

Ruokakulhoissa on se hieno puoli, että ne ovat pyöreitä, melko korkeita, ja ne on päällystetty sisältä muovilla, joten niitä voidaan käyttää lähes kaikenlaisille ruokalajeille - riippumatta siitä, ovatko ne kuumia vai kylmiä. Koska kulhot taitetaan ja pohja laitetaan sisään, kulhot ovat täysin ilmatiiviitä, joten niitä voidaan käyttää sekä nestemäiselle että kiinteälle ruoalle. Meillä on myös kannet kulhoihin, joten niitä on helppo kuljettaa, mutta vielä tärkeämpää on, että ne ovat erinomaisia ruoan kuumana pitämiseen, joten ruokasi pysyy samassa lämpötilassa siihen asti, kun asiakkaasi aikovat syödä sen. 

Salaattikulhojamme käytetään yleisesti salaatteihin, poke-bowleihin ja muihin terveellisiin kylmiin aterioihin, sillä kulhoon mahtuu todella iso annos, joka on tyypillistä salaateille. Meillä on myös asiakkaita, ketkä käyttävät salaattikulhoja myös puuron ja smoothieiden tarjoamiseen. Ruoka-astioitamme voi tottakai käyttää myös moniin kuumiin annoksiin, kuten pasta-, riisi- ja nuudeliannoksiin.

Alkoholi ja ruokakulhot

Jos tarjoilet ruokaa, joka sisältää enemmän kuin 5% alkoholia, otathan meihin yhteyttä. Ruokakulhomme sattavat vuotaa, jos niissä pitää korkean alkoholipitoisuuden omaavaa nestettä tai ruokaa, sillä alkoholi saattaa kuluttaa sisällä olevaa ohutta muovikerrosta. Voit toki huoletta käyttää kulhoja alle 5% alkoholia sisältävillä tuotteilla, joten jos lisäät alkoholia maun takia, huolta ei ole. 

Muovi vs paperi ruoka-astiat

Kulhoja on yleensä saatavilla eri materiaaleista, mutta mitä eroja niiden välillä on ja mihin niitä ensisijaisesti käytetään? Muovisia astioita käytetään vain kylmiin ruokiin, kuten salaatteihin, poke-kulhoihin ja kylmiin pastasalaatteihin, koska muovi voi sulaa, jos se altistuu kuumuudelle. Paperiastioita käytetään yleisesti paljon kuumille ruoille, mutta myös nestemäisille ruoille. Paperisia ruoka-astioita voi toki käyttää myös kylmälle ruoalle, ja niihin on olemassa kannet, joten ne on helppo ottaa mukaan matkalle. 

Paperisia ruoka-astioita käyttävät myös useammin yritykset, jotka haluavat painatuksen pakkauksiinsa, koska painatuspinta on paljon suurempi kuin muoviastioissa. Lisäksi kansiin voi kiinnittää mukautettuja etikettejä eri ruokalajien erottamiseksi toisistaan tai vain lisätä ylimääräisen ripauksen brändäystä. Jos siis haluat tuoda brändisi esiin ja käyttää muotoilumahdollisuuksia tarinan kertomiseen, paperiset ruoka-astiat tarjoavat paljon enemmän mahdollisuuksia. 

Paperisia ruoka-astioita käytetään lähinnä yrityksissä, jotka myyvät ruokaa take away -myyntiä varten, ei ruokakaupoissa tai muissa myyntipisteissä, joissa ruokaa säilytetään astioissa useita päiviä. Muovisia kulhoja taas käyttävät usein ruokakaupat ja muut myymälät, jotka haluavat myydä valmistamaansa salaattia, ja ne säilyttävät muovikulhoja, joissa on salaattia tai muuta ruokaa varastossa muutaman päivän ajan. 

Ympäristöystävällisyys

Siihen, mikä on ympäristöystävällisin ratkaisu, on melko vaikea antaa suoraa vastausta, koska se riippuu monista asioista. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on biologinen hajoavuus, ja lyhyt vastaus on, etteivät paperi- tai muovikulhot ole hajoavia, koska ne molemmat koostuvat muovista. Teknisesti ne ovat molemmat kierrätettävissä, mutta se, että kulhot ovat olleet kosketuksissa ruoan kanssa, vaikeuttaa materiaalien puhdistamista. Vain erittäin erikoistuneet laitokset pystyvät yleensä ottamaan vastaan ja kierrättämään elintarvikkeisiin kosketuksiin joutuvia materiaaleja, joten niitä ei useinkaan kierrätetä. Muoviset kulhot on helpompi kierrättää, koska ne on valmistettu 100-prosenttisesti muovista, kun taas paperikulhoissa on sisäpuolella pieni kerros muovia. Meidän on myös otettava huomioon tuotannon hiilidioksidipäästöt, ja tässä tapauksessa muovikulhot aiheuttavat itse asiassa vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin paperikulhot. Syy tähän on se, että paperin valmistamiseen kuluu paljon enemmän energiaa kuin muovin, joten vaikka kulhojen valmistus on lähes sama prosessi, materiaalien vuoksi se kääntyy muovikulhojen eduksi.

On tietysti vielä satoja asioita, jotka on otettava huomioon, mutta nämä ovat yleensä ne asiat, joita arvostamme eniten, kun on kyse siitä, onko tuote ympäristöystävällinen.

Se, ovatko muoviset vai paperiset ruoka-astiat sinulle parhaita, riippuu siitä, mitä tarjoilet, missä tarjoilet sitä ja tietenkin siitä, kuinka paljon haluat mainostaa brändiäsi pakkauksissasi. Mukautetuissa paperikulhoissa on se etu, että suunnittelemasi kuvio painetaan koko pinnalle, jolloin brändisi saa täyden näkyvyyden, jonka se ansaitsee.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota