Katso

Miten tilata

Painetut muovimukit omalla logolla

Tarjoaako kahvilasi herkullista jääkahvia tai oletko järjestämässä perjantaille bileitä? Tällöin kertakäyttöiset muovimukit omalla logolla ovat täydellinen tapa... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...inen tapa esitellä brändiäsi tai markkinoida itseäsi asiakkaillesi tai vieraillesi. Voit helposti tilata muovimukit meiltä Limepackilta. Lataa suunnittelemasi malli ja tee tilaus. Sen jälkeen lähetämme sinulle esikatselukuvan suunnittelusta hyväksyntääsi varten ennen kuin mukit lähetetään lopullisesti tuotantoon. Voimme toimittaa muovimukit 4 viikon kuluessa ja jopa 1 000 kpl:sta alkaen.

Suuri valikoima omalla painatuksellasi

Eri valmistajien kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta voimme painaa muovimukit jopa 6 Pantone-värillä. Koska käytämme Pantonea, voit käyttää lähes mitä tahansa väriä, jonka voit kuvitella suunnittelussasi. Saat taatusti aikaan ylimääräistä huomiota painetuilla muovimukeilla, jotka saavat sinut erottumaan joukosta, ja asiakkaasi muistavat sinut kilpailijoiden sijaan! Halusitpa sitten logon, QR-koodin, hashtagin sosiaaliseen mediaan tai jotain aivan muuta, sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja luovuutesi suhteen. Koska Pantone-värien avulla voit käyttää koko värivalikoimaa. Voit olla täysin varma, että muovimukit sopivat täydellisesti konseptiisi ja brändiisi.

Miten painatus tehdään?

Käytämme kahta erilaista painomenetelmää, tampopainoa ja offsetpainoa, riippuen määrällisistä vaatimuksistasi ja toimitusajoista. Tampopainomme soveltuu pieniin, vähintään 1 000 kappaleen tilauksiin, kun taas offsetpainatus on suositeltavampi vähintään 5 000 kappaleen tilauksiin. Tampopainatus sopii myös lyhyisiin toimitusaikoihin (4 viikkoa) ja yksiväriseen painatukseen, kun taas offsetpainatus mahdollistaa personoinnin useilla väreillä, mutta sen toimitusaika on pidempi (10-14 viikkoa).

Tampopainatus

Tampopainatus on yleisin painomenetelmä koverille ja kuperille pinnoille, jossa värit painetaan yksi kerrallaan. Tällä menetelmällä ei ole mahdollista tulostaa kaikkia pintoja kerralla, vaan sen sijaan yksi kolmasosa tulostetaan manuaalisesti kerrallaan. Sen ansiosta muovimukeja voidaan valmistaa pienempiä määriä alhaisen aloituskustannuksen vuoksi. Muovimukien hinta ei kuitenkaan laske 10 000 kappaleen jälkeen, minkä vuoksi tämä tulostusmenetelmä ei ole yhtä kilpailukykyinen kuin suurissa määrissä valmistetut muovimukit.

Offset-painatus

Offset-painatus on painomenetelmä, jota käytetään ensisijaisesti suurempien määrien painotuotetilauksiin. Menetelmä on yleensä hieman kallis, minkä vuoksi aloituskustannukset ovat melko korkeat. Tämä painomenetelmä on kuitenkin varsin tehokas, joten sillä voidaan painaa suuri määrä muovimukeja lyhyessä ajassa. Painatus rullataan kuppien ympärille sen jälkeen, kun ne on valettu. Näin varmistetaan, että kaikki kuppisi, tilasit sitten 10 000 tai 100 000, ovat painettu täysin identtisellä laadulla.

Laaja valikoima muovimukeja omalla logolla

Ehkä etsit muovimukeja herkullisen pienikokoisen limonadin tai isokokoisen smoothien tarjoiluun? Esittele erikoisuutesi kauniisti läpinäkyvissä muovimukeissamme, joissa on painatus!

Kahden valmistajan kanssa työskenteleminen antaa sinulle mahdollisuuden muokata muovimukeja yksilöllisiksi ja tarjoaa samalla laajan valikoiman logolla varustettuja muovimukeja. Vakiona tarjoamme muovimukeja 5 eri koossa, joita voidaan käyttää lähes kaikkiin tarkoituksiin. Meillä on seuraavia kokoja: 

  • 200 ml:n koko sopii erinomaisesti pieniin, nopeisiin virvokkeisiin ja juomanäytteiden jakamiseen messuilla tai näyttelyissä.

  • 250 ml:n kokoa käytetään yleisesti juomien, kuten jääteen, limonadin ja mehun tarjoiluun tapahtumissa.

  • 350 ml kokoa käytetään useimmiten pienikokoisiin pirtelöihin, smoothieihin ja jääkahveihin kahvilassa tai hampurilaispaikassa.

  • 450 ml:n muovimukilla on monia nimiä, mutta yksi asia on varma; tätä kokoa käytetään usein alkoholijuomien, erityisesti oluen, siemailuun.  Voit helposti käyttää kuppia oluelle, koska sisäkerroksen pinnoite tekee siitä täydellisesti sopivan alkoholijuomille aiheuttamatta juoman vaahtoamista liikaa.

  • 550 ml:n muovimukiimme mahtuu jopa yli puoli litraa. Lähetä asiakkaasi hyvin mielin matkaan reilun kokoisella muovimukilla, joka ei tyhjene heti! 

Lukemattomia määriä mahdollisuuksia

Läpinäkyvä muovimuki antaa paljon mahdollisuuksia. Omalla designilla luot asiakkaallesi erityisen nauttimiskokemuksen herkullisen juomasi lisäksi. Jos olet kahvilan omistaja, muovimukeja voidaan käyttää jääkahville, smoothieille ja tuoreille leikatuille hedelmäpaloille. Hampurilaispaikassasi voit käyttää niitä pirtelöiden tai limun tarjoiluun. Jos sinulla on baari, pubi tai vastaava paikka, jossa tarjoillaan alkoholijuomia, joita ei juoda alkuperäisistä pulloista, muovimukit sopivat täydellisesti - eikä siinä vielä kaikki... Koska painatuksella varustettuja muovimukeja on niin monen kokoisia, niitä voidaan käyttää lähes kaikenlaisille nesteille. Tosin, jos niitä käytetään erittäin kuumille juomille, muovimukeistakin tulee luonnollisesti hyvin kuumia. Siksi emme suosittele muovimukeja kyseisiin tarkoituksiin.

Painetut muovimukit ovat välttämättömiä, jos tarjoat to-go -juomia, olipa kyse sitten jääkahvista, virvoitusjuomista tai mistä tahansa virkistävästä juomasta. Ilahduta asiakkaitasi ja lisää samalla brändisi näkyvyyttä!

Tuotanto Euroopassa

Teemme yhteistyötä joidenkin Euroopan suurimpien muovimukien valmistajien kanssa, mikä antaa sinulle eurooppalaista laatua lyömättömään hintaan. Muovimukit valmistetaan ja lähetetään EU:n alueella, mikä paitsi vähentää mukien kuljetuksen hiilidioksidipäästöjä myös takaa nopean toimituksen. Pienemmissä tilauksissa toimitusaika on vain 4 viikkoa!

Kierrätettävät muovimukit

Pyrimme käyttämään tuotteissamme vähemmän muovia ja tarjoamme muovimukeja, jotka on valmistettu 50-prosenttisesti rPET:stä (kierrätysmuovista). Tämä tarkoittaa, että niiden valmistuksessa tarvitaan vähemmän muovia ja energiaa. Muovimukit eivät eroa tavallisista muovimukeista - ne ovat täysin kierrätettävissä ja voidaan lähettää muovin kierrätyslaitoksiin, joissa ne voidaan käyttää uudelleen uusiin tuotteisiin. Sen sijaan, että heittäisit ne ympäristöön, kehotamme sinua voimakkaasti kierrättämään muovimukit!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota