Katso

Miten tilata

Jäätelökupit omalla painatuksella

Miksi tyytyä normaaleihin ja tylsiin jäätelöpikareihin, kun voit suunnitella omasi? Saa nimesi ja brändisi kuuluviin suunnitelemillasi jäätelökupeilla omalla painatuksella.... Lue lisää

Suositellut

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...uksella. Meidän jäätelöpurkit ovat paras tapa erottautua kilpailijoistasi nostamalla brändisi tunnettavuutta ja herättämällä kohua konseptistasi. Tilaa jäätelöpikarisi joko kiilto- tai mattapinnalla ja viimeistele kauppasi visuaalinen tarina!

Kannella vai ilman?

Valmistajamme voi tehdä jäätelökuppejamme joko kansilla tai ilman. Ilman kansia olevia jäätelökuppeja käyttävät yleensä jäätelömyymälät, tai yritykset, jotka jakavat maistelunäytteitä messuilla. Jäätelökupit, joissa on kansi, ovat tehty hieman paksummasta paperista. Täten ne sopivat parhaiten yritysten käyttöön, jotka haluavat säilöä ja myydä pakastettuja tuotteitaan asiakkailleensa esimerkiksi ruokakaupassa.

Jäätelökuppeja ilman kantta on 5 eri kokoa: 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml ja 400 ml. 

Kannellisia jäätelökuppeja on kahta eri kokoa 350 ml ja 480 ml. Niiden yläreunan leveys on molemmissa koissa 90 mm, ja näin ollen myös kansien halkaisija on 90 mm. 

Kiiltävä vai mattapinta? Sinun valintasi!

Toimitamme jäätelökuppimme omalla painatuksella joko matta- tai kiiltäväpintaisina. Jos haluat karheamman pinnan ja hienovaraisemman värimaailman, mattapinta on ihanteellinen valinta. Jos taas haluat jäätelökupit, joissa logosi tai painatuksesi on väriltään elävä ja kiiltävä, suosittelemme kiiltävää pintaa.

Monikäyttöiset jäätelökupit omalla logolla

Jäätelökuppimme ovat päällystetty PE muovilla, mikä tekee kupeista sopivia kaikille nesteilla ja ruoille kuten jogurtille, hedelmille, jäätelölle ja pehmiksille jne. Meidän jäätelökuppejen laadukas paperi on peräisin Stora Enso Cupforma:lta, joka on pahvipakkausten paperin tuotannon erityisosaaja.

Jäätelökuppimme omalla painatuksella on tehty paperista, jotta sitä voidaan käyttää monessa eri tilanteessa, kuten yritystapahtumien tarjoiluissa, messuilla, jäätelöständeillä ja jälkiruokakuppeina ravintoloissa. Asetamme korkeat standardit jäätelökuppejemme ja niiden painatusten laadun suhteen. Mielikuvituksesi on ainoa raja suunnitellessasi omasi!

Rajoittamattomat väriyhdistelmät täysväripainatuksella!

Jäätelökuppimme painetaan yleisesti käytetyllä offset-painatuksella. Käyttämämme värijärjestelmä on täysväritulostus (CMYK). CMYK on lyhenne sanoista syaani (sininen), magenta (punainen), keltainen ja avain (musta), ja se on yleisin värijärjestelmä, jota pakkausten valmistajat käyttävät painotuotteiden ja muiden painotuotteiden valmistuksessa. Täysväritulostuksen ansiosta voimme tulostaa kaikissa sateenkaaren väreissä ja hyödyntää koko kupin pinnan - hinta on sama riippumatta siitä, kuinka monta väriä valitset! Sinulla on siis rajaton vapaus suunnitteluprosessissasi. Kaikki värit ovat haju- ja makuneutraaleja.

Jäätelökupit, joissa on logo, eivät ainoastaan edistä markkinointia, vaan myös koko ilmapiiriä, visuaalista ilmaisua, yritysidentiteettiä ja koko kokemusta myymälässä vierailusta. Jäätelökuppien logo on jäätelöerikoisuuksien kruunu, joka täydentää makuelämyksen!

Pieni, suuri, erittäin suuri... ja siltä väliltä.

Jäätelökuppien vakiovalikoimassamme on viisi eri kokoa: 100 ml (4 oz), 150 ml (5 oz), 200 ml (8 oz), 300 ml (12 oz) ja 400 ml (16 oz). Ehkä etsit sen sijaan jotain muuta kokoa? Älä etsi enempää! Me Limepackilla teemme tiivistä yhteistyötä useiden valmistajien kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle laajan valikoiman eri kokoja. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun!

    •100 ml – Ihanteellinen 1:lle jäätelöpallolle

    •150 ml – Ihanteellinen 2:lle jäätelöpallolle  

    •200 ml – Ihanteellinen 3:lle jäätelöpallolle - Tämä on myös suosituin kokomme

    •300 ml – Tätä käytetään pääasiassa jäätelökaupoissa suurimpana kokona - se voi mahduttaa jopa 5 jäätelöpalloa.

    •400 ml – Tätä käyttävät ensisijaisesti Frozen yogurt -myymälät.

Tuotettu EU:ssa ympäristöystävällisemmän hiilijalanjäljen vuoksi.

Limepackilla tavoitteemme on olla ympäristöystävällinen monessa muodossa. Siksi, pyrimme kestävämpään maailmaan ja kannamme vastuumme pyrkimällä minimoimaan hiilijalanjälkeämme tarjoamalla jäätelökuppeja omalla painatuksella mahdollisimman pienin päästön sekä tuotannon, että kuljetuksen aikana. 

Etsimme ja löydämme Euroopan parhaat valmistajat, jotta voimme taata kilpailukykyiset hinnat, nopeat vakiotoimitukset vain 3 viikossa ja pienet määrät alkaen vain 1200 kappaleelta! Kaikki valmistajamme ovat ISO-sertifioituja sekä laadunvarmistuksen että kestävyyden osalta - saat siis takuusi laadukkaista painetuista jäätelökupeista! Koska kaikki suunnittelemamme jäätelömukit valmistetaan Euroopassa, kuljetuksen aikana syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä - hyvä sinulle ja ympäristölle! Tilaa räätälöidyt jäätelömukit hyvällä omallatunnolla Limepackilta.

Laajenna valikoimaasi laajemmilla suunnittelumahdollisuuksilla pienemmissä tilausmäärissä

Limepackilla pidämme asioista, jotka ovat tuoreita ja yksinekeraisia - omalla logollasi painetut jäätelöpikarisi eivät ole poikkeus. Unohda ylimääräinen rahan tuhlaus ja liian suurien erien tilaaminen, joka aiheuttaa sinulle vain päänvaivaa ja varaston tilan menettämistä ylimääräisistä kupeista. Limepackilta ostat vain sen määrän mitä sinä tarvitset!

Kun tilaat jäätelökuppejamme minimitilauksella alkaen 1200 kappaleesta, voit jatkuvasti uusia tilaustasi ja suunnitteluasi sen mukaan mikä sopii sinulle parhaiten milläkin hetkellä! Kenties eri designeja eri vuodenaikojen mukaan? Vain luovuutesi asettavat rajasi!

Ota yhteyttä Limepackin tiimiimme jo tänään saadaksesi ohjeistusta ja apua suunnitellessasi omia jäätelökuppejasi painatuksella.

Jäätelökupit omalla painatuksella kaikkien saataville

Teemme joka päivä töitä sen eteen, että voimme tarjota jäätelökuppejamme painatuksella kaikille, eikä vain harvoille. Jos olet pieni organisaatio tai yritys, sinun ei enään tarvitse tilata turhan suuria tilausmääriä käsiisi. Limepackilta tilaat sen määrän, joka sopii tarpeisiisi. Jäätelöpikareitamme omalla painatuksella voit tilata vain jopa 1200 kappaleesta alkaen! Tarjoamme markkinoiden alhaisimmat hinnat, ja toimitamme vain 3 viikossa. Jos olet kiireinen, voimme toimittaa erikoisjärjestelyin jopa 10:ssä päivässä. Lisäksi, Limepack tarjoaa ilmaista suunnitteluapua designillesi ja saat meiltä 3D-vedoksen tuotteestasi, ennen kuin se laitetaan tuotantoon. Jos sinulla herää kysymyksiä laatuun, hintaan tai johonkin muuhun liittyen, autamme ja opastamme sinua mielellämme. 

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota