Katso

Miten tilata

Jäätelökupit omalla painatuksella - erotu joukosta 

Miksi tyytyä normaaleihin ja tylsiin jäätelöpikareihin, kun voit suunnitella omasi? Saa nimesi ja brändisi kuuluviin suunnitelemillasi... Lue lisää

Suositellut

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...ätelökupeilla omalla painatuksella. Meidän jäätelöpurkit ovat paras tapa erottautua kilpailijoistasi nostamalla brändisi tunnettavuutta ja herättämällä kohua konseptistasi. Tilaa jäätelöpikarisi joko kiilto- tai mattapinnalla ja viimeistele kauppasi visuaalinen tarina!

Kannella vai ilman?

Tarjoamme jäätelöastioita sekä kannella että ilman kantta. Jäätelöastiat ilman kantta ovat pääasiassa jäätelöbaarien käytössä, mutta ne ovat myös suosittuja yritysten keskuudessa, jotka osallistuvat messuille ja haluavat tarjota maistiaisia astioissa. Kannelliset jäätelöastiat on valmistettu hieman paksummasta paperista ja niitä käyttävät yleensä yritykset, jotka haluavat pakastaa tuotteensa ja myydä ne kuluttajille supermarketeissa.

Kiiltävä vai mattapinta? Sinun valintasi!

Toimitamme jäätelökuppimme omalla painatuksella joko matta- tai kiiltäväpintaisina. Jos haluat karheamman pinnan ja hienovaraisemman värimaailman, mattapinta on ihanteellinen valinta. Jos taas haluat jäätelökupit, joissa logosi tai painatuksesi on väriltään elävä ja kiiltävä, suosittelemme kiiltävää pintaa.

Jäätelökuppien minimalistinen, mattapintainen muotoilu säteilee tyyliä ja tyyliä, ja asiakkaasi muistavat yrityksesi tai konseptisi vakavana ja ammattimaisena. Asiakkaamme valitsevat usein hillitymmän muotoilun, kun he haluavat varmistaa, että jäätelökupit ja niiden sisältö eivät vie huomiota keskeiseltä viestiltä, vaan toimivat sen sijaan tyylikkäänä lisänä, joka täydentää heidän liiketoimintakonseptinsa olemusta.

Jos taas haluat, että asiakkaasi muistavat sinut innovatiivisena, kokeilevana ja leikkisänä, kiiltävät ja kiiltävät jäätelömukit ovat oikea valinta. Kiiltävän pinnan ansiosta sinulla on loistava tilaisuus tehdä kaikkensa ja kääntää värit korostamaan ja korostamaan fyysistä tuotetta yrityksesi tai organisaatiosi tarjoaman palvelun sijaan.

Monikäyttöiset jäätelökupit omalla logolla

Tarjoamme jäätelöastioita, joissa on PE-muovia, mikä tekee niistä sopivia erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten nesteille ja ruoille, kuten jäätelölle, viipaloidulle hedelmälle, pehmisjäälle jne. Meidän jäätelökuppejen laadukas paperi on peräisin Stora Enso Cupforma:lta, joka on pahvipakkausten paperin tuotannon erityisosaaja.

Jäätelökuppimme omalla painatuksella on tehty paperista, jotta sitä voidaan käyttää monessa eri tilanteessa, kuten yritystapahtumien tarjoiluissa, messuilla, jäätelöständeillä ja jälkiruokakuppeina ravintoloissa. Asetamme korkeat standardit jäätelökuppejemme ja niiden painatusten laadun suhteen. Mielikuvituksesi on ainoa raja suunnitellessasi omasi!

Rajoittamattomat väriyhdistelmät täysväripainatuksella 🎨

Jäätelökuppimme painetaan yleisesti käytetyllä offset-painatuksella. Käyttämämme värijärjestelmä on täysväritulostus (CMYK). CMYK on lyhenne sanoista syaani (sininen), magenta (punainen), keltainen ja avain (musta), ja se on yleisin värijärjestelmä, jota pakkausten valmistajat käyttävät painotuotteiden ja muiden painotuotteiden valmistuksessa. Täysväritulostuksen ansiosta voimme tulostaa kaikissa sateenkaaren väreissä ja hyödyntää koko kupin pinnan - hinta on sama riippumatta siitä, kuinka monta väriä valitset! Sinulla on siis rajaton vapaus suunnitteluprosessissasi. Kaikki värit ovat haju- ja makuneutraaleja.

Jäätelökupit, joissa on logo, eivät ainoastaan edistä markkinointia, vaan myös koko ilmapiiriä, visuaalista ilmaisua, yritysidentiteettiä ja koko kokemusta myymälässä vierailusta. Jäätelökuppien logo on jäätelöerikoisuuksien kruunu, joka täydentää makuelämyksen!

Pieni, suuri, erittäin suuri... ja siltä väliltä

Limepackin yhteistyö useiden valmistajien kanssa mahdollistaa laajan valikoiman erilaisia kokoja. Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun jäätelötarpeisiisi!

Tarjoamme PE-pinnoitettuja jäätelökupit ilman kantta seuraavissa 5 koossa:

  • 100 ml - Ihanteellinen 1 pallolle jäätelöä.

  • 150 ml - Ihanteellinen 2 pallolle jäätelöä.

  • 200 ml - Ihanteellinen 3 pallolle jäätelöä. Tämä on myös yleisin koko.

  • 300 ml - Tätä kokoa käytetään usein suurimpana vaihtoehtona jäätelökioskeissa, koska se voi sisältää jopa 5 pallollista jäätelöä.

  • 400 ml - Tätä kokoa käyttävät pääasiassa kaupat, jotka myyvät jäätelöjä, joissa tarvitaan tilaa erilaisille täytteille.

Jäätelökupit kannen kanssa ovat saatavilla 2 koossa:

  • 300 ml - Tämä koko on pieni vaihtoehto jäätelö- ja pehmisjääravintoloille, mutta sitä voidaan käyttää myös hedelmille ja pähkinöille.

  • 480 ml - Pääasiassa käytetään jäätelön pakastamiseen ja myymiseen supermarketeissa, mutta sitä käytetään myös suurena vaihtoehtona jäätelö- ja pehmisjääravintoloissa.

Molempien jäätelöastioiden yläosan leveys on 90 mm, joten kannet ovat myös 90 mm halkaisijaltaan.

Kiire? Valitse express!

Huomaatko olevasi matkalla viime hetken tapahtumaan, tarviten räätälöityjä jäätelökuppeja kiireellä? Ei hätää - meidän express-jäätelökuppimme ovat täällä pelastamaan päivän! Nopean toimitusajan ansiosta, vain 10-14 työpäivää, olet valmis esittelemään brändiäsi samalla kun tarjoilet herkullisia jäätelöitäsi ajoissa!

Express-jäätelökuppimme tulevat kolmessa erittäin kätevässä koossa: 100 ml yhdelle jäätelökulholle, 160 ml kahdelle pallolle, ja 230 ml kolmelle pallolle. Lisäksi voit valita valkoisten ja kraft-paperisten jäätelökuppimme välillä, jotta ne sopivat parhaiten brändisi tyyliin!

Tee ympäristöystävällinen valinta BIO-jäätelökuppeilla 🌱

Tarjoile jäätelösi räätälöidyissä BIO-jäätelökuppeissa ja näytä sitoutumisesi ympäristöön. Olemme ylpeitä, että meillä on nämä kupit valikoimassamme, sillä ne ovat yksi kestävimmistä vaihtoehdoista, kun on kyse jäätelökuppeista. Mikä erottaa nämä jäätelökupit tavallisista, on niiden vesi-pohjainen pinnoite, joka on valmistettu mineraaleista ja lateksista, eikä PE-muovista. Tämä tarkoittaa, että ne ovat täysin biohajoavia ja niitä voidaan kierrättää tavallisen paperin kanssa standardin kierrätyslaitoksissa niiden 92% kierrätysmahdollisuuden ansiosta. Valitse biohajoavat jäätelökupit ja näytä, että brändisi on omistautunut vihreämmälle planeetalle!

Tuotettu EU:ssa ympäristöystävällisemmän hiilijalanjäljen vuoksi

Limepackilla tavoitteemme on olla ympäristöystävällinen monessa muodossa. Siksi, pyrimme kestävämpään maailmaan ja kannamme vastuumme pyrkimällä minimoimaan hiilijalanjälkeämme tarjoamalla jäätelökuppeja omalla painatuksella mahdollisimman pienin päästön sekä tuotannon, että kuljetuksen aikana. 

Etsimme ja löydämme Euroopan parhaat valmistajat taataksemme kilpailukykyiset hinnat, nopeat vakiotoimitukset vain 4 viikossa ja pienet määrät alkaen vain 750 kappaleesta! Kaikki valmistajamme ovat ISO-sertifioituja sekä laadunvarmistuksen että kestävyyden osalta - joten sinulle taataan laadukkaat painetut jäätelötötteröt! Koska kaikki suunnittelemamme jäätelökupit valmistetaan Euroopassa, kuljetuksen aikana syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä - hyvä sinulle ja ympäristölle! Tilaa räätälöidyt jäätelökuppisi hyvällä omallatunnolla Limepackilta.

Laajenna valikoimaasi laajemmilla suunnittelumahdollisuuksilla pienemmissä tilausmäärissä 🍦

Limepackilla pidämme asioista, jotka ovat tuoreita ja yksinekeraisia - omalla logollasi painetut jäätelöpikarisi eivät ole poikkeus. Unohda ylimääräinen rahan tuhlaus ja liian suurien erien tilaaminen, joka aiheuttaa sinulle vain päänvaivaa ja varaston tilan menettämistä ylimääräisistä kupeista. Limepackilta ostat vain sen määrän mitä sinä tarvitset! Siksi tarjoamme markkinoiden alhaisimmat minimitilaukset, alkaen 750 kpl BIO-jäätelömukeillemme ja 1000 kpl PE-pinnoitetuille jäätelömukeillemme.Kun tilaat jäätelökuppejamme minimitilauksella alkaen 750 kappaleesta, voit jatkuvasti uusia tilaustasi ja suunnitteluasi sen mukaan mikä sopii sinulle parhaiten milläkin hetkellä! Kenties eri designeja eri vuodenaikojen mukaan? Vain luovuutesi asettavat rajasi! 

Ota yhteyttä Limepackin tiimiimme jo tänään saadaksesi ohjeistusta ja apua suunnitellessasi omia jäätelökuppejasi painatuksella.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota