Paperikulhot painatuksella - 1300 ml

Paras hintaPE-pinnoitettu
  • Kupukansi 180 mm

Paperikulhot painatuksella - 1300 ml

Paras hintaPE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 040,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Haluatko esitellä ateriasi ikimuistoisella tavalla? Paperikulhot painatuksella ovat täydellinen ratkaisu sinulle! Kun paperikulhoissa on oma suunnittelusi ja logosi, saat taatusti ihmiset muistamaan sinut. Tarjoa asiakkaillesi ainutlaatuinen ruokailukokemus, nauttivatpa he herkullisia aterioitasi liikkeessäsi tai ottivat ne mukaansa! 

Tämä salaattikulhomme on salaattikulhoistamme nopeampi ja halvempi ratkaisu. Omalla logolla painettu salaattikulho on nopea ja helppo ratkaisu esitellä brändisi lyhyellä aikataululla. Alhaisella jopa 1000 kappaleen vähimmäistilausmäärällä ja 3 viikon toimitusajalla, salaattikulhosi ovat käytettävissäsi vain hetkessä!

Painetut salaattikulhot sopivat kaikenlaisiin ruokiin! 

Toisin kuin toiset salaattikulhomme, joita on erikokoisia, me tarjoamme näitä kulhoja vain 1300 ml:n (44 oz) kokoisina. Tämä koko on kuitenkin aivan täydellinen isommille lounaille ja illallisille, ja koska se on valmistettu PE-pinnoitteella. Kulhossa voi kuljettaa sekä kylmiä että lämpimiä ruokia, kuten salaatteja, poke-kulhoja ja wokki- tai pastaruokia - tai mitä tahansa muuta tuotetta, jota tarjoilet ravintolassasi! Paperikulhojen sisäpuolella oleva ohut PE-muovipinnoite tekee niistä myös rasvan- ja nesteenkestäviä, joten niiden vuotaminen ei aiheuta ongelmia.

Nämä painetut salaattikulhot tulevat täysin omalla läpinäkyvällä muovikupu-kannella, joiden avulla asiakkaasi saa pidettyä ruokansa kivasti ja lämpimästi kulhossa! Kupolimuotoiset kannet eivät myöskään vaaranna ruoan esillepanoa, kun ne laitetaan päälle, ja tämä on erityisen eduksi silloin, kun haluat tarjota asiakkaillesi aterian, jonka päälle on täytetty hieman ylimääräistä koristetta. 

Salaattikulhot, joissa on loputtomat muotoilu- ja painomahdollisuudet

Haluatko yksinkertaisen vai yksityiskohtaisen suunnittelun salaattikulhoillesi? Minkä tahansa suunnitelman kanssa aiot edetä, me lupaamme auttaa sinua saavuttamaan täydellisen lopputuloksen! Joten mene selailemaan loputtomia painatusmahdollisuuksiamme ja pidä hauskaa suunnitellessasi unelmadesigniasi uusiin salaattikulhoisisi.

Meidän salaattikulhot ovat valkoisia ja tulevat mattapintaisena, mikä saa painatuksesi lopputuloksen näyttämään luonnolliselta ja ammattitaitoiselta. Kulhot painatetaan offset-painatuksella, millä voit painattaa koko kulhon parhaalla mahdollisella laadulla.

Painamme paperikulhomme CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit valita ja sekoittaa niin monta väriä kuin haluat - ja mikä parasta, sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä! Riippumatta siitä, kuinka yksityiskohtainen tai täynnä erilaisia väriyhdistelmiä suunnittelemasi malli on, voimme vakuuttaa, että tulosteesta tulee upea! 

Entistä nopeammat toimitusajat!

Kannellisten painatettujen salaattikulhojen vakiotoimitusaika on 3 viikkoa, mutta jos sinulla on tätä aikaisempi määräaika, voimme joskus toimittaa ne jopa nopeammin. Jos sinulla on kiire, on tärkeää, että otat yhteyttä meihin osoitteeseen mail@limepack.fi ja ilmoitat meille tarkan määräpäiväsi, jotta voimme taata sen ja täyttää tarpeesi! 

DKSCD-PapBow-PE44M3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Tässä osiossa näet, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luuletkaan.

Good manufacturing practice (GMP) 

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja sovellettu ympäristöjärjestelmien standardi, ja siinä asetetaan organisaatiolle vaatimukset, joiden avulla se voi parantaa ympäristönsuojelun tasoa, täyttää oikeudelliset ja muut velvoitteet ja saavuttaa ympäristötavoitteet.

FSC®

FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®, joka on riippumaton järjestö, joka on perustettu keskittymään siihen, että paperiteollisuus takaa hyvät olosuhteet työntekijöille ja metsille. Tämä tarkoittaa sekä sitä, että puita ei kaadeta enempää kuin istutetaan uudelleen, että sitä, että tuotanto tukee paikallista ympäristöä.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

Tässä standardissa määritellään vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajien ja niiden toimittajien hygienianhallintajärjestelmälle, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniapuutteet tunnistetaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti.

Koko1300 ml (44 oz)
Korkeus67 mm
Halkaisija (ylä)186 mm
Halkaisija (pohja)161 mm
Paino22,2 g
PintaMatta
Paperin paksuus313 g/m2
Paperin väriValkoinen
PainomenetelmäOffset (CMYK-värit)
Vähimmäistilausmäärä1 080 kpl.
Määrä per laatikko180 kpl.
Laatikot per lava30
Laatikon mitat375 x 275 x 465 mm
Laatikon paino4,4 kg
Määrä per lava5 400 kpl.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-04 (5 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota