Yksiseinäiset ja kaksiseinäiset pahvimukit painatuksella

PE-pinnoitettu

Yksiseinäiset ja kaksiseinäiset pahvimukit painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 480,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Etsitkö ainutlaatuista tapaa levittää tietoisuutta brändistäsi? Älä katso kauemmas! Henkilökohtaiset paperimukit brändisi logolla tekevät varmasti vaikutuksen ihmisiin ja saavat heidät puhumaan yrityksestäsi! Tarjoilitpa mitä tahansa, asiakkaasi arvostavat sitä, että olet nähnyt ylimääräistä vaivaa tarjotaksesi heille ainutlaatuisen kokemuksen.

Asiakkaamme, erityisesti yritykset käyttävät niitä moniin eri tarkoituksiin, kuten sisäisiin ja ulkoisiin markkinointitoimenpiteisiin, kampanjoihin, messuille, näyttelyihin, yritystapahtumiin tai yksityisiin juhliin. Mitä tahansa kylmistä ja lämpimistä juomista voidaan tarjoilla pahvimukeistamme, mikä tekee siitä erittäin helpon ja kätevän tavan esitellä yrityksesi imagoa helposti ja mieleenpainuvasti.

Yksi- vai kaksiseinäiset paperimukit?

Valitse yksi- tai kaksiseinäiset paperimukit sen mukaan, mihin tarvitset niitä. Sekä yksi- että kaksiseinäiset paperimukit soveltuvat erityyppisten juomien tarjoiluun. Yksiseinäinen kuppi sopii erinomaisesti kylmille juomille, kun taas kaksiseinäinen kuppi on täydellinen kuumille juomille. 

Yksiseinäisten ja kaksiseinäisten pahvimukien keskeinen ero on ylimääräinen paperikerros kaksiseinäisessä pahvimukissa. Lisäkerroksen tarkoitus on pitää kuuma juoma pidempään lämpimänä. Samanaikaisesti, et polta sormiasi, kun kannat kahvikuppiasi. Tämä on mahdollista sen ansiosta, että kahden paperikerroksen väliin jäävä ilma eristää lämpöä kumpaankiin suuntaan.

Matta vai kiiltävä pinta?

Mukautetulla painatuksella varustettuja paperimukejamme on saatavana joko mattapintaisina tai kiiltävinä. Yksiseinäisissä paperimukeissamme, joissa on logo, on mattapinta, joka antaa kupille hyvin luonnollisen ulkonäön ja tuntuman. 

Kaksiseinäinen kuppi voidaan tilata joko matta- tai kiiltäväpintaisena. Kiiltävä pinta antaa kupille kiiltävän ja kirkkaan ulkonäön, ja jos suunnittelemassasi mallissa on monia värejä, kiiltävä pinta saa ne erottumaan entistä paremmin. Monet asiakkaistamme, jotka käyttävät kaksiseinäisiä paperimukeja, ovat kahviloita tai yrityksiä, jotka haluavat edustaa brändiään eksklusiivisemmin.

Laaja valikoima pahvimukeja omalla logolla

Mukautettuja painettuja paperimukejamme on laaja valikoima eri kokoja, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Yksiseinäisiä pahvimukejamme on saatavana 4:ssä eri koossa:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino", 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Kaksiseinäisiä pahvimukejamme on saatavana 3:ssa koossa:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

100 ml kuppimme sopii täydellisesti voimakkaan espresson nauttimiseen. 

160 ml kupit sopivat täydellisesti kahvinkeittimestä saatavaan kahvikupilliseen, minkä vuoksi niitä käytetään ensisijaisesti yhdessä kahvinkeittimen kanssa.

240 ml paperimukit ovat myydyin kokomme, ja niitä käytetään paljon messuille ja näyttelyihin menevissä yrityksissä tai kahviloissa, jotka tarjoavat sekä suurta että pientä kahvikuppia. 

350 ml yksiseinäisiä kuppeja käyttävät paljon kahvilat ja kahvilat, jotka tarjoavat vain yhtä mukikokoa ja jotka haluavat silti osua pienen ja kuitenkin kunnollisen kahvikupin välimaastoon.

450 ml kuppi tai "The Monday-Killer", kuten me mieluummin kutsumme sitä, on maksimikokoinen kuppi, johon voi kaataa lähes 500 ml kahvia tai juomaa. Vaikka kyseessä on suuri kuppi, sitä käytetään yleisesti monissa kahviloissa ja useissa suuremmissa kahvilaketjuissa, kuten Starbucksissa.

Takeaway muki omalla painatuksella jokaisella sateenkaaren värillä

Offsetpainatuksen mahdollistamana, pahvimukeissa käytetään CMYK-värejä, jotta voit nauttia täydestä luovasta vapaudesta suunnitteluprosessin aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vapaasti valita niin monta väriä kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee maksaa lisäkustannuksia jokaisesta uudesta sävystä. Lisäksi, koko kaksiseinäinen pahvimuki on painokelpoinen. Kaikki värimme ovat hajultaan ja maultaan neutraaleja. 

Muita käyttömahdollisuuksia pahvimukille

Pahvimukejamme voi käyttää myös monissa muissa tarkoituksissa kuin tarjoillessa esimerkiksi mustaa kahvia, teetä tai muita juomia. Meillä on ollut asiakkaita, jotka ovat käyttäneet paperimukeja aivan muihin tarkoituksiin, joten inspiroidu ja tee myös niin! Olitpa sitten menossa messuille tai muuhun tapahtumaan, miksi et vaikka vaihtaisi tavallista mustaa kahvikuppia välipalaan? Olipa kyseessä sitten popcorn, pähkinät tai vaikka karkit? Suuren kokovalikoiman ansiosta on täysin sinusta kiinni, miten haluat ja voit kuppia käyttää.

Oletko rekrytoimassa vai kohdistatko tarjoilusi kenties opiskelijoille? Mikset jakaisi ilmaisia paperimukeja painatuksellasi varustettuna koulun ruokalassa? Tuot iloa virkistävällä juomalla, ja paperimukit luovat ohessa maksimaalisen tunnettavuuden ja varmistat, että opiskelijat muistavat sinut.

Jos tarjoilet jäätelöä tai pirtelöä, niin paperimukit voivat olla optimaalinen valinta, koska kupit eivät muutu liian kylmiksi kannettaviksi. PJos aiot tarjoilla alkoholia paperimukeissa, on tärkeää olla tietoinen siitä, että alkoholijuomat, joiden alkoholipitoisuus on yli 5 %, erityisesti vahvoihin väkeviin alkoholijuomiin, kuten rommiin ja vodkaan, sekoitetut alkoholijuomat, voivat lyhentää paperimukien käyttöikää huomattavasti. Tämä johtuu siitä, että on olemassa vaara, että pahvikupit alkavat vuotaa lyhyen ajan kuluttua. Ota tarvittaessa yhteyttä osoitteeseen mail@limepack.fi.

Muovia sisältävien paperimukien merkinnät

Kertakäyttömuovidirektiivi (SUPD) edellyttää, että kaikissa muovia sisältävissä pakkauksissa on oltava merkintä, josta käy ilmi, että ne sisältävät muovia. Merkinnän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta kertakäyttömuovin haitallisista vaikutuksista ympäristöllemme ja kannustaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Koska tavalliset paperimukit on päällystetty muovilla, niissä on oltava tämä merkintä. Voit kuitenkin käyttää biohajoavia paperimukejamme ilman tätä merkintää, koska ne on valmistettu ilman muovivuorta, mutta omalla vastuullasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Euroopassa valmistettu

Varmistaaksemme parhaat hinnat, nopeat toimitukset, alhaiset vähimmäistilausmäärät ja korkeimman laadun, teemme yhteistyötä yksinomaan EU:n valmistajien kanssa. Kaikilla valmistajilla, joiden kanssa teemme yhteistyötä, on ISO-sertifiointi kestävän kehityksen ja laadunhallinnan standardien mukaisesti. Tästä syystä, meillä on markkinoiden parhaat kaksiseinäiset paperimukit. Toinen merkittävä etu painettujen paperimukien valmistuksesta Euroopassa on alhaisemmat hiilidioksidipäästöt kuljetuksen aikana verrattuna kauempana ulkomailla tapahtuvaan tuotantoon. 

Mahdollistamme omien pahvimukien oston kaikille - ei vain harvoille

Haluamme lisätä pahvimukien saatavuutta tarjoamalla alhaiset vähimmäistilausmäärät, jotka alkavat vain 1000 kappaleesta kaikissa kooissa, nopealla 5 viikon vakiotoimitusajalla. Meillä on markkinoiden alhaisimmat hinnat, ja jos löydät tuotteita halvemmalla jostain muualta, me vastaamme siihen ja päihitämme hinnan. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme tehdä paperimukien tilaamisesta helppoa, sillä meillä on yksinkertainen prosessi, jossa kupit tilataan ja suunnitellaan. Haluatko tehdä suunnittelun? Hyvä on, lataa malli ja liitä se tilaukseesi. Jos haluat, että tiimimme tekee suunnittelun, teemme sen mielellämme, lähetä meille sähköpostia, jossa on materiaalisi ja tarkat tiedot suunnitelmastasi, niin hoidamme asian heti. Ennen kuin lähetämme sen tuotantoon, saat 3D-luonnoksen hyväksyntääsi varten. 

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Kaikki paperimukimme on valmistettu EU:n tuotantostandardien mukaisesti ja ne ovat elintarvikepakkauksia koskevien EU:n säädösten mukaisia. Yksinomainen yhteistyömme erittäin pätevien valmistajien kanssa antaa meille seuraavat arvokkaat sertifikaatit:

Good manufacturing practice (GMP) 

Hyvien tuotantotapojen tarkoituksena on varmistaa, että tuotteet ovat turvallisia kuluttajille ja että ne valmistetaan johdonmukaisesti niiden käyttötarkoitukseen sopivaan laatuun. Näin ollen se koskee sekä valmistus- että laadunhallintamenettelyjä.

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -standardissa määritellään laadunhallintajärjestelmän kriteerit, ja se perustuu useisiin periaatteisiin, kuten vahvaan asiakaskeskeisyyteen, ylimmän johdon motivaatioon ja osallistumiseen, prosessilähestymistapaan ja jatkuvaan parantamiseen. Tämä auttaa kuluttajia saamaan tasalaatuisia ja laadukkaita tuotteita ja palveluja.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 -standardissa määritellään vaatimukset ympäristöjärjestelmälle, joka auttaa organisaatiota saavuttamaan paremman ympäristönsuojelun tason kestävän kehityksen ympäristöpilarin osalta. Tavoiteltuihin tuloksiin kuuluvat ympäristönsuojelun tason parantaminen, vaatimustenmukaisuusvelvoitteiden täyttäminen ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Mattapintaiset biohajoavat pahvimukimme ovat kaikki FSC-sertifioituja; Ainoastaan kiiltäväpintaisia ​​BIO-kaksiseinäisiä pahvimukejamme ei voi valmistaa FSC-sertifioidusta paperista.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 on pakkausten valmistuksen hygienianhallintaa koskeva standardi. Siinä määritellään hygienianhallintajärjestelmän vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajille ja toimittajille, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniaan liittyvät vaarat tunnistetaan ja että niitä valvotaan asianmukaisesti.

Koko100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TyyppiYksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinen
Ylä Ø63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Pohja Ø45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Korkeus60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Paino3,71 g7,91 g12,56 g10,63 g 16,84 g12,94 g20,89 g
Paperin paksuus260 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE
PintaMattaMattaMatta, kiiltäväMattaMatta, kiiltäväMattaMatta, kiiltävä
PainomenetelmäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejä
Kuppeja per putki50 kpl50 kpl25 kpl50 kpl20 kpl50 kpl20 kpl
Kuppeja per laatikko1.000 kpl1.000 kpl500 kpl1.000 kpl500 kpl1.000 kpl500 kpl
Paino per laatikko4, 25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Laatikon mitat310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Laatikoita per lava66302416161212
Kuppeja per lava66.000 kpl30.000 kpl12.000 kpl16.000 kpl8.000 kpl12.000 kpl6.000 kpl

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota