Biohajoavat yksiseinäiset ja kaksiseinäiset pahvimukit painatuksella

KierrätyspaperiaAAA-kierrätettävä

Biohajoavat yksiseinäiset ja kaksiseinäiset pahvimukit painatuksella

KierrätyspaperiaAAA-kierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 624,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Haluatko lisätä hieman vihreyttä yrityksesi imagoon? Ympäristöystävälliset paperimukit ovat täydellinen tapa korostaa yrityksesi yhteiskuntavastuuta ja lähettää vahva viesti sitoutumisestasi kestävään kehitykseen! Lisäksi ne saavat sinut varmasti erottumaan kilpailijoistasi ja luovat brändillesi myönteisen maineen.

Henkilökohtaiset biohajoavat paperimukit esittelevät yrityksesi ammattimaisesti, ja niitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten messuilla, yritystapahtumissa tai jopa vain työntekijöille. 

Yksi- vai kaksiseinäiset paperimukit?

Yksiseinäisiä pahvimukeja käytetään useimmiten haaleiden/huoneenlämpöisten tai kylmien juomien tarjoiluun, ja niitä käytetään usein cappuccinon, soodan ja muiden virvoitusjuomien ja hiilihapollisten juomien tarjoiluun. 

Kaksiseinäisissä paperimukeissa on ylimääräinen paperikerros, jonka ansiosta niissä on mukava kuljettaa kuumia juomia, kuten mustaa kahvia ja teetä, joita on muuten mahdotonta kuljettaa yksiseinäisissä kupeissa. 

Valitse pinta BIO-paperimukeille

Biohajoavat yksiseinäiset paperimukit valmistetaan mattapintaisina. Biohajoavat kaksiseinäiset paperimukit voidaan valmistaa sekä mattapintaisina että kiiltävinä. Kummallakin pinnalla voit kuvata brändiäsi hyvin ainutlaatuisella tavalla. Jos etsit luonnollisempaa ilmaisua, mattapinta on hyvä valinta, mutta jos sen sijaan etsit näyttävämpää tapaa esitellä brändiäsi, kiiltävä pinta on täydellinen ratkaisu.

Huomaathan, että kaksiseinäisten paperimukien ulkopinta on hieman harmaata, eikä puhtaasti valkoista, koska se on valmistettu kierrätyspaperista.

Laaja valikoima BIO pahvimukeja omalla logolla

Biohajoavat paperimukit soveltuvat erinomaisesti moniin eri tarkoituksiin. Voit käyttää niitä juomien, popcornin, karkkien tai pähkinöiden tarjoiluun kaikenlaisissa tapahtumissa. Anna siis mielikuvituksesi laukata ja löydä kaikki tavat, joilla voit käyttää paperimukejamme! 

Valmistamme biohajoavia yksiseinäisiä pahvimukejamme laajassa valikoimassa 4:ssä eri koossa:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Kuten myös tavallisissa kaksiseinäisissä pahvimukeissamme, voimme valmistaa myös biohajoavat versiomme 3 eri koossa:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Biohajoava pahvimuki omalla painatuksella jokaisella sateenkaaren värillä

Yksiseinäisiä pahvimukeja valmistettaessa käytämme painomenetelmänä niin sanottua offset-painatusta, jotta voimme tuottaa mahdollisimman hyvän laadun sekä suurissa että pienissä erissä. Lisäksi käytämme CMYK-värejä, mikä mahdollistaa laajan värivalikoiman käytön, mutta parasta on se, että täysväripainatusta käytettäessä sinun ei tarvitse laskea värejä suunnitelmassasi - voit käyttää niin monta väriä kuin haluat ja jopa täysin ilmaiseksi!

Nauti rajattomasta luovuuden vapaudesta ja mainosta brändiäsi juuri haluamallasi tavalla. Voit valita tyylikkään ja hyvin pelkistetyn suunnittelutyylin. Tai sitten voit valita kirkkaan, värikkään ja huomiota herättävän suunnittelun. Riippumatta siitä, mikä lähestymistapa sinulla on yksiseinäisten pahvimukien suunnitteluun, me voimme tehdä sen ilman lisäkustannuksia.

Biohajoava, kierrätettävä ja muoviton pinnoite

Me Limepackilla olemme sitoutuneet tarjoamaan mahdollisimman kestäviä tuotteita. Biohajoavat paperimukit ovat markkinoiden ympäristöystävällisin vaihtoehto, ja ne ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutuksiaan.

Tavalliset yksi- ja kaksiseinäiset paperimukit on valmistettu ohuella muovikerroksella, mutta nämä biohajoavat ja kierrätettävät paperimukit on valmistettu vain ympäristöystävällisistä materiaaleista. Limepack tekee paperimukeista biohajoavia ja kompostoituvia korvaamalla PE-muovikerroksen vesipohjaisella pinnoitteella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kehottaisimme heittämään paperimukit luontoon - ne tulisi sen sijaan kierrättää paperin ja pahvin kierrätyslaitoksissa.

Vesipohjainen pinnoite valmistetaan sekoittamalla kemikaaleja ja puista saatavaa massaa, jotka sitten laitetaan vesisulattimeen yhdessä muodostamaan ohut kerros. Kun vesi kuivataan pois, selluun tarttuva kerros muodostaa tällöin esteen, joka pystyy pitämään nesteet sisällään.

Biohajoavat paperimukit on merkitty AAA-merkinnällä, joka osoittaa, että ne ovat AAA-kierrätyskelpoisia. Tämä tarkoittaa, että niiden kierrätettävyys on 95 % ja että ne voidaan teknisesti kierrättää tavallisen paperin kanssa. Tämän merkinnän lisäksi biohajoavat paperimukit on merkitty pohjassa numerolla '21', joka osoittaa, että ne kuuluvat lajitellun paperin joukkoon. Tämän tarkoituksena on auttaa jätelaitoksia erottamaan nämä mukit tavallisista, muovia sisältävistä mukeista, jotta biohajoavat paperimukit eivät joutuisi paperijätteeseen.

Mihin biohajoavat kaksiseinäiset pahvimukit sopivat? Koska muovikerros ei ole PE-muovia, paperimukien valmistuksessa ei ole käytetty öljyä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tuotannossa ei ole käytetty rajallisia luonnonvaroja. Sen seurauksena tämä tarkoittaa myös sitä, että paperimukien valmistuksen aikana syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Biopahvimukien merkinnät

SUP-direktiivi pantiin täytäntöön 3. heinäkuuta 2021. Tämä tarkoittaa, että kaikki juomamukit, jotka sisältävät muovia tai sitä muistuttavia materiaaleja, on varustettava merkinnällä "sisältää muovia". BIO-pahvimukimme sisältävät hyvin vähän mustetta, joka on verrattavissa samaan määrään muovia kuin mustetta on, mutta koska laki on hyvin epämääräinen sen suhteen, missä on muovia sisältävän kynnysarvo, emme pysty määrittämään, pitäisikö muovittomat paperimukimme merkitä tällä merkinnällä vai ei. Siksi laitamme merkinnän näihin muovittomiin paperimukeihin, mutta jos ette halua merkintää mukeihin, voimme valmistaa paperimukit myös ilman merkintää, mutta käytättehän niitä omalla vastuullanne.

Biohajoavat pahvimukit - tehty helpoksi

Biohajoavia pahvimukeja ei pitäisi olla vaikea löytää. Siksi teemme yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa. Koska käytämme vain EU:n alueella toimivia valmistajia, voimme toimittaa biohajoavat pahvimukit vain 3 viikossa. Voit tilata jopa vain 1000 kappaletta, ja lyhyen kuljetusreitin ansiosta kuljetuksen aikana syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna siihen, että kupit kuljetettaisiin Kiinasta tai vastaavasta maasta.

Me Limepackilla emme ajattele vain, että tuotteen pitäisi olla virheetön, vaan myös paperimukien tilaus- ja suunnitteluprosessin pitäisi olla helppokäyttöinen ja helppo! Tämän vuoksi olemme asettaneet suunnittelumallit saataville verkkosivuillemme, jotta voit ladata ne kätevästi. Lataa haluamasi malli, joka vastaa haluamaasi pakkaustyyppiä, ja liitä malli tilaukseesi. Autamme mielellämme myös suunnittelun luomisessa. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain liittää suunnittelutiedostot tilaukseen. Riippumatta päätöksestäsi lähetämme 3D-esikatselun hyväksyntääsi varten ennen kuin lähetämme kupit lopullisesti tuotantoon. 

DKSCD-PapCup-SP08MS3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Tästä voit tarkistaa, mitä sertifikaatteja valmistajillamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luuletkaan.

Good manufacturing practice

Hyvien tuotantotapojen tarkoituksena on varmistaa, että tuotteet ovat turvallisia kuluttajille ja että ne valmistetaan johdonmukaisesti niiden käyttötarkoitukseen sopivaan laatuun. Näin ollen se koskee sekä valmistus- että laadunhallintamenettelyjä.

ISO 9001:2015

ISO-sertifiointi on tunnettu kaikkialla maailmassa, ja erityisesti ISO 9001:2015 tunnetaan tuotteiden laadun indikaattorina. Tämä johtuu siitä, että sertifioinnissa on lukuisia periaatteita, jotka kuvaavat laatua.

ISO 14001:2015

Tässä ISO-sertifioinnissa on kyse kestävyydestä, erityisesti tuotannon ympäristövaikutuksista ja siitä, täyttääkö se yhä kasvavat vaatimukset ympäristöystävällisistä tuotteista.

FSC®

FSC-merkki tunnetaan monista eri paperituotteista, ja sen laajan käytön ansiosta siitä on tullut kestävän kehityksen symboli. FSC pyrkii varmistamaan, että kaikki paperimateriaali on peräisin metsistä, jotka voivat taata positiivisen vaikutuksen paikalliseen ympäristöön, metsään ja työntekijöihin. Meillä on FSC-sertifiointi FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Tämä on sertifiointi, jolla varmistetaan, että pakkaus täyttää tietyt elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutumista koskevat perusvaatimukset ja että siinä ei ole materiaaleja, joilla voi olla kielteisiä vaikutuksia terveyteen. 

Koko100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TyyppiYksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinenYksiseinäinenKaksiseinäinen
Ylä Ø63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Pohja Ø45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Korkeus60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Paino4,41 g7,10 g10,97 g9,34 g 14,82 g11,90 g18,83 g
Paperin paksuus270 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2
PintaMattaMattaMatta, kiiltäväMattaMatta, kiiltäväMattaMatta, kiiltävä
PainomenetelmäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejäOffset, CMYK-värejä
Kuppeja per putki50 kpl50 kpl25 kpl50 kpl20 kpl50 kpl20 kpl
Kuppeja per laatikko1.000 kpl1.000 kpl500 kpl1.000 kpl500 kpl1.000 kpl500 kpl
Paino per laatikko4, 25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Laatikon mitat310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Laatikoita per lava66302416161212
Kuppeja per lava66.000 kpl30.000 kpl12.000 kpl16.000 kpl8.000 kpl12.000 kpl6.000 kpl

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-04-20 (3 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota