Käärepaperi omalla painatuksella

Paras hintaPE-pinnoitettu
  • Valkoinen käärepaperi painatuksella, jossa on "White Hart" -logo.
  • Valkoinen voileipäpaperi painatuksella, jossa on 'Cocktail - bar & bistro' logo
  • Ruskea PE-päällystetty käärepaperi hampurilaisille omalla painatuksella
  • Räätälöity painettu voipaperi, jossa on 'Abigail's Donuts' -logo.
Valkoinen voileipäpaperi painatuksella, jossa on 'Cocktail - bar & bistro' logo

Käärepaperi omalla painatuksella

Paras hintaPE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Painolaatat
Yhteensä 2 011,60 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Jos käytät paljon hampurilaispaperia tai kulutuksesi on kokoajan kasvussa, massaerissä tuotetut voipaperimme ovat oikea ratkaisu sinulle. Hampurilaispaperi omalla painatuksella on täydellinen tapa varmistaa, että asiakkaasi muistavat sinut ja yrityksesi aina, kun he nauttivat ruokaasi. Suurissa erissä tilattua voileipäpaperia voimme tarjota huomattavasti edullisempaan hintaan per kappale. 

Flexo-painettu käärepaperi

Voipaperiamme voidaan painattaa vakiona Pantone väreissä, ja voit saada 4 eri väriä painatukseesi. Jos sinulla on erityistarve väreihin liittyen, voimme myös joissain tapauksissa painattaa jopa 6 eri värillä. Tässä tapauksessa hinta tulee kuitenkin olemaan korkeampi painolaattojen kustannusten takia. Voileipäapaperi voidaan painattaa toiselta puolelta paperia, joka ei ole päällystetty, mutta painatus heijastuu myös toiselle puolelle. Painatuksen muste on täysin elintarviketurvallinen ja hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvissa materiaaleissa.

Flexo-painatusmenetelmän hyvä puoli on se, että painatuslaatat ovat todella kestäviä ja niitä voidaan käyttää moneen kertaan uudestaan. Voimme käyttää samoja painatuslaattoja jopa 5 vuoden ajan, joka mahdollistaa sen, että sinun tulee maksaa laatoista vain kerran tämän ajan kuluessa. Jos haluat siis tilata jatkossa lisää, sinun ei tarvitse maksaa niistä enään uudelleen. 

Hampurilaispaperia EU:n parhailla hinnoilla

Jotta voimme varmistaa EU:n parhaimmat hinnat voipaperille omalla painatuksella, toimimme valmistajan kanssa, jonka minimitilausmäärä on 30 000 kappaletta. Syy korkeaan minimitilausmäärään on korkeat painatuslaattojen kustannukset, mutta heidän tehtaansa on yksi Euroopan suurimmista, joka mahdollistaa loistavan tuotantotehokkuuden ja matalat hinnat. Vakiotoimitusaikamme 30 000 kappaleelle voileipäpaperia on 6 viikkoa, mutta voimme erityistapauksissa toimittaa sitäkin nopeammin. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erityinen tarve, ja pyrimme auttamaan sinua. 

Laaja valikoima hampurilaispaperia omalla painatuksella

Yksi tämän valmistajan kanssa työskentelyn hienoista puolista on se, että suuren tuotantojärjestelmän ansiosta voimme räätälöidä voileipäpaperia juuri haluamasi kokoiseksi. Meillä on kaksi vakiokokoa: 300mmx400mm ja 400mmx500mm, mutta voimme valmistaa käärepaperia sekä pienempiin että suurempiin kokoihin. Meillä on vähimmäistilausmäärät: 50 000 kpl 300x400mm ja 30 000 kpl 400x500mm. Eniten käytetty kokomme on 400x500mm.

Voit aina valita kolmesta eri paperivaihtoehdosta, joista kaikki on päällystetty PE muovilla. PE muovi mahdollistaa paperin käytön erittäin rasvaisten ruokien säilyttämiseen. Voit valita voileipäpaperin valkoisena kahtena eri versiona (30 grammaa tai 40 grammaa), tai ruskean paperin (42 grammaa). Paperin väri tulee olemaan painatuksesi taustaväri, mutta voimme myös painattaa joka puolelle paperia. Paperin paksuus riippuu siitä, minkä laatuisen paperin valitset. Suosituimmat paperipaksuutemme ovat valkoinen (40 grammaa) ja ruskea (42 grammaa).

Saa apua pakkausammattilaisiltamme

Vakiotoimitusaikamme isoille erille voileipäpaperia omalla painatuksella on 9 viikkoa. Voimme joissain tapauksissa myös pyytää pikatoimitusta  viikossa, joten jos sinulla on erityistoive toimituksen suhteen, otathan meihin yhteyttä. Limepackin pakkausammattilaiset ovat käytettävissäsi koko tilausprosessin ajan aina suunnittelusta lähtien. 

DKSLQ-FooPap-20V2C40K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko300x400mm400x500mm
TaustaväritValkoinen ja RuskeaValkoinen ja Ruskea
Paperin paksuus (grammaa per m2)Valkoinen, PE-päällystetty: 22+8PE, Valkoinen, PE-päällystetty: 31+9PE, Ruskea PE-päällystetty: 32+10PEValkoinen, PE-päällystetty: 22+8PE, Valkoinen, PE-päällystetty: 31+9PE, Ruskea PE-päällystetty: 32+10PE
Värien määräJopa 4 Pantone-väriäJopa 4 Pantone-väriä
Painatus menetelmäFlexo painatusFlexo painatus
Fluoratut aineet?EiEi
Miten painatus asetetaan?Rekisteröimätön / rekisteröity (mahdollista)Rekisteröimätön / rekisteröity (mahdollista)
Vähimmäistilausmäärä50 000 kpl.30 000 kpl.
Kuinka se toimitetaan?LavaLava

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota