Voipaperi omalla painatuksella 500x335 mm

MittatilausleikkausBiohajoavaRasvanpitäväLämmönkestävä
  • Valkoinen hampurilaispaperi, jossa on 'Global Street Food Kitchen' logo ja ulkoasu.
  • Räätälöity valkoinen donitsipaperi, jossa 'Abigail's Donuts' -logo

Voipaperi omalla painatuksella 500x335 mm

MittatilausleikkausBiohajoavaRasvanpitäväLämmönkestävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 596,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Anna asiakkaillesi fantastinen elämys riippumatta siitä, ottavatko he ruokasi mukaan vai syövätkö he ravintolassasi. Räätälöity painettu voipaperi on täydellinen tapa esittää ruokasi tavalla, jolla asiakkaat tulevat muistamaan sinut. Käärepaperi logollasi on täydellinen voileiville, ranskalaisille, hampurilaisille ja monille muille pikaruoille. Paperi auttaa ruokaasi pysymään myös lämpimänä pidempään, kun se otetaan mukaan.

Täysiväriset voileipäpaperit painatuksella

Voieipäpaperiimme voidaan painattaa yhdelle puolelle, mutta painatuksen laadun ansiosta, se näkyy paperin kummallakin puolella. Voimme painattaa voipaperiamme CMYK ja Pantone väreillä. Yleisesti, painatamme hampurilaispaperia Pantone värejä käyttäen, mutta tässä tapauksessa käytettävissäsi on vain yhtä tai kahta väriä. Jos haluat painattaa paperia useammalla eri värillä, voimme käyttää myös CMYK värejä. CMYK väreillä voit painattaa niin monella värillä kun haluat, ilman lisäkustannuksia. Voileipäpaperin voit valita aina joko ruskealla tai valkoisella paperin värillä. Ruskea paperi tekee painatuksesta luonnollisemman ja hillitymmän näköisen, kun taas valkoinen heijastaa eri värejä paremmin.  

Laadukkaita voileipäpapereita 1000 kappaleesta alkaen.

Tämän valmistajamme avulla voimme toimittaa voileipäpaperia omalla painatuksella 1000 kappaleesta alkaen, 3 viikon toimitusajalla. Voimme kuitenkin tarjota pikakuljetusta, jos sinulle on kiireinen aikataulu. Jos sinulla on tarkka toimituspäivämäärä lyhyellä varoitusajalla, ota meihin yhteyttä, ja yritämme saada asian aikaiseksi. Voileipäpaperi omalla painatuksella on tehty Euroopassa, mikä tulee takaamaan myös matalammat hiilidioksidipäästöt kuljetuksen aikana. 

Käärepaperiamme painatuksella ei ole päällystetty muovilla, mikä vaikuttaa sen ominaisuuksiin ja kierrätys/kompostointi-mahdollisuuksiin positiivisesti. Vaikka voipaperi soveltuu monenlaisille elintarvikkeille, liika kosteus paperissa tekee siitä välittömästi liian märän ja aiheuttaa sen rikkoutumisen. Siksi emme suosittele paperin käyttämistä erittäin märälle ruoalle, kuten mehevälle lihapalalle. Koska paperia ei ole päällystetty, sitä on turvallista käyttää pakastimessa, uunissa ja mikrossa. Tämän lisäksi, voileipäpaperi painatuksella voidaan heittää luontoon ja kompostoida teoriassa, mutta suosittelemme kuitenkin heittämään sen roskakoriin, jotta se voidaan kerätä ja lajitella nopeammin kaatopaikoilla.

Koot ovat täysin räätälöitävissä

Kyseinen valmistajamme painattaa paperit aina koossa 500x335mm, mutta paperi voidaan leikata moneen eri muuhun kokoon maksutta. Joten, jos haluat esimerkiksi kokoa 250x150mm, paperi tulisi leikata ensin kokoon 250x335mm, minkä jälkeen paperia voidaan leikata vielä kerran, jotta koko 250x150mm saavutetaan. Tällöin saat loppujenlopuksi 4 palaa paperia yhteensä. Voit siis hyötyä tämän valmistajan valitsemisesta, jotta voit valita itsellesi mahdollisimman kustannustehokkaat koot. Jos et ole varma, millä eri koolla on järkevää toimia tällä tavalla, ota yhteyttä pakkausammattilaisiimme, jotka auttavat sinua mieluusti oikean suunnitelman ja koon etsimisessä. 

© Limepack. Illustration of custom cut.

Tilaa itsellesi hampuruilaispaperit painatuksella

Säästä aikaa ja rahaa, ja tilaa itsellesi uudet käärepaperisi omalla logolla verkkosivuiltamme. Jos sinulla on kysymyksiä, pakkausammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Tarjoamme 105 % hintatakuun kaikille tuotteille varmistaaksemme sinulle parhaan hinnan. Toimitamme tuotteet ilmaiseksi koko EU:hun, riippumatta siitä, haluatko ne toimitettavaksi liike- vai kotiosoitteeseesi. 

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko500 x 335 mm
Pituus 500 mm
Leveys 335 mm
Paino 6.7 grammaa
Taustavärit Valkoinen tai ruskea
Paperin paksuus (Grammaa per m²) 40g/m²
Väriratkaisut CMYK tai Pantone
Painatus menetelmä Offset painatus
Pinta Matta
Miten painatus asetetaan? Rekisteröity (täsmälleen sama paikka kummassakin paperissa)
Fluoratut aineet? Ei
Määrä per laatikko 1000 kpl.
Laatikon koko 500 x 350 x 350 mm
Laatikon paino 6.7 kg

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota