Hampurilaispaperi painatuksella

PE-pinnoitettu

Hampurilaispaperi painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 107,45 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Paranna asiakaskokemustasi meidän räätälöidyillä hampurilaispakkauksilla! Hampurilaisen pakkaus omalla painatuksella on täydellinen tapa tarjoilla herkullinen hampurilainen, ranskalaiset  tai paahtoleipä mukaan otettavaksi. Varusta hampurilaistasku omalla logollasi ja saa brändisi tunnetuksi. Meidän hampurilaistaskut ovat päällystetty sisäpuolelta PE-muovilla, mikä mahdollistaa mehukkaan burgerin säilyttämisen ilman ainuttakaan vuotamista. Vakiorasiamme ovat 16,5x15cm kokoisia ja ovat valittavissa joko valkoisena tai ruskeana. Valitse niistä mieluisasi ja ole meihin yhteydessä! Jos tarvitset suurempia hampurilaistaskuja, lähetä meille sähköpostia tai soita, ja me ratkaisemme asian.

Toimitusajat ja tilausmäärät

Saat hampurilaispaperisi painatuksella vain 7 viikossa tilauksesi jättämisestä. Arvioidut toimitusajat ovat aina näkyvillä nettisivuillamme tuotteen kohdalla, joka antaa sinulle arvioin siitä, milloin tuotteesi saapuvat. Kuten Limepackilla on tapana, toimitus on tietysti ilmainen!

Minimitilausmäärä on 35 000 kappaletta, mutta älä huoli, kyseisten pakkausten varastoiminen ei vie juuri lainkaan tilaa. Tuotteet säilyvät valmiina käytettäviksi yli vuoden ajan ja niiden laatu ei laske sen aikana. Käytä niitä, kun tarjoilet herkullisia hampurilaisiasi asiakkaillesi!

Painatukset ja koko

Hampurilaispakkaus painetaan Pantone väreillä ja voit valita enintään kahta eri väriä designiasi varten. Suunnitelmasi painomenetelmänä käytetään fleksopainatusta, ja voimme vakiona painaa enintään kahdella värillä. Meillä on mahdollisuus painattaa jopa kuudella värillä, mutta tällöin tilauksen vaadittava minimimäärä kasvaa. Valitse luonnollinen ilme ruskeilla hampurilaistaskuilla tai värikäs ilme valkoisilla. Me painatamme juuri sinun halauamasi suunnittelun - riippumatta brändisi vaatimuksista - me huolehdimme sinusta!

Hampurilaispaperit tulevat vakiona koossa 16,5x15cm. Ne toimivat täydellisinä pakkauksina hampurilaisille, paahtoleiville, pitaleiville ja monille muille saman kokoisille ruoille. Meillä on valmius muokata myös rasioiden kokoa tarvittaessa (toinen puoli on aina 1,5cm pidempi, jotta puolet voidaan erottaa helposti). Rasiat ovat tehty PE-muovi päällysteisestä sisäpuolesta, mikä tekee niistä hylkivämpiä rasvaisille ruoille - juuri niinkuin voipaperimmekin.

Hampurilaistaskumme aukeavat normaalisti kahdelta puolelta, mutta voimme myös liimata ne niin, että rasia aukeaa vain yhdeltä puolelta. Olemme erityisesti auttaneet paljon asiakkaitamme, jotka haluavat tarjota rasioista kalaa ja ranskalaisia perunoita tai churroja.

Paikallinen tuotanto

Painetut hampurilaispaperimme tuotetaan aina Euroopassa, niinkuin jokainen tuotteemme. Eurooppalaisessa tuotannossa on monia etuja, kuten lyhyemmät toimitusajat, pienemmät vähittäistilausmäärät ja korkea tuotteiden laatu. Yksi suurista eduista on myös pienemmät hiilidioksidipäästöt kuljetusten aikana, koska ne kuljetetaan lyhyemmiltä etäisyyksiltä, mikä on ympäristöystävällisempää. Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen mail@limepack.fi, jos haluat tietää lisää tuotteesta tai tuotantoprosessista. 

NASLQ-BurPoc-W2C35K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko16,5 x 15 cm
VäriValkoinen & ruskea
Paperin tyyppiPE-pinnoitettu
Onko hampurilaispaperia mahdollista saada muussa koossa?Kyllä, hampurilaispaperia voidaan valmistaa sekä pienempänä että suurempana. Toinen puoli on aina 1,5 cm pidempi kuin toinen, jotta sivut on helpompi erottaa toisistaan.
PainatusmenetelmäFlexopainatus (Pantone)
Vähimmäistilausmäärä35 000 kpl.
Miten painatus asetetaan?Rekisteröity (täsmälleen sama paikka kummassakin paperissa)
Putket per laatikko14
Määrä per putki200 kpl.
Määrä per laatikko2800 kpl.
Laatikoiden koko33 x 30 x 20 cm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota