Biohajoavat jäätelökupit omalla painatuksella

BiohajoavaParas hintaAAA-kierrätettävä
  • 115 ml biohajoava jäätelökuppi, jossa on logosi
  • 180 ml biohajoava jäätelökuppi, jossa on logosi
  • 220 ml biohajoava jäätelökuppi, jossa on logosi
220 ml biohajoava jäätelökuppi, jossa on logosi

Biohajoavat jäätelökupit omalla painatuksella

BiohajoavaParas hintaAAA-kierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 412,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Mikä olisi parempi tapa erottautua ja tarjoilla herkullista jäätelöäsi, kun tehdä se omalla logolla varustetuista biohajoavista jäätelökupeista? Meidän uniikeilla biohajoavilla jäätelöpikareilla varmistat, että jätät asiakkaillesi parhaan mahdollisen vaikutelman! Tilaa nyt ja saa biohajoavat jäätelökupit omalla logolla vain 4:ssä viikossa meidän vakiotoimituksella. 

Biohajoavat jäätelökupit 3:ssa koossa

Halusitpa sitten tarjoilla näytteitä kadulla, isompia annoksia herkullista jäätelöäsi myymälässäsi tai jotain siltä väliltä, me takaamme, että meillä on juuri oikea koko sinulle! Tutustu tarjoamiimme eri kokoihin ja valitse tuotteellesi sopiva. Biohajoavien jäätelökuppien mitat poikkeavat hieman tavallisista jäätelökupeistamme, ja niitä on saatavana seuraavissa 3 koossa: 115 ml (4 oz), 180 ml (6 oz) ja 220 ml (7 oz). Kupit on valmistettu mattapintaisina.

Päästä luovuutesi valloilleen

Biohajoavat jäätelökuppimme painetaan perinteisellä offset-painomenetelmällä, joka takaa korkealaatuisen tuloksen sekä pienissä että suurissa erissä. Painamme biohajoavat jäätelöpikarimme CMYK-väreillä täysväripainatuksella, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti valita ja sekoittaa melkein niin monta väriä kuin haluat, ilman että sinun tarvitsee maksaa lisäkustannuksia. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat! 

Jos tarvitset apua omien luovien ideoidesi toteuttamisessa, suunnittelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua suunnittelussa - täysin maksutta. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, ja yhdessä löydämme suunnittelun, joka edustaa brändisi olemusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kompostoitavat ja kierrätettävät jäätelökupit

Biohajoavat jäätelökuppimme ovat 100-prosenttisesti kompostoituvia ja kierrätettäviä. Tavallisille jäätelömukeille tyypillisen PE-pinnoitteen sijaan biohajoavat jäätelömukit on kerroksittain päällystetty vesipohjaisella pinnoitteella, joten ne ovat täysin kierrätettävissä paperin kanssa. Vaikka jäätelömukit ovat kompostoituvia, emme kehota sinua heittämään niitä luontoon, vaan kierrättämään ne asianmukaisesti. Jos olet epävarma, voit aina tarkistaa paikallisista kierrätyslaitoksista. Koska tavallisia ja biohajoavia jäätelömukeja voi olla hyvin vaikea erottaa toisistaan, haluamme torjua tätä merkitsemällä jäätelömukit biomerkinnöillä.

Limepackilta tilaamisen edut

Teemme yhteistyötä vain paikallisten valmistajien kanssa Euroopassa, minkä ansiosta voimme tarjota näin nopeat toimitusajat ja vain 750 kappaleen vähimmäistilausmäärät. Toinen suuri etu EU:n sisällä tapahtuvasta tuotannosta on alhaisemmat CO2-päästöt biohajoavien jäätelökuppien kuljetuksen aikana. Jos haluat tietää lisää toimintatavoistamme, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen mail@limepack.fi!

DKSCD-IceCup-PF08M8C

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Täältä voit tarkistaa, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luuletkaan.

Good manufacturing practice

GMP on takuu ja tapa, jolla valvotaan, että valmistaja noudattaa tuotteissaan kuluttajien turvallisuutta koskevia standardeja. Tämä sertifikaatti on myös laadun leima, joka osoittaa, että laatu on kuluttajien standardien mukaista.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 on laatujärjestelmän sertifikaatti. Tämä sertifikaatti tarkoittaa, että organisaatio on tarkistanut, että tuotanto noudattaa jatkuvasti monia eri periaatteita. Yksi näistä periaatteista on jatkuvasti laadukkaiden tuotteiden toimittaminen.

ISO 14001:2015

Tämä sertifikaatti takaa, että tuote täyttää tietyt ympäristöstandardit ja että se vähentää jatkuvasti ympäristövaikutuksiaan. Sillä varmistetaan, että tuotanto toteuttaa ympäristöä koskevia toimia.

FSC®

FSC eli Forest Stewardship Council®, on riippumaton järjestö, joka on perustettu keskittymään siihen, että paperiteollisuus takaa hyvät olosuhteet työntekijöille ja metsille. Tämä tarkoittaa sitä, että puita ei kaadeta enempää kuin istutetaan, ja että tuotanto tukee paikallista ympäristöä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Kyseessä on pakkausturvallisuuden valvontajärjestelmä, joka on standardi sille, miten valmistajan on varmistettava, että miten elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja käsitellään ja että ne täyttävät niiden kanssa kosketuksiin joutumisen asettamat vaatimukset.

Koko115 ml (4 oz)180 ml (6 oz)220 ml (8 oz)
Korkeus46 mm54 mm54 mm
Halkaisija (yläosa)77 mm87 mm95 mm
Halkaisija (pohja)61 mm68,5 mm77,5 mm
Paino7,2 g9 g9,7 g
Paperin paksuus340 g/m2340 g/m2340 g/m2
PintaMattaMattaMatta
Painatus menetelmä Offset (CMYK-värit)Offset (CMYK-värit)Offset (CMYK-värit)
Määrä per putki40 kpl.30 kpl.35 kpl.
Määrä per laatikko1000 kpl.750 kpl.875 kpl.
Laatikon mitat 39 x 39 x 52 cm55 x 35,5 x 40,5 cm59 x 39 x 44 cm
Laatikon paino7,7 kg7,25 kg9,01 kg
Laatikoita per lava242020
Määrä per lava24 000 kpl.15 000 kpl.17 500 kpl.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-04-27 (4 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota