Painetut jäätelökupit kansilla

PE-pinnoitettuPakastettava

Painetut jäätelökupit kansilla

PE-pinnoitettuPakastettava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 119,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Anna asiakkaillesi ammattimainen ilme yrityksestäsi ja tuotteestasi kannellisilla jäätelökupeilla, joissa on oma painatuksesi. Voimme painattaa kupin koko pinnan ja kannen, joten mahdollisuutesi ovat rajattomat. Jäätelökuppejen pinta on kiiltävä, mikä edesauttaa ammattimaista ilmettä ja saa painatuksesi kirkkaasti ja selkeästi näkyviin. 

Jäätelöpikarit painatuksella ovat tehty sellaisista materiaaleista, että ne kestävät täydellistä pakastamista minkä tahansa nesteen tai ruoan kanssa. Koska kuppi on tehty pakastamista varten, se kestää pakasteessa jopa 6 kuukautta. 

Vakiona, jäätelökuppia ei ole tehty nesteiden tai ruokien kanssa, jotka sisältävät suuria määriä rasvaa tai alkoholia, koska se voi aiheuttaa vuotoa. Voimme kuitenkin pyynnöstä tehdä sellaisia, mutta otathan meihin yhteyttä ennen sitä. 

360 asteen täysväripainetut kannelliset jäätelöpikarit

Painamme jäätelökupit ja kannet CMYK-väreillä, jolloin voit käyttää lähes kaikkia värejä. CMYK-värit ovat tuttuja esim. käyntikorteista. CMYK-väreillä painamisen selkeä etu on se, että kustannukset ovat samat riippumatta siitä, haluatko painattaa mukeihin 2 väriä vai 7 väriä.

Anna kannellisten jäätelökuppien esittää tuotemerkkisi ja varmista, että tuotteesi erottuu kilpailijoistasi, olipa kyse sitten ruokakaupassa edustamisesta tai siitä, että haluat tarjoilla ruokasi vain yksinkertaisesti hyvännäköisessä pakkauksessa.

Tarjoamme tilausmääriä 1000 kappaleesta alkaen, mikä mahdollistaa sen, että voit tilata monia erilaisia designeja ilman, että saat kaikkia niistä aivan liikaa. Limepackilta tilaat juuri sen verran, kun tarvitset. 

Kaksi eniten käytettyä kokoa

Kannelliset jäätelökuppimme omalla painatuksella tulevat kahdessa eri koossa: 300ml ja 480ml. Kokoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten isompien ja pienempien ruoka-annoksien tarjoiluun, ja jotkut käyttävät niitä myös jogurtin tarjoiluun hedelmien ja pähkinöiden kanssa asiakkaille aamiaiseksi.

480 ml:n pakkausta käytetään pääasiassa ruokakaupoissa myytävään jäätelöön, ja se on itse asiassa samankokoinen kuin Ben&Jerrys®-jäätelöpakkaukset. 300 ml:n kokoa käytetään monissa kahviloissa tai jäätelökaupoissa hedelmien, marjojen tai vihannesten myyntiin, joita asiakkaat haluavat ottaa mukaansa.

Jos etsit muita kokoja kuin 300 ml ja 480 ml, niin tiedämme myös joitakin valmistajia, jotka voivat valmistaa kuppeja pienemmissä koissa, joten ota meihin yhteyttä.

Tuotanto EU:ssa

Meidän kannelliset jäätelöpikarit painatuksella valmistetaan Euroopassa takaaksemme korkean laadun, pienemmät vähittäistilausmäärät ja matalammat hiilidioksidipäästöt valmistuksen ja kuljetuksen aikana. Vakio toimitusaikamme on 5 viikkoa, mutta jos sinulla on tietty toimituspäivä, ota yhteyttä meihin, niin voimme yleensä nopeuttaa tuotantoa tai lähettää sen nopeammin.

DKSDQ-FooCup-FT12GL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko 300 ml (12 oz) 480 ml (16 oz)
Korkeus 88 mm 117 mm
Ylä Ø 90 mm 90 mm
Pohja Ø 73 mm 73 mm
Paino 11,8 g 14,4 g
Paperin paksuus (g/m2) 340 g/m2 + 18 PE g/m2 340 g/m2 + 18 PE g/m2
Pinta Kiiltävä Kiiltävä
Painatus menetelmä Offset, CMYK Offset, CMYK
Kuppeja per laatikko 500 kpl 500 kpl
Kansia saatavilla? Kyllä Kyllä
Kannen korkeus 15 mm 15 mm
Kansi Ø 90 mm 90 mm
Kannen paino 6,28 g 6,28 g

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-04 (5 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota