Paperikassit omalla painatuksella

BiohajoavaParas hinta
  • 8L painettu kraft-paperi kassi kahvalla
  • 8L valkoinen paperikassi kahvalla ja logolla
  • 15L painettu valkoinen paperikassi kahvalla ja logolla
  • 8L kraft-paperikassi logollasi varustettuna
  • 12L kraft-paperikassi ilman kahvaa take away -juomille ja ruoalle.
  • 16L kraft-paperikassi ilman kahvaa takeawayta varten
  • 24L kraft-paperikassi ilman kahvaa, jossa logo
  • Räätälöity painettu kraft-paperikassi  'Mineslund' logolla
12L kraft-paperikassi ilman kahvaa take away -juomille ja ruoalle.

Paperikassit omalla painatuksella

BiohajoavaParas hinta
Kappalehinta
Säästä
Painolaatat
Yhteensä 2 107,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Olemalla verrattoman halpa ja sopiva kaikkiin käyttötarkoituksiin, meidän parhaiten hinnoitellut painetut paperikassit ovat täydellinen lisä yrityksellesi. Kattavan valikoiman ansiosta niitä voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen, kuten takeaway ruoan kantamiseen. Joten haluatko ympäristöystävällisen take away kassin omalla logollasi? Sitten meidän painetut paperikassit ovat sinulle oikea valinta. 

Toimitusajat, jotka soveltuvat tarpeillesi

Tarjoamme ilmaiset toimitukset koko EU:n alueelle. Vakiotoimitusaikamme on 13 viikkoa riippuen siitä, kuinka kiireinen valmistajamme on. Jos sinulla on tiukka määräaika, ota meihin yhteyttä, niin sovimme sinulle toimituspäivän.

Koot

Valikoimassamme on 6 vakio paperikassia, jotka edustavat yleisimpiä kokoja, joita tarvitaan ruoan ottamiseen mukaan. Kuusi vakiokokoa ovat seuraavat: (220x125x290 mm), 12L (350x170x245 mm), 15L (250x150x340 mm), 17L (250x200x260 mm), 25L (250x150x430 mm) ja30L (320x170x450 mm). 

Mihin eri kokoja käytetään?

Paperikassien laaja valikoima mahdollistaa erilaiset käyttötarkoitukset. Riippumatta siitä, onko sinulla esimerkiksi kahvila ja haluat antaa asiakkaillesi kassiin mehua ja voileipää tai sitten ravintola ja haluat, että asiakas voi ottaa isompia ruokia mukaansa - meillä on sopiva koko yrityksellesi. 

8 litran kokoa käytetään pääasiassa kahviloissa tai voileipäkaupoissa, jolloin ruoka laitetaan pussiin ja juomat laitetaan pidikkeeseen, jonka kanssa asiakas voi kävellä. 

Jos haluat, että asiakkaasi voivat pitää juomat ja ruoan yhdessä pussissa, 12 litran koko on tähän tarkoitukseen käytetyin. Tätä kokoa käyttävät myös jotkut hampurilaispaikat ja ravintolat.

15L:n laukussa ei ole kahvaa, ja sen koko on itse asiassa todella tuttu. Saat sen tilatessasi McDonald'sista tai Burger Kingistä. 

17 litran koko on käytetyin koko kaikista paperikasseistamme, joita käytämme ruoan ottamiseen mukaan. Tätä kokoa käyttävät kahvilat, ravintolat, salaattibaarit ja kaikki muutkin. Syy, miksi koko on niin suosittu, on se, että siihen mahtuu helposti kahden tai useamman henkilön menu ja juomat. 

25L on käytetyin kokomme kahvattomille paperikasseille, ja kokoa käyttävät erityisesti hampurilaispaikat, koska pussiin mahtuu helposti pari hampurilaista ja juomat. 

30L tai double up, kuten me sitä kutsumme, on vielä hieman suurempi kuin 25L:n pussimme, joten siihen entistä enemmän hampurilaisia. Sitä käytetään kuitenkin pääasiassa grillipaikoissa tai ravintoloissa, jotka valmistavat ruokaa lapsiperheille. 

Edellä mainitut koot ovat kaikki käytetyimpiä takeaway ruoan valmistajien keskuudessa, mutta jos sinulla on erityistarpeita tietylle koolle, otathan meihin yhteyttä ja suunnittelemme sinulle juuri sinulle sopivan kokoisen paperikassin.

Valitse kahvallisten ja kahvattomien paperikassien väliltä

Kuusi eri paperikassin kokoa mahdollista sinun löytävän itsellesi juuri sopivan. Toinen asia mitä sinun tulisi miettiä koon lisäksi paperikassia valitessasi on se, otatko kassin kahvalla vai ilman. Meillä on neljä eri kokoa paperikassille ilman kantokahvaa: 8L, 15L, 25L, 30L. Ja kaksi kokoa kahvallisille: 12L ja 17L. Jos valitset koot, joissa ei ole kahvoja, ne ovat hieman pidempiä, ja laukku suljetaan rullaamalla sitä hieman alaspäin. 

Hanki unelmiesi muotoilu paperikasseihisi

Paperikassimme painetaan Pantone-väreillä, ja voit valita kaikkien Pantone-vakiovärien välillä, mutta jos haluat käyttää valkoista tai metallivärejä, voimme tehdä sen pyynnöstä. Pystymme painamaan paperikassit 4:llä Pantone-värillä, joten ei ole väliä, onko sinulla yksityiskohtainen suunnitelma vai haluatko logosi vain yhdellä värillä paperikasseihin. Suunnittelijatiimimme auttaa sinua mielellään sen toteuttamisessa, mutta tarvitsemme vektoroidut tiedostot, jotta voimme tehdä suunnittelun paperikasseihin. 

Koska paperikassien pinta-ala on melko suuri, hinta riippuu siitä, kuinka suuren painatusalueen tarvitset. Myymälässämme oleva hinnoittelu koskee 30 prosentin väripeittoa, mutta jos tarvitset suurempaa painatuspeittoa, ota meihin yhteyttä, niin teemme sen ja annamme sinulle oikean hinnan. Meillä on kuitenkin usein kokemusta siitä, että tarvittava painatuspeitto on vain 30 %. 30 prosentin kattavuus koskee sekä paperipussien etu- että takapuolta, joten saat logosi molemmille puolille ilman lisämaksua. Emme valitettavasti pysty painamaan paperipussien pohjalle.

Painamme paperipussit flexo-painatuksella, ja tässä painomenetelmässä käytettävät painolaatat on valmistettu kumista, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Siksi voimme käyttää niitä monta kertaa ennen kuin meidän tarvitsee tehdä uusia. Painolaattoja säilytetään ja säästetään jopa 5 vuotta, ja sinun on maksettava painolaattojen kustannukset vain kerran, kun teet meille ensimmäisen tilauksesi. 

Kassien taustaväri

Yksi asia, joka vaikuttaa paljon paperikassien ulkonäköön, on niiden taustaväri, koska emme voi painaa niitä kauttaaltaan. Meillä on paperikasseja kahdella vakiovärillä; valkoinen ja kraft. Kraft-väriä käytetään useimmiten taustavärinä yksinkertaisempiin, parin värin painatuksiin, koska kraft-värit saavat pussin näyttämään hyvin luonnolliselta. Valkoinen väri sopii hyvin, jos suunnittelussasi on suurempi painatuspeitto, ja se toimii erityisen hyvin yhdessä kuvioiden ja kirkkaampien värien kanssa. 

DKSTC-PapBag-12K1C4K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko8L - Kahvaton12L - Kahvaton16L - Kahvaton24L - Kahvaton13L - Kahvallinen15L - Kahvallinen
TaustaväriRuskeaRuskeaRuskeaRuskea tai ValkoinenRuskea tai ValkoinenRuskea tai Valkoinen
Leveys220mm250mm250mm320mm250mm350mm
Syvyys125mm150mm150mm170mm200mm170mm
Korkeus290mm340mm430mm450mm245mm260mm
Kahvalla?EiEiEiEiKylläKyllä
Painatus menetelmäFlexo painatus, 4 Pantone väriäFlexo painatus, 4 Pantone väriäFlexo painatus, 4 Pantone väriäFlexo painatus, 4 Pantone väriäFlexo painatus, 4 Pantone väriäFlexo painatus, 4 Pantone väriä
Paino alue30% molemmilla puolilla30% molemmilla puolilla30% molemmilla puolilla30% molemmilla puolilla30% molemmilla puolilla30% molemmilla puolilla
Vähimmäistilausmäärä3 000 kpl3 000 kpl3 000 kpl3 000 kpl3 000 kpls3 000 kpl
Paperin paksuus70 g/m²70 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-29 (13 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota