Katso

Miten tilata

Laadukkaat tukku-paperipillit edulliseen hintaan!

Uskomattoman korkean laadun ja laajan käyttömahdollisuuden ansiosta paperipillit sopivat erinomaisesti jääkahveihin, pirtelöihin, cocktaileihin ja... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... ja moniin muihin juomiin. Oletko kahvilan, hampurilaisravintolan omistaja tai haluaisitko vaikka jakaa alkoholinäytteitä? Silloin suuri valikoimamme paperipillejä tekee sinulle helpoksi käyttää ympäristöystävällistä vaihtoehtoa muovipillille. Paperipillit antavat sinulle myös mahdollisuuden painattaa pilliin oman suunnittelusi tai logosi, jotta asiakkaasi tietävät aina juovansa sinun juomaasi. 

Emme ainoastaan keskity toimittamaan suurinta valikoimaa, vaan meille on samalla tärkeää, että laatu on huippuluokkaa. Näin varmistetaan, että juomasi ei maistu paperilta ja pillien kestävyys on huippuluokkaa.

Yli 8 tunnin taattu kestävyys

Takaamme, että paperipillit kestävät juomissa jopa 8 tuntia liukenematta. Emme kuitenkaan voi taata 8 tunnin kestävyyttä kuumissa tai alkoholipitoisissa juomissa. Paperipillit on valmistettu voimassa olevan elintarvikelainsäädännön mukaisesti ja ne on valmistettu elintarvikkeisiin hyväksytyistä materiaaleista ja väreistä. Lisäksi ne ovat 100-prosenttisesti vapaita lyijystä, kloorista ja pehmittimistä.

Lisää tietoisuutta kestävyydestä yrityksessäsi

Ilmastonmuutos ja ympäristö ovat epäilemättä sekä yritysten, kuluttajien että lainsäätäjien erittäin tärkeinä pitämiä aiheita - ja hyvästä syystä. Kasvava tietoisuus muovipillien ongelmasta on johtanut siihen, että niiden myynti kielletään Euroopan unionissa vuodesta 2021 alkaen. Me Limepackilla haluamme edistää tätä myönteistä kehitystä tekemällä yrityksille helpoksi siirtyä muovipillien käytöstä paperipilleihin. Saavutamme tämän tekemällä yhteistyötä ainoastaan EU:ssa sijaitsevien valmistajien kanssa, mikä takaa lyhyempien toimitusmatkojen ansiosta alhaisemmat hiilidioksidipäästöt kuljetuksen aikana.

100 % kompostoituvat paperipillit 

Koska paperipillit on valmistettu 100-prosenttisesti paperista ja elintarviketurvallisesta liimasta, ne ovat kompostoituvia, ja ne tarvitsee vain kompostoida suolavedessä. Jos paperipillit kerätään ja lähetetään kompostoitaviin laitoksiin, kestää vain 1-2 kuukautta kunnes ne hajoavat. Voit siis hyvällä omatunnolla ostaa uudet paperipillit Limepackista.

Paperipillit: Mahdollisuuksien maa

Viime vuosikymmenten aikana olemme tottuneet käyttämään muovipillejä useimmissa sosiaalisissa yhteyksissä, olipa kyse sitten juomasta diskossa, limusta ruoan kanssa tai herkullisesta pirtelöstä kahvilassa. Monet ajattelevat, että nämä mahdollisuudet ovat menneet, kun siirrytään paperipilliin, koska niiden luullaan olevan kestämättömiä taivutettamattomia. Pystymme siis valmistamaan tavallisia pillejä, mutta myös taivutettavia. Riippumatta siitä, missä haluat käyttää pillejäsi, voimme auttaa sinua. Takaamme, että paperipillimme ansiosta sinun ei enää tarvitse pelätä huonoa laatua. Eri kokoisten pilliemme avulla voimme myös varmistaa paremman kokemuksen asiakkaillesi.

Voinko saada logoni paperipilliin?

Haluaisitko tehdä brändistäsi näkyvämmän ja saada saman ilmeen kaikkiin yrityksesi aspekteihin? Silloin omalla painatuksella varustetut paperipillit ovat täydellinen tapa tehdä se. Olipa mielessäsi sitten jokin tietty malli tai jos haluat logosi keskeiseen asemaan, meiltä saat kaiken. Sinun ei tarvitse edes huolehtia suunnittelemisesta itse - autamme mielellämme suunnittelussa! Lisäksi suunnittelijamme lähettävät sinulle ilmaisen esikatselukuvan ja viimeistelevät suunnittelusi, kunnes olet siihen 100-prosenttisen tyytyväinen.

Mitä värejä painatuksessa käytetään? 

Paperipillit painetaan oletusarvoisesti Pantone-väreillä, ja tarjoamme laajan värivalikoiman, josta voit valita - punainen, keltainen, vihreä ja sininen sekä monia muita! Pantone-värit takaavat väritarkkuuden, mikä varmistaa, että tulostuksen värit vastaavat juuri valitsemiasi värejä. Oletusarvoisesti pillimme painetaan 1 tai 2 Pantone-värillä, mutta jos haluat suunnittelussasi enemmän värejä, voimme myös painaa CMYK-väreillä. Painatus tehdään aina ennen kuin paperi kääritään pillin ympärille, jolloin varmistetaan, että suunnittelemasi kuvio kattaa pillin koko pinnan.

Suuri valikoima paperipillejä

Me Limepackilla pyrimme aina tarjoamaan suurimman valikoiman laadukkaita tuotteita parhaaseen hintaan. Siksi tarjoamme useita eri pituuksia ja leveyksiä, joista voit valita tarpeisiisi sopivan. Tarjoamme pituuksia alkaen 150 mm:stä aina 250 mm:iin asti ja leveyksiä jopa 12 mm:n leveydeltä.

Seuraavassa on muutamia ehdotuksia eri pituuksien ja leveyksien tyypillisistä käyttötarkoituksista:

  • "Cocktail-paperipillit" (pituus 140-150 mm, leveys 6-8 mm)

Nimi kertoo melkein kaiken, mutta cocktail-pillit sopivat pituutensa ja halkaisijansa ansiosta erinomaisesti cocktaileihin hotellin aulassa tai mukavassa cocktail-baarissa kulman takana. Pituutensa vuoksi pilli työntyy hieman ulos tavallisesta cocktail-lasista, ja sitä voidaan siksi käyttää cocktailin sekoittamiseen, jolloin tavallista sekoitinta ei tarvitse käyttää. Meillä on laaja valikoima värejä ja malleja, joten voit valita yrityksellesi parhaiten sopivan ulkoasun. Yleisimmin käyttämämme väri on musta, sillä se antaa rustiikkisen ilmeen ja sitä voidaan käyttää useimpiin juomiin.

  •  "Vakio" paperipillit (pituus 200-210 mm, leveys 8 mm)

Vakiopaperipillimme ovat useimmiten käytössä limsojen, limonadien ja monien muiden virvoitusjuomien juomissa. Nämä pituudet sopivat pieniin, keskikokoisiin ja suuriin kuppeihin. Standardipilli sopii 240 ml:n, 350 ml:n ja 450 ml:n paperimukeihimme. 

  • "Jumbo"-paperipillit (pituus 230-250 mm, leveys 10-12 mm)

Jumbo-pillit sopivat leveytensä ansiosta erinomaisesti kahviloihin, jäätelöliikkeisiin ja yrityksiin, jotka myyvät pirtelöitä, kuplateetä, slushieita jne. Tämä johtuu siitä, että leveä halkaisija varmistaa, että paksumpi juoma pääsee kulkemaan pillin läpi, mikä takaa tasaisen virtauksen.

Jos sinulla on kysyttävää pillien koosta tai olet epävarma siitä, mitkä pillit sopivat sinulle parhaiten, voit aina ottaa meihin yhteyttä! Voimme myös räätälöidä pillien kokoa, jos sinulla on erityisiä toiveita.

Joitakin hauskoja tapauksia erilaisista käyttötavoista

Paperipillejä ei aina käytetä vain juoman juomiseen. Meillä on ollut erilaisia lähestymistapoja siihen, mihin paperipilliä voisi käyttää: jotkut ovat laittaneet pillien päälle suklaakuorrutettuja mansikoita, kun ne on tarjoiltu pirtelön kanssa. He pystyivät tehdä niin, koska kolmikerroksiset paperipillit ovat niin vahvoja, ettei niillä ole mitään ongelmia pitää painavia asioita pillin kärjessä ilman, että ne katkeaisivat keskeltä. Joissakin baareissa on myös ollut syntymäpäiväjuhlia, joissa pilleistä on tehty lippuja syntymäpäiväjuhlien kunniaksi. 

Eurooppalainen tuotanto

Meillä Limepackilla on perinne tehdä yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa. Teemme näin varmistaaksemme asiakkaillemme nopeat toimitukset, hyvät hinnat ja alhaisen CO2-päästön kuljetuksen aikana.  Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa paperipillejä vain 4 viikossa, ja mikä parasta, kuljetuksen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset.

Miten paperipillit valmistetaan

Saatat luulla, että paperipillien valmistus on pitkä ja monimutkainen prosessi, mutta niiden valmistaminen on itse asiassa melko yksinkertaista. Ensimmäiset paperipillit valmistettiin massatuotantona jo vuonna 1890, kun keksijä Marvin Stone oli kaksi vuotta aiemmin patentoinut ne. Hän keksi paperipillit kietomalla paperiliuskoja kynän ympärille ja liimaamalla ne yhteen - ja niin se alkoi. 

Nyt on kulunut yli 120 vuotta siitä, kun Marvin patentoi tapansa valmistaa paperipillit, eikä tuotantotapa ole juurikaan muuttunut sen jälkeen. Nykyään tarjolla on kuitenkin paremmat tuotantolaitteet, vahvempi elintarviketurvallinen liima ja paremmin käsitellyt paperiliuskat. Paperipillien laatu riippuu niiden paksuudesta ja siitä, kuinka monta paperikerrosta on käytetty niiden valmistuksessa. Valmistajat, joiden kanssa työskentelemme, laittavat kolme paperikerrosta päällekkäin, jotka he käärivät päällekkäin varmistaakseen mahdollisimman suuren kestävyyden ja varmistaakseen, etteivät ne kastu käytössä.

Jos haluat saada paperipilliisi painatuksen, riippuu siitä, valitsetko tamponipainatuksen vai all-over-painatuksen. Jos ne valmistetaan tamponipainatuksella, painatus tehdään pillien valmistuksen jälkeen. Jos ne valmistetaan all-over-painatuksella, paperi painetaan ennen kuin se rullataan paperipilliksi.

Paperipillien joustava tuotanto

Paperipillien valmistustapa on, kuten sanottu, melko joustava, koska paperi kiedotaan metallitangon ympärille. Tangon leveys voidaan mukauttaa, ja paperipillit voidaan leikata haluamasi pituisiksi. Jos sinulla on paperipillien pituutta tai leveyttä koskevia henkilökohtaisia tiedusteluja, voimme auttaa niissä.

Muoviset pillit vs. paperipillit

Tärkein syy paperipillien suureen kysyntään on muovin selkeät ympäristövaikutukset ja seuraukset merieläimille.

Muovin seurauksia valtamerten elämään on vaikea sivuuttaa, sillä tutkijaryhmä arvioi, että maailman rannoilla on noin 8,3 miljardia muovipilliä. Muovi pysyy, kunnes poistamme sen, sillä muovi ei hajoa luontoon päinvastoin kuin paperi. Jos paperipillejä olisi ollut 8,3 miljardia, olisi kestänyt noin 6 kuukautta ennen kuin ne olisivat hajonneet ja tulleet jälleen osaksi luontoa.

Muovi- ja paperipillien ympäristö- ja ilmastovaikutusten vertailu voi olla hieman vaikeampaa. Paperipillien ilmeinen etu muovipilliin verrattuna on se, että muovipillit valmistetaan öljystä, joka on rajallinen luonnonvara, toisin kuin paperipillit, jotka valmistetaan uudelleen istutettavista puista.

Muovipillien valmistuksen yhteydessä syntyy kuitenkin vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin paperipillien valmistuksen yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että öljyn käsittelyyn ja muotoiluun tarvitaan paljon vähemmän energiaa kuin puun käsittelyyn, koska puu on hakattava metsästä, sitten se on myös muutettava paperimuotiksi, valettava paperiksi ja lopulta jalostettava ja muokattava pilliksii. Muovi taas valetaan vain öljystä ja sitten se kuumennetaan ennen kuin se jalostetaan ja muotoillaan pilliksi.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota