Katso

Miten tilata

Laadukkaat paperipillit painatuksella

Uskomattoman korkean laadun ja laajan käyttömahdollisuuden ansiosta paperipillit sopivat erinomaisesti jääkahveihin, pirtelöihin, cocktaileihin ja moniin muihin juomiin.... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...in. Oletko kahvilan, hampurilaisravintolan omistaja tai haluaisitko vaikka jakaa alkoholinäytteitä? Silloin suuri valikoimamme paperipillejä tekee sinulle helpoksi käyttää ympäristöystävällistä vaihtoehtoa muovipillille. Paperipillit antavat sinulle myös mahdollisuuden painattaa pilliin oman suunnittelusi tai logosi, jotta asiakkaasi tietävät aina juovansa sinun juomaasi. 

Emme ainoastaan keskity toimittamaan suurinta valikoimaa, vaan meille on samalla tärkeää, että laatu on huippuluokkaa. Näin varmistetaan, että juomasi ei maistu paperilta ja pillien kestävyys on huippuluokkaa.

Taattu yli 2 tunnin kestävyys

Takaamme, että paperipillit eivät liukene, kun niitä pidetään juomissa alle 2 tuntia. Tämä koskee myös muita juomia. Emme kuitenkaan voi taata 2 tunnin kestävyyttä kuumissa tai alkoholia sisältävissä juomissa. Paperipillit on valmistettu voimassa olevan elintarvikelainsäädännön mukaisesti ja ne on valmistettu elintarvikkeisiin hyväksytyistä materiaaleista ja väreistä. Lisäksi ne ovat 100-prosenttisesti vapaita lyijystä, kloorista ja pehmittimistä.

Lisää tietoisuutta kestävyydestä yrityksessäsi

Ilmastonmuutos ja ympäristö ovat epäilemättä sekä yritysten, kuluttajien että lainsäätäjien erittäin tärkeinä pitämiä aiheita - ja hyvästä syystä. Näin ollen myös muovipillit ovat olleet silmätikun alla, ja on päätetty, että muovipillien myynti EU:ssa kielletään vuodesta 2021 alkaen. Me Limepackilla haluamme edistää tätä myönteistä kehitystä tekemällä yrityksille helpoksi siirtyä muovipillien käytöstä paperipilleihin. Teemme yhteistyötä vain EU:ssa toimivien valmistajien kanssa, mikä takaa alhaiset CO2-päästöt kuljetuksen aikana.

100 % kompostoituvat paperipillit 

Koska paperipillit on valmistettu 100-prosenttisesti paperista ja elintarviketurvallisesta liimasta, ne ovat kompostoituvia, ja ne tarvitsee vain kompostoida suolavedessä. Jos paperipillit kerätään ja lähetetään kompostoitaviin laitoksiin, kestää vain 1-2 kuukautta kunnes ne hajoavat. Voit siis hyvällä omatunnolla ostaa uudet paperipillit Limepackista.

Paperipillit: Mahdollisuuksien maa

Viime vuosikymmenten aikana olemme tottuneet käyttämään muovipillejä useimmissa sosiaalisissa yhteyksissä, olipa kyse sitten juomasta diskossa, limusta ruoan kanssa tai herkullisesta pirtelöstä kahvilassa. Monet ajattelevat, että nämä mahdollisuudet ovat menneet, kun siirrytään paperipilliin, koska niiden luullaan olevan kestämättömiä taivutettamattomia. Pystymme siis valmistamaan tavallisia pillejä, mutta myös taivutettavia. Riippumatta siitä, missä haluat käyttää pillejäsi, voimme auttaa sinua. Takaamme, että paperipillimme ansiosta sinun ei enää tarvitse pelätä huonoa laatua. Eri kokoisten pilliemme avulla voimme myös varmistaa paremman kokemuksen asiakkaillesi.

Voinko saada logoni paperipilliin?

Haluaisitko tehdä brändistäsi näkyvämmän ja saada saman ilmeen kaikkiin yrityksesi aspekteihin? Silloin omalla painatuksella varustetut paperipillit ovat täydellinen tapa tehdä se. Meillä on mahdollisuus tehdä joko kaksivärinen tai nelivärinen painatus, joten jos sinulla on logo, kuvio tai mikä tahansa suunnitelma pilliisi, me voimme painattaa sen. Et tarvitse edes omaa suunnittelijaa, autamme sinua mielellämme suunnittelun perustamisessa.

Mitä värejä voin käyttää painatuksessa?

Käytämme 10:tä eri Pantone-väriä, mikä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia valita täydellisen painatuksesi. Voit valita seuraavista väreistä: laivastonsininen, prosessinsininen, vedensininen, vihreä, keltainen, oranssi, punainen, vaaleanpunainen, violetti ja musta. Aluksi saattaa vaikuttaa siltä, että värivaihtoehtoja on vähän, mutta meillä ei ole koskaan ollut vaikeuksia, että asiakkaat löytäisivät täydellisen värivaihtoehdon. Painomenetelmästä riippuen painatus tehdään joko jo valmiiksi tehtyihin paperipilliin tai tavalliseen paperiin ennen kuin ne taitetaan paperipilliksi.

Suuri valikoima paperipillejä

Me Limepackilla pyrimme aina tarjoamaan suurimman valikoiman laadukkaita tuotteita parhaaseen hintaan, ja juuri siksi tarjoamme 3-kerroksisia paperipillejämme 5:ssä eri koossa: "cocktail-pillit" on 150 mm korkea ja halkaisijaltaan 6 mm, "standardi" on halkaisijaltaan 6 mm ja 210 mm korkea, "standardi pitkä" on halkaisijaltaan 6 mm ja 250 mm pitkä, "jumbo" on halkaisijaltaan 8 mm ja 200 mm pitkä ja "jumbo pitkä" on halkaisijaltaan 8 mm ja 250 mm pitkä. Tarjoamme myös kahta kokoa taivutettavia pillejä, molemmat ovat halkaisijaltaan 6 mm, mutta meillä on "iso", jonka pituus on 260 mm ja joka alkaa taipua 200 mm:n kohdalla, ja "pieni", jonka pituus on 180 mm ja joka alkaa taipua 110 mm:n kohdalla.

Cocktail paperipillit

Nimi kertoo melkein kaiken, mutta cocktail-pillit sopivat pituutensa ja halkaisijansa ansiosta erinomaisesti cocktaileihin hotellin aulassa tai mukavassa cocktail-baarissa kulman takana. Pituutensa vuoksi pilli työntyy hieman ulos tavallisesta cocktail-lasista, ja sitä voidaan siksi käyttää cocktailin sekoittamiseen, jolloin tavallista sekoitinta ei tarvitse käyttää. Meillä on laaja valikoima värejä ja malleja, joten voit valita yritykseesi sopivan ilmeen. Eniten käyttämämme muotoilu on musta, koska se antaa rustiikkisen ilmeen ja sitä voidaan käyttää useimpiin juomiin.

Vakio paperipillit

Vakiopaperipillit sopivat useimmiten limuille, jääkahveille ja muille virvoitusjuomille, ja kahden eri pituuden ansiosta ne sopivat sekä suuriin, keskikokoisiin että pieniin kuppeihin. "Standardi" pillit sopivat 8,12 ja 16 oz:n kuppeihin, mutta jos sinulla on isompia kuppeja, käytä "standardipituista". Standardipillit ovat ohuempia verrattuna "jumbo"-pilliimme, mikä tarkoittaa, että asiakas nauttii juomaa maltillisempia määriä. Jos sinulla on kysyttävää koosta ja siitä, mihin kuppeihin ne sopivat, ota rohkeasti yhteyttä. Vain pillien koko vaihtelee, mutta niitä voidaan toimittaa 13 eri painatuksella, joista 3 on pillejä, joiden koko pinta on painatuksen peitossa. Se jättää kaikki mahdollisuudet sinulle, joten voit sovittaa paperipillit muihin pakkauksiisi.

Jumbo paperipillit

"Jumbo pillit" ovat leveytensä ansiosta täydellisiä kahviloihin, jäätelöliikkeisiin ja muihin yrityksiin, jotka myyvät pirtelöitä, jääteetä ja niin edelleen. Normaalipituiset jumbopillit sopivat 8 ja 12 oz:n mukeihin, kun taas pitkät jumbopillit sopivat paremmin 16 ja 20 oz:n mukeihin. Meidän jumbo pillit tulevat neljässä eri värissä raidallisina, jotka ovat punainen, keltainen, vihreä tai laivastonsininen. 

Taivutetut paperipillit

Taivutettavia paperipillejä on saatavana vain vakioleveydellä (6 mm). Tästä syystä niitä käytetään ensisijaisesti limsoissa, mehuissa ja muissa virvoitusjuomissa. Meillä on kokoja, jotka sopivat sekä suuriin että pieniin kuppeihin, joten jos haluat käyttää pillejä limua varten elokuvissa tai mehua varten kahvilassa, meillä on aina siihen sopiva koko. Näitä myydään enimmäkseen valkoisina ja mustina, ja meillä on yksinkertaisia kuvioita, jotka sopivat toiveisiisi.

Joitakin hauskoja tapauksia erilaisista käyttötavoista

Paperipillejä ei aina käytetä vain juoman juomiseen. Meillä on ollut erilaisia lähestymistapoja siihen, mihin paperipilliä voisi käyttää: jotkut ovat laittaneet pillien päälle suklaakuorrutettuja mansikoita, kun ne on tarjoiltu pirtelön kanssa. He pystyivät tehdä niin, koska kolmikerroksiset paperipillit ovat niin vahvoja, ettei niillä ole mitään ongelmia pitää painavia asioita pillin kärjessä ilman, että ne katkeaisivat keskeltä. Joissakin baareissa on myös ollut syntymäpäiväjuhlia, joissa pilleistä on tehty lippuja syntymäpäiväjuhlien kunniaksi. 

Eurooppalainen tuotanto

Meillä Limepackilla on perinne tehdä yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa. Teemme näin varmistaaksemme asiakkaillemme nopeat toimitukset, hyvät hinnat ja alhaisen CO2-päästön kuljetuksen aikana. Tämä tarkoittaa, että voimme toimittaa paperipillit vain 2 viikon kuluessa, ja mikä parasta, kuljetuksen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset verrattuna esimerkiksi Kiinasta tuleviin kuljetuksiin. 

Miten paperipillit valmistetaan

Saatat luulla, että paperipillien valmistus on pitkä ja monimutkainen prosessi, mutta niiden valmistaminen on itse asiassa melko yksinkertaista. Ensimmäiset paperipillit valmistettiin massatuotantona jo vuonna 1890, kun keksijä Marvin Stone oli kaksi vuotta aiemmin patentoinut ne. Hän keksi paperipillit kietomalla paperiliuskoja kynän ympärille ja liimaamalla ne yhteen - ja niin se alkoi. 

Nyt on kulunut yli 120 vuotta siitä, kun Marvin patentoi tapansa valmistaa paperipillit, eikä tuotantotapa ole juurikaan muuttunut sen jälkeen. Nykyään tarjolla on kuitenkin paremmat tuotantolaitteet, vahvempi elintarviketurvallinen liima ja paremmin käsitellyt paperiliuskat. Paperipillien laatu riippuu niiden paksuudesta ja siitä, kuinka monta paperikerrosta on käytetty niiden valmistuksessa. Valmistajat, joiden kanssa työskentelemme, laittavat kolme paperikerrosta päällekkäin, jotka he käärivät päällekkäin varmistaakseen mahdollisimman suuren kestävyyden ja varmistaakseen, etteivät ne kastu käytössä.

Jos haluat saada paperipilliisi painatuksen, riippuu siitä, valitsetko tamponipainatuksen vai all-over-painatuksen. Jos ne valmistetaan tamponipainatuksella, painatus tehdään pillien valmistuksen jälkeen. Jos ne valmistetaan all-over-painatuksella, paperi painetaan ennen kuin se rullataan paperipilliksi.

Paperipillien joustava tuotanto

Paperipillien valmistustapa on, kuten sanottu, melko joustava, koska paperi kiedotaan metallitangon ympärille. Tangon leveys voidaan mukauttaa, ja paperipillit voidaan leikata haluamasi pituisiksi. Jos sinulla on paperipillien pituutta tai leveyttä koskevia henkilökohtaisia tiedusteluja, voimme auttaa niissä.

Muoviset pillit vs. paperipillit

Tärkein syy paperipillien suureen kysyntään on muovin selkeät ympäristövaikutukset ja seuraukset merieläimille.

Muovin seurauksia valtamerten elämään on vaikea sivuuttaa, sillä tutkijaryhmä arvioi, että maailman rannoilla on noin 8,3 miljardia muovipilliä. Muovi pysyy, kunnes poistamme sen, sillä muovi ei hajoa luontoon päinvastoin kuin paperi. Jos paperipillejä olisi ollut 8,3 miljardia, olisi kestänyt noin 6 kuukautta ennen kuin ne olisivat hajonneet ja tulleet jälleen osaksi luontoa. 

Muovi- ja paperipillien ympäristö- ja ilmastovaikutusten vertailu voi olla hieman vaikeampaa. Paperipillien ilmeinen etu muovipilliin verrattuna on se, että muovipillit valmistetaan öljystä, joka on rajallinen luonnonvara, toisin kuin paperipillit, jotka valmistetaan uudelleen istutettavista puista.

Muovipillien valmistuksen yhteydessä syntyy kuitenkin vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin paperipillien valmistuksen yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että öljyn käsittelyyn ja muotoiluun tarvitaan paljon vähemmän energiaa kuin puun käsittelyyn, koska puu on hakattava metsästä, sitten se on myös muutettava paperimuotiksi, valettava paperiksi ja lopulta jalostettava ja muokattava pilliksii. Muovi taas valetaan vain öljystä ja sitten se kuumennetaan ennen kuin se jalostetaan ja muotoillaan pilliksi.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
107 arviota