Paperipillit painatuksella

Paras hintaKompostoitava
  • Flexo-printed paper straws in black and white with your logo
Flexo-printed paper straws in black and white with your logo

Paperipillit painatuksella

Paras hintaKompostoitava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 920,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Etsitkö paperipillejä omalla painatuksella? Sitten olet oikeassa paikassa. Meillä on flexopainettuja paperipillejä 8:ssa eri koossa, ja takaamme, että et löydä niitä halvemmalla mistään muualta - Hintatakuumme ansiosta varmistamme aina, että saat parhaat hinnat! 

Flexopainetut paperipillit valmistetaan EU:ssa, ja niiden vakiotoimitusaika on 4 viikkoa - mutta jos sinulla on kiire, voimme toimittaa myös nopeammin. Minimitilausmäärä on 10 000 kpl, mikä saattaa kuulostaa paljolta, mutta hinnat ovat alhaisimmat. 

Jää mieleen painetuilla paperipillereilläsi

Kuvittele, että asiakkaasi ovat juuri lähteneet liikkeestäsi yhden juomasi kanssa, alkavat juoda sitä ja se maistuu mahtavalta - mutta heillä oli kiire, kun he lähtivät liikkeestäsi, joten he eivät muista yrityksesi nimeä - ja pahinta tässä tilanteessa on se, että he saattavat haluta tulla takaisin, mutta he eivät tiedä, miten. Onneksi tämä tilanne voi olla sinulle menneisyyttä - mukautetut painetut paperipillit sopivat täydellisesti varmistamaan, että asiakkaasi eivät koskaan unohda sinua.  

Flexopainetut paperipillit voidaan painaa 1:llä tai 2:lla Pantone-värillä ilman lisäkustannuksia. Voimme käyttää 6:tta eri väriä; musta, valkoinen, sininen, vihreä, punainen ja tumman keltainen. 

Ympäriinsä painetut paperiset pillit

Varmista, että asiakkaasi näkevät tuotemerkkisi ja nimesi koko ajan juodessaan. Paperi painetaan ennen kuin pillit taitetaan, joten pillit ovat kauttaaltaan kuvioitu. Ja kun pillit taitetaan, muotoilu näyttää käärityltä ja todella siistiltä. Voit tietenkin käyttää sitä myös suunnitteluprosessin apuna. 

Kaikille juomille sopivan kokoiset paperipillit

Tarjoiletko baarissasi cocktaileja ja etsitkö jotain, joka antaa juomille viimeisen silauksen? Silloin 6 mm leveät ja 140, 160 tai 200 mm pituiset pillit sopivat täydellisesti riippuen siitä, kuinka suuria cocktaileja tarjoatte. Tämä on itse asiassa myös sama leveys, jota käytetään kahviloissa ja kahviloissa jääkahveille, mehuille ja virvoitusjuomille. 

Etkö tarjoile cocktaileja - vaan teet smoothieita tai pirtelöitä ja tarvitsetko ympäristöystävällisiä pillejä niiden tarjoiluun? Silloin 8 mm leveät ja pituudet; 200, 230 tai 250 mm sopisivat täydellisesti ja tekisivät juomisen asiakkaillesi helpoksi. Ja tämän lisäksi he näkisivät nimesi/brändisi yhä uudelleen ja uudelleen.

Ja tietenkin, jos yrityksesi tekee kuplateetä, meillä on myös 10mm leveys, josta kuplat ja tee pääsevät helposti läpi.

Ai niin, emmekö ole vieläkään maininneet juomaa tai tilannetta, johon haluat käyttää paperipilliä - älä huoli, sillä suuren valikoimamme ja paperipillien yleensäkin hieno puoli on se, että voimme helposti räätälöidä ne tarpeidesi mukaan. Haluatko ne leveämmiksi, pidemmiksi tai tarvitsetko niitä sopimaan johonkin tiettyyn tilanteeseen? Ota yhteyttä meihin ja me teemme niistä sopivia.  

Ympäristöystävälliset paperipillit ilman paperin makua

Paperipillit on valmistettu paperista, elintarviketurvallisesta liimasta ja musteesta, minkä ansiosta paperipillit hajoavat luonnossa - ja teoriassa ne voitaisiin myös kierrättää, mutta koska käytät paperipillejä juomiin, kierrätyslaitokset eivät pysty kierrättämään paperia. 

Ja tietenkin yhtä tärkeää on, että paperipillit eivät pilaa tarjoilemiesi juomien makua - olemme käyttäneet pillien valmistukseen paksumpaa paperia, joten ne eivät kastu tai muutu märiksi, kun asiakkaasi käyttävät niitä. 

DKSJO-PapStr-20S2C20K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Leveys6 mm8 mm 10 mm
Pituudet140, 160 and 200 mm140, 160, 200, 230 and 250 mm200, 230 and 250 mm
PainatusmenetelmäFlexo painatus, Pantone väritFlexo painatus, Pantone väritFlexo painatus, Pantone värit
Värivaihtoehdot painatuksessaMusta, sininen, vihreä, keltainen and tummankeltainenMusta, sininen, vihreä, keltainen and tummankeltainenMusta, sininen, vihreä, keltainen and tummankeltainen
Vähimmäistilausmäärä10 00010 00010 000
Vakiotoimitusaika4 viikkoa4 viikkoa4 viikkoa
Määrä per laatikko500300200
Taattu säilyvyysaika1 vuosi1 vuosi1 vuosi
Voiko pillit pakata yksittäin?Kyllä, 9 € per 1 000 kpl.Kyllä, 9 € per 1 000 kpl.Kyllä, 9 € per 1 000 kpl.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-18 (7 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota