Popcorn-rasiat painatuksella

KompostoitavaKierrätettävä
  • Custom printed 0,5L red recyclable popcorn box with 'Doritos' logo
  • Custom printed 0,65L popcorn box with 'Clear Channel' logo
  • Custom blue compostable 0,65L popcorn box with 'Hyundai' logo
  • Branded 1L red popcorn box with 'webnetz' logo
  • Customised 'Simba Direkt' 1L popcorn box
  • Custom printed popcorn box with 'TVN Fabula' logo
  • Large custom printed popcorn box for a full experience in the cinema
Branded 1L red popcorn box with 'webnetz' logo

Popcorn-rasiat painatuksella

KompostoitavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 670,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Erotu ja tule potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidesi tietoisuuteen brändättyjen popcorn-laatikoiden avulla. Popcorn rasiat painatuksella sopivat tietenkin erinomaisesti popcornille, mutta niitä voidaan käyttää myös pekonisipseille, nachoille ja monille muille välipaloille. Olitpa sitten messuille menevä yritys tai elokuvateatteri, jonka on mainostettava seuraavaa elokuvanäytöstä, brändätty popcorn-laatikko sopii sinulle täydellisesti!

Koska popcorn-laatikot valmistetaan Euroopassa, vähimmäistilausmäärä on 200 kappaletta, ja jos sinulla on kiire, voimme toimittaa ne jopa 8 päivässä pikavaihtoehdolla. Voimme toimittaa popcorn-laatikot ilmaiseksi koko Eurooppaan vain 3 viikossa.

Valitse popcorn-laatikko omalla painatuksella 8:sta eri koosta

Meillä on suurin valikoima herkkukippoja painatuksella, mikä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia käyttää laatikoita. Popcorn-rasiat ovat kokoja:

    •0,5 l

    •0,65 l

    •1,0 l

    •1,5 l

    •1,7 l

    •2,0 l

    •2,5 l

    •3,0 l

Jos haluat lisätietoja yksityiskohdista korkeuden, ylä- ja alahalkaisijan osalta, sinun kannattaa tarkistaa välilehti "tuotetiedot". 

Mihin popcorn-rasioita voidaan käyttää?

Suuri kokovalikoima tarjoaa myös paljon erilaisia käyttömahdollisuuksia. Erityisesti pieniä kokoja käytetään yritystapahtumissa tai messuille osallistuvissa yrityksissä. Paikallinen urheiluseura, joka järjestää tapahtuman ja haluaa myydä välipaloja faneille, voit tarvita pienempiä kokoja. Suurempia kokoja taas käytetään lähinnä viihdepaikoissa, kuten elokuvateatterissa, teatterissa tai eläintarhassa, jotta välipala riittävät koko elämyksen ajaksi. Keskikokoja käytetään yleensä urheilutapahtumissa, kuten nachojen tarjoilussa, kun lähdet katsomaan suosikkiurheilujoukkueesi ottelua. 

Hanki popcorn-laatikot, joissa on helposti taitettava pohja.

Popcorn-astiat painatuksella kuljetetaan litteässä kasatussa muodossa, jotta kuljetuksessa säästetään tilaa ja rahaa. Sitten ne voidaan poksauttaa kokoon muotoonsa, jotta ne ovat käyttövalmiina. Voimme valmistaa popcorn-laatikoita kahdella erityyppisellä pohjalla - manuaalisella ja automaattisella pohjalla. 

Manuaalisella pohjalla varustetuissa popcorn-laatikoissa on neljä eri kielekettä, jotka on taitettava pohjan muodostamiseksi. Automaattipohjalla varustetut popcorn-astiat on liimattu valmiiksi yhteen, joten kahta vastakkaista kulmaa tarvitsee vain työntää ja hieman korjata, ja sitten astiat ovat valmiit. 

Popcorn-laatikot painettu kaikilla haluamillasi väreillä

Voimme tulostaa popcorn-laatikoiden kaikille neljälle sivulle ja painatamme popcorn-laatikot CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat ilman lisämaksua. Suunnittelijatiimimme odottaa, että voimme auttaa sinua seuraavassa projektissasi, jotta saat unelma-popcorn-laatikkosi. Me autamme sinua sekä luovuudessa että siinä, että muotoilu näyttää lopulta hyvältä. 

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko 0,5 L 0,65 L 1 L 1,5 L 1,7 L 2 L 2,5 L 3 L
Yläosa mitat 82x82 mm 87x87 mm 97x97 mm 111x111 mm 115x115 mm 123x123 mm 127x127 mm 135x135 mm
Pohjan mitat 63x63 mm 63x63 mm 70x70 mm 80x80 mm 80x80 mm 85x85 mm 85x85 mm 95x95 mm
Korkeus 85 mm 110 mm 125 mm 145 mm 160 mm 185 mm 207 mm 191 mm
Paino 8,5 grammaa 10,5 grammaa 15 grammaa 18 grammaa 21 grammaa 23 grammaa 25 grammaa 28 grammaa
Pinta Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä Kiiltävä
Painatusmenetelmä Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Vähimmäistilausmäärä 200 200 200 200 200 200 200 200
Taitettu? Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei Ei

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 arviota