Katso

Miten tilata

Ole ainutlaatuinen painetuilla popcorn-rasioilla

Olipa kyse sitten popcornin tarjoilusta elokuvateatterissa tai tapahtumassa, popcorn rasiat painatuksella ovat täydellinen tapa tuoda yrityksesi esille.... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...nilaatikoissa voidaan tietysti tarjoilla myös karkkia, sipsejä ja monia muita välipaloja, ja ne sopivat erinomaisesti välipalojen tarjoiluun asiakkaillesi. Popcorn-rasiat painatuksella on valmistettu korkealaatuisina, ja niiden paperin paksuus on 250 g/m2 kiiltävällä pinnalla.

Limepackilla hinta on ykkösprioriteetti. Haluamme tarjota halvimmat yksilölliset popcorn-laatikot, ja takaamme, että tarjoamme ne ylivoimaisesti parhaimpaan hintaan 105 prosentin hintatakuulla. Eli, jos löydät tuotteemme muualta halvempaan hintaan, annamme sinulle 5 % alennuksen löytämästäsi halvemmasta hinnasta. 

Tilaa yksilölliset popcorn-laatikot Limepackilta verkossa tänään ja säästä paljon aikaa. Jos sinulla on kysyttävää, pakkausasiantuntijamme auttavat mielellään! Jos tarvitset apua suunnittelussa, ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua - maksutta.

Loputon määrä suunnittelumahdollisuuksia

Voimme painattaa popcornirasioiden koko pinnan, mikä tarkoittaa, että voit valita suunnittelusi laatikoiden neljälle sivulle. Painamme popcorn-rasiat CMYK-väreillä, mikä tarkoittaa, että voit saada suunnitteluun niin monta väriä kuin haluat. Jos siis haluat erilaisen painatuksen tai muotoilun kummallekin sivulle, se ei maksa sinulle mitään ylimääräistä. Painatus on myös laatikoiden pohjassa, koska pohja on lopuksi taitettu.

Jos etsit jotakin erityistä tai jos sinulla on joitakin erityisiä värejä painettavana suunnitteluasi varten, meillä on ratkaisu sinulle. Voimme myös painattaa popcorn-laatikot Pantone-väreillä, joiden värivalikoima on CMYK-värejä laajempi. Ja jos haluat, että popcorn-rasioihin painetaan kultaa tai hopeaa, voimme myös painaa ne kuumafoliolla. Ota yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme, niin he auttavat sinua löytämään sinulle sopivan ratkaisun. 

EU:n suurin valikoima popcorn-rasioita omalla painatuksella

Kun sanomme, että meillä on suurin valikoima popcorn-kulhoja painatuksella, se ei ole vitsi.  Meillä on 8 erikokoista popcorn-kulhoa, joista pienimpään mahtuu 0,5 litraa ja suurimpaan 5,5 litraa. Ja jos etsit suurempaa kokoa kuin 5,5 litraa, voimme myös valmistaa jopa 6 litran kokoja 10 000 kappaleen tilauksesta.  Ja jos haluat pienemmän koon kuin 0,5 l, meillä on ollut asiakkaita, jotka ovat valinneet paperikupit tai jäätelökupit pienemmäksi kooksi. 

Vakiokokojemme mitat ovat seuraavat:

 • Pieni napostelija – 0,5L (17 oz)
  Yläosa: 82 x 82 mm, alaosa: 63 x 63 mm, korkeus: 85 mm
 • Popcorn-festivaali – 0,56L (22 oz) 
  Yläosa: 87 x 87 mm, alaosa: 63 x 63 mm, korkeus: 110 mm
 • Snack Attack! – 1L (34 oz)
  Yläosa: 97 x 97 mm, alaosa: 70 x 70 mm, korkeus: 125 mm
 • Nälkäinen katsoja – 1,5L (51 oz)
  Yläosa: 111 x 111 mm, alaosa: 80 x 80 mm, korkeus: 145 mm
 • Stadion-tyyli  – 1,7L (61 oz)
  Yläosa: 115 x 115 mm, alaosa: 80 x 80 mm, korkeus: 160 mm
 • Elokuvan aika  – 2L (68 oz) 
  Yläosa: 123 x 123 mm, alaosa: 85 x 85 mm, korkeus: 185 mm
 • Perhetyyli  – 2,5L (85 oz)
  Yläosa: 127 x 127 mm, alaosa: 85 x 85 mm, korkeus: 207 mm
 • Super-laatikko – 3L (102 oz)
  Yläosa: 135 x 135 mm, alaosa: 95 x 95 mm, korkeus: 191 mm
 • Popcorn-juhlat – 5,5L (186 oz)
  Yläosa: 177 x 178 mm, alaosa: 143 x 142 mm, korkeus: 212 mm

Yksilölliset popcorn-laatikot kaikkiin tilaisuuksiin

Kun kokoja on niin paljon, ei ole aina helppo tietää, mihin eri kokoja käytetään. Siksi olemme yrittäneet antaa kooille sopivia nimiä. Kokoja käytetään pääasiassa kolmessa eri ympäristössä: tapahtumissa, kahviloissa ja elokuvateattereissa. Suurempia kokoja 2 litrasta ylöspäin käytetään ensisijaisesti elokuvateattereissa. Pienempiä kokoja käytetään erityisesti yritystapahtumissa ja messuilla. Kyseessä voi olla esimerkiksi autoliike, joka järjestää avoimien ovien tapahtuman ja haluaa tarjota vierailijoille välipaloja. Kahta kokoa 1L ja 1,5L käytetään pääasiassa kahviloissa ja urheiluhalleissa. Kokoja 1,7L ja 2L käytetään usein myös popcornin ja pekonisipsien tarjoiluun jalkapallostadionilla.

Automaattisesti taitetun pohjan kanssa vai ilman?

Popcorn-laatikoita on kahta tyyppiä - käsikäyttöisiä ja automaattisia. Molemmat laatikot toimitetaan litteinä kuljetuksen säästämiseksi, ja ne on poksautettava ylös, jotta ne ovat käyttövalmiita. 

Käsikäyttöisissä popcorn-laatikoissa on 4 erillistä välilehteä, jotka on taitettava yhteen pohjan sulkemiseksi. Tämä kestää noin 5 sekuntia. 

Automaattiset popcorn-laatikot on puolestaan liimattu valmiiksi yhteen niin, että kahta vastakkaista kulmaa tarvitsee vain painaa nopeasti, jotta laatikko avautuu automaattisesti kiinni. Popcornilaatikot ovat käyttövalmiita hetkessä!

Laatikon pohja on taitettu eikä pyöreä, kuten muissa astioissa ja joissakin vastaavissa popcornilaatikoissa. Ne eivät sovellu juusto- tai voipopcornin säilytykseen, sillä neste voi alkaa valua pohjast läpi.

Popcorn-rasiat omalla painatuksella toimitettuna odotettua nopeammin

Tuotemerkillä varustetut popcorn-laatikot valmistetaan Euroopassa ja toimitetaan suoraan valmistajalta sinulle. Me Limepackilla pyrimme aina saavuttamaan määräaikasi. Vakiotoimitusaikamme on 5 viikkoa, mutta jos tarvitset brändättyjä popcornilaatikoita tätä nopeammin, tarjoamme myös pikapopcornilaatikoita, jotka voidaan toimittaa vain 4 viikossa.

Meillä on minimitilausmäärä 200 kpl, mutta hinta pr. kpl on melko korkea tuolla määrällä. Hinta pr. kpl laskee rajusti mitä enemmän kappaleita ostat. 

Ympäristöystävälliset popcorn-laatikot omalla logolla

Popcorn-rasiat on valmistettu 100-prosenttisesti neitseellisestä paperista, mikä tarkoittaa, että paperia ei ole kierrätetty. Popcorn-laatikot pystyvät hajoamaan luonnossa, ja ne voidaan kerätä ja kierrättää kierrätyslaitoksissa. Suurin ongelma on kuitenkin se, että useimmat kierrätyslaitokset eivät salli elintarvikepakkausten kierrättämistä muun kierrätettävän paperin kanssa. On kuitenkin edelleen tärkeää heittää se pois paperiroskana, koska kun infrastruktuuri on kunnossa, se voidaan kierrättää. Pystymme valmistamaan popcorn-rasiat FSC®-sertifioidusta paperista vähintään 50 000 kpl.

Euroopassa valmistettujen painettujen popcorn-rasioiden hieno puoli on se, että suurin osa pakkausten tuotannossa käytettävästä paperista on peräisin metsätaloudesta, joka noudattaa lähes FSC®-periaatteita kestävästä metsätaloudesta. Kuljetuksen hiilidioksidipäästöt ovat myös pienemmät kuin esimerkiksi Aasiasta tai Amerikasta tuotujen tuotteiden.

Valmis käytettäväksi elintarvikkeisiin

Mukautetut painetut popcorn-laatikot valmistetaan eurooppalaisten elintarvikeasetusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että ne on hyväksytty olemaan kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ja itse asiassa kaikenlaisten elintarvikkeiden kanssa. Popcorni-laatikoiden valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään jauhoaineita tai muita kemikaaleja. Muste, jota käytetään rasioiden painatukseen, on elintarviketurvallista, ja se on myös maku- ja hajutonta. 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja logolla varustetuista personoiduista popcorn-laatikoistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi tai numerossa +358 454907080. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota