Ranskanperunarasiat painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä

Ranskanperunarasiat painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 932,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Mukautetut painetut ranskanperunalaatikot ovat loistava lisä ravintolaan, hampurilaisravintolaan tai ruokakojuun. Ne saavat ruokasi näyttämään entistäkin herkullisemmalta! Lisäämällä logosi, suunnittelusi tai muita brändielementtejä voit luoda ainutlaatuisia tarjoilusastioita ranskalaisille perunoille, jotka saavat asiakkaasi muistamaan herkullisen ruokasi ja sen upean esillepanon.

Tutustu loputtomiin suunnittelumahdollisuuksiin

Tarjoamme loputtomia mahdollisuuksia ranskanperunoiden tarjoilupakkauksille! Painamme ne täysväripainatuksella, joka on CMYK-värejä käyttävä painomenetelmä, jonka avulla voit käyttää suunnittelussasi rajattomasti värejä ilman, että sinun tarvitsee maksaa lisäkustannuksia kustakin väristä.

Ranskalaislaatikot on valmistettu valkoisesta pahvista ja niissä on kiiltävä pinta, mikä antaa kauniin ja laadukkaan lopputuloksen saaden ne näyttämään erittäin ammattimaisilta! Huomaathan, että ranskalaisrasioita ei voi painaa sisäpuolelle vaan ainoastaan ulkopuolelle.

Monipuoliset ranskanperunan tarjoiluastiat

Ranskalaislaatikoita on saatavana kahdessa koossa:

  • Keskikokoinen: 80 x 40 mm (pohja) x 100 x 50 mm (yläosa) x 100 mm (korkeus)

  • Suuri: 96 x 48 mm (pohja) x 119 x 59 mm (yläosa) x 119 mm (korkeus)

Asiakkaasi tulevat rakastamaan sitä, kuinka helppoa ja kätevää ranskanperunoiden rasiat ovat ottaa mukaan matkalle! Niiden suuri aukko ja korotettu takaosa mahdollistavat monien eri asioiden tarjoilun niissä. Ne eivät sovellu vain ranskalaisille perunoille, vaan niissä voidaan tarjoilla monia muitakin elintarvikkeita, kuten kanasuikaleita, mozzarellatikkuja, fish'n'chips ja jopa donitseja. Jos etsit monikäyttöistä ja tukevaa tarjoiluastiaa, hanki painetut tarjoiluastiat ranskalaisille perunoille! Ne ovat tarpeeksi vahvoja pitämään sisällään sekä kuivia että rasvaisia ruokia, joten niitä voi käyttää melkein mihin tahansa. Asiakkaasi voivat nauttia ruoastaan ilman huolta läpimärästä ja vuotavasta ranskanperunoiden rasiasta.

Ranskalaispakkauksissa käytetty pahvi on hajutonta ja mautonta, joten voit olla varma, että asiakkaasi voivat nauttia ruoan puhtaasta ja herkullisesta mausta. Lisäksi ne on valmistettu biohajoavista ja kierrätettävistä materiaaleista, joten ne ovat ympäristöystävällinen valinta.

Yksinkertaiset tarjoiluastiat ranskalaisille perunoille

Ranskalaispakkaukset toimitetaan liimattuna ja litteässä muodossa, mutta ne on helppo työntää yhteen! Tämä johtuu niiden automaattisesta pohjasta, jonka ansiosta ne voidaan koota nopeasti ja vaivattomasti yhdessä vaiheessa. Räätälöidyt ranskanperunalaatikkosi ovat taatusti käyttövalmiita hetkessä.

Teemme yhteistyötä eurooppalaisten valmistajien kanssa ollaksemme mahdollisimman lähellä asiakkaitamme ja voidaksemme tarjota alhaiset vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitusajat kaikille tuotteillemme. Räätälöityjä ranskalaisten laatikoita voi tilata jopa 500 kappaleen erissä, ja toimitusaika on vain 4 viikkoa. Mikä tärkeintä, läheisyys asiakkaitamme kohtaan auttaa meitä myös pitämään hiilijalanjälkemme pienenä. Viime kädessä tämä tarkoittaa, että voit tuntea olosi hyväksi tilatessasi meiltä.

DKSTE-FryHol-XMFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoKeskikokoinenSuuri
Yläosan mitat (pituus x leveys)100 x 50 mm119 x 59 mm
Pohjamitat (pituus x leveys)80 x 40 mm96 x 48 mm
Korkeus100 m119 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltävä
PohjaAutomaattinen sulkeminenAutomaattinen sulkeminen
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl
Miten ranskanperunalaatikot toimitetaan?Liimattuna ja litteinäLiimattuna ja litteinä
Määrä per laatikko500 kpl500 kpl
Paino per laatikko6,9 kg9,5 kg
Laatikon mitat360 x 310 x 280 mm360 x 310 x 280 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota