Katso

Miten tilata

Räätälöidyt ranskalaisten perunoiden pakkaukset

Räätälöidyt ranskalaisten perunoiden pakkaukset ovat paras tapa luoda tunnettavuutta! Kun tarjoilet herkulliset curly-ranskalaiset, juustoranskalaiset tai... Lue lisää

Suositellut

chick&cheezpoplburgergordonramsayfeedbandoburgersdeliveryhero

...i perunaviipaleet pakkauksessa, jossa on upea muotoilusi, teet varmasti vaikutuksen ihmisiin ainutlaatuisella ja ammattimaisella tavallasi esitellä tuotteesi. Kun pakkaus näyttää yhtä hyvältä kuin ruoka maistuu, annat asiakkaillesi varmasti mieleenpainuvan kokemuksen ja pidät heidät palaamassa hakemaan aina lisää. Tilaa yksilöllisesti painetut ranskalaispakkauksesi jo 500 kappaleesta alkaen ja anna herkullisille ranskalaisillesi niiden ansaitsema upea esillepano!

Me Limepackilla haluamme varmistaa, että se, mitä asiakkaamme saavat, vastaa heidän odotuksiaan ja on juuri sitä, mitä he haluavat. Siksi tarjoudumme lähettämään sinulle ilmaisia näytteitä, jotta voit nähdä ja tuntea pakkauksemme hyvän laadun läheltä ja jopa testata sitä tuotteesi kanssa. Tilaa ilmainen näytepakkaus jo tänään ja saat sen viikon sisällä!

100 % räätälöitävissä oleva pakkaus ranskalaisille perunoille

Jos etsit yksilöllisiä ranskalaisten pakkauksia, jotka täyttävät kaikki vaatimukset, olet tullut oikeaan paikkaan! Mitä ikinä etsitkin herkullisten ranskalaistesi tarjoiluun, olipa kyse sitten rasvapaperista, tarjottimista tai tötteröistä, löydät sen varmasti laajasta tuotevalikoimastamme, koosta, väristä, tyylistä ja monista muista vaihtoehdoista.

Tuotteemme ovat loistava valinta kaikille paikoille, joiden ruokalistalla on ranskalaisia, kuten ruokarekat, katukojut ja hampurilaisbaarit, jotka haluavat nostaa aterioidensa esillepanon seuraavalle tasolle! Sen lisäksi, että ranskalaispakkaukset tuovat brändisi esille ainutlaatuisella tavalla, niillä on myös käytännön etuja, kuten asiakkaidesi ranskalaisten suojaaminen ja pitäminen tuoreina ja lämpiminä, kun he ottavat ne mukaansa! Vaikka tuotteet sopivat täydellisesti kaikenmuotoisten ja -kokoisten ranskalaisten tarjoiluun, ei ole mitään rajaa sille, mitä niissä voi tarjoilla - ne sopivat paljon muuhunkin! Ranskalaislaatikkomme sopivat ranskalaisten lisäksi myös monille muille paistetuille ruoille, kuten nugeteille, mozzarellatikuille ja sipulirenkaille! Ja monet asiakkaat ovat käyttäneet rasvapaperimme herkullisten tacojen, paninien ja jopa hot wingsien tarjoiluun.

Ranskalaispakkaukset kaikissa kooissa

Ranskalaispakkauksiamme on useita eri kokoja, joten juuri oikean koon löytäminen on helppoa! Tuotteitamme on saatavana 3 eri kokoa, joten ne sopivat erinomaisesti ruokalistasi pieniin, keskikokoisiin ja suuriin annoksiin. Tuotteet, kuten ranskalaispakkauksemme, ovat jopa täysin kustomoitavissa kooltaan, mikä tarkoittaa, että ne voidaan valmistaa juuri siinä koossa, joka sopii tuotteellesi täydellisesti. Rasvanpitävää paperia ja ruokapaperia on myös mahdollista leikata ilmaiseksi mittojen mukaan, kunhan niiden koko on vähintään 10 x 10 cm. Jos sinulla on siis erityisiä kokopyyntöjä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Rasvanpitävä ja sopii kaikenlaisille elintarvikkeille

Ranskalaispakkauksemme kestävät rasvaista ja kosteaa ruokaa, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että ne kastuvat tai vuotavat. Tuotteemme valmistetaan joko kartongista, jossa on erityinen rasvasulku, tai PE-muovilla päällystettynä, ja meillä on myös tuotteita, jotka valmistetaan vakiona ilman PE-muovipinnoitetta, mutta voidaan valmistaa sellaisella. Jos valitsemasi tuote ei ole vakiona päällystetty, PE-pinnoitteella varustetun tuotteen tilaaminen on hyvä ja turvallinen valinta, kun tarjoillaan erityisen märkää ruokaa, kuten kastikkeessa kasteltuja ranskalaisia perunoita, sulatettua juustoa tai muita märkiä täytteitä.

Monet muut räätälöintivaihtoehdot

Tarjoamme myös mahdollisuuden valkoiseen tai ruskeaan taustapaperiin joihinkin tuotteisiimme, kuten käpyihimme. Ruskean paperin valitsevat useimmiten yritykset, jotka pyrkivät luonnolliseen ja rustiikkiseen ulkoasuun, kun taas valkoiselle paperille on helpompi painaa paljon värejä, ja sen valitsevat yritykset, jotka haluavat hyvin kirkkaan ja värikkään ulkoasun. Tämän lisäksi joihinkin tuotteisiimme on myös mahdollista valita matta- tai kiiltäväpintainen pinta. 

Voit aina tutustua valikoimaamme ja lukea lisää monista räätälöintimahdollisuuksista, joita eri tuotteisiimme sisältyy! Ota myös yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai erityisiä toiveita - autamme aina mielellämme. 

Suunnittele ainutlaatuinen ranskalaisten perunoiden pakkauksesi

Kun sanomme, että sinulla on loputtomat suunnittelumahdollisuudet, tarkoitamme sitä! Ei ole mitään rajaa sille, millaisen ulkoasun voit luoda ranskalaisten perunoiden pakkaukseesi, kun luot suunnittelun kanssamme. Voit lisätä logosi, iskulauseesi ja kaikki muut brändiäsi ilmentävät elementit ja luoda pakkauksellesi huomiota herättävän suunnittelun, joka saa varmasti kaiken huomion. Asiantunteva suunnittelijatiimimme on aina valmis auttamaan sinua suunnittelussa täysin maksutta!

Tulostaminen CMYK- ja Pantone-tekniikalla

Tuotteemme painetaan CMYK- ja Pantone-värijärjestelmillä. Käytämme pääasiassa CMYK-värijärjestelmää, mutta rasvanpitävässä paperissa ja elintarvikepaperissa käytetään vakiovärijärjestelmänä Pantonea. Rasvanpitävä paperimme voidaan kuitenkin painaa myös CMYK-värijärjestelmällä.

Kummallakin CMYK- ja Pantone-tulostusjärjestelmällä on omat etunsa, mutta suurin ero niiden välillä on lopullisten värien tarkkuus. CMYK yhdistää syaanin, magentan, keltaisen ja mustan luodakseen laajan värivalikoiman, joten suunnittelussasi se tarkoittaa, että voit sisällyttää siihen minkä tahansa haluamasi värin. Suurena plussana on se, että sinun ei tarvitse maksaa jokaisesta väristä mitään ylimääräistä, vaikka käyttäisit kuinka monta väriä! Jos värien määrä suunnittelussasi on tärkeää, CMYK on ihanteellinen vaihtoehto. Jos taas et halua monia värejä, vaan mieluummin muutaman hyvin tietyn värin, voit olla varma, että saat ne Pantonen avulla.

Onko ranskanperunapakkauksemme ympäristöystävällisiä? 

PE:llä päällystetyt tuotteet ovat harvoin kierrätettäviä tai biohajoavia, sillä niitä ei hyväksytä useimpiin paperin kierrätysvirtoihin ja niiden hajoaminen ympäristössä kestää hyvin, hyvin kauan. Suosittelemme aina, että otat yhteyttä paikalliseen kierrätyskeskukseen selvittääksesi, miten PE-pinnoitetut tuotteet hävitetään asianmukaisesti. Toisaalta tuotteemme, joita ei ole pinnoitettu tai joissa on rasvasulku, ovat muovittomia, joten ne ovat luonnossa hajoavia ja kierrätettävissä paperijätteen mukana. Mutta vaikka tuote olisikin muoviton, kehotamme aina heittämään sen mieluummin jäännösjäteastiaan kuin maahan, jotta se voidaan hävittää kaatopaikalle.

Teemme yhteistyötä vain Euroopassa sijaitsevien valmistajien kanssa. Sen lisäksi, että tarjoamme asiakkaillemme alhaiset vähimmäistilaukset ja nopeat toimitusajat, olemme päättäneet toimia näin ennen kaikkea siksi, että voimme vähentää tuotteidemme kuljetuksen hiilidioksidipäästöjä, sillä haluamme vaikuttaa ympäristöön mahdollisimman vähän.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota