Painettu hampurilaispaperi

PE-pinnoitettu

Painettu hampurilaispaperi

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Painolaatat
Yhteensä 738,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Tehosta brändiäsi korkealaatuisella, painetulla hampurilaispaperilla

Räätälöity hampurilaispaperi on paras tapa lisätä brändin näkyvyyttä ja sitouttaa asiakkaita.

Lisäämällä valikoimaasi tällaista paperia teet pakkauksistasi erottuvampia ja houkuttelet enemmän asiakkaita!

Syitä rakastaa hampurilaispaperia:

  • Se on rasvanpitävää ja sopii kaikista rasvaisimillekin aterioille
  • Mukautetut koot täydellisen sopivuuden varmistamiseksi
  • Painovaihtoehdot, joiden avulla voit tuoda brändisi esiin jopa 4 värillä
  • Keskikokoiset tilausmäärät, nopea toimitus ja kilpailukykyiset hinnat

Valmistaudu lisäämään ruokasi houkuttelevuutta varastamalla asiakkaidesi huomion! 🌟

Tuotetiedot

Valkoinen Limepack-hampurilaispaperi sopii kaikkiin take away -tarkoituksiin hampurilaisista pizzoihin, voileivistä bageleihin, leivonnaisiin, ranskalaisiin... lista jatkuu ja jatkuu 🌮🥩🌭🍗

Rasvanpitävän ominaisuutensa ansiosta paperimme pitää jopa öljyisimmät ja rasvaisimmat ateriat huippuluokan näköisinä ja maistuvina.

Olipa kyse sitten mausta tihkuvien hampurilaisten, takeaway-voileipien tai mehukkaiden tacojen tarjoilusta, hampurilaispaperimme on tehtävänsä tasalla.

Se on täydellinen kumppani ruoallesi, tekee vaikutuksen asiakkaisiin niiden esittelyllä ja pitää brändisi kirkkaana mielessä.

Ensisijainen valinta kaikille brändeille 

Personoitu hampurilaispaperi on suosikki kahviloiden, ravintoloiden ja to-go -yritysten keskuudessa, jotka haluavat tehostaa ruoan esillepanoa ja samalla esitellä brändi-identiteettiään 📣 Tarjoile enemmän kuin vain herkullista ruokaasi ja tuo ylimääräinen ripaus tyyliä kaikkiin ruokiin.

Mutta kyse ei ole vain siitä, miltä ruoka näyttää lautasella.Kestävä hampurilaissuojapaperi varmistaa, että brändisi viesti pysyy asiakkaiden mielessä, kun he ottavat ruokasi mukaansa.

Se kertoo brändisi omistautumisesta laatuun ja asiakastyytyväisyyteen ensimmäisestä silmäyksestä viimeiseen suupalan. Nämä ovat seikkoja, joita asiakkaasi eivät unohda.

Painatusvaihtoehtoja brändin maksimaaliseen näkyvyyteen

Valmistaudu piristämään pakkauksesi silmäänpistävällä esityksellä ✨ Painovaihtoehtojemme avulla voit joustavasti mukauttaa suunnittelua jopa neljä Pantone-värillä, jotka sopivat brändisi identiteettiin 🎨

Hampurilaispaperimme on ihanteellinen materiaali brändillesi, ja sitä on saatavana sekä rekisteröitynä että rekisteröimättömänä painatustyylinä viestisi esille tuomiseen.

Voit valita rekisteröidyn painatuksen teräviä ja tarkkoja kuvioita varten tai rekisteröimättömän painatuksen rennompaa ilmettä varten.

Käytämme hampurilaispaperissa fleksopainatusta, joka vaatii painolaattojen asennuskustannuksia. Mikä tässä painomenetelmässä on parasta? Painolaatat säilytetään, joten tulevista painoseristä ei veloiteta lisämaksua, mikä takaa kustannustehokkaat uusintatilaukset.

Useita arkkikokoja jokaiseen tarpeeseen 

Valkoinen PE-päällystetty hampurilaispaperimme (35+10 PE) on vakiokoossa 30x43 cm.

Tarvitsetko mukautettuja kokoja? ✂️ Ei ongelmaa, voimme auttaa sinua. Tarjoamme räätälöityjä leikkauksia, jotta saat pakkauksesi juuri oikeanlaiseksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Paperimme on saatavana enintään 60 cm leveänä ja 86 cm korkeana, ja voimme leikata sen jopa 10x10 cm:n kokoiseksi.

Kunhan mukautetut leikkaukset pysyvät maksimikokojen rajoissa eivätkä ole liian monimutkaisia, et joudu maksamaan mitään lisämaksuja! Meiltä saat juuri sen, mitä tarvitset.

Alhaiset vähimmäistilausmäärät ja edulliset hinnat

Kun vähimmäistilausmäärä alkaa vain 9 000 kappaleesta, pienimmätkin kahvilat tai ruokarekat voivat kokeilla räätälöityä ruokapaperia ilman huolta liiallisesta sitoutumisesta tai turhasta jätteestä.

Mutta siitä eivät hyödy vain pienet tuotemerkit! Kaikki yritykset, koosta tai tarpeista riippumatta, voivat tehostaa brändiään räätälöidyllä painetulla ruokapaperilla laadusta tinkimättä.

Se on kustannustehokas valinta tuotemerkeille, jotka haluavat esitellä ruokansa tyylillä.

Esittele tuotemerkkiäsi

Oletko valmis jättämään jälkesi brändin omistajana? Logosi on enemmän kuin pelkkä symboli - se on brändisi tunnusmerkki.

Ainutlaatuisella logollasi painetun ruokapaperin avulla voit allekirjoittaa jokaisen ateriasi. Olipa sinulla sitten kahvila, leipomo tai pikaruokapaikka, logopainatus ruokapaperiin on strateginen siirto, jolla erotut kilpailijoista.

Se on tilaisuus luoda ainutlaatuinen kosketuspiste asiakkaisiin ja muuttaa pakkauksesi kankaaksi, joka viestii brändisi olemuksesta.

Kun asiakkaat nauttivat ruokasi, he eivät vain syö - he ovat tekemisissä brändisi kanssa.

Sujuva suunnittelu- ja tilausprosessi

Mukautetun painetun elintarvikepaperin tilaaminen verkossa on helppoa Limepackin avulla. Varmistamme sujuvan matkan suunnitteluvisiosta lopulliseen tuotteeseen.

Lisäksi salamannopeat toimitusaikamme mahdollistavat sen, että voit tehdä tilauksen jo tänään ja saada sen vain 5 viikossa! 🚀

Ilmaista suunnitteluapua asiantuntijoilta

Maksuttoman suunnitteluapumme ja helpon taideteosten lähetysprosessin avulla voit joko käyttää mallejamme suunnittelun luomiseen (katso alla) tai vain ladata suunnittelutiedostosi, ja suunnittelutiimimme tekee taikojaan puolestasi 🪄 Työpäivinä meillä on suunnittelun vedos valmiina vain kahdessa tunnissa, ja jos et ole tyytyväinen, suunnittelijamme hienosäätävät suunnittelusi, kunnes se on juuri oikea.

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko apua? Soita meille 📞 numeroon +358 454907080 tai laita meille 📧 osoitteeseen mail@limepack.fi! Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua klo 8-16.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 on laatujärjestelmän sertifikaatti. Tämä sertifikaatti tarkoittaa, että organisaatio on tarkistanut, että tuotanto noudattaa jatkuvasti monia eri periaatteita. Yksi näistä periaatteista on jatkuvasti laadukkaiden tuotteiden toimittaminen.


ISO 14001:2015

Tämä sertifikaatti takaa, että tuote täyttää tietyt ympäristöstandardit ja että se vähentää jatkuvasti ympäristövaikutuksiaan. Sillä varmistetaan, että tuotanto toteuttaa ympäristöä koskevia toimia.

Koko 430x300 mm
Pienin leikkaus 100x100 mm
Suurin Pituus 600 mm
Suurin Leveys 860 mm
Pinnoite PE-päällystetty paperi; Sopii märälle ja kostealle ruoalle.
Taustan värit Valkoinen
Paperin paksuus (grammaa neliömetriä kohti) Valkoinen 45 g PE-päällystetty paperi (35+10PE)
Värit Jopa 4 Pantone-väriä
Painomenetelmä Flexoprint
Pinta Matta
Miten painatus asetetaan? Rekisteröity (täsmälleen sama sijoitus kullakin arkilla) tai rekisteröimätön (vaihteleva sijoitus kullakin arkilla).
Fluoratut aineet? ei
Miten se toimitetaan? Laatikoissa. Toimitetaan kuormalavoilla vähintään 100,000 kappaleen tilauksissa.
Määrä laatikkoa kohti 2.500 pcs.
Laatikon mitat 500 x 350 x 350 mm
Paino laatikkoa kohti 12,5 kg

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota