Pizzalaatikko omalla logolla

Pizzalaatikko omalla logolla

Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 105,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Se, miltä takeaway- pakkaus näyttää, voi olla aivan yhtä tärkeää kuin se mitä sen sisällä on, sillä se voi korostaa houkuttelevia aterioitasi entisestään! Pizzalaatikko logolla, joka kertoo brändistäsi ja tuotteestasi, saa taatusti asiakkaasi innostumaan entistä enemmän siitä, mitä herkullisia herkkuja laatikon sisälle kätkeytyy!

Pizza on monen nauttima ruoka ja myös yksi suosituimmista take away -aterioista, joten miksi et lisäisi pizzalaatikkoihin henkilökohtaista ja ainutlaatuista kosketusta, jotta ne erottuisivat muista, kun asiakkaasi kantavat pizzojasi mukanaan tai nauttivat niitä ulkona? Pizzalaatikot omalla logolla, saavat epäilemättä ihmiset katsomaan kahdesti ja herättämän heidän kiinnostuksensa. Ne ovat myös loistava ja helppo tapa levittää tietoisuutta brändistäsi!

Luo ihanteellinen suunnittelu pizzalaatikoillesi

Pizzalaatikkomme painetaan offset-painatuksella, joka on painomenetelmä, joka takaa aina erittäin korkean painatuslaadun! Tässä painomenetelmässä suunnitelmasi painetaan paperille, joka sitten kääritään pizzalaatikoiden ympärille. Tähän painotekniikkaan ei liity minkäänlaisia lisäkustannuksia, ja verkkosivustollamme oleviin hintoihin sisältyy itse pizzalaatikot ja niiden painattaminen. Painamme pizzalaatikot CMYK-väreillä, jolloin voit valita ja sekoittaa suunnittelussasi niin montaa väriä kuin haluat. Parasta tässä on se, että riippumatta siitä, kuinka monta väriä haluat suunnittelussasi olevan, olipa se sitten 2, 4, 6 tai enemmän, - se ei maksa sinulle mitään ylimääräistä! Lisäksi pizzalaatikoissamme on hieman kiiltävä pinta, jonka ansiosta pintakäsittely saa suunnittelemasi värit esiin paremmin.

Lyhyesti sanottuna, riippumatta siitä, minkälaisen suunnittelun olet visioinut pizzalaatikoillesi, voit toteuttaa sen tarjoamiemme loputtomien suunnittelumahdollisuuksien avulla! Älä siis enää odota ja aloita hauska suunnitteluprosessi!

Pizzalaatikkomme on valmistettu neitseellisistä kuiduista, mikä tarkoittaa, että ne on valmistettu paperista, joka ei sisällä kierrätysmateriaaleja. Lisäksi ne voidaan valmistaa valkoisesta tai ruskeasta paperista samaan hintaan. Vaikka voimme painattaa pizzalaatikkomme kauttaaltaan ulkopuolelle, meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta painattaa niitä sisäpuolelle. Jos haluat myös tuoda brändisi esiin, kun asiakkaat avaavat pizzalaatikkosi, suosittelemme, että lisäät sisäpuolelle meidän voipaperimme omalla painatuksella kirsikkana kakun päälle! 

On tärkeää huomioida, että pizzalaatikoita taitettaessa pizzalaatikoiden ulkokerros saattaa hieman repeytyä taivutettaessa, jolloin reunat muuttuvat hieman valkoisiksi.

Valitse haluamasi koko ja muoto

Pizzaa on monen kokoista! Siksi on mielestämme järkevää tarjota logolla varustettuja pizzalaatikoita yhteensä seitsemässä eri koossa: 26x26 cm, 28x28 cm, 30x30 cm, 32x32 cm, 33x33 cm, 34x34 cm, 36x36 cm, 38x38 cm ja 40x40 cm. Pizzalaatikot ovat vakiona aina 4 cm korkeita. Myitpä siis pieniä gourmet-pizzoja tai suuria pannupizzoja - tai jotain aivan muuta - löydät valikoimastamme todennäköisesti juuri sinun tuotteellesi sopivan koon! Jos kuitenkin etsit pizzalaatikoita, joiden mitat poikkeavat tarjoamistamme mitoista, meillä on mahdollisuus valmistaa räätälöityjä kokoja 5 000 kappaleen vähimmäismäärätilauksilla. Tässä tapauksessa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja esittää meille kokopyyntösi!

Suuren kokovalikoiman lisäksi pizzalaatikoita on saatavana myös kahdessa eri muodossa: tavallisen neliön muotoisena ja kuusikulmaisena. Vaikka kuusikulmion muotoiset pizzalaatikot muistuttavat klassisia neliönmuotoisia pizzalaatikoita, ne eroavat toisistaan siten, että niissä on kaltevat kulmat, joissa laatikko avataan ainutlaatuisena pyöräytyksenä. Koska näiden pizzalaatikoiden valmistuksessa käytetään vähemmän pahvia, ne ovat myös neliön muotoisia laatikoita edullisempi vaihtoehto. On täysin sinusta kiinni, minkä muodon valitset, ja mikä sopii parhaiten konseptisi tyyliin! 

Pizzalaatikot ja niiden kierrätettävyys

Koska pizza on yleensä hyvin rasvaista ruokaa ja sen sisältämä rasva heikentää materiaalin laatua, käytettyjä pizzalaatikoita voidaan harvoin kierrättää. Itse asiassa öljyjä ja muita jäänteitä sisältävän pizzalaatikon laittaminen kierrätysastiaan voi johtaa siihen, että kaikki muu jäteastian sisältö muuttuu käyttökelvottomaksi. Joskus on kuitenkin mahdollista kierrättää pizzalaatikon kansi, jos se on ollut vain vähän tai ei lainkaan kosketuksissa pizzan tai minkä tahansa rasvaisen ruoan kanssa, joka siinä on ollut. Oli miten oli, suosittelemme lämpimästi, että heität loput käytetystä pizzalaatikosta roskiin.

Nopea ja ympäristöystävällinen toimitus

Painetuilla pizzalaatikoillamme on ilmainen 8 viikon vakiotoimitusaika ja 6-7 viikon pikatoimitusaika, jotka alkavat siitä hetkestä, kun suunnittelusi on hyväksytty ja maksusi on vastaanotettu. Tarkka pikatoimitusaika vahvistetaan heti, kun valmistajamme on hyväksynyt toivotun koon ja määrän. 

Koska työskentelemme vain EU:n alueella toimivien valmistajien kanssa, voimme nopeiden toimitusaikojen lisäksi tarjota pizzalaatikoillemme myös alhaisen vähimmäistilausmäärän, joka on vain 3 000 kappaletta. Vielä suurempi etu EU:n sisällä toimivien valmistajien kanssa työskentelyssä on se, että tuotteidemme kuljetuksen yhteydessä syntyy vähemmän hiilidioksidipäästöjä, koska kuljetus on huomattavasti lyhyempi.

DKSBC-PizBox-30RG4C5K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Management System for Food Safety - EN ISO 22000: 2005

ISO 22000 -standardissa asetetaan vaatimukset kaikenkokoisille elintarvikeketjuun osallistuville organisaatioille (elintarvikevalmistajat, elintarvikepalvelujen tarjoajat, elintarvikeketjussa käytettävien tuotteiden toimittajat jne.).

Quality System Certification – EN ISO 9001: 2008

ISO 9001 Laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Koot26x26 cm / 28x28 cm / 30x30 cm / 32x32 cm / 34x34 cm / 36x36 cm / 38x38 cm / 40x40 cm
TyyppiTavallinen tai kuusikulmainen
Paperi Neitseellinen paperi
Paperin väriValkoinen tai ruskea
Onko pizzalaatikoita mahdollista saada muussa koossa?Kyllä, pizzalaatikoista on saatavana räätälöityjä kokoja 5 000 kappaleen vähimmäistilausmäärällä.
PainomenetelmäOffset (CMYK-värit)
PainoalueTäysi kattavuus ulkopuolelta
Miten pizzalaatikot pakataan?Pakattu muoviin 100 kpl.
Miten pizzalaatikot toimitetaan?Lavoilla
Vähimmäistilausmäärä3 000 kpl.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-25 (8 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota