Paperikulhot painatuksella

PE-pinnoitettu
  • 750 ml ruskea paperikulho, jossa on logosi
  • 1100 ml ruskea paperikulho, jossa on logosi
  • 1300 ml ruskea paperikulho, jossa on logosi
  • 1300 ml valkoinen paperikulho, jossa on logosi
1100 ml ruskea paperikulho, jossa on logosi

Paperikulhot painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 103,20 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Haluaisitko tarjoilla salaattiasi, pastaasi tai poke-bowliasi henkilökohtaisista painetuista salaattikulhoista? Sitten meillä on täydellinen ratkaisu sinulle! Logolla varustettujen paperikulhojemme vähimmäistilausmäärä on 3600 kpl, ja ne voidaan painaa koko pintaan. Autamme sinua mielellämme paperisten salaattikulhojesi suunnittelussa - ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia. Toimitamme ne myös ilmaiseksi koko Eurooppaan, ja vakiotoimitusaika on 6-7 viikkoa hyväksytystä suunnittelusta.

Täysin painetut paperiset salaattikulhot

Paperiset salaattikulhot painetaan CMYK-väreillä, joten voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä kuin haluat ilman lisäkustannuksia. Koska pahvi on vakiona valkoinen, voit valita, haluatko luonnollisen ilmeen vai värillä täytetyn ruoka-astian. Syy siihen, miksi taustaväri on valkoinen, johtuu siitä, että valkoiselle paperille on helpompi painattaa. Voit siis saada kraft-painatuksen, joka edustaa luonnollisempaa ulkoasua, mutta kulhojen sisäpuoli on silti valkoinen. Käytetty painomenetelmä on offset-painatus, joka takaa, että voimme painaa koko ruoka-astioiden pinnan. Riippumatta siitä, haluatko luovan muotoilun vai pidätkö muotoilun puhtaana ja yksinkertaisena - voimme painaa sen uusiin painettuihin take away -salaattikulhoihisi. 

Valitse 3 koon väliltä

Hanki paperiastioita, jotka sopivat tarjoiltavaan ruokaan. Meillä on kolme eri kokoa: 750 ml (26 oz), 1100 ml (38 oz) ja 1300 ml (44 oz). Joten olipa kyseessä sitten puuroa pienempinä annoksina aamiaiseksi tai isompia, kuumia ruokia, jotka tarvitsevat kannet pitääkseen lämmön - meiltä saat kaiken! Suurempia kokoja käytetään tavallisesti salaatteihin, poke-bowleihin, pastaruokiin, riisiin ja kanaan sekä muihin lounaaksi tai päivälliseksi syötäviin ruokiin. Pientä kokoa käytetään kylmiin ruokiin, kuten erilaisiin puuroihin, smoothiekulhoihin ja itse asiassa myös monet nuudeliruoat tarjoillaan näissä koissa.

Painetut salaattikulhot ovat päällystetty PE-muovilla, joten ne voivat pitää sekä kuumaa että kylmää ruokaa. Tämä kulho mahdollistaa kaiken tarjoilun keitoista nuudeleihin ja salaatteihin. Riippumatta siitä, tarjoatko asiakkaillesi herkullista nestemäistä tai kiinteää ruokaa - tämä astia pitää ruokasi esillä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet epävarma siitä, voiko kulhoa käyttää tarkoitukseesi - älä epäröi tilata ilmaisia näytteitä ja kokeilla sitä!

Anna asiakkaillesi upea kokemus, kun he ottavat ruokasi mukaan ja laittavat kannen tarjoillun annoksesi päälle. Siitä on hyötyä sekä kuumille että kylmille ruoille. Jos tarjoilet kylmiä ruokia, voit pinota ne päällekkäin, ja jos tarjoilet kuumaa ruokaa, autat ruokaa säilyttämään lämmön, kunnes asiakkaasi on valmis syömään sen.

Paperiset salaattikulhot ja ympäristöystävällisyys?

Painetut salaattikulhot, joissa on logo, on päällystetty PE-kerroksella kulhojen sisällä, mikä mahdollistaa nesteiden tai mehukkaiden ruokien kuljettamisen. Tämä tekee paperista kuitenkin myös hajoamattoman, eikä sitä voida hajottaa erityisissä teollisuuslaitoksissa. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan kraft-ruokakulhoja, joissa on PLA-päällysteinen paperi, mutta teemme yhteistyötä valmistajiemme kanssa, jotta tämä olisi mahdollista lähitulevaisuudessa. Kulhojen paperi ei ole vakiona FSC®-sertifioitu, mutta pystymme valmistamaan paperin FSC®-sertifioiduksi. FSC-sertifioiduista paperikulhoista aiheutuu lisäkustannuksia, ja vähimmäistilausmäärä saattaa myös olla suurempi.

DKSDM-PapBow-PE38M7K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Ylä Ø150mm180mm180mm
Pohja Ø127mm157,2mm157,2mm
Korkeus61,5mm61,5mm70mm
Vähimmäismäärä540036003600
Kansia saatavilla?KylläKylläKyllä
Biohajoavia vaihtoehtoja?Kyllä, 300 000 kpl:sta alkaen.Kyllä, 200 000 kpl:sta alkaen.Kyllä, 200 000 kpl:sta alkaen.
Paperin paksuus310 g/m2345 g/m2345 g/m2
PainomenetelmäOffset (CMYK värit)Offset (CMYK värit)Offset (CMYK värit)
Säilyvyysaika18 kuukautta18 kuukautta18 kuukautta
Alkoholinkestävä?EiEiEi

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-08 (10 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota