Katso

Miten tilata

Mukautetut painetut elintarvikeliuskat

Etsitkö täydellistä lisäosaa tuote-esittelyyn, joka nostaa brändisi valokeilaan? Silloin mukautetut painetut elintarvikeliuskat ovat täydellinen ratkaisu! Yksinkertaiset... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...aiset mutta tehokkaat elintarvikeliuskat ovat erittäin monipuolinen pakkausratkaisu, jota voidaan käyttää kaikkeen vastaleivotusta leivästä take away -astioihin. Kun niihin on painettu yksilöllinen suunnittelusi, voit lisätä tuotteisiisi erityisen erikoisen säväyksen ja saada brändisi erottumaan joukosta.

Tilaa räätälöidyt painetut elintarvikenauhat verkossa jo tänään ja säästä aikaa ja rahaa! Tilaaminen meiltä on erittäin nopeaa ja helppoa, ja saat ruokanauhasi hetkessä. Voimme toimittaa kotiin tai yritykseesi vain 4 viikossa - täysin veloituksetta.

Säädettävät ruokanauhat, joilla on monia käyttötarkoituksia  

Elintarvikenauhat on vain yhtä kokoa, mutta niiden 20 loven ansiosta ne sopivat lähes mihin tahansa tuotteeseen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit säätää nauhoja ja löysätä tai kiristää niitä niin paljon kuin haluat, kunnes ne sopivat täydellisesti tuotteesi ympärille. Kiedo ne leipomosi tuoreen leivän ympärille, asiakkaidesi mukaan tuomien take away -aterioiden ympärille tai vaikka viinikauppasi lahjapakkauksiin - elintarvikenauhoja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin!  

Elintarvikenauhat on valmistettu elintarviketurvallisesta pahvista, ja ne ovat hajuttomia ja mauttomia, mikä tarkoittaa, että ne voivat joutua suoraan kosketuksiin minkä tahansa tuotteen kanssa vaikuttamatta siihen. Ne soveltuvat jopa pakastamiseen. Lisäksi elintarvikenauhat ovat rasvankestäviä, joten vaikka niihin joutuisi kastiketta, öljyä tai muuta kosteutta, nauha ja kuvio pysyvät ehjinä! Voit siis helposti käyttää niitä voileipien ja muiden majoneesilla tai kastikkeella voideltujen ruokien kanssa. Haluatko antaa brändillesi lisäpotkua tekemällä siitä entistä näkyvämmän? Silloin voit lisätä ruokanauhat mukautettuihin painettuihin take away -kulhoihin. Teet varmasti pysyvän vaikutuksen asiakkaisiisi, ja he arvostavat ylimääräistä vaivaa, jonka olet nähnyt pakkauksissasi antaaksesi heille erityisen kokemuksen.

Täysväritulostus rajattomilla suunnitteluvaihtoehdoilla

Toteuta kuvittelemasi muotoilu rajattomien suunnitteluvaihtoehtojemme avulla! Olipa kyse sitten yksinkertaisesta tai yksityiskohtaisesta suunnittelusta, voimme auttaa sinua saamaan juuri haluamasi ulkoasun. Lisää logosi, teksti, kuvat tai muut haluamasi visuaaliset elementit suunnitteluun ja luo ainutlaatuinen ulkoasu, joka saa ihmiset varmasti muistamaan brändisi ja tunnistamaan sen missä tahansa.

Painamme elintarvikenauhat pintaan täysväritulostuksella, joka on painomenetelmä, jossa yhdistetään syaani, magenta, keltainen ja musta (CMYK), jotta saadaan aikaan erittäin laaja värivalikoima. Tämä tarkoittaa sitä, ettei ole mitään rajaa sille, mitä tai kuinka monta väriä voit käyttää suunnittelussasi! Ja mikä parasta? Sinun ei tarvitse maksaa lisäkustannuksia kustakin väristä. Villiinty siis ja käytä kaikkia suosikkivärejäsi suunnittelussasi! Ruokanauhat on valmistettu kiiltävällä viimeistelyllä, joka todella tuo esiin kaikki suunnittelemasi värit ja yksityiskohdat ja saa ne loistamaan, ja niiden ammattimainen ulkonäkö kiinnittää varmasti ihmisten huomion ja saa heidät uteliaiksi tuotteistasi.

Asiantuntijoiden maksuton suunnitteluapu

Tarvitsetko apua muotoilun määrittämisessä? Ei ongelmaa! Ennen tilauksen tekemistä voit yksinkertaisesti ladata taideteoksesi. Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua mielellään ja maksutta suunnittelun määrittelyssä, ja saat 24 tunnin kuluessa vedoksen suunnittelustasi. Voit pyytää kaikkia haluamiasi muutoksia, kunnes olet täysin tyytyväinen! Voit myös hoitaa suunnittelun itse lataamalla mallin ja lataamalla suunnittelusi tilauksen yhteydessä. Ilman suunnitteluapua saat silti vedoksen tuotteestasi ennen kuin se lähetetään tuotantoon!

Hanki ruokanauhat jo 500 kpl:sta alkaen.

Oletko uusi yritys, joka haluaa aloittaa pienellä? Vai oletko yritys, joka haluaa kokeilla jotain uutta sitoutumatta massiivisiin tilauksiin? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Kun painatuksella varustettujen elintarvikenauhojemme vähimmäistilausmäärä on vain 500 kpl, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tuhlaat paljon rahaa tarpeettoman suuriin tilauksiin, ennen kuin päätät yrityksellesi täydellisen muotoilun ja pakkauksen. Limepackilta tilaat juuri sen määrän kuin tarvitset. Lisäksi alhaisen vähimmäistilausmäärämme ansiosta voit vaihtaa suunnittelua niin usein kuin haluat - sinun ei tarvitse sitoutua samaan suunnitteluun pitkäksi aikaa!

Ympäristöystävällinen ja valmistettu Euroopassa

Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä pakkausratkaisuja yrityksille, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutuksiaan. Esimerkiksi elintarvikenauhamme ovat yksi monista loistavista vaihtoehdoistamme PE-pinnoitetuille tuotteille, jotka eivät ole biohajoavia tai kierrätettäviä. PE-muovin sijaan, jolla pakkaustuotteet yleensä päällystetään, jotta ne kestävät märkää ja rasvaista ruokaa, elintarvikenauhamme on valmistettu pahvista, jossa on erityinen rasvasulku. Ne eivät siis sisällä muovia, joten ne ovat sekä kierrätettävissä että kompostoitavissa. Jos ne eivät ole käytön jälkeen liian likaisia, ne voidaan helposti kierrättää paperin kanssa ja tehdä niistä uusia tuotteita, ja jos ne päätyvät luontoon, ne hajoavat lopulta. Kehotamme tietysti aina heittämään ne sen sijaan roskakoriin, jotta ne voivat hajota nopeammin kaatopaikoilla.

Ruokanauhojen etuna on myös se, että kuten kaikki tuotteemme, ne on valmistettu Euroopassa. Olemme päättäneet tehdä yhteistyötä yksinomaan eurooppalaisten valmistajien kanssa lyhyiden kuljetusmatkojen varmistamiseksi, sillä haluamme tuottaa mahdollisimman vähän hiilidioksidipäästöjä, kun tuotteemme toimitetaan asiakkaillemme. Voit tilata meiltä painetut elintarvikenauhat tai muut tuotteet tietäen, että kuljetus on huomattavasti lyhyempi ja vaikuttaa ympäristöön paljon vähemmän kuin jos ne kuljetettaisiin Amerikasta tai Aasiasta asti.

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
131 arviota