Elintarvikeliuskat omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Elintarvikeliuskat omalla painatuksella

Elintarvikeliuskat omalla painatuksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 273,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Jos etsit edullista, mutta ainutlaatuista ja tehokasta tapaa pakata elintarvikkeita, painetut elintarvikenauhat ovat oikea ratkaisu! Elintarvikenauhoja voidaan käyttää erilaisten elintarvikkeiden kiinnittämiseen, ja ne ovat houkutteleva lisä pakkaukseen, joka auttaa sinua lisäämään brändin tunnettuutta.

Elintarvikenauhat mukautetulla painatuksella sateenkaaren kaikissa väreissä

Mukautettuihin painettuihin ruokanauhoihin voidaan painaa logosi tai viestisi, kuvia tai mikä tahansa muu valitsemasi muotoilu! Ne painetaan täysväripainatuksella, joka on menetelmä, joka mahdollistaa paljon luovuutta suunnittelussa. Suunnitteluprosessissa voit käyttää niin monta väriä kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lisäkustannuksista jokaista väriä kohden. Rajoja ei ole, ja tämän ansiosta on helppo luoda ruokanauhoja, jotka todella erottuvat ja kiinnittävät ihmisten huomion.

Halusitpa sitten hauskan muotoilun tai jotain yksinkertaisempaa ja klassisempaa, voit luoda täydellisen ulkoasun ruokanauhoillesi monien suunnittelumahdollisuuksien avulla. Joten mitä sinä odotat? Toteuta kuvittelemasi muotoilu! Ruokanauhoissa on kiiltävä pinta, joka vain korostaa upeaa muotoiluasi entisestään. Huomaa, että ruokanauhat ovat painettavissa vain sisäpuolelta.

Räätälöidyt painetut ruokanauhat - kätevä pakkausratkaisu

Ruokanauhoja on saatavana yhdessä koossa: 608 mm (pituus) x 60 mm (leveys). Niiden 20 kiinnitysaukon ansiosta ne voidaan säätää nopeasti ja helposti, ja voit tehdä niistä niin tiukkoja tai löysiä kuin haluat. Lyhyesti sanottuna - kiinnitysaukkojen avulla on helppo löytää täydellinen istuvuus, ja ruokanauhat voidaan kietoa ihan minkä tahansa ympärille! Niitä voidaan käyttää suoraan elintarvikkeisiin, kuten leipiin ja voileipiin, mutta niitä voidaan käyttää myös ruoka-astioiden ympärille, useiden tuotteiden niputtamiseen ja moneen muuhun tarkoitukseen. Tämä tekee niistä täydellisen valinnan monipuoliseksi ja käteväksi tuotepakkausratkaisuksi.

Räätälöidyt elintarvikenauhat ovat elintarviketurvallisia, mauttomia ja hajuttomia. Lisäksi ne on valmistettu täysin biohajoavasta ja kierrätettävästä pahvista, joka on tarpeeksi tukevaa kestämään kosteaa ja rasvaista ruokaa, eli banderollit pysyvät ehjinä, vaikka niihin joutuisi kastiketta, kastiketta tai öljyjä.

Lyhyempi kuljetus, vähemmän CO2-päästöjä

Tuotemerkillä varustettujen elintarvikenauhojen vähimmäistilausmäärä on vain 500 kappaletta ja ilmainen vakiotoimitusaika on 4 viikkoa.

Limepack tekee yhteistyötä yksinomaan eurooppalaisten valmistajien kanssa. Tämän ansiosta voimme tarjota tuotteillemme nopeat toimitusajat ja alhaiset vähimmäistilaukset. Ennen kaikkea läheisyys sekä valmistajiin että asiakkaisiin auttaa meitä kuitenkin pienentämään hiilijalanjälkeämme ja pitämään ympäristövaikutuksemme vähäisenä. Tämä on vain yksi keino, jolla pyrimme lisäämään kestävyyttä.

DKSTE-FooBan-XMFCRPGL500

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoKeskikokoinen
Pituus608 mm
Leveys60 mm
Kiinnitysreikien lukumäärä 20
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYK
PintaKiiltävä
Vähimmäistilausmäärä500 kpl
Miten ne toimitetaan?Litteinä
Määrä per laatikko500 kpl
Paino per laatikko7,35 kg
Laatikon mitat610 x 255 x 65 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota