Hampurilaisrasiat omalla painatuksella 117x117x80 mm

Biohajoava

Hampurilaisrasiat omalla painatuksella 117x117x80 mm

Biohajoava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 2 730,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Tarjoiletko klassisia hampurilaisia tai kasvishampurilaisia? Täytettyjä pitoja, voileipiä tai ehkä jopa bageleita? Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä tai kokoisia take away -aterioita tarjoat asiakkaillesi mukaan otettavaksi, hampurilaisrasia omalla painatuksella, jossa on tuotemerkkisi logo, on täydellinen tapa saada asiakkaasi kiinnittämään huomiota konseptiisi! 

Hanki omat värikkäät hampurilaisrasiat valkoisesta tai kraft-paperista.

Tavoitteletko raakaa ja luonnollista ilmettä vai haluatko erottua silmiinpistävillä, värikkäillä, painetuilla hampurilaisrasioilla? Valitse valkoisen tai kraft-paperin välillä ja varmista, että hampurilaispakkauksesi sopivat brändisi muuhun ilmeeseen! Hampurilaisrasioiden kartonki on vakiona valkoista, koska se mahdollistaa paljon painomahdollisuuksia ja varmistaa, että väriyhdistelmästä riippumatta painatus näyttää upealta! Olemme varmistaneet, että vain mielikuvituksesi asettaa rajoituksen hampurilaisrasioidesi painatukselle. Jos haluat luonnollisen ja puhtaan ulkoasun, jossa on vain vähän värejä, kraft-paperi on paras valinta.

Hampurilaisrasiat omalla logolla painetaan CMYK-väreillä, joten voit valita ja sekoittaa melkein niin monta väriä kuin haluat, ilman että sinun tarvitsee maksaa lisäkustannuksia, kun luot itsellesi sopivan mallin! Hampurilaisrasioiden painomenetelmä on offset-painatus, mikä varmistaa, että ensimmäinen näyttää rasia näyttää täsmälleen samalta kuin viimeinen. 

Täysin räätälöitävät hampurilaisrasiat omalla painatuksella tyydyttämään tarpeesi

Hampurilaisrasioidemme vakiokoko on 117x117x80mm, mutta jos etsit joko pienempää tai suurempaa kokoa - ei hätää! Kertakäyttöiset hampurilaislaatikot voidaan räätälöidä haluamasi kokoisiksi, joten voit tarjoilla niissä herkulliset sliderit tai erittäin suuret hampurilaiset! Ota meihin yhteyttä osoitteessa mail@limepack.fi ja kerro tarkat toiveesi tai jos sinulla on vaikeuksia oikean koon valitsemisessa.

Hampurilaisrasiat on valmistettu nopeilla välilehtilukittavilla sulkimilla, aivan kuten paikallisen McDonald'sin® hampurilaisrasioissa, mikä tarkoittaa, että ne avautuvat ja sulkeutuvat ilman vaivaa! Näiden lukitussulkujen etuna on myös se, että hampurilaisrasioissa oleva ruoka voidaan pitää turvassa ja kuumana samanaikaisesti. 

Hampurilaisrasiat PE-pinnoitteella vai ilman?

Hampurilaisrasiamme ovat elintarvikekelpoisia ja rasvanpitäviä, ja ne valmistetaan vakiona ilman pinnoitetta, mikä tekee niistä kierrätettäviä ja kompostoitavia. Hampurilaisrasioita voidaan kuitenkin valmistaa myös PE-muovikerroksella, jolloin ne ovat erityisen kestäviä ja kestävät nesteitä ja mehukkaita elintarvikkeita, joten asiakkaasi voivat nauttia herkullisesta, rasvaisesta hampurilaisestaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia hampurilaisrasian vuotamisesta! PE-päällysteen kanssa on kuitenkin tärkeää mainita, että hampurilaisrasiat eivät ole enää kierrätettävissä ja kompostoitavissa. 

Tuotettu EU:ssa 

Hampurilaisrasioiden vähimmäistilausmäärä on 5 000 kappaletta ja toimitusaika 14 viikkoa. Kuten kaikki muutkin tuotteemme, hampurilaisrasiamme valmistetaan Euroopassa, mikä tuo mukanaan monia etuja, kuten alhaiset tilausmäärät ja korkealaatuiset tuotteet. Lyhyt kuljetusaika ja siten vähäiset CO2-päästöt ovat vain yksi lisäetu.

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Täältä voit tarkistaa, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luulisi.

Good manufacturing practice (GMP) 

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja sovellettu ympäristöjärjestelmien standardi, ja siinä asetetaan organisaatiolle vaatimukset, joiden avulla se voi parantaa ympäristönsuojelun tasoa, täyttää oikeudelliset ja muut velvoitteet ja saavuttaa ympäristötavoitteet. 

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

Tässä standardissa määritellään vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajien ja niiden toimittajien hygienianhallintajärjestelmälle, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniapuutteet tunnistetaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti.

Vakiokoko117 x 117 x 80 mm
Voidaanko hampurilaisrasioita valmistaa muussa koossa?Kyllä, hampurilaisrasiat ovat täysin muokattavissa, ja niitä voidaan valmistaa sekä pienemmässä että suuremmassa koossa.
Paperin paksuus300 g/m2
Paperin tyyppiHampurilaisrasiat toimitetaan ilman pinnoitetta, mutta ne voidaan valmistaa PE-pinnoitteella.
Paperin väritValkoinen/valkoinen, valkoinen/ruskea & ruskea/ruskea
PainomenetelmäOffset-painatus (CMYK-värit)
Vähimmäistilausmäärä5 000 kpl.
Määrä per laatikko170 kpl.
Laatikoita per lava36
Määrä per lava6 120 kpl.
Kg per lava4,85 kg

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota