Hampurilaisrasiat omalla painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä

Hampurilaisrasiat omalla painatuksella nopealla toimituksella

BiohajoavaKierrätettävä
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 183,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Räätälöidysti painetut hampurilaislaatikot ovat loistava tapa saada brändillesi huomiota. Tarjoilitpa sitten klassisia hampurilaisia, kasvishampurilaisia tai jotain aivan muuta, suunnittelemasi hampurilaisrasiat auttavat erottamaan yrityksesi kilpailijoista ja ovat myös hyvä tapa osoittaa asiakkaillesi, että välität laadusta ja esillepanosta.

Erotu hampurilaislaatikoiden vaikuttavalla suunnittelulla

Painamme hampurilaislaatikot täysväripainatuksella, joka on CMYK-värejä käyttävä painomenetelmä. Tämän menetelmän avulla voit valita niin monta väriä kuin haluat suunnittelemaasi malliin ilman, että jokaisesta väristä veloitetaan mitään ylimääräistä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda upeita malleja, joita vain mielikuvituksesi rajoittaa! Suunnitelmasi näyttää upealta hampurilaisrasioihin painettuna, olipa se sitten yksinkertainen tai monimutkainen ja värikäs.

Hampurilaislaatikot on valmistettu valkoisesta pahvista, ja niissä on kiiltävä pinta, joka saa kaikki suunnittelemasi värit korostumaan entisestään. Hampurilaisrasiat ovat tulostettavissa vain ulkopuolelta. 

Valitse 2 koon välillä

Hampurilaislaatikoita on saatavana kahta kokoa:

  • Keskikokoinen: 95 x 95 x 44 mm (pituus x leveys x korkeus)

  • Suuri: 118 x 117 x 82 mm (pituus x leveys x korkeus)

Keskikokoinen hampurilaisrasia sopii useimmille hampurilaisille ja silloin, kun asiakkaat haluavat jotain pienen ja suuren hampurilaisen väliltä. Jos siis etsit juuri oikean kokoista hampurilaisrasiaa, keskikokoinen hampurilaisrasia on ihanteellinen. Toisaalta suuret hampurilaislaatikot sopivat erinomaisesti erittäin suurten hampurilaisten tarjoiluun, jotka on täytetty kaksinkertaisilla pihveillä, juustolla ja muilla herkullisilla täytteillä.

Tukevat ja biohajoavat hampurilaislaatikot

Hampurilaislaatikot sopivat erinomaisesti kaikenlaisille elintarvikkeille, olivatpa ne sitten kuivia tai rasvaisia. Ne eivät liukene riippumatta siitä, mitä niihin laitetaan, joten ne sopivat täydellisesti mihin tahansa ravintolaan tai ruoka-autoon. Lisäksi hampurilaislaatikoiden koukkusuljenta tekee niistä helppoja sulkea ja ottaa mukaan matkalle, jotta asiakkaat voivat pitää hampurilaisensa lämpiminä, kunnes he ovat valmiita syömään ne.

Toinen hieno asia näissä hampurilaislaatikoissa on se, että ne eivät sisällä muovia. Ne on valmistettu biohajoavasta ja kierrätettävästä pahvista, joten ne ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat pakata hampurilaisensa ympäristöystävällisesti!

Painetut hampurilaislaatikot helposti

Limepack tekee yhteistyötä vain eurooppalaisten valmistajien kanssa, jotta voimme tarjota alhaiset vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitusajat. Tämän ansiosta voimme tarjota räätälöityjä painettuja hampurilaisrasioita jo 500 kappaleesta alkaen ja 4 viikon toimitusajalla. Suurin hyöty siitä, että valmistajamme ovat Euroopassa, on kuitenkin lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta alhaiset CO2-päästöt.

Hampurilaislaatikot toimitetaan liimattuna yhteen, eikä niitä tarvitse koota ennen käyttöä. Lisäksi ne voidaan pinota, joten niitä on helppo ja kätevä säilyttää!

DKSTE-BurBox-XMFCRPGL3K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

ISO 12647

ISO 12647 on kansainvälinen standardi, jossa määritellään painoteollisuuden värienhallinnan määrittelyt. Sertifiointi osoittaa, että painotalo on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials on kansainvälisesti tunnustettu laadunvalvontamerkki, joka takaa kuluttajille, että heidän ostamansa pakkausmateriaalit täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit.

Metsänhoitoneuvosto (FSC)

FSC on kansainvälinen metsätalouden sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että FSC-merkillä varustetut puu- ja paperituotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

KokoKeskikokoinenSuuri
Pituus95 mm118 mm
Leveys95 mm117 mm
Korkeus44 mm82 mm
Materiaali350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton350g elintarvikepahvi, mauton ja hajuton
PaperiMuoviton, kierrätettävä ja biohajoavaMuoviton, kierrätettävä ja biohajoava
PainomenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltävä
Vähimmäistilausmäärä500 kpl500 kpl
Miten hampurilaislaatikot toimitetaan?Liimattu ja pinottuLiimattu ja pinottu
Määrä per laatikko250 kpl250 kpl
Paino per laatikko4,4 kg7,5 kg
Laatikon mitat660 x 305 x 290 mm660 x 305 x 290 mm

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-06-01 (9 viikkoa)

Pikatoimitus

Kiire? Ei hätää. Voimme toimittaa pikatoimituksella lisähinnasta riippuen tuotteen kokoonpanosta. Valitse pikatoimitus kassalla hinnan laskemiseksi.

Tilaa nyt, valitse express kassalla ja saat tämän tuotteen toimitettua mennessä. 2023-04-27 (4 viikkoa)

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota