Katso

Miten tilata

Jäätelökioskin brändätyt pakkaukset: Erota brändisi muista

Oletko koskaan miettinyt, miten saat jäätelö- ja salonkipakkauksesi erottumaan kilpailijoiden merestä?

Avain brändisi erottumiseen voi olla... Lue lisää

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...voi olla juuri pakkauksissasi.

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla ainutlaatuinen ja huomiota herättävä jäätelöpakkaus voi olla ratkaiseva tekijä, joka saa asiakkaan valitsemaan tuotteesi muiden sijaan. Kyse ei ole enää vain jäätelöstä, vaan koko paketista - kirjaimellisesti!

Tässä artikkelissa perehdytään kestäviin, käteviin ja huomiota herättäviin pakkausratkaisuihin, jotka takaavat, että brändisi pysyy houkuttelevana ja ainutlaatuisena.

Lue, miten oikeanlainen pakkaus voi nostaa jäätelösi houkuttelevuutta hyllyssä ja saada ympäristötietoiset kuluttajat kiinnostumaan.

Räätälöityjen painettujen jäätelöpakkausten maailma

Kun on kyse jäätelöstä, pakkaus on merkittävä tekijä. Se on ensimmäinen asia, jonka asiakkaat näkevät, ja se voi ratkaista heidän päätöksensä maistaa tuotetta.

Biohajoavista jäätelökupeista räätälöityihin painettuihin jäätelöastioihin on olemassa koko joukko pakkausmateriaaleja, jotka sopivat jäätelöpakkaustarpeisiisi.

Ajattele asiaa näin: jäätelön pakkaussuunnittelu on jäätelön ensivaikutelma. Se on ensimmäinen tilaisuus, jossa tuotteesi voi esitellä itsensä, ja kuten kaikki tiedämme, ensivaikutelma on ratkaiseva. Värit, muotoilu, pakkauksen tuntuma asiakkaan käsissä - kaikki nämä elementit luovat yhdessä elämyksen.

Kyse ei kuitenkaan ole vain siitä, että pakkaus näyttää hyvältä - kyse on myös tuotteen suojaamisesta, sen laadun säilyttämisestä ja sen varmistamisesta, että se saapuu asiakkaalle parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Kun siis harkitset jäätelöpakkausvaihtoehtoja, muista tämä: jäätelöpakkaus on enemmän kuin pelkkä astia. Se kertoo brändistäsi, suojelee tuotetta ja on tärkeä osa asiakaskokemusta.

Biohajoavat jäätelökupit painatuksella: Kestävä valinta

Jos haluat saada jäätelöliiketoimintasi erottumaan joukosta ja samalla edistää vihreämpää ympäristöä, biohajoavat jäätelömukit painatuksella ovat vastaus.

Tavallisen PE-pinnoitteen sijasta näissä mukeissa on vesipohjainen pinnoite, joka tekee niistä biohajoavia ja kierrätyskelpoisia.

Useimmilla kierrätysasemilla ei kuitenkaan ole päivitettyjä järjestelmiä, jotka tunnistaisivat tämän uudenlaisen tekniikan, ja siksi useimmat kunnat vaativat sinua heittämään ne normaaliin jätteeseen.

Kupit voivat hajota oikeissa ympäristöolosuhteissa, mutta suosittelemme kuitenkin, että kierrätät ne asianmukaisesti ja heität ne jäännösjätteeseen, jotta kierrätysasemat voivat käsitellä ne asianmukaisesti.

Voit aina tarkistaa kierrätysprosessin paikalliselta kierrätysasemalta tai kunnalta.

Nämä mukit eivät kuitenkaan loista pelkästään ympäristöystävällisyyden vuoksi. Ne ovat myös visuaalinen ilo, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tuoda brändisi logosi esiin elävästi ja houkuttelevasti, sillä ne voidaan painaa millä tahansa värillä ja millä tahansa haluamallasi kuviolla!

Nämä jäätelömukit eivät ole vain astioita herkulliselle tuotteellesi, vaan ne ovat käveleviä mainoksia, joissa näkyy brändisi identiteetti!

Kun asiakkaat kävelevät ympäriinsä nauttimassa virkistävästä herkustaan, logosi on kaikkien nähtävillä. Tämä ei ainoastaan lisää brändisi näkyvyyttä, vaan myös yhdistää virkistävän jäätelön nauttimisen iloon ja tyytyväisyyteen🥪.

Mattaiset jäätelökupit logolla: Täydellinen luonnollisen, maanläheisen brändin estetiikkaan.

Jos haluat parantaa brändisi näkyvyyttä, mattaiset jäätelökupit logolla ovat sinun valintasi! Nämä korkealaatuisesta paperista valmistetut kupit tarjoavat ainutlaatuisen ja tyylikkään tavan tarjoilla jäätelöä.

Niiden viehätysvoima ei kuitenkaan lopu tähän. Kun logosi on näkyvästi esillä, nämä mukit auttavat asiakkaita muistamaan ja tunnistamaan brändisi, vahvistavat tarinaasi ja luovat yhteyden asiakkaisiin.

Nämä kupit sopivat sekä pieniin että suurempiin määriin asiakkaidesi tarpeiden mukaan. Niitä on saatavana monessa eri koossa, jotka sopivat sekä pienelle että suurelle jäätelöannokselle asiakkaan nälän mukaan.

Tämä kokovaihtoehtojen joustavuus varmistaa, että jokaisen asiakkaan tarpeet täyttyvät, olipa heidän jäätelön tai gelaton himonsa kuinka suuri tai pieni tahansa.

Näiden eri kokojen ansiosta jäätelöbrändisi palvelee kaikkia, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kaikille jäätelön ystäville.

Kasvipohjaiset BIO-jäätelökupit: Ympäristöystävällinen ratkaisu

Yrityksille, jotka pyrkivät olemaan todella ympäristötietoisia, biologisesti hajoavat jäätelökupit, joissa on PLA-pinnoite, ovat erinomainen valinta.

Kasveista valmistettu PLA on biohajoava ja kompostoituva materiaali, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto PE-muovipinnoitteille.

Näihin mukeihin voidaan painaa mikä tahansa väri ja muotoilu, joten ne ovat loistava valinta yrityksille, jotka haluavat yhdistää ympäristövastuun ja brändin näkyvyyden.

Painetut jäätelökupit, joissa on kannet: Optimaalinen suoja tuotteillesi

Kun jäätelö halutaan tarjoilla tavalla, joka takaa tuoreuden ja turvallisuuden, mutta tuo samalla hienostuneisuutta, kannelliset painetut jäätelökupit ovat paras vaihtoehto.

Nämä jäätelöastiat ovat erinomainen valinta jäätelön tarjoiluun, sillä ne paitsi säilyttävät sen laadun myös parantavat sen esillepanoa.

Lisäksi niitä voidaan pakastaa jopa 6 kuukauden ajan, mikä takaa pitkäaikaisen tuoreuden.

Tämä tarkoittaa sitä, että jäätelösi voidaan säilyttää ja asiakkaat voivat nauttia siitä pitkään sen valmistuksen jälkeen, ilman että sen mausta tai laadusta joudutaan tinkimään.

Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka valmistavat jäätelöä suuria määriä tai joilla on kausimakuja.

Pakastamalla jäätelöä näissä säiliöissä ne voivat varmistaa, että niiden tuote on aina saatavilla vuodenajasta tai tuotantoaikatauluista riippumatta.

Maksimaalinen brändin näkyvyys

Nämä jäätelökupit voidaan painaa ympäriinsä millä tahansa värillä, mikä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tuoda brändisi esiin.

Värit voivat olla niin elinvoimaisia tai hillittyjä kuin haluat, jolloin voit luoda suunnittelun, joka todella kuvastaa brändisi identiteettiä.

Jopa näiden astioiden kannet voidaan painaa, mikä tarjoaa lisätilaa brändisi näkyvyydelle ja luovuudelle.

Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää astioissa olevan tilan täysimääräisesti ja sisällyttää siihen brändisi logon, värimaailman ja jopa brändisi tarinan tai tehtävän.

Voit halutessasi toistaa muotoilun kupeissasi, tai voit käyttää tätä tilaa lisätietojen antamiseen jäätelöstäsi, kuten ainesosien, ravintoarvotietojen tai jopa hauskan faktan brändistäsi!

Täten jäätelöannoksesi eivät ole pelkkiä jäätelöastioita, vaan luova väline, jonka avulla voit kommunikoida asiakkaidesi kanssa ja vahvistaa brändisi imagoa.

Express-jäätelökupit painatuksella: Nopea toimitus

Kun aika on kortilla, painetut jäätelömukit ovat pelastajasi. Toimitusaika on vain 10-14 työpäivää, joten saat nämä jäätelökupit haltuusi hetkessä!

Nopea toimitus ei kuitenkaan tarkoita laadusta tinkimistä. Tässä on joitakin näiden jäätelökuppien keskeisiä ominaisuuksia:

Erittäin kestävä

Asiakkaasi voivat nauttia jälkiruokansa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia läikkymisestä tai vuodoista. Näissä jäätelökupeissa on tukeva PE-pinnoite, joka takaa, että kuppi kestää hyvin, vaikka jäätelö alkaisi sulamaan.

Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi voivat nauttia jokaista lusikallista herkullista jäätelöä rauhassa ilman huolta siitä, että jäätelö kastuu kupin läpi.

Lisäksi PE-pinnoite kestää myös kondensaatiota, joten asiakkaiden ei tarvitse kärsiä märästä kupista.

Nämä mukit eivät siis ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne toimivat myös poikkeuksellisen hyvin ja tarjoavat asiakkaillesi vaivattoman jäätelökokemuksen.

Mattavalkoinen ja kraft-paperi

Nämä pikapainetut jäätelömukit ovat saatavilla kahdessa tyylikkäässä vaihtoehdossa: mattavalkoisena ja voimapaperina. Mattavalkoinen vaihtoehto tarjoaa klassisen, puhtaan ilmeen, joka sopii täydellisesti värikkäille logoille ja kuvioille.

Voimapaperivaihtoehto taas tarjoaa luonnollisemman ja rustiikkisemman ilmeen. Se on loistava valinta tuotemerkeille, jotka pyrkivät maanläheiseen, orgaaniseen estetiikkaan.

Molemmat vaihtoehdot on suunniteltu vahvistamaan brändisi ainutlaatuista identiteettiä ja vetoamaan kohdemarkkinoihisi.

Täysväripainatus ilman lisäkustannuksia

Pikajäätelökupit eivät ole vain nopeita toimittaa, vaan ne tarjoavat myös täysväripainatuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit valita muotoiluun niin monta väriä kuin haluat ilman huolta lisäkustannuksista.

Halusitpa sitten näyttää brändisi logon eloisissa väreissä tai mieluummin minimalistisen muotoilun muutamalla sävyllä, valinta on kokonaan sinun!

Tämän täysväripainatusominaisuuden avulla voit tehdä jäätelökupeistasi todella erottuvia.

Digitaalisesti painetut jäätelökupit: Ainutlaatuiset ja eloisat mallit

Digitaalisesti painetut jäätelökupit mahdollistavat ainutlaatuiset ja eloisat mallit, jotka paitsi kohottavat asiakaskokemusta myös saavat brändisi erottumaan.

Niissä esitellään luovia jäätelöpakkausmalleja, jotka jättävät asiakkaisiin pysyvän vaikutuksen.

Jäätelökupit painetaan CMYK-prosessilla, mikä mahdollistaa eloisan värintoiston. Näin voit valita jäätelökuppeihin niin monta väriä kuin haluat. Valinta on sinun, halusitpa sitten jäljitellä sateenkaarta tai pitäytyä yhdessä sävyssä.

Lisää logosi tai mikä tahansa haluamasi kuvio tai muotoilu ja tee näistä digitaalisesti painetuista jäätelökupeista täydellinen kävelevä mainos brändillesi!

Näihin jäätelökuppeihin on saatavana sekä PE- että BIO-vaihtoehtoja. Valitse PE-päällystetyt kupit niiden kestävyyden vuoksi tai valitse BIO-kupit, jos haluat tuoda esiin sitoutumisesi ympäristön kestävyyteen.

Oikean jäätelöpakkauksen valitseminen brändillesi

Brändillesi sopivan jäätelöpakkauksen valitseminen on kuin täydellisen jäätelömaun valintaprosessi - se on yksilöllinen valinta, jolla on merkittäviä vaikutuksia brändin tunnettavuuteen.

Tässä vaiheessa tulevat mukaan sellaiset tekijät kuin kestävyys, muotoilu ja toiminnallisuus.

Kestävyys on nykyään kuuma aihe, eikä se ole jäätelöpakkausten kohdalla erilainen. Brändit ovat luovia jäätelöpakkaustensa suunnittelussa ja pyrkivät vähentämään jätettä ja pienentämään alan hiilijalanjälkeä.

He haluavat käyttää kierrätettäviä, biohajoavia tai uusiutuvia materiaaleja.

Muotoilussa taas on kyse brändin ainutlaatuisen persoonallisuuden esille tuomisesta. Olipa kyse sitten rohkeista väreistä, minimalistisista malleista tai omituisista kuvituksista, pakkauksesi heijastavat brändiäsi.

Eikä unohdeta toiminnallisuutta. Pakkauksesi on tehtävä tehtävänsä hyvin - eli suojattava jäätelöä, pidettävä se tuoreena ja helpotettava sen tarjoilua.

Ilmaista suunnitteluapua: Luo innovatiivinen jäätelöpakkaussuunnittelu

Me Limepackilla tarjoamme ilmaista asiantuntevaa suunnitteluapua, jotta jäätelöpakkaussuunnitelmasi todella erottuu edukseen.

Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme on valmis auttamaan sinua muotoilussa ja luomaan erottuvan ja houkuttelevan ulkoasun, joka kiteyttää brändisi aidosti.

Kokenut suunnittelutiimimme voi auttaa sinua muotoilun laatimisessa ja luoda ainutlaatuisen ja huomiota herättävän ulkoasun, joka todella edustaa brändiäsi.

Lisäksi ymmärrämme ajan merkityksen liiketoiminnassa. Siksi tarjoamme ilmaisen suunnittelun esikatselun vain 2 tunnissa hyväksyntääsi varten.

Jos muutoksia tarvitaan, sitoudumme tekemään niin monta korjausta kuin on tarpeen, kunnes olet täysin tyytyväinen.

Limepackin avulla sinulla on kaikki resurssit, joita tarvitset, jotta voit toteuttaa jäätelöpakkausten suunnittelusta haaveilemasi. Anna meidän auttaa sinua luomaan vastustamaton jäätelöliikkeen pakkaussuunnittelu, joka jättää pysyvän vaikutuksen!

Alhaiset vähimmäistilausmäärät

Alhaiset vähimmäistilausmäärät tarjoavat kaikenkokoisille yrityksille loistavan mahdollisuuden hankkia ensiluokkaisia, yksilöllisiä jäätelöpakkauksia rasittamatta niiden budjettia.

Olitpa sitten pieni jäätelökioski, joka on vasta aloittamassa tai vakiintunut brändi, joka haluaa kokeilla uusia malleja, alhaiset vähimmäistilausmäärät tarjoavat tarvitsemaasi joustavuutta.

Limepackilla voit tilata räätälöidyt jäätelökupit jo 750 kappaleen vähimmäismäärästä alkaen. Joten, olitpa sitten valmis tilaamaan suuren erän yksilöllisesti painettuja jäätelökuppeja tai haluat vain aloittaa pienemmällä tilauksella, päätös on täysin sinun käsissäsi!

Yhteenveto

Jäätelöiden maailmassa pakkaus on paljon muutakin kuin vain kuppi tai astia, jossa säilytät herkullisia kylmiä jälkiruokia.

Se on alusta, jolla voit esitellä brändisi tarinaa ja ainutlaatuisuutta.

Valitsitpa sitten ympäristöystävälliset biohajoavat♻️ kupit tai painetut jäätelömukit, pidä mielessä, että täydellinen pakkaus ei vain säilytä jäätelöäsi - se vahvistaa jokaisen kermaisen, kylmän suupalan iloa ja luo asiakkaillesi unohtumattomia hetkiä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi pakkaukset ovat tärkeitä jäätelöbaareille?

Jäätelöteollisuudessa pakkauksilla on useita keskeisiä tarkoituksia. Kyse ei ole vain tuotteen laadun ja turvallisuuden säilyttämisestä, vaan myös sen tekemisestä houkuttelevaksi kuluttajille.

Pakkaus on usein ensimmäinen kosketuspiste tuotteen ja kuluttajan välillä, ja hyvin suunniteltu pakkaus voi kiinnittää heidän huomionsa ja vaikuttaa heidän päätökseensä valita jäätelösi muiden sijaan.

Siksi pakkausten merkitystä jäätelöteollisuudessa ei voi liioitella - se on ehdottoman tärkeää!

Millaisia pakkauksia jäätelössä käytetään?

Kun kyseessä on jäätelön pakkaaminen, mukautetut painetut jäätelökupit, joissa on kannet, ovat loistava valinta.

Nämä tuubit voidaan pakastaa, jolloin herkku pysyy tuoreena ja houkuttelevana. Ne myös lisäävät tuotteeseesi hienostuneisuutta.

Erikokoisten painettujen jäätelömukien ansiosta yritykset voivat palvella asiakkaita, joilla on vaihteleva ruokahalu, joten nämä kupit ovat monipuolinen valinta jäätelöbaarissa erilaisten annosten tarjoiluun.

Tämä annoskokojen joustavuus voi parantaa asiakaskokemusta, sillä se tarjoaa vaihtoehtoja yksilöllisten mieltymysten mukaan.

Miksi yritysten tulisi asettaa kestävyys jäätelöpakkauksissa etusijalle?

Yritysten olisi asetettava kestävyys jäätelöpakkauksissa etusijalle, jotta jätettä voidaan vähentää, hiilijalanjälkeä pienentää ja käyttää luovasti kierrätettäviä ja biohajoavia materiaaleja.

Se on win-win planeetalle ja heidän brändilleen!

Limepack | Hanki näytepaketti

Haluatko kokeilla tuotteitamme?

Hanki näytepaketti
Limepack | Pyydä tarjousta

Tarvitsetko jotain erityistä?

Pyydä tarjousta
Testimonials
4,9
136 arviota