Pikajäätelökupit valkoisella ja kraft-paperilla digitaalisella painatuksella

PE-pinnoitettu

Pikajäätelökupit valkoisella ja kraft-paperilla digitaalisella painatuksella

PE-pinnoitettu
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 1 137,00 
€. Veroton
1409.88€ (vero sisällytetty)
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Onko sinulla kiire ja tarvitsisit jäätelökuppeja omalla painatuksella mahdollisimman nopeasti? Me Limepackilla voimme auttaa! Personoidut jäätelökupit omalla logolla ja nopealla 10-14 arkipäivän toimituksella auttavat sinua olemaan itsevarma nopeasti saapuvasta tapahtumasta. 1000 kpl:n vähimmäistilausmäärällä sinun on helppo tilata tarpeisiisi sopiva määrä. Tilaa tänään ja saa jäätelökuppisi hetkessä!

Valitse valkoisten ja kraft-jäätelökuppejen väliltä

Nopeasti toimitettavissa jäätelökupeissamme on mattapinta, ja niitä on saatavana valkoisina ja kraftinvärisinä. Valkoisella pinnalla varustetuissa jäätelökupeissa on puhdas ja yksinkertainen estetiikka, ja ne sopivat erinomaisesti värikkäisiin suunnitteluihin. Jos etsit jäätelökuppeja, joissa on rustiikkisempi tai luonnollisempi tunnelma, kraft-pinta voi olla enemmän tyyliäsi. Valitse mieltymyksesi mukaan sellainen pinta, joka sopii parhaiten brändisi ilmeeseen!

Jäätelökupit on valmistettu tavallisesta PE-muovikerroksesta, joka tekee niistä kestäviä ja tukevia, joten asiakkaasi voivat nauttia jälkiruokansa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia läikkymisestä tai vuotamisesta. 

Tutki loputtomia suunnittelumahdollisuuksia

Omalla painatuksella varustetuilla jäätelökupeilla saat varmasti jälkiruokasi näyttämään entistäkin herkullisemmalta! Etsitpä sitten yksinkertaisia ja tyylikkäitä tai hauskoja ja värikkäitä jäätelökuppeja, autamme mielellämme luomaan täydellisen kokonaisuuden brändiisi. Jäätelökuppimme painetaan täysväripainatuksella (CMYK-värit), mikä tarkoittaa, että voit lisätä suunnittelemaasi niin monta väriä kuin haluat ilman huolta lisäkustannuksista. Näin voit luoda hauskoja ja huomiota herättäviä malleja, jotka todella erottuvat joukosta. Ole siis rohkeasti luova suunnittelun suhteen - loputtomien suunnittelumahdollisuuksiemme ansiosta taivas on rajana! 

Käytämme jäätelökuppien painamiseen kahta eri painomenetelmää halutusta tilausmäärästä riippuen. Digitaalipainatusta käytetään 1 000-19 000 kpl:n tilauksiin, kun taas 20 000 kpl:n tilauksista ylöspäin painetaan offset-painatuksella. Kummassakaan painomenetelmässä ei ole perustamiskustannuksia. Digitaalinen painatus on menetelmä, joka sopii erinomaisesti pienempien määrien nopeaan painamiseen, kun taas offsetpainatus on paras valinta suuriin määriin, ja se takaa terävän ja laadukkaan painatuksen jäätelökuppeihin. On tärkeää mainita, että digitaalisen painamisen painolaatu on heikompi kuin offsetpainamisen, ja se voi johtaa siihen, että jäätelökupit ovat hieman pigmenttimäisiä. Tummat pinnat voivat myös näyttää hieman kiiltäviltä, kun ne painetaan tällä menetelmällä.

Jäätelökupit omalla painatuksella 3:ssa eri koossa

Jäätelökuppeja on saatavana 3:ssa koossa, joten meiltä löytyy kuppi mihinkä tahansa jäätelömäärään! Voit valita seuraavista kooista: 100 ml, 160 ml ja 230 ml. Pienin koko sopii täydellisesti maistiaisten jakamiseen messuilla. Siihen mahtuu myös yksi kauhallinen jäätelöä, joten se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia pienen annoksen. Suuri koko sopii erinomaisesti runsaisiin annoksiin ja niille, jotka haluavat herkutella suosikkimakunsa kolmella jäätelöpallolla. Se sopii myös suureen annokseen jäädytettyä jogurttia, joka on päällystetty hedelmillä, pähkinöillä ja muilla täytteillä. 160 ml:n koko on jäätelömukien osalta täydellinen välivaihe. Se ei ole liian pieni eikä liian suuri, joten se on täydellinen annoskoko useimmille ihmisille.

Jos haluat tarjota asiakkaillesi jäätelömukien kannet, 90 mm:n vakiopaperikupin kannet sopivat 230 ml:n jäätelömukeihin.

Paikallinen tuotanto

Teemme yhteistyötä eurooppalaisten valmistajien kanssa, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman lähellä asiakkaitamme. Tämä tarkoittaa nopeita toimitusaikoja ja korkealaatuisia tuotteita alhaisilla vähimmäistilauksilla ja -hinnoilla. Parasta Euroopan valmistajien kanssa työskentelyssä on alhaiset hiilidioksidipäästöt, sillä tuotteitamme ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja. Kun siis ostat meiltä, et ainoastaan saa laadukkaita tuotteita, vaan autat myös suojelemaan ympäristöä. 

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Quality System Certification – ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -standardissa määritellään laadunhallintajärjestelmän kriteerit, ja se perustuu useisiin periaatteisiin, kuten vahvaan asiakaskeskeisyyteen, ylimmän johdon motivaatioon ja osallistumiseen, prosessilähestymistapaan ja jatkuvaan parantamiseen. Tämä auttaa kuluttajia saamaan tasalaatuisia ja laadukkaita tuotteita ja palveluja.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 -standardissa määritellään vaatimukset ympäristöjärjestelmälle, joka auttaa organisaatiota saavuttamaan paremman ympäristönsuojelun tason kestävän kehityksen ympäristöpilarin osalta. Tavoiteltuihin tuloksiin kuuluvat ympäristönsuojelun tason parantaminen, vaatimustenmukaisuusvelvoitteiden täyttäminen ja ympäristötavoitteiden saavuttaminen.

Koko100 ml160 ml230 ml
PintaMattaMattaMatta
Paperin väriValkoinen / Ruskea kraft-paperiValkoinen / Ruskea kraft-paperiValkoinen / Ruskea kraft-paperi
Ylä Ø75 mm85 mm90 mm
Pohja Ø64 mm74 mm75 mm
Korkeus40 mm45 mm58 mm
Paino4 g6 g7 g
Paperin paksuus275 g/m2275 g/m2275 g/m2
PainomenetelmäDigitaalinen painaminen & offsetpainaminenDigitaalinen painaminen & offsetpainaminenDigitaalinen painaminen & offsetpainaminen
Määrä per laatikko1.400 kpl1.300 kpl1.100 kpl
Määra per sleeve140 kpl130 kpl110 kpl
Sleeves per laatikko101010
Laatikon mitat410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm460 x 370 x 510 mm
Laatikon paino6 kg7,4 kg8 kg
Määra per lava33.600 kpl20.800 kpl17.600 kpl
Vähimmäistilausmäärä1.000 kpl1.000 kpl1.000 kpl

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 arviota