Kannellinen keittokuppi omalla painatuksella

Kannellinen keittokuppi omalla painatuksella

Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 870,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Kannelliset ruokakupit ovat täydellinen tapa käyttää asiakkaitasi kertomaan maailmalle sinusta ja tuotteistasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää markkinointiin ylimääräistä rahaa. Voit suunnitella sekä kansien että kuppien koko pinnan kertomaan tarinasi ja näyttämään, mitä brändilläsi on tarjota. Brändättyjen keittokuppien kannet on valmistettu kiiltävällä pinnalla, joka saa kupit tuntumaan tukevilta ja muotoilu saa kirkkaan ilmeen, joka herättää huomiota ensimmäisestä sekunnista lähtien.

Monenlaisia käyttömahdollisuuksia 

Tarjoamme kannellisia merkkikeittokuppejamme kahdessa koossa; 300 ml (12 oz) ja 480 ml (16 oz) Molemmissa kooissa on sama yläreunan leveys, joten kuppeihin sopivat samat kannet. Koska kyseessä on oikeastaan vain astia, jossa on kansi, sitä voidaan käyttää moniin eri asioihin. Nämä kaksi kokoa ovat melko suuria, miksi ne sopivat täydellisesti keittoihin tai muuhun nestemäiseen ruokaan, jonka asiakkaasi ottaisi mukaansa kiireisenä päivänä.

Kupit ja kannet on päällystetty pienellä PET-muovikerroksella, jotta ne pystyvät pitämään nesteet ja silti pitämään kupin vankkana ja niin, ettei se vuoda. Pieni kerros ei ole tarpeeksi vahva pitämään sisällään runsaasti alkoholia tai rasvaa sisältävää nestettä, joten jos haluat tarjoilla tätä merkkikeittoastioissa, joissa on kannet, pystymme vahvistamaan pinnoitetta, jotta se pystyy pitämään sen sisällään. Se ei kuitenkaan ole vakio-ominaisuus.

Kahta kokoa voidaan käyttää monenlaisissa tilanteissa, ja joskus koot edustavat suurta ja pientä nuudeli-, keitto- ja jne. lautasessa. 480 ml (16 oz) käytetään useimmiten nuudeli- tai keittoastioiden isoon kokoon. 300 ml:n (12 oz) kokoa käytetään monissa eri tilanteissa, se voi olla pieni koko mukaan otettavaan ruokaan, mutta se voi olla myös mukaan otettaviin välipaloihin, kuten ranskalaisiin perunoihin, pakastemarjoihin tai leikattuihin vihanneksiin.

Ovatko koot mielestäsi liian suuria tarkoitukseesi, niin voimme auttaa myös pienemmillä määrillä? Ota yhteyttä meihin, jos etsit tätä.

Täydellinen muotoilu, jossa on tuotemerkillä varustetut keittokupit, joissa on kannet.

Monet tilaavat kannellisia keittokuppeja siksi, että ne voidaan painaa koko pintaan, joka sisältää sekä kannen että kupin. Painomenetelmänä käytetään offsetpainatusta CMYK-väreillä, joten voit käyttää lähes kaikkia haluamiasi värejä suunnittelussa ilman lisäkustannuksia. CMYK-värit tunnetaan hyvin flyereiden tai julisteiden painamisesta, joten voit myös painattaa kuvia tai muita laadukkaita materiaaleja kanteen painettuihin ruokakuppeihin. 

Logolla varustetut keittokupit, joissa on kansi, saatavana monille 

Keittokuppimme ja niihin sopivat kannet valmistetaan laadukkailla valmistajilla EU:ssa, jotta voimme taata sinulle toimituksen koko EU:n alueelle ilmaiseksi ja jotta sinun ei tarvitse edes tilata yli 1000 kpl joko kantta tai kuppia. Parasta EU:ssa tapahtuvassa tuotannossa on se, että kuljetuksen aikana syntyy vähän hiilidioksidipäästöjä. Jotta se olisi sinulle mahdollisimman helppoa, autamme sinua jopa muotoilun asettamisessa sekä kansiin että keittokuppeihin ilmaiseksi. Pyrimme aina toimittamaan loistavia tuotteita parhaaseen hintaan, minkä vuoksi meillä on myös 105 % hintatakuu merkkikeittokupeille.

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Koko300 ml (12 oz)480 ml (16 oz)Kannet 300 ml (12 oz) / 480 ml (16 oz)
Korkeus88 mm117 mmKorkeus15 mm
Ylä Ø90 mm90 mmØ90 mm
Pohja Ø73 mm73 mmPaino6,28 g
Paino 11,8 g14,4 gPintaKiiltävä
Paperin paksuus340 g/sqm + 18 PE g/sqm340 g/sqm + 18 PE g/sqmPainatusmenetelmäOffset, CMYK
PintaKiiltäväKiiltäväKansia per PET-pussi25 kpl.
PainatusmenetelmäOffset, CMYKOffset, CMYKKansia per laatikko500 kpl.
Kuppeja per PET-pussi25 kpl.25 kpl.Laatikon mitat395 x 495 x 405 mm
Kuppeja per laatikko500 kpl.500 kpl.Laatikon paino4,5 kg
Laatikon mitat375 x 465 x 375 mm375 x 465 x 375 mm
Laatikon paino6,8 kg8,1 kg

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota