Kosteusypyyhkeet painatuksella

Paras hinta
  • Kosteat pyyhkeet, joissa on kraft-pinta ja logo
  • Painetut kosteuspyyhkeet, joissa on hedelmäkuvio
  • Räätälöidysti painetut "Georgian House" -kosteuspyyhkeet, joissa on triplex-pinta
  • Mittatilaustyönä painetut "Grill London" kosteuspyyhkeet, joissa on kraft pinta
  • Painetut "Distilerija"-kosteuspyyhkeet, joissa on sininen triplex-pinta.
  • Kosteat pyyhkeet, joissa on kraft-pinta ja "Cask 215"-logo.
  • Kosteuspyyhkeet, joissa on punainen triplex pinta ja "Uncle Sam's - American PUB" -logo.
  • Kosteuspyyhkeet, joissa on musta triplex-pinta ja Trinity-logo.
Kosteat pyyhkeet, joissa on kraft-pinta ja logo

Kosteusypyyhkeet painatuksella

Paras hinta
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 864,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Hanki yksilölliset painetut kosteuspyyhkeet yrityksellesi ja varmista, että brändisi näkyy kaikille. Kosteuspyyhkeet sopivat täydellisesti annettavaksi rasvaisen hampurilaisen, ribsien, pizzan tai merenelävien kanssa, jotta asiakas voi puhdistaa itsensä hyvän aterian jälkeen. Tämä on ehdottomasti pelkkää voittoa, sillä asiakkaasi saa paremman kokemuksen ja lisäksi näkevät logosi uudelleen. 

Ilmainen toimitus koko EU:n alueelle

Saa kosteuspyyhkeet ilmaiseksi suoraan yritykseesi tai varastoosi. Voimme toimittaa ne ilmaiseksi 4 viikossa ilman kuluja, ja jos sinulla on kiire, voimme toimittaa ne alle 3 viikossa pikatoimituksella. Jos sinulla on määräaika, voimme joskus saada tuotannon etenemään nopeammin, mutta ota tähän asiaan liittyen yhteyttä.

Ei pelkästään yhtä kokoa

Vakiovaihtoehtonamme on koko 60x100mm, koska se on eniten käytetty koko. Voit saada myös muita kokoja, kuten 60x80mm tai 50x120mm. Meillä on kuitenkin mahdollisuus valmistaa kosteuspyyhkeitä muissa koossa, mutta jos haluatte tätä, ottakaa yhteyttä meihin. Nämä koot vaikuttavat vain liinaan käärimiseen käytettävään paperiin eivätkä liinaan, sillä se on aina 140x200mm. Joten käyttämällä eri kokoisia käärepapereita liinaan varmistetaan, että saat siihen haluamasi mallin. 

Entä kankaan tuoksu?

Kosteuspyyhkeissä on se hieno puoli, että ne eivät ainoastaan auta asiakkaitasi pitämään käsiänsä puhtaina, vaan niissä voi olla myös tuoksu, joka saa kädet tuoksumaan hyvältä eikä ruoalta, johon ne ovat juuri koskeneet. Valittavana on 3 erilaista tuoksua, joista kaksi on alkoholittomia ja viimeisessä on 70 % alkoholia. 70 % alkoholia sisältävää vaihtoehtoa ei ole testattu antibakteeriseksi. Kaksi muuta tuoksua ovat alkoholittomia, ja ne ovat sitruuna ja saippua. Suosituin tuoksu on saippua, koska se on todella virkistävä. 

Käytä kosteuspyyhkeitä brändisi vahvistamiseen

Kun teet kosteuspyyhkeiden suunnittelua, on itse asiassa pari asiaa, joita voit käyttää suunnitteluprosessissa. Ensimmäinen asia on tietenkin suunnittelussa käytettävien värien määrä. Käytämme Pantone-värejä, ja suunnittelussa voi olla jopa neljää eri Pantone-väriä. Jos suunnittelusi on monimutkaisempi kuin 4 väriä, voimme myös käyttää CMYK-värejä Pantone-värien sijasta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää suunnittelussa niin monta väriä maksamatta käyttämäsi värin hinnasta. Kosteuspyyhkeiden kuoret ovat valmistettu paperista, joten muotoilu voi kattaa koko pinnan, joten voit joko valita taustavärin tai tehdä muotoilun, joka käyttää koko pintaa.

Kosteuspyyhkeiden pinta

Toinen suunnitteluprosessiin vaikuttava asia on paperi ja sen pinta. Meillä on kolme erilaista pintaa paperille/muoville, joka käärii kankaan, voit valita kiiltävän (paperi), triplex (muovi) ja kraftin välillä. Kiiltävä (paperi) on kosteuspyyhkeiden käytetyin pinta, se on valmistettu paperista ja se on luonnostaan valkoinen, joten se on helppo painaa kauttaaltaan. Triplex-pinta on kiiltävä, joten se on sileä eikä kuvioitu. Triplex-pinta on valmistettu PE-muovista, ja se on luonnostaan valkoinen, mutta voit halutessasi tulostaa koko pinnan muulla värillä. Muovi saa pinnan näyttämään kiiltävältä ja se heijastaa siihen valoa, joten se antaa siistin ja ammattimaisen ilmeen. Viimeinen tyyppi on kraft, joka on valmistettu paperista ja paperi on luonnostaan ruskeaa, sitä käytetään paljon antamaan luonnollisempi ilme. Kraft-pinta voidaan painaa kauttaaltaan, mutta koska paperi on ruskeaa, painatus ei usein heijastu yhtä hyvin. 

Jos sinulla on kysyttävää kosteuspyyhkeiden suunnitteluprosessista tai tarvitset apua niiden valmistuksessa, suunnittelutiimimme on valmis auttamaan sinua tekemään sinulle täydelliset kosteuspyyhkeet.

DKSGS-WetWip-08K1CL10K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Paketoinnin koko60x100 mm
Pyyhkeen koko140x200 mm
Paperin tyyppiTriplex, paperi tai kraft
Värien määrä4 Pantone väriä tai CMYK pyynnöstä
TuoksutSitruuna, Saippua tai Alkoholi
Kpl per lava48 000 kpl. 
Vähimmäistilausmäärä5 000 kpl. 
Luvattu säilymisaika2 vuotta

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-18 (7 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota