Lautasliinat omalla painatuksella

Biohajoava

Lautasliinat omalla painatuksella

Biohajoava
Kappalehinta
Säästä
Painolaatat
Yhteensä 2 532,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Kaatuiko juoma? Ei hätää, hanki meiltä lautasliinat omalla painatuksella. Ne ovat valmistettu neitseellisistä kuiduista, jotka takaavat upean ulkonäön, pehmeyden ja imukyvyn. Lautasliinoissa on 1/4-taittomuotoilu, joka mahdollistaa kompaktin säilytyksen ja lisää imukykyä taitettuna. Koska ne ovat verrattoman edullisia ja sopivat moneen tarkoitukseen - ravintoloihin, hampurilaisiin, nuudeleihin tai muihin ruokakonsepteihin - personoidut lautasliinat saavat asiakkaasi tuntemaan itsensä erityisiksi ja muistamaan brändisi. Painetut servetit ovat erittäin vahvoja, mutta silti pehmeän ja pehmoisen tuntuisia, ja lisäksi ne ovat biohajoavia, jotta planeettamme pysyy vihreänä. 

Entä koot? 

Meillä on kaksi eri kokoa, joista voit valita: "Lounaslautasliina" ja "Päivällislautasliina". Lounaslautasliina on taittamattomana 330*330 mm ja taitettuna 165*160 mm. Illallislautasliina on kooltaan 400*400 mm taittamattomana ja 200*200 mm taitettuna. Lounasservietit ovat monien mielestä vakiokokoisia servettejä, ja niitä käytetään kaikissa lounaspaikoissa. Illallislautasliinoja taas käytetään tyypillisesti illallisella, ja ne eroavat lounaslautasliinoista siinä, että ne ovat hieman suurempia. Meillä on kuitenkin mahdollisuus valmistaa yksilöllisiä lautasliinoja kolmannessa kokovaihtoehdossa 250*250 mm, mutta tämä on saatavilla vasta 100 000 kappaleelta. Kaikki lautasliinat, koosta riippumatta, ovat saatavana neliötaitoksina, mutta 400 000 kpl ja sitä suuremmat kappalemäärät voidaan valmistaa 1/6-taitoksina tai vastaavina. Käyttämällä erikokoisia räätälöityjä painettuja lautasliinoja voit varmentaa, että saat haluamasi koon ja mallin yhdellä napin painalluksella.

Ulkonäkö? 

Henkilökohtaiset paperiset lautasliinat ovat 100-prosenttisesti räätälöitävissä. Voit valita haluamasi koon lisäksi myös sen, haluatko painetuissa paperiserveteissäsi olevan 2 vai 3 kerrosta ja haluatko CMYK- vai Pantone-värit. Vakiopaperi on valkoista, mutta halutessasi voit tilata myös muita paperin värejä (500 000 kpl:n jälkeen). Pantone on vakiovärijärjestelmä ja yleisimmin käytetty väri lautasliinoillemme omalla painatuksella. Maksimimustepeitto on noin 30 %, mutta jos tilaat yli 108 000 kpl, voimme tarjota sinulle täyden mustepeiton. Käytämme painomenetelmänä fleksopainatusta, ja painolaattojen painamisesta peritään kertamaksu. Lopuksi käytetään vesipohjaisia värejä, koska ne ovat paljon kestävämpiä, minkä ansiosta ne säilyttävät korkean kiiltävyyden ja värin pitkään. 

Miten lautasliinat on pakattu? 

Laadukkaat paperiset kahviservetit ovat paksuja ja imukykyisiä, mutta ne eivät ole pelkästään käytännöllisiä. Yksilöllisen logosi avulla painetut servetit ovat myös loistava tapa lisätä pöytäänne koristeellisuutta ilman suuria rahasummia. Vähimmäismäärä on 25 000 kappaletta 1 tai 2 väriä, joten voit suunnitella uusia servettejä vuoden jokaiseen vuodenaikaan. Henkilökohtaiset servetit painatuksella on pakattu seuraavasti: 

33cm 2-kerroksiset lautasliinat on pakattu 1800 kpl:n laatikoihin.  

40cm lautasliinat, joissa on 3 kerrosta, on pakattu 1000 kpl:n laatikoihin. 

Ilmainen toimitus koko EU:hun

Saat painetut lautasliinat suoraan yritykseesi tai varastoosi ilmaiseksi. Voimme toimittaa ne 10 viikossa ilman kuluja, ja jos sinulla on kiire, voimme toimittaa vielä nopeammin pikatoimituksella. Jos sinulla on lyhyt määräaika, voimme joskus nopeuttaa tuotantoa, mutta ota yhteyttä, jotta voimme keskustella asiasta tarkemmin.

Oletko valmis sitoutumaan vihreämpään tulevaisuuteen?

Ilmastonmuutoksen torjunta ja ympäristönsuojelu ovat sekä yritysten, kuluttajien että lainsäätäjien erittäin tärkeinä pitämiä asioita. Me Limepackilla haluamme edistää tätä myönteistä kehitystä käyttämällä paperia, joka ei sisällä torjunta-aineita, kuten klooria. Lisäksi teemme yhteistyötä vain EU:ssa toimivien valmistajien kanssa, mikä takaa alhaiset CO2-päästöt kuljetuksen aikana. Jos haluat osoittaa asiakkaillesi, että olet sitoutunut vihreämpään tulevaisuuteen, tilaa servetit omalla painatuksella jo tänään. Ne on valmistettu neitseellisistä kuiduista, kloorittomista, hankittu Skandinaviasta ja valmistettu Tanskassa. Neitseellisistä kuiduista valmistettu tarkoittaa, että ne ovat täysin valkoisia, täysin kompostoituvia ja kestävämpiä kuin tavalliset paperiset lautasliinat. Näin ollen lautasliinat omalla painatuksella voivat vähentää haitallisille kaatopaikoille lähetettävän jätteen määrää, minimoida ympäristövaikutuksesi ja auttaa sinua vetoamaan yhä kasvaviin ympäristötietoisten kuluttajien markkinoihin. Halutessasi FSC on lisäksi saatavana 50 000 kpl:sta alkaen 30 euron maksua vastaan. FSC:n ansiosta voit valita paperia, jonka materiaalit on valmistettu hyvin hoidetuista metsistä ja/tai kierrätetyistä lähteistä. 

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

FSC®

FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®, joka on riippumaton järjestö, joka on perustettu keskittymään siihen, että paperiteollisuus takaa hyvät olosuhteet työntekijöille ja metsille. Tämä tarkoittaa sekä sitä, että puita ei kaadeta enempää kuin istutetaan uudelleen, että sitä, että tuotanto tukee paikallista ympäristöä. Meillä on FSC-sertifikaatti FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

Good manufacturing practice (GMP)

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Nordic Swan Ecolabel

Pohjoismainen Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Pohjoismainen Joutsen-ympäristömerkki asettaa tiukat vaatimukset, joiden mukaan yritysten on tuotettava tuotteensa ympäristöystävällisesti ja käytettävä myös kestäviä materiaaleja. Kuluttajana voit taatusti valita vihreän vaihtoehdon, kun ostat tuotteita, joissa on tämä merkki.

Koot33 x 33 cm (taittamaton) 40 x 40 cm (taittamaton)
Paperi Valmistettu neitseellisistä kuiduista, ei sisällä klooria.Valmistettu neitseellisistä kuiduista, ei sisällä klooria.
Paperin väriValkoinenValkoinen
Saatavana muissa väreissä?Kyllä, lautasliinoja on saatavana muissa väreissä yli 500 000 kpl:n määrissä.Kyllä, lautasliinoja on saatavana muissa väreissä yli 500 000 kpl:n määrissä.
Saatavana muissa koissa?Kyllä, lautasliinoja on saatavana 250 x 250 mm:n kokoisina 100 000 kappaleesta lähtien.Kyllä, lautasliinoja on saatavana 250 x 250 mm:n kokoisina 100 000 kappaleesta lähtien.
Paperin kerrokset2 tai 3 3
PainatusmenetelmäFlexopainatus Flexopainatus
Painovärit1 tai 2 Pantone väriä1 tai 2 Pantone väriä
Voinko käyttää suunnittelussani useampia värejä?Kyllä, CMYK-väreillä painaminen on mahdollista yli 200 000 kappaleen määrissä. Kyllä, CMYK-väreillä painaminen on mahdollista yli 200 000 kappaleen määrissä.
Painatuksen kattavuusNoin 30% (Maksimipeitto saatavilla 108.000 kpl)Noin 30% (Maksimipeitto saatavilla 108.000 kpl)
Määrä per laatikko1 800 kpl.1 000 kpl.
Laatikon mitat34,5 x 34,5 x 36,5 cm41,5 x 42,5 x 36,5 cm
Vähimmäistilausmäärä25 000 kpl. (1-2 väriä)25 000 pcs. (1-2 väriä)

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 arviota