Leipäpussit painatuksella

Paras hintaKompostoitava
 • Persoonallinen leipäpussi valkoisena koossa XS
 • Yksilöllinen leipäpussi ruskea, koko XS
 • Henkilökohtainen ruskea leipäpussi koossa S
 • Henkilökohtainen valkoinen leipäpussi koossa M
 • Henkilökohtainen valkoinen leipäpussi koossa L
 • Henkilökohtainen ruskea leipäpussi koossa XL
 • Henkilökohtainen valkoinen leipäpussi koossa XL
Henkilökohtainen valkoinen leipäpussi koossa M

Leipäpussit painatuksella

Paras hintaKompostoitava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 803,00 
€.

3D design

Ilmainen suunnittelun apu

Saat 3D-suunnittelun esikatselun

Price auarentee

105% hintatakuu

Suomen parhaat hinnat taataan

Fast shipping

Aina ilmainen toimitus

Kiireellinen tuotanto saatavilla

Kerro tuotteestasi ja yrityksestäsi tarina yksilöllisten leipäpussien avulla edulliseen hintaan, jotta asiakkaasi saavat sen tunteen ja rakkauden, jonka panostat tuotteisiisi päivittäin. Kun leipäpusseihin painetaan tekstiä, voit myös tehdä asiakkaista yrityksesi mainosjulisteita, kun he kävelevät kaupastasi kotiin. Osta leipäpussit painatuksella netistä ja säästä aikaa ja rahaa. Autamme sinua suunnittelussa, ja asiakaspalvelumme on aina avoinna kysymyksiä varten.

Täysin räätälöitävät leipäpussit

Leipäpussejamme painatuksella on saatavana 5:ssä eri koossa, jotka edustavat laajaa valikoimaa mahdollisuuksia eri käyttötarkoituksiin: 

 • Välipalapussi (12x25x5 cm)

 • Leivonnaispussi (13x28x6 cm)

 • Ciabattapussi (15x6,5x31 cm)

 • Leipäpussi (20x35x6,5 cm)

 • Erittäin suuri pussi (20x48x7 cm)

Mihin painettuja leipäpusseja käytetään?

Pussien pienempiä kokoja käytetään ensisijaisesti mukaanotettaviin välipaloihin, kuten croissanteihin, kekseihin ja donitseihin, joita tarjoillaan esimerkiksi R-kioskilla tai paikallisella huoltoasemalla. Ne ovat täydellisiä, koska voit valita koon, jolloin sinne mahtuu joko yksi, kaksi tai kolme palaa sen mukaan, mihin päädyt. Pienempiä pusseja käyttävät myös leipomot, jotka tarjoilevat kakkujaan ja muuta sellaista, jota he tarjoaisivat pussissa eivätkä laatikossa. 

Logolla varustettujen leipäpussien suurempia kokoja käytetään ruisleivälle, vehnäleivälle tai patongeille, joita ostaisit paikallisesta leipomosta. Suurinta pussikokoa käyttävät itse asiassa myös hampurilaispaikat ja voileipäkaupat, koska pussiin mahtuu hampurilainen, ranskalaiset ja kokis. 

Rajoittamattomat räätälöintimahdollisuudet - pyydä tarjous nyt!

Etsitkö jotain tarkempaa? Meiltä saat parhaan mahdollisen! Tarjoamme räätälöityjä tarjouksia kaikenkokoisille ja tyyppisille tuotteille, joten saat varmasti ihanteelliset leipäpussit leipomoosi, kahvilaan tai konditorioosi. Suuremmissa, yli 15 000 kappaleen tilauksissa sinulla on mahdollisuus mukauttaa leipäpussien mitat niin, että ne sopivat täydellisesti leipomotuotteisiisi koosta tai muodosta riippumatta! Ja jos etsit erityisesti suunniteltuja patonkipusseja, joissa voit esitellä patonkejasi ainutlaatuisella tavalla, tai rei'illä varustettuja kapulapusseja ripustamista varten, voimme auttaa myös niiden kanssa. Eikä siinä vielä kaikki - suuremmissa tilauksissa, jotka alkavat 30 000 kappaleesta, sinulla on mahdollisuus lisätä pusseihin ikkunoita. Näin voit esitellä herkullisia leivonnaisia, patonkeja tai voileipiä näyttävästi, vaikka ne olisivat pussin sisällä. Onko sinulla erityisiä toiveita? Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä henkilökohtainen tarjous!

Pantone-värit täydellistä suunnittelua varten

Painamme pussit Pantone-väreillä, joten voit käyttää suunnittelussasi jopa neljää eri väriä. Hinta kuitenkin vaihtelee valitsemiesi värien määrän mukaan. Meillä ei ole rajoituksia käyttämiesi värien suhteen, joten lähetä meille normaalisti käyttämäsi Pantone-värit, niin voimme sovittaa ne suoraan brändisi ilmeeseen. Lisäksi voileipäkassimme painetaan offset-painatuksella, joka takaa korkealaatuisen painatuksen. Voimme painattaa pussit kauttaaltaan ilman lisäkustannuksia, kun tilaat vähintään 50.000 kpl. Halusitpa sitten logon pussin molemmille puolille tai koko pussin kattavan painon, voimme tehdä sen samaan hintaan.

Leipäpusseissa käytettävän paperin vakioväri on joko valkoinen tai ruskea - ruskea pinta saa pussin näyttämään luonnolliselta ja siltä, että se on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kun taas valkoinen pinta takaa, että painatus erottuu selvästi pinnasta.

Uusien leipä- tai voileipäpussien luovuudelle ei ole rajoja, ja jos et pysty suunnittelemaan niitä itse, suunnittelutiimimme on palveluksessasi. Sinun tarvitsee vain valita koko ja ladata tiedostosi, minkä jälkeen lähetämme sinulle ilmaisen luonnoksen. Tilaa yksilölliset leipäpussit jo tänään, ja saat ne 9 viikon kuluessa suunnittelun hyväksymisestä!

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

KokoXS "418"S "422"M "426"L "429"XL "433"
Leveys 120 mm 130 mm 150 mm 200 mm 200 mm
Pituus 250 mm 280 mm 310 mm 350 mm 480 mm
Syvyys/korkeus 50 mm 60 mm 65 mm 65 mm 70 mm
Paperin paksuus 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m²
Taustan pinta
Värimenetelmä Pantone Pantone Pantone Pantone Pantone
Värien määrä 4 4 4 4 4
Vähimmäistilausmäärä 15 000 kpl. 15 000 kpl. 15 000 kpl. 15 000 kpl. 15 000 kpl.
Määrä per laatikko 1000 kpl. 1000 kpl. 1000 kpl. 1000 kpl. 1000 kpl.
Laatikon koko 285x300x205mm 285x300x205mm 330x350x205mm 210x300x205mm 210x410x205mm

Toimitusmuodot

Tarjoamme erilaisia toimitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan! Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ilmainen toimitus

Limepackilla saat aina ilmaisen toimituksen EU:n sisällä / Yhdistyneeseen kuningaskuntaan / Sveitsiin kaikesta tilaamastasi, lukuun ottamatta ei-siltasaarta. Jos tarvitset tavarasi toimitettavaksi jollekin näistä saarista, pyydä tarjous toimituksesta.

Voit luottaa siihen, että kassalla ei tarvitse huolehtia mistään piilotetuista maksuista tai ylimääräisistä kuluista!

Nopea tuotanto

Onko sinulla tiukka määräaika ja tarvitset tilauksesi nopeasti? Se ei ole lainkaan ongelma. Voimme nopeuttaa useimpien tuotteiden tuotantoa ja lyhentää kokonaistoimitusaikaa, joten saat tilauksesi entistä nopeammin. Ja mikä parasta? Maksat lisämaksun vain nopeammasta tuotannosta - toimitus on edelleen täysin ilmainen!

Tutustu käytettävissä oleviin toimitusvaihtoehtoihin tuotesivulla ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Tilauksesi kokonaiskustannukset, joihin sisältyy tuotantoaika, on jo laskettu. Huomaa, että nopeutettu tuotanto aiheuttaa korkeammat kustannukset, joten jos sinulla ei ole kiire saada tilaustasi, suosittelemme valitsemaan pidemmän toimitusajan. Tutustu käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin rauhassa ja löydä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 arviota