Kartonkitötteröt omalla painatuksella

Biohajoava
  • Kreppikartio painatuksella koossa L
  • Kuplavohvelikartio painatuksella koossa S
Kreppikartio painatuksella koossa L

Kartonkitötteröt omalla painatuksella

Biohajoava
Kappalehinta
Säästä
Yhteensä 3 944,00 
€.
tai Hanki PDF tarjous

3D design

Ilmainen suunnitteluapu

3D-suunnittelutodiste

Price auarentee

105% hintatakuu

Euroopan parhaat hinnat

Fast shipping

Ilmainen vakiotoimitus

Pikakuljetus mahdollinen

Tarjoa asiakkaillesi äärimmäinen ruokailukokemus tarjoilemalla heille herkullisia aterioita painetuissa kartonkitötteröissä! Ne sopivat erinomaisesti kauppoihin ja ruokakojuihin, joissa tarjoillaan jälkiruokia, kuten crêpejä ja churroja, mutta myös paistettuja aterioita, kuten fish n' chips ja erilaisia muita välipaloja, kuten popcornia ja sipsejä!

Asiakkaasi rakastavat sitä, miten helppo niitä on kuljettaa mukana, ja kun niissä on oma design ja logo, he muistavat sinut sekä hauskasta että ammattimaisesta tavasta esitellä aterioita! 

Herkkutötteröidemme minimitilausmäärä on 5 000 kpl ja toimitusaika 6 viikkoa. 

Kartonkitötteröt 3:ssa eri koossa: löydä itsellesi täydellinen!  

Vohvelikartiot omalla painatuksella ovat saatavilla seuraavissa kooissa:

    •Pieni: 160 x 160 mm 

    •Keskikokoinen: 228 x 165 mm 

    •Iso: 280 x 275 mm

Näitä take away -kartioita voidaan käyttää lukemattomiin tilaisuuksiin, ja olipa ruokalistallasi mitä tuotteita ja kokoja tahansa, takaamme, että löydät sopivan! Kaikki koot sopivat erinomaisesti kauppoihin, kahviloihin ja ruokakojuihin, jotka tarjoavat asiakkailleen herkullisia jälkiruokia, kuten crêpejä, vohveleita ja churroja, mutta myös paistettuja ruokia, kuten fish n' chips ja juustoiset ranskalaiset. Vaikka koot eroavat ulkonäöltään hieman toisistaan, se ei tarkoita, että kukin niistä olisi rajoitettu tiettyyn käyttötarkoitukseen - kaikki koot sopivat samoille tuotteille!

Pienessä ja suuressa koossa on kaksi läppää, jotka voidaan taittaa kartion sulkemiseksi, joten asiakkaasi voi pitää ateriansa sekä turvassa että lämpimänä, kun he ottavat ne mukaansa! Näissä kooissa on myös rei'itetyt viivat keskellä, mikä voi olla kätevää asiakkaillesi, koska se tarkoittaa, että he voivat repiä osan tötteröstä irti matkan varrella syödessään ateriaa ja välttää likaiset sormet! Nämä koot sopivat täydellisesti sekä isoille että pienille annoksille crêpejä.

Keskikokoiset tötteröt näyttävät hieman erilaisilta, sillä niissä on korotettu takaosa, joka tukee niissä tarjoiltavaa ruokaa, minkä vuoksi ne sopivat erityisen hyvin jälkiruokiin, kuten vohveleihin, mutta myös pitkiin churroihin ja ranskalaisiin. 

Loputtomasti suunnittelumahdollisuuksia 

Painetut ranskalaiskartiot valmistetaan offset-painatuksella, joka on menetelmä, joka takaa korkealaatuisen tuloksen riippumatta siitä, painetaanko suuria vai pieniä määriä! Painamme kartonkitötteröt CMYK-väreillä, jolloin voit valita kaikki haluamasi väriyhdistelmät suunnittelemaasi malliin ilman lisäkustannuksia. Kun siis suunnittelet muotoilua - älä pidättele, ja varmista, että tutkit kaikki hauskat mahdollisuudet! 

Vakiomalliset crepekartiot valmistetaan valkoisesta paperista, mutta ne voidaan valmistaa myös kraft-paperista. Valkoinen paperi on helpompi tulostaa ja mahdollistaa siten paljon enemmän painatusmahdollisuuksia, minkä vuoksi suosittelemme tätä vaihtoehtoa, jos suunnittelussa on paljon värejä. Kraft-paperi taas sopii luonnollisempaan ja maltillisempaan suunnitteluun, jossa on vähemmän värejä.

Kreppikartiot omalla painatuksella valmistetaan mattapintaisina, mutta ne voidaan valmistaa myös kiiltävinä. Mattapinta sopii täydellisesti neutraaliin ja pehmeään ulkoasuun, kun taas sileä ja kiiltävä ulkonäkö lisää wow-tekijää. Jos suunnittelussasi on paljon värejä, kiiltävä pinta saa ne varmasti esiin! 

Tuotteestasi riippuen saat herkkutötteröt PE-pinnoitteella tai ilman PE-pinnoitetta.

Omalla painatuksella valmistetut kartonkitötteröt ovat rasvanpitäviä, minkä ansiosta niissä voidaan kuljettaa monia aterioita ja välipaloja. Ne valmistetaan ilman PE-pinnoitetta sisäpuolella, minkä ansiosta ne ovat sekä kompostoitavia että kierrätettäviä. Meillä on kuitenkin mahdollista valmistaa erityisen hyvin kestäviä kartioita nesteitä ja rasvaisia ruokia varten, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niiden vuotamisesta! Henkilökohtaisten vohvelikartioiden hankkiminen PE-pinnoitteella voi olla esimerkiksi hyvä valinta, jos tarjoilet churroja pehmeällä jäätelöllä tai juustolla päällystettyjä rasvaisia ranskalaisia. 

DKSCD-CreHol-280M15K

Tietolomake

configuration
step

Erityisviittaukset

Anna meidän huolehtia suunnittelusta

Haluaisitko ilmaista suunnitteluapua? Olemme täällä auttamassa! Ota meihin yhteyttä tai lataa taideteoksesi tilauksen yhteydessä.

Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Hoida suunnittelu itse

Tarjoamme sinulle helpon tavan määrittää suunnittelusi itse. Lataa alla oleva malli ja noudata mallin sisältämiä ohjeita.
Suosittelemme, että työskentelet mallien kanssa Adobe Illustratorissa.

Tilauksen yhteydessä voit yksinkertaisesti ladata mallisi. Suunnittelutiimimme lähettää sinulle sitten ilmaisen vedoksen hyväksyntääsi varten. Pyydä muutoksia ilmaiseksi, kunnes olet tyytyväinen.

Tästä voit tarkistaa, mitä sertifikaatteja valmistajallamme on. Niillä on suurempi vaikutus tuotteen laatuun ja kestävyyteen kuin luulisi.

Good manufacturing practice (GMP) 

GMP:n mukaisella laadunhallinnalla on aina pystyttävä takaamaan, että elintarvikkeiden jalostajat tuottavat kuluttajille turvallisia tuotteita. Tehokkaalla hallinnoinnilla, seurannalla, toimenpiteillä ja dokumentoinnilla on pystyttävä osoittamaan toimivaltaisille viranomaisille, että yrityksen menettelyt, prosessit ja tilat takaavat elintarviketurvallisuuden ja täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Quality System Certification –  ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 -laadunhallintastandardi on laajimmalle levinnyt ja yksi tärkeimmistä laadunhallintastandardeista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Siinä asetetaan laadunhallinnan vähimmäisvaatimukset, jotka yritysten on toteutettava täyttääkseen asiakasvaatimukset ja muut tuote- tai palveluvaatimukset.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja sovellettu ympäristöjärjestelmien standardi, ja siinä asetetaan organisaatiolle vaatimukset, joiden avulla se voi parantaa ympäristönsuojelun tasoa, täyttää oikeudelliset ja muut velvoitteet ja saavuttaa ympäristötavoitteet. 

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

Tässä standardissa määritellään vaatimukset elintarvikepakkausten valmistajien ja niiden toimittajien hygienianhallintajärjestelmälle, mukaan lukien varastointi ja kuljetus. Tehokas viestintä elintarvikepakkausketjussa on olennaisen tärkeää sen varmistamiseksi, että kaikki asiaankuuluvat pakkaushygieniapuutteet tunnistetaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti.

Toimitusmuodot

Toimitusajat, jotka vastaavat odotuksiasi

Ilmainen vakiotoimitus

Tilaa nyt ja saa ilmainen vakiotoimitus tälle tuotteelle mennessä 2023-05-11 (6 viikkoa)

Pikatoimitus mahdollinen

Kiire? Ei hätää. Voimme laskea pikatoimituksen tälle tuotteelle Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Suositellut

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 arviota